Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virchuk, 10 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

А наш малюк змінив графік, в суботу поки не подивився бій Кличка - доти не заснув. І такий графік продовжується. Сьогодні спали до 10, потім обійшли весь Сихів і втомлені прийшли додому. Дома заледве його вклала на обідньо - вечірній сон, наварила їсти, спекла яблучний пиріг і ось знову бавимось, бо дитині не спиться. Врочистістю сьогодні стало запаковування подарунків, так люблю той процес, і папір такий новорічно - миколайковий;). Всім солодких снів.

2. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

І мій синулька сьогодні довго не міг заснути. крутився біля мене, щось співав, то поцілує, то обнімає. і так десь дві години. я вже встигла якийсь сон мимольотом побачити. слухаю, ніби вже 5хв. як не крутиться. дивлюсь- ноги на подушці голова в іншому кінці:connie_pull-pigtail вмостився нарешті.
    Які ті діточки файнюЩі :girl_in_love:
    Потім приспала чоловіка. ну а потім побігла на кухню доробляти тірамісу. Будуть в мене завтра, тобто сьогодні гості.

3. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

В хаті тепло, 24 градуси, це врочистість. На днях запустили старий котел на дрова і маєм в дупі той російський газ:) Анюся ще спить, а я п'ю чай, хрумаю тости з маслом і медом і шукаю на кідстафі зимові шапки, і собі і малій. День має бути цікавим, завезем машину на сервіс, походим по магазинах і будемо грітися вдома, бо на вулиці, як каже доня, дузє хобобно і мезнуть паліки:). Ще планую повибирати трохи осінніх фотографій для друку і доповнити альбом. Витягнула кроляче мняско і масло з морозильника, буде в нас сьогодні свіжа зупка і медові пряники. Люблю зиму з вікна теплоі хати, тоді створюється такий особливий домашній позитивний затишок і я сама стаю спокійнішою:) Теплого зимового одягу і взуття так і не купила, ні собі, ні дитині, будем закалятися і сподіватися, що грізноі зими не буде і ми обійдемося своіми демісезонними речами, зрештою в сильні морози я сама довго гуляти не люблю і волію посидіти вдома. Доня кожен день поповнює словниковий запас і починає видавати перли, які мене дуже тішать:) Вчора дідові розказувала, що іздила до вінику в банку, ха-ха (Винники, в банк), тепер часто і охоче бавиться собі сама, навіть інколи мене просить вийти геть... А загалом всі рідні, дякуючи Богу, відносно здорові, в хаті тепло, хліб з маслом в холодильнику є, кролики підростають, з голоду не помремо, від холоду не замерзнемо. Москалі до нас ще не дійшли, можна насоджуватися спокоєм вже і зараз, бо хто зна чи надовго? В теперішній час так все відносно, я вже не переймаюся ні садками ні своєю роботою, ні одягом, ні новими девайсами, бо зараз головне мир, і попри те, що прогнози геть невтішні, всеодно будем надіятися на краще. Доброго і позитивного ранку всім!

4. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Ремонт це стан душі...Замучив мене той стан душі фізично. Після вчорашнього дня не змогла стати в 7.00, а тепер просто не можу зібратись до купи.Все болить. Спочатку думала що треба дожити до понеділка, але як добре все проаналізувала то таки треба дожити до 1 березня. Далі має стати легше і тоді вже точно займусь відпочинком. Оті мої грандіозні плани на це життя скоро мене заженуть чи добють.....але в голові бігає якийсь шалений таракан і кричить НЕ ЗДАВАТИСЬ. Чого і всім бажаю. Миру нам

5. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

:girl_tender: ооо як я хочу суші. може то купити шматочок рибки і з робили кілька ролів?:girl_in_dreams: але ні, не буду, в нас сушики тільки татко вміє робити.
    зате в мене врочистість-виииииспалася. зуби в нас якось через день лізуть. вчора вночі більше 2ї годин доня не спала-мучилася, цицялася нон-стоп, а сьогодні нормальна нічка була:girl_yes2:
    на вулиці зюзя, але ми запакуємося в комбінезони-куртки і таки зробимо "коло пошани" по району. подихаємо свіжим повітрям, бо вже знудилися в хаті.
    нічого робити не треба і то супер! будемо бавитися і відпочивати.:d23:

6. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

А мої посиденьки вночі на користь ніяк не йдуть. Просинаюсь зла і невиспана, ще й з мішками під очима. Треба збирати синочка і йти на вулицю, може на свіжому повітрі попустить...

Останнє редагування: 18 Листопад 2014
  7. Іра Калушка

Іра Калушка Well-Known Member

А я сьогодні бігаю по школі і збираю гроші колезі на день народження. Приємно тримати багато грошей в руках, тільки шкода, що то гроші чужі........

8. smugastik

smugastik Well-Known Member

Якщо я пишу не у відповідній темці, то дуже прошу перенести. Сьогодні зранку, купуючи малому до школи в кіоску сочок і печиво, підійшов мужчина у формі десантника і з великим рюкзаком ( таким з якими повертаються наші герої зі Сходу) і моя дитина в нього запитала : " Скажіть будь - ласка а Ви що прийхали зі зони АТО" і от що розполвів цей мужчина. Вони повернулися з під Луганська, приїхали у відпустку і підлікуватися у військовому госпіталі, так от він дуже і дуже дякував усім без винятку волонтерам, що допомагають усім тим, хто зараз знаходиться в зоні АТО. А також усім тим, хто приносить найнеобхідніше для наших хлопців, а також усім тим, хто молиться і підтримує, що без нашої спільної допомоги і молитви, вони не вистояли б. Дуже просив передати низький усім уклін і що вони нашу УКРАЇНУ відстоять. Дуже мене здивував мій Маркіян, він сказав цьому військовому : " Я і мої друзі, кожен день молимося за те, щоб Ви повернулися живими і неушкодженними і щоб ця війна нарешті закінчилася". СЛАВА УКРАЇНІ !!! ГЕРОЯМ СЛАВА !!!

9. lilochok

lilochok Well-Known Member

Морально втомлена
    До того ж сьогодні колега по роботі почав розказувати як їм нелегко працюється, які у них проблеми. І майже годину на мене виливав отой весь негатив. Так хотілось втекти чи закрити вуха, але ж ця ввічливість...
    Прийшла додому геть морально виснажена. Включила ще собі мелодраму (уже десь рік не дивилась такого, а тут захотілось), сплакнула і ще гірше на душі стало
    Роботу маю, але не лежать руки...
    Останніми днями все більше думаю за майбутню дитину. Здається, що уже час (ідеального часу не настане ніколи), але стільки страхів попереду. Стільки ще хочеться всього встигнути до народження дитини, але з таким успіхом у нашої малечі будуть батьки пенсіонери
    Радує, що трішки налагоджується фінансова ситуації у сім"ї - помаленько вилазимо з боргів

10. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Сьогодні день відкритих дверей у дурці? Чи в мене лижі не їдуть?
    З'явився сніжинка з радісною новиною, що скоро приїде мене побачити...:girl_crazy: Ясєн пєрєц, шо я сидю і ждю. Нє, апрідільонно, принця я ждю. Але ж не коня. Коротше бесіда закінчилась, не почавшись. Сказав, жи більше мене не потривожит, і я сі скромно погодила, ібо сиділа в а...ї.
    Зате перше дурне, те що руденьке, пропав мені. Вірніше, відсутній зв'язок. І то мені не нра, так як паралельно я себе відчуваю дурною. Маю бажання подзвонити до мами (його), але не буду. Раз так - значить так.
    Ітого: в дурдомі день відкритих дверей. І мене, здається, теж звідти випустили. Ненадовго...

11. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Сьогодні день закупів) і готовки) Купила дитині конструктор - всі ним бавляться, крім дитини:girl_crazy:

Далі в голові хаос, щось здоров'я мене підводить, требі більше відпочивати)

12. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Останнім часом настрій якийсь зовсім нікудишній... і погода тому тільки сприяє.
    Скоро наближається свято, сподіваюся, що буде хоч трошки врочистості.
    А наразі сидимо здебільшого вдома, а як вийдемо з дому, то й повертатися не хочемо.
    Сьогодні думала нікуди не підемо, пів дня нікуди не виходили, і нічого такого я не встигла зробити, і час пройшов, аж сумління мучить, зате я трошки відпочила, бо останнім часом дуже перевтомлювалася. Маю в планах почати перебудовувати свій режим, бо бути совою я більше не можу.
    Друга половина дня виявилася аж дуже насиченою. Завела донечку на заняття і за той час вирішила побігти вирішити свої справи. Забрала на пошті посилку і відправила посилку, забрала невеличкий подарунок, що виграла в одному магазині, - то мабуть трошки врочистість. Синочок чемно заснув у слінгу, я впріла, бо не розрахувала вдягнутого одягу відповідно до погоди. Забрала донечку зі занятті я дивом заманила додому, інакше б точно ще довго мерзнули надворі. Діти ніяк не звикнуть, що погода вже не така, як влітку, і довго не погуляєш.
    Діти малюють, олівці скрізь і всюди, я знову трошки відпочиваю :girl_wink:
    Бажаю всім гарного вечора:girl_bye:

13. flame

flame невгамовний експериментатор

Юююхххууууу,а в мене зубки клац-клац.:girl_tender: Закінчились ремонтні роботи. Сподіваюся, що наступні кілька років будуть тільки перевірки, без ремонту. Це моя сьогоднішня врочистість.
    Тепер проза. Знову нема світла. Як вони вже дістали, коли буде ніхто не знає, і що сталося намагаються встановити вже 3 години. Тішить те, що колись ми зібралися з силами, взяли кредит і купили генеретор ( і не просто генератор, а генераторищеее, бо площа вимагала гіганта світловироблення). Тепер "нам не страшен сєрий волк", точніше темнота і холод.
    Завтра має притйти посилочка з новою сорочкою. Сподіваюся буду очарована, а не розчарована.
    Загалом день, як день. Нічого поганого не сталося, значить вже добре. Ага і ще, бух. розказала, що ходять чутки, що адміністрування ПДВ відмінять або відкладуть. Певно тому, я така довольна.
    Всім на завтра бажаю тільки добрих новин, або в крайньому випадку, відсутності поганих.

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

Пишу сюди вже втретє і стираю, бо написати щось хочеться (звичка))), а писати чогось такого конкретно файного нема що.
    Але най його, почну з врочистості. Була у нас нині лікарка, у мене запалення легенів немає і бронхіту немає, так що своє кашляння я пролікую простими ліками і скоро буду як огурчик. Святик вже взагалі на її думку здоровий, та й я бачу, що кашляє лиш трошки вранці. То добре.:girl_yes:
    А тепер проооооза. Я замахана, втомлена, КД починаються не вчасно, тобто заскоро, болить мене всьо і нога і коліно і рука)) та ще й до повного щастя двадцятка грн на хазястві...(((
    Була нині свекрі, привезла нам два кусочка пляцка, я не впильнувала і Андрій з"їв кусень "п"яної вишні". Тепер не знаю чого чекати, може пяний буде, а може живіт буде боліти, чи висипка...:8: Ой, капут.
    Ще трохи не то врочистості, не то не врочистості. Вислала мені коліжаночка з Італії куртянку. На картинці була така шо ваааах. Думала буду сама крута дівка на районє, бо у нас у Львові навіть такого фасону і пошиття ні в кого не бачила. Короч, то треба було бачити, як я роздягалась і міряла ту куртку біля Нової пошти.))) І шо з того. Куртка то ніби так нічо, але рукава то капець якийсь, я нагадую собі середньовічну даму з оцими рукавами ліхтариком, але коли то в платті та ще й фільмі))) це одне, а коли в верхньому одязі і по вулиці, де ще й рукава з хутра- то вууупшє. Ну, хто таке придумав.:girl_emo: Одним словом певно понесу в ательє, хоча дівчата в офісі, де я беру комсметику всі одностайно твердили, шо мені сильно файно. Певно не хотіли образити...:confused:

Ну, і тепер нарешті спокійної ніченьки, посиденьки! Бо нам до ніченьки ще гребти і гребти, мої гаврики вкладаються не швидше 12-ї. Ото режим, нема ради.:girl_impossible:

15. AilataN

AilataN жива

Моя тільки но заснула. яка то? пів першої(((
    Чергова казка розказана, отже мама вмила руки, і роби що хочеш, тільки дай за компом посидіти.
    чергова казка то у нас міфи стародавньої Греції. З задоволенням сама згадую, і мала із задоволенням слухає. ще би мульти на цю тему знайти українською, бо все на расер-матер язику, грр.
    З несподіванок : весь час ловлю себе на тому, що хожу вдягнута у щось мужеське. Я ж вам писала, що муж далеко?
    Починаю день з чогось жіночого, а закінчую чимось мужським- чи то тапками, чи то светром)).
    День був - як вулкан. година щастя, потім година стресу, потім знову щастя прибігає, і знову "шляк би його трафив". Щось таке))
    Вчора були на ДН, у Марусіної сестрички. Супер гарно відпочили :) це було свято принцес і краси : зачіски, макіяж ( не справжній, звичайно), принцеса аніматор, фотосесія, класно побавилися!

16. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Я вдома :girl_yes: Ага, і то ніби врочистість. Якщо не враховувати те, що я себе почуваю... не альо, так сказать. Вночі мені приснилось, що я захворіла. І здається, що якась холєра підкрадається. Шмарклі невеликі, кашель невеликий, голова чуть-чуть, поясниця чуть-чуть, т-ра була зрання 37,2.
    Сиджу в халаті і п'ю кохве.
    До Рудого додзвонилась зранку. Мої здогади підтвердились. Обматюкала і кинула трубку. Пішов він! Буду собі псути нерви і голову мастити...

17. Shamna

Shamna Мамуся

В мене жилеткова проза.
    Доня зі вчора температурить і знову почала кашляти. Сьогодні ходили важитися і заодно послухали її. Діагноз невтішний - гострий ларингіт :girl_cray: Дали нам час до 12 години і список ліків, які потрібно випити. В 12 знову йдемо в поліклініку і якщо ніяких зрушень не буде, то відправляють нас в лікарню:girl_cray: Не хоооочу і доня не хоче. Дома то дома, а в лікарні бррр.
    Прошу Бога, щоб все було добре і ми залишилися дома.
    Здоров’я нам всім!

18. flame

flame невгамовний експериментатор

Уряяяяяяяяя! Є-є-єєє. Заработало. Аж полегшало. Зараз поскачу, а потім решту напишу. Фонтан подій був.

19. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Тішусь, що вже ДП працюють, а то не знала де себе діти, стільки всього переробила в хаті ))) Чоловік каже, що в мене якась "ломка" до ДП:girl_crazy:
    Ура, працюють )))

20. sanches

sanches Well-Known Member

Оооо, запрацювало! Як же мені не вистачало ДП...

---------- Додано в 23:21 ---------- Попередній допис був написаний в 23:06 ----------

В малих э книжка-абетка з віршиками на кожну букву. Щоправда, віршики трохи дивні, але один мені запам"ятався. Він про мою мрію:
    Заэць, олень і тюлень
    Лінувались цілий день

Хочу лінуватись цілий день! Курсувати по маршруту ліжко-холодильник і ні про що не думати...
    Бо ця рутина мене вже задовбала. Погода вже традиційно - фука. Ну то проза.
    Врочистіть - нині в мене іменини (Олександри), приходили мої бабця, дідо і тітка. Посиділи трохи, поспілкувались, вони дітками потішились. Ще в мене э півкіло мандаринок (другу половину вже втоптала). І піввідра морозива в морозилці гріють мою душу)) Відкрили сьогодні дві закрутки літніх - кабачки і овочеву ікру - дуууже смачні (готувала їхх перший раз). А головне - Віталік здоровий майже. Матвійчику теж трохи легше і в нього нарешті проклюнулись обидва очних зубчика!
    П.С. до оечі, знаэте, про яку букву той віршик? Про "Ь" ))

Статус теми:
Закрита.