Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virchuk, 10 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Inglor

Inglor Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Проза - з вчорашнього вечора малий температурив і ще трошки зранку була Т.
    Врочистості аж дві. Перша - викликала лікарку, послухала - оглянула малого, сказала, що все чисто, швидше за все через зубчики, бо ясна понапухали капець як...Друга - хотів вчора муж мій відірватись (набухатись з кумами). От я його ввечері відпустила, і тут саме цікавіше - видно, від великого бажання напитись, щось йому то діло не вдалось)). І мій муж на моє здивування, повернувся додому тверезий. Так-так для мене це врочистість))). А бо ж стараюсь знайти позитив у житті.

Останнє редагування: 15 Листопад 2014
  2. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Вчора мали прозо-врочистість придбали собі морозильну камеру, то вчора до вечора її затарювала овочами, тепер маю там на зиму щавель, петрушку, суміш цвітної капусти-брокколі, брюсельської і моркви, ягоди (малина, калина, журавлина)ще би якого мяска туди- була б щаслива.
    А нині в нашого синочка день народження, 4 рочки, мали ми урочисту сімейну вилазку на піццу з молочними коктейлями, подарували йому омріяну машинку на керуванні- і дитина щаслива :) А я нині наготувала їсти, прибрала (діти помагали),насмажила хрустиків до чаю і сиджу відпочиваю, ще покупаю своїх малюків і буду взагалі вільна :)

3. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

О дівчатка в мене сьогодні такий день був :girl_in_love:
    Ми нарешті почали все мити та прибирати у новому будиночку, в якому будівництво майже завершилося, тепер там така краса :girl_crazy: Це була врочистість! А тепер проза: я замахалася із своєю свекрухою, бо ще після того треба було поприбирати вдома, і нарешті я зараз сиджу і відпочиваю...І читаю ДП :girl_dance: Заскучила вже за цілий день :girl_smile:

4. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

і в нас врочистість - відсвяткували мами ДН ,посиділи, поговорили, позгадували, було класно!
    Приїхала додому мала ще настрій пропилесосити, закинути прати і помити підлогу, а тепер варю капустняк, ходить за мною вже декілька днів. О це проза.
    Трохи зіпсували мені настрій 2 сусідки мамині, мусіли їх закликати, то одна пхала моїй малій ковбасу, а друга наїхала на мене, нащо даю цицьку ,он є салат з часником, плавлених сирків, яйцем, і так на мене насідала ,щоб я дала, я була в шоці, бо думала вона жартує, а та перша таки впхала ковбасу ,коли я вийшла, я ледь встигла перехопити в малої за міліметр від ротика.
    То треба йти в Забила м би! Чого пхатися до чужих дітей? я коли сусідським 2-річним дітям даю щось ( барні, бублики, цукерки) то завжди питаю спершу батьків чи можна дати, а тут на тобі, ух...!!!

5. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

бо є такі люди, які все краще знають
    спеціалісти в усіх сферах:girl_crazy:
    в мене багацько прози: як я й передбачала, муж вернувся з рибалки без риби, замерзлий, випивший і злий
    і день був відповідним
    вже спить мій красень,
    завтра мала бути міні-вилазка з подругою - накрилась
    тому планую нам всім якусь врочистість, поки нічого не придумала, але процес іде
    всім доброї ночі і гарних снів!

6. Іра Калушка

Іра Калушка Well-Known Member

А в мене сьогодні в прямому значенні була "проза" - в школі проводили конкурс патріотичної пісні, прози і поезії - діти стільки творів самостійно познаходили! І так щиро їх читали......

7. Kandya

Kandya Well-Known Member

Люксембург -- Україна 0-3 -- врочистість
    чоловік п"яний... а мені не спиться, бо ввечері (під час футболу) вдрємнула

8. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

ну... десь так, ми народились і помремо))) Але в процесі хочеться подефілювати з декольте, на каблуках і з букЄтом квітів та пляшкою шампанського, а ну і зачіска щоб була гарна)
    ну, тепер реалістка))))

звичайно уявляю, але валятись до 12 в ліжку для мене не відпочинок, то скорше як хвора таке може бути) А відпочинок - це раненько на озеро поїхати.

саме головне))))
    а я зараз п"ю каву і споглядаю на файну білу-білу стелю, яку ми вчора вночі з музьом малювали.
    зараз почнеться проза у вигляді замовлення, але в такому випадку після прози наступає врочистість)))
    Чого і всім бажаю!
    а, ну і миру нам

9. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А ми вчора їздили на ДН до коліжанки, випили шампана з тортиком :girl_blush2:
    Потім вибралась до 2 лікарів, . Певно не тре починати пити шампана в обід :)
    Нині відпочиваємо. Записала малого на МК від ЯпонаХати. От тепер думаю хто його туди заведе бо мені лінь :)

10. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Сьогодні день почався класно! :girl_cool: Правда погода :girl_mad:
    До мене зараз приїде моя мамуся :girl_in_love: Вже так за нею заскучила :girl_blush2:
    Якраз пиріжки вже напеклися :girl_dance: Короче я така задоволена :girl_crazy: Нема слів...Всім бажаю хорошого дня, незважаючи на погоду :girl_wink:

11. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

яка то благодать, коли в хаті тишааа... Кетрін спить, татко стереже її сон(тобто також спить поряд:) а мені може і вартувало б подрімати, але шкода часу. краще почаюю, попосиденькую, пороздумую про життя-буття, та просто покайфую:girl_in_dreams:.
    зранку вже відбули Службу Божу. сьогодні вперше були всередині церкви, бо все на повітрі з малявкою молилися. але нині так зимно, що таки довелося зайти до середини. Катруся чемно "читала" свої книжечки у візочку і підморгувала усім бабусям довкола:girl_wink:. так гарно співав дитячий хор:girl_tender:
    велика врочистість, що в хатці тепленько-ми в футболках)) наварено-наперено всякої смакоти. словом - неділя, у мами вихідний.

12. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

Дзвінок від мами трохи мене засмутив. Здоровя бабці знову погіршилось і в мами тоже. Вона минулого тижня лежала в кардіології, а потім висновок лікарів - серце здорове. всі проблеми від хребта. І що лікувати? защемлення нерва? як то побачити де його защемило? Дуже хочу щоб рідні були здорові.
    Моє маленьке серденько солодко спить біля мене. А потім поїду з ним в скай парк, а потім... не знаю що потім. казав чоловік що то сюрприз.

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Надихнуло:), бо саме так нині мало би бути, поскільки збирались ми до свекра на ювілей. І я з жалем у серці розумію, що такої гарної сімейної вилазки скоро вже мабуть не буде, бо завтра муж у госпіталь, а потім... потім... Але і це нам не вдалось, бо встала я як побита. В результаті вирішила героїчно помити голову, вичухати свою персону і все таки попасти на тую дефіляду, але не попала. Святик пригорнувшись до мене сказав "ого, мама така гаряча як наша пічка"))) і таки так позначка на термометрі мені показала, що я нині вже всюда попала і всюда зайшла.:girl_cray:
    Сумно... чоловік колише Андрія і паралельно готує їсти, а я сиджу під двома коцами і сходжу з розуму, бо так зле мені давно вже не було. І щонайцікавіше лікуюсь-лікуюсь, а воно шось в зворотню сторону йде.((
    Та й загалом неважно почалась ота пізня осінь, хворіємо всі по колу, Святослав вже майже місяць в садок не ходить..
    Хотіла себе чимось потішити, попросила чоловіка зганяти за чоколядкою і так прям знаєте з"їла її на одному диханні, а потім зрозуміла що в ній щось не то. Не полінувалась, витягнула папірець з смітника, ааааа, вона протермінована.:girl_cray:
    Непруха якась сьогодні і то конкретна.:girl_nea: Тепер з острахом думаю шо буде далі... а може ніц не буде, чи то вугілля активованого випити?
    А, і ще мама моя з мене знову боксерську грушу зробила. Дзвонить, кричить-кричить, бо їй не везе, хотіла заспокоїти, кажу "все буде добре...", перебила, розпищалася що таке хіба дурочкам говорять, кинула трубку. Тепер дзвоню- поза зоною.:girl_sad: І то при тому, що я її нині слухала з 6-ї год ранку, бо вона хотіла поговорити, реально ніочьом, дітей побудила, але я говорила, бо мамі зле на душі, а тепер раз і Жанна знову у всьому винна. Ну, шо то таке...

Останнє редагування: 16 Листопад 2014
  14. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Сьогодні вранці поснідали з чоловіком і до церкви! Після церкви, поїхали сьогодні за місто, в Городок, до тітки. Вона з тої радості загодовує нас, бо як це гостей не загодувати? Люблю до неї їздити, старші люди, вони такі файні.

15. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Сьогодні розбираємо подарунки, складаємо речі, доїдаємо страви. Вчора було чудесне свято нашої принцеси)

16. flame

flame невгамовний експериментатор

День почався чудово, ще вчорашній заряд позитиву після форумівки не вивітрився:girl_dance: Виспалася і зависла в pinteresti, стільки класних ідей знайшла, деякими мабуть таки поділюся:girl_crazy: не можу то все в собі тримати. Подзвонила годину тому до батьків і не можу відійти. http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=2036667&postcount=1118 Чекаю поки чоловік приїде додому, щоб він тверезо, без таких шалених емоцій, як в мене зараз, вибудував стратегію помсти. Настій рухнув до нуля, руки трусяться і серце калатає. Треба певно валокординчику випити. Як уявляю, що могло статися.....

17. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Недільно-вихідний настрій десь подівся :dntknw: Натомість з'явилась кулінарна муза :nyam2: Захотіла душа моя карамелізованих волоських горіхів і хачапурі. Перші вже на тарілочці, другі будуть пектись за півгодини.
    Вчора трошки святкували, сьогодні цілий день вдома, тільки зранку на службу пішли. Зате я згадала, як то бавитись в шашки-шахмати-доміно :gamer: Хочу якихось ігор настільних, як для початківців. Хтось порадить?
    Завтра понеділок, ще й день студента, а в мене багацько справ, які потребують нагального вирішення. Особливо турбує мене стан здоров'я. Начиталась відгуків в темі "Лабораторії" і тепер не знаю, куди йти аналізи здавати :scratch_one-s_head:
    А, знайшла врочистість - до Нового року все менше і менше часу залишилось, 45 днів :dance2:

18. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Ах , кавуську посмакувала,хоч і не ранок зараз. До Церкви сходили , а потім погуляли ще трошки у центрі поки йшли з служби... Ех зимно, зимно вже не дотепла йде, а це означає, що завтра я маю час і займусь рукоділям...на ялиночку , спробую таке робити в перше. В інтернеті є багато майстер класів.
    Ще в гості приходили батьки ,трошки поспілкувались за кавою і тортиком.
    А попереду буде кіно , яке скачується ,і супер ванна з пінкою , маскою для обличчя. Одним словом релакс!:girl_curtsey:
    І головна врочистість Я ЗДОРОВА!!!! Застуда минула і я знову почуваюсь щасливою і повною сил!

19. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Малюк хворий , капризний . Зле йому .Скажіть , ну що за ідіотська закономірність : за день до форумівки малий захворіває . Хіба це справедливо? Врочистість - чоловіку чергову повістку ще не принесли (принаймі не дзвонили , бо не живе за місцем прописки і тому залишали № тел.) і Львів ще не бомблять .І не кажіть , що я песемістка - у кожного своя врочистість . Хочу миру і щоб мама була . (блін , вийшло ,як в москальській пісні часів радянського союзу) . Ну як вже вийшло . Ага і щоб малюк виздоровів , ну але то і так зрозуміло .

20. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

Давно на ногах, хоча останнім часом і майже всю добу так.
    Треба розпланувати тиждень, дов"язати шапку, підготуватися до іменин малого.
    ага, і чайок собі зробити)

Статус теми:
Закрита.