Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Таки нема, кахлєти отмєняются!
    Нагулялись, особливо я, аж ноги гудуть. Ще б в ванній полежати...., а нема- лишень душ. От такі реалії сьогодення. Певно всі троє поліземо, а чо- гуляли ж всі троє разом.
    Всім па, гуляющим - файно відгулятися!

• Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 1
  2. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Я устал, хачю любвііі... То так, підходить під мій стан.
    Щось я така гнила і втомлена вже. Добре, що в мене однокімнатна квартира, а то би натянула ноги по поверхах скакати .
    Тиждень був короткий, але досить таки насичений. Вчора змоталась в Ельдорадо, купила мамі фен на день народження. Ще файно його треба запакувати і можна тарабанити в Раву.
    А сьогодні проза-прозова. На базар, два рази в магазин. Зварганила хавла, поприбирала-подраїла . Закинула прання
    А тепер велике пи.си. Добре, що на ДП зберігаються чернетки. Бо то всьо до пи.си. було щість годин тому. А потім прийшли наглі і Руді, піджерли мої чанахи і ковбаску, яку самі купили. Дівчата, я вже не хочу заміж. Той сморід після смаження ковбаси , знову купа посуду і прання... Бліііін, я би вже валялась, як той кінь. А так...
    Посуд щойно домила, прання чергове переться, а я ще чучундра. І з 5-ти фільмів - ніц не подивилась. А завтра ще шашличі... І то я ще не сімейна, як коє хто маячить.
    Нє, то таке мені тєжко. Мені тре Рудого, але най троха повкалує... А нє - ходити, хоботом махати...
    Ото нарешті присіла і зирю "смуглянку" по АйСіТіВі.
    "Разкурявий, кльон зєльоний, ліст рєзной".
    Чого і вам бажаю .
    Ваша ДВ :kisss:

• Подобається x 13
    • Смішно x 3
    • мімімі x 3
    • Погоджуюся x 1
    • Зе бест! x 1
  3. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Поки чоловік ще на подвір*ї якісь там порядки доробляє, то я мушу виписатись, бо розпирають мене емоції. Ходжу по хаті і посміхаюсь крізь сльози.
    Завтра в нас дуже велика врочистість. В мого старшого синочка День Народження.
    Дорослий... 8 рочків. А коли? Тільки ж народила! Тільки з пологового принесла маленький згорточок, двап*ятсот і сорокшість сантиметрів! Час так летить, просто не віриться.
    Мила ввечері посуд і все згадувала яким ж мій Темусик був, коли був маленьким.
    А таким смішним був.
    -Артемчику, намалюй дядька.
    -Не фоцю.
    -Намалюй, будь ласка!
    -Нє, я буду маювати дивузавуна. (динозавра )) )

І то моє солодке "не фоцю" так мені весь день в вухах, той голосочок ще зовсім дитячий, ще зовсім як в малючків. Зараз вже голос інший. Голос школярика. І турботи доросліші. Часом як обійму, як зацьомаю, так і хотілось би, щоб такими маленькими залишались, щоб не виростали, мої дітки. І в якусь мить сама лякаюсь своїх думок.
    Дай їм Боже, доброї долі, легкої долі, в нашому, такому нелегкому житті.

Поки писала, вже і чоловік прийшов.
    Витираю сльозинки і йду надувати кульки і пакувати подаруночки.
    Як ж то дочекатись ранку, як заснути, щоб пошвидше прокинутись і дивитись на ті захоплені і щасливі оченята?
    Треба йти, бо є ще купа роботи.
    Такий сьогодні день!

• Подобається Подобається x 20
    • мімімі мімімі x 17
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  4. Divchyna vesna

Ну во! Я тут не дописала, так ще й не доспана буду. Третє прання калатається, фільм страшний перший крутиться - а вже майже 23 ОО.
    Нє, мужчини в образі Рудого вносять бардак в моє життя. Ніякого розслабону, один напряг.
    Найбільше, що мене дратує, що воно хропе і має всьо в носі. А в мене за стіною ричать дітиська, зверху тупає сусід, під кІно я пісяюсь і ніхто мене не заспокоїть :girl_sad:
    Гррр! :girl_devil: А найбільше мене бісить, що Рудий прочитав попередній недописаний допис і ніц не сказав

• Смішно Смішно x 10
    • Подобається Подобається x 5
    • Баян Баян x 1
  5. flame

flame невгамовний експериментатор

Ну я той-во, відписуюся:girl_blum:. Припленталася, точніше привезли. Пів-четвертої:girl_crazy: Було кльово. Спочатку чемно в ресторації, а потім "пенсія" дала жару в Рафінаді.:girl_blush2:Ті западлісти посадили мене в ресторані між вчителькою зарубіжки і отцем Василем. Але нічо, о.Василь втік вчасно, вчительку відправили домів. Рафінад випав в осад від нашої банди:girl_haha:
    Повзу відсипатися. Трохи хлопськими дікалонами попахую, обнімалися:girl_blush2:, сподіваюся Пусік не унюхає. :girl_wink: Раніше обіду завтра,чи то вже нині мене не чекайте. На завтра маю запрошення на благодійний ярмарок біля 85 школи. Має бути цікаво, тому, хто живе в тому р-ні приходіть від 13 до 20.
    Надобраніч.

Останнє редагування: 10 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. nibysh

Чоловіка на роботу відправила, сходом сонця помилувалась(люблю таке споглядати), з дітиськом повар*ювали трохи(так, ми нині ранні пташки, хоч і без потреби), щоб ще такого лінивого вчудити?
    Файно вчора вечором посиділи з пивом і рибкою, сімейно . Якась я така сімейна сі роблю, що аж страх! Певно старію! А шо, не вічно ж гопки скакати, тре і поважно-серьозною пані сі робити. А то все ги-ги та й ги-ги:girl_blum::girl_haha:.
    Веселого ранку вам, Посиденьки!

• Подобається Подобається x 9
    • Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Divchyna vesna

І я. Ггг! Чогось в мене несплячка. Я то мушу виправити. Зара мантру почитаю і ще з годину подрихну.
    Пи. Си. Не знаю де, коли і як, але якось "нарісуюсь".
    Гарної всім неділі.
    Ваша ДВ.:kisss:

• Подобається Подобається x 6
  8. Chekay

Chekay Well-Known Member

Доброго ранку, Посиденьки!
    Всіх "состоявшихся",очікуючих і плануючих вітаю з Днем Матері:kisss:, знаю, що мамусі з дітьми шкільно-садочкового віку мали таку врочистість ще в п'ятницю, але ніби саме 2-га неділя травня вважається святом, тому приймайте вітання по другому колу:give_rose:
    В мене врочистість - вчора ввечері ми таки своїми силами дали собі раду з тою бідою
    , хоч крику було море, але зате спали всю ніч спокійно, особливо мама:girl_blush2:
    Друга врочистість - нам таки вчора пізно ввечері дали гарячу воду, так вже ті нагрівання води дістали, але вже все, минулося, тепер можна відчути себе людиною в гарячій ванні з піною:dance3::dance3::dance3:
    До всього додається ложка дьогтю - на форумівку я таки не попадаю цього разу, але обіцяю собі, що це востаннє, а от
    обов'язково зайду, як будем гуляти з доциком.
    Гарної та сонячної неділі всім :girl_bye2:

• Подобається Подобається x 8
  9. nibysh

Блііінн! Зварганила нині таке "тато їли, мама їли, псам давали- пси не хтіли". Так казилися з малим(щоб швидше втомився) що я м*ясо з цибулею і морквою потушкувала на оцеті:girl_cray: замість олії. Капец:котлети не зробила, бо ніж не знайшла; тепер оцет а не олія...Що то ся діє? То маразм? То ся лікує? Чи вже діагноз? Та подаруйте мені вже той смайлик "ржунємагу", як нема такого, то придумайте. Бо видіте- дурію!:rock::tormoz::help:.

• Смішно Смішно x 14
    • Подобається Подобається x 2
  10. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

Доброго ранку, красуні мої)))
    Чи то вже доброго обіду)) не ззнам-не знам)) пішла нині до церки, а потім вітала мамусю)) тортик дуже сподобався, ото я і довольна як слоненя то тепер сиджу пасуся в інтернеті і думаю йти друкувати кусень дослідження свого)) щось в мене підозріло дуркувато-позитивний настрій. щось то мене настрожує))))))) всім гарного дня)) цьом-цьом)

• Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 2
  11. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

Мій веселенький настрій як виявилося був наслідком температури і хвороби)) то я пю таблетки і підліковуюся,з мамою завтра ідемо до львова не мона хворвти))я бахнула два глотка вина і сиджу тішуся)))ща споююю,бо пянію від запаху))) так шо я хвора і добра))мо трохи солодощів бахну))) ммм,всіх люблю дівчатка)))

• Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  12. flame

Бачу всі на форумівці. Тишина в темі:girl_blum:
    Мене теж тааак "розвезло":girl_cray: Заразив таки мене мужа, болить горло - так ніби їжака з"їла і з носа лиється, як з крана. Але то дурниця, головне, що вчора була ще здорова.
    Вимагають від мене тлумачення, що ми там вчора творили, але не маю сьогодні сили на писанину. Все завтра розтолкую: чого і де ми вчора лазили, де був стриптиз, хто кого сповідав і з якими хлопами я обнімалася, що аж пропахлася чужими парфумами. Пусік не занюхав:girl_haha:, а може занюхав і промовчав:girl_crazy:.
    Сьогодні вся якась "побита" і через ту хворобу і трохи певно відлуння гульок дається взнаки. Збиралася до мами і на ярмарок, нікуди не виповзла. Дусить мене жаба через форумівку, кусаю лікті:girl_cray:
    Спромоглася аж зварити зупку і спекти картоплю. На сьогодні, то все. Складаю черепки в посудомийку. Зроблю собі трав"яного чаю з медом і гребу в люлю якесь кіно дивитися.
    Всім гарного і святкового вечора.:girl_bye:

Останнє редагування: 10 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну, чого, коли в мене купа біганини планується, на вулиці завжди псується погода, а коли вся робота в хаті, на дворі таке сонечко і така благодать.:dash1:
    Проза- Святик прокинувся з температурою. Врочистість- були вчора на форумівці.
    Проза номер два- мушу нині обганяти пів світу, бо з завтрішнього дня буду прив"язана до діток от і до.
    Душевний стан станом на зараз- сууумно:cry: і то так, шо навіть чИкулядка подарована моїми пацанятами на день Матері мене не врятувала.:dntknw:
    Але кава випита і тре йти.
    Всім гарного дня, не зважаючи на погоду. Я до вечора приведу голову разом з думками до порядку і вже буду ліпша і... веселіша.:girl_flag_of_truce:А може ше й якась потаємна врочистість мене чекає і підстріне зненацька, побачим...:)

Останнє редагування: 11 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 10
    • мімімі мімімі x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  14. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Всі працюючі вже відправлені з дому і працюють, синочок посапує в ліжечку, я випила в тиші кави і мені скучноооо, але будити малюка не буду, він так вимучився за ці вихідні, що година сьома він вже падав з ніг.
    Нас запросили на дитяче день народження , і я тепер думаю над подарунком. І чомусь в голову нічого мудрого і файного не лізе . Всім гарного тижня бджілки

15. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Всім привіт! Сьогоднішня проза то погода. Планували багато гарного, а плани пішли шкереберть. Ну де то в таку слякоть і зимноту їхати на дачу смажити шашлики? Вчора було так файно! Малий з чоловіком вигуляли мене, зводили на піцу з томатним соком+ банановий коктель, ото я собі даю)))) То певно моя врочистість вчорашня, та ще й буде сьогоднішня. Давненько ми ніде не висовувалися. Я так тихенько думала все-ж таки на форумівку податися, з дівчатами познайомитися, але чоловік прийшов з роботи і сказав, що веде мене гуляти. Але ж то я втішилася. Напевно відчуває, все ж таки що мені треба десь вилізати, ну і що то вже 8 місяць. Трохи мене попускає від моєї жилєтки суботньої, і о! врочистість, настроююся на правильну хвилю!!
    Гарного дня!

• Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. nibysh

Угу-угу!
    А ми вчора з моїм кавалєром так файно прогулялися вечірнім містом від універу і аж до Бандери. І то ніц, що дощ падав(хоч і не люблю дощову погоду, а малий не минає жодної калюжі). Якось мені уявлялось, що якби він народився тоді, коли і діти наших колєг, то нині я б з форумівки йшла з ним підручку....Ой, ні! Я б його на форумівку не брала б тоді, бо там такі красуні і сексі, що мусіла м би пильнувати його навіть більше ніж тепер:vinsent:.
    І файно, що я не порушувала загального порядку на столі(це я про тортик). Ніхто вчора його не їв- і ся стримала(бо нєкоториє вообще не їдять після шестої, а тут би я з своїм тортом під носом). А тато нам привіз смачнющий домашній сирник, який ми і наполовину втиснули. Хоч година була вже до 12 близько:good2:.
    Планів- нікакіх, хіба хліба купити і машинки-машинки-калюжі. Постмамине свято!

Останнє редагування: 11 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Смішно Смішно x 1
  17. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

В мене проза прозова...далі в лікарні.чекаю візитів лікаря. Тримаю схрещеними пальці, щоб мені підтвердили обраний мною день кесаревого...а тих візитів нема і нема...не люблю понеділок, все ті лікарі зранку зайняті.
    З врочистості погодка сьогодні дууже гарна:) сонечко світить:) хочу на вулицю, а мушу сидіти в палаті:sad:
    Всім гарного і продуктивного робочого тижня;) і нарешті вже якогось літечка і тепла:)

18. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

І ще одна врочистість!!! Нам погодили дату:):):) тепер треба просити хлопців дочекатися того дня;)

• Подобається x 12
    • Погоджуюся x 1
    • Зе бест! x 1
    • мімімі x 1
    • Оптимістично x 1
  19. flame

Я сьогодні ще більше хвора ніж була вчора. Капець, як мені зле:hang1:. Навіть сушики, привезені мужом, мені не смакують. Сироп якийсь противний мушу пити і таблетками давитися:bad:. Тішуся хіба, що хворію дуже рідко і за день-два вже буду як нова копійка. Пішла я з горнятком теплого молока під ковдру. Телевізор мене буде розважати.
    Тримайтеся, не хворійте. Всім гарного дня:girl_yes2:

• Подобається Подобається x 10
    • мімімі мімімі x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Ми нарешті у Львові. Це врочистість :girl_smile: Їздили в Київ, лікували Владу зуби , по дорозі додому погостювали ще 4 дні в селі у свекрів. Баба щаслива, просила внука лишити їй назавжди, кажу "та Ви ж нам через 2 дні подзвоните щоб ми того збитошника назад забрали" :girl_crazy:
    Я така рада нарешті приїхати додому, тепер буду цілий тиждень "відходити" від тих поїздок, бо Влад і плацкартний вагон - то вибухова суміш. :girl_impossible:
    А ще у мого мужа сьогодні день народження - то теж врочистість, але святкує десь на роботі і ніяк не збереться додому - то проза... Ми тут йому сирника спекли замість торта і вже трошки понадкусювали :girl_haha:. А чо - треба вчасно додому приходити, ще посидить там трохи - то точно лишиться без святкового "торта" зі свічками:girl_blum:

• Подобається Подобається x 7
    • Смішно Смішно x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
Статус теми:
Закрита.