Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Well-Known Member

Дівчата привіт!!! Похвастаюсь тут....Нарешті я їх здолала :) Вже всі поїли,зате я задоволена як слон, ще трішки нюансів підтягнути,погратись з смаками і вони в мене в полоні :) Всім солодко-солодкового вечора і макаронових снів :)
    DSC06468.JPG

Вкладення:

• DSC06478.JPG
      DSC06478.JPG
      Розмір файлу:
      73,2 КБ
      Переглядів:
      93
    • Зе бест! Зе бест! x 13
    • Подобається Подобається x 10
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Нарешті тепло:girl_dance:Як я люблю коли гарна погода, тепла, не спекотна)))))))))))А завтра ще тепліше має бути, тому в планах нарешті вигуляти своє нове літнє платтячко, яке вже давно того тепла чекає:girl_blum:Я сьогодні робоча бджілка, напрацювалась, тепер можна і відпочити. Так як після 9 вирішила не їсти, то я тут тільки з чайочком))) Солодкого не їм вже 2 й день, як добре, що вже овочі є , можна салатиками вечеряти. Хочу приємної мегаврочистості:girl_cool:

• Подобається Подобається x 12
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  3. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

От я на днях себе зловила на думці, що точно знаю, з чим мені тепер асоціюється прекрасна пора - весна і літо - з жужжанням косарок для трави! Виявилось, що цей звук в мене викликає найприємніші піднесені асоціації (треба попробувати пригадати, з якої то причини). Отака дивина. А гудять в нас дядьки тими косарками регулярно і з усіх сторін, нашу прибудинкову територію облагороджували позавчора.

Сьогодні настрій - розпирає від щастя! А чого й сама не знаю. Чого і всім бажаю!

• Подобається Подобається x 17
    • Оптимістично Оптимістично x 6
  4. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

привіт, любі посиденьки)
    я щось нині нервно-меланхолійна на межі з розревітися.. бачу як других збувається, те про що мріяла сама і те що не вдалося..не заздрю..а жалію себе і жалію, хоча часом перемикає на бажння щось розтовкти...ледве втрималася щоб не ревіти)) але за два тижні в коліжанки весілля - ото й буде моє найбільше випробування)) а тепер йду ще працювати над дослідженням - робота то мої найкращі ліки від депресій і поганих настроїв.. пішла нині на танці, тряхнула старими костями))) всім гарно вечора і нікому не сумувати)
    --- дописи об"єднано, 19 Травень 2015 ---
    зараз зїм картинку, ну що то за солодощі наніч?))))))) дууууже класні) я теж хочу навчитися пекти, але поки то все в планах, бо вчуся трохи приземленіше щось)

• Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Я нині, як той спраглий до води, дорвалася до роботи.
    Грядки полила і ранком і вечором+кущі смородини, посапала землю під всіма деревами- боролася з мурахами, а вони зі мною, затягнули сіткою і клеєм ізоліт, бо інакше сонце його б знищило(ультрафіолет) і, не повірите, полола нині щебінь! Бо то вже був "сплошной ковьор" з павутиці. Люди бульбу полять, а я щебінь:girl_blum:. Ну і, звичайно, малий. Після вчорашніх пригод щось зовсім розбушувався. Ще й до такої степені, що побив собі коліно. Літо ж- в штанах спекотно. Привіт тобі, пантенол! Нині годину завивав над коліном, якщо так далі піде, то я не витримаю і :girl_feminist: :girl_devil::suicide:. Зараз відіслала на верх спати і поки чоловік в душі- бігонько до вас.
    Як класно на вулиці зараз, то ляпота. Повітря - кайф, обожнюю такі ночі. Балконні двері навстежінь- і я "дітя природи"!
    Солодких нічних пахошчів вам.

• Подобається Подобається x 11
    • мімімі мімімі x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

А я нині буду вам "хвалитися" на свою немудру голову ((
    Вчора дорвалася до кухні: понаварювала-понапарювала... Сьогодні цілий день тягне живіт :sad: Сама на себе зла...
    Випила ношпу і папаверин ще 2 год тому. Не чую щоб сильно подіяло :sad:

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. AilataN

AilataN жива

День абсолютно не звичний.
    Післядення настільки приємне..
    Вчора я заснула в одязі, прокинулася від холоду, натягнула на тушку Мар одіяльце , і до дев"ятої, а заснула о третій..
    Сьогодні черговий тотальний ворк. Але в обід збігала до пані Орисі за полуницями і цвітною капустою, і це мене гарно підтримувало до теперешньої натихмястової години.
    нереально смачно , коли сильно втомлена, брати за дупку полуничку, занурювати у густу сметанку, а потім в цукор, а потім..
    ну ви в курсі.:man_in_love:
    Завтра, завтра дед лайн.:dash1:
    Пожелаай мнєє удачі в боюуу...:girl_crazy:
    Заскучила за малявкою жахливо((

Останнє редагування: 20 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. flame

flame невгамовний експериментатор

Я, як завжди, по-півночі. День мав бути зовсім інакший. Збиралася тільки на цвинтар і з мамою тихенько відсвяткувати татове Д.Н. Ну і як завжди сталося не так, як гадалося. Зранку мама подзвонила в істериці, що повідомили татові сестри, що приїдуть до нього і питалися де ми будемо. Хотіли в селі зайти в гості, а вона не готова до прийому гостей і нічого не має. Тому, мама отримала команду брати шмату в руки - бігом наводити порядки в хаті і випорпати в пивниці залишки бульби на пюрешку, а я взяла на себе готування. 3 телефони - один в зуби, два - на плечі. Міксер, комбайн, газ-духовка, пляцки, риба, салатки-тарталетки. Поміж тим - замовники, водії, завантаження-розвантаження, документи, банк, пальне і непонятки з компом. Все в купу - і люди і коні залізні:hang1: Втялись-мо "банкет" несподівано і з нічого:girl_haha:
    Ще бабульки відсипали мені компліментів - казали, що всі їхні внучки таааак помарніли, а я- кров з молоком:girl_haha: Однозначно треба далі худнути і навіть більше ніж я собі планувала.:girl_impossible:Потім відвезли ми маму на Сихів.
    Приповзла додому, розгребла завали брудного посуду з того готування. Посудомийка вже миє другий раз. Погодувала собак і чоловіка. Помила псіну.
    Ноги гудуть. Всунула їх в миску з прохолодною водою і всілася на ДП.
    Отримала ще сьогодні свою врочистість - принесла Ю. милка від Зари. Я так на них чекала. Тому мене ще чекає душ з шкребучими рукавицями.
    Завтра, чи то вже сьогодні:girl_flag_of_truce:, буде не легший день. Далі купа роботи і має бути п. Галя. Буде мити вікна. То ще до Паски мало зробитися, але як завжди, якісь проблеми. Знову робота і двіж по хаті.
    Ще зараз перекинуся парою слів з Каською і погребу, чи полізу по сходах, до освіжаючої водички.
    Всім солодких снів:lazy::kisss::girl_bye:

• Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 5
  9. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

А сонечко вже давно встало!
    Спала з відкритим балконом десь до 2.30- пахло скошеною травою(чоловік вчора косив), якісь птахи гугукали і інші "звуки природи":beach:. А потім чоловік приніс малого і закрив балкон :acute:! Дитя другу ніч не може спокійно спати, чи тойого організм замучився перемагати хворобу і вирішив здатися? Сопе, похропує, а сопельок не видно; щось кидається, щось шукає, просить пити; нині з кимось сварився - короч, я невиспана і вчора, і нині. Примусила себе злізти з ліжка, постояла 20 хв. в душі, хряпнула кавку на терассі(майбууутній), помилувалася краєвидами - ніби попустило.Ще вас читну і буду сніданок готувати:cofee:. День врочисто-напряжонний. Врочистість- майже здорова і валю до Львова, напряг- ніц не можна спланувати, бо один дзвінок ставить все догори ногами, як у @flame. Але, як каже моя коліжанція, "ніц не планую, все по ходу, все по ходу". Дожилася!
    Планованого вам доходу і непланових преємностей :kisss:.

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • мімімі мімімі x 1
  10. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Ох, я би і від якогось несподівано непланованого доходу, який би мені звалився на голову, не відмовилась. А то планованого ніякого не передбачається наразі в мене.

А що то ніхто ще не кавує? Чи всі вже висипали на вулицю гуляти? Я так чекаю тут того магічного слова "кавуська". Хоч сама так не називаю свою каву, але від когось тут прочитаю і дуже навіть стимулює апетит. Йду собі робити еспресо з вершками, бо нарешті маю шматочок шоколадки до неї.
    Поснідала вчорашнім шпинатним пирогом, то він сьогодні ще смачніший. Ням. І таки та - я господинька!

Треба висунутись в банк оплатити за візи. Шо то прям шорти вдягати чи що?

• Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 1
  11. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Каву, хочу каву! А в хаті армагедон, зараз приберем його і побіжимо з синусиком на ринок, бо має бути святкова вечеря на 2 вечора і 1 день :) .В тата сьогодні дн, подарунку нема, я в істериці, бо не знаю що купити і крім того думаю що приготувати такого, що любить тато.

• Зе бест! Зе бест! x 2
  12. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

Доброго ранку,красуні)))щось я нині дрихнула довго) але маю вже дві врочистості: ще півкіля відправилося в дальнє плавання і друге - то те, що дещо мені вдалося, але про то потім, як буде 100% впевненість)) ще маю нині забігти в перукарню записатися на зачіску)) і подивитися що там з моїми нарядними платтями, тре ж в щось людське вбратися на весіля до коліжанки)))) всім цьом-цьом-цьом і гарного дня)

Пи.Си. почитала пости і спеціально для @tsiuma - я вже попила кавуську)))

• Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Ранкова кавка:cofee:, знову кавка:thank_you:, по третьому колу:morning1:
    Не помагає. Помогло би поспати,але колєги не поймуть:acute:
    Вчора був файний сімейний вечір.Люблю своїх коханих:give_heart:Вони-моя найбільша врочистість.

• Зе бест! Зе бест! x 3
    • мімімі мімімі x 3
  14. arushka

arushka завжди досягаю мети

скільки можна вас вчити-головне на роботі сильно не храпіти, шоб начальство не заздрило:girl_blum:
    Проза, болить голова, чи то треба ще кави випити чи то я вже її сьогодні перепила?:dntknw: тренуватись лінь, хочу велику піццу або чебуреків. Багато:girl_blush2:
    Сиджу, медитую на вагу
    Піти попрацювати чи що?:windie:

• Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 4
    • мімімі мімімі x 1
  15. Virner

Virner Well-Known Member

У мене стільки роботи жах!
    дедлайн за дедлайном! Не встигаю...а ще нові проекти - телефон дзвонить.
    А я...А я..в махровому халаті, на кухні... І не можу ні до чого взятись. А роботи, а роботи...
    Де та моя муза, чи якесь натхнення, чи хоч якийсь копняк.:girl_impossible:
    Напевно, то таки дається взнаки перевтома, або хронічна лінь:girl_devil:
    Усьо...зла на себе... Як то зібратись до купи? Хоч до купочки?
    почитала...думала, що надихне...нє... ще більше відлякало...:girl_cray:

Ну, і щоб не жилєтковий допис вийшов - я таки планую відпустку, тільки - тсссс! ;)

• Зе бест! Зе бест! x 1
  16. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Нє, ви шо?! Нащо так зразу кардинально?
    Ой, а шо зі мною? Я постійно хочу руколи. І теж багато. Тільки що миску салату втоптала і вже чекаю вечері, щоб втоптати ще одну. Йду гуглити, що в тій руколі є, бо вона мене не відпускає, і не скоро відпустить.

Почала я від сьогодні слідкувати за питним режимом - ще один маленький крок до здоров'я. Мені тре 2 літри води в день, набрала і поставила в кухні на столі, потягую. Хочу мати гладеньку шкіру. Хто зі мною?

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. arushka

лааадно, убалтали:beach:

я з вами, років 2 вже)))
    на рахунок руколи, я пас після останнього детоксу (ніхто не знає детоксу на чебуреках, га?)
    Порізала собі щойно палець і то так сильно:girl_cray: А бо нема чого лізти до жеровиска, коли худнеш. Їла б якусь руколотраву, пальці були б цілі

• Смішно Смішно x 3
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

І без зривів?
    А чого то в мене ніяк не виходить? Постійно забуваю.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  19. arushka

• Корисно Корисно x 3
  20. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Подаруночки вже купили, торт печеться, салатики робляться, стегенця маринуються, бульбочка чекає поки її поставлять варитись.

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 1
Статус теми:
Закрита.