Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virchuk, 10 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Як завжди я і синулька цілий день разом - бавимось,прибираємо, розкидаємо, їсти варимо. в тому ділі він дуууже любить мені допомагати, але потім я маю що прибирати. ну але дитина не може сидіти без діла.
    Дали мені свекри гарбуз. то тепер маємо крем суп і гарбузові мафіни.
    Врочистість - нарешті я наїлась шуби. яка ж то смакота. два дні за мною ходила.
    Чоловік повісив картину яку мені на день народження подарували. Красота, такі класні піони. дуже мені нра.
    Ще шукаю картину в коридор. щось не знаю що там вибрати.
    А завтра, чи то вже сьогодні субота. чоловік на роботу, а до мене прийде подружка робити манікюр. більше планів немає ніяких.

2. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Добрий ранок Україно!
    Капець....якби мені хтось сказав ще 3 роки том що я буду вставати до роботи в 6.30 не повірила б. Життя цікава штука, вносить свої корективи.
    Встати встала, а от на очі ще не бачу...
    Інколи лише мрію щоб просто виспатись, прокинутись в 12.00, але потім просто звикаєш до такого графіку.
    Все,пішла робити каву

3. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

ви зараз мені на свекруху мою подібні. Не нервуйте з ранку))) Навіть якщо дуже тяжко треба бачити позитив. Ібо позагинаємось!:girl_cool:
    Врочистість - сьогодні вихідний, який буде витрачений на поїздку до села. настроююсь морально. Паливна заначка - прощавай. але то таке. Ще врочистість - так не тягне інтернет і один з двох телефонів)))Знаєте, що я збираюсь робити? Правильно, пов"язати)
    А перед тим всім пішла малювати стелю. Життя триває і воно казкове:girl_haha:
    Всім гарних вихідних і миру!

---------- Додано в 09:02 ---------- Попередній допис був написаний в 08:57 ----------

і що можна встигнути за такий короткий день? )))

4. Nana11

Nana11 аспіранточка

Вмовила я чоловіка піти сьогодні на "Поводир", така у нас врочистість. Треба підтримати вітчизняний кінематограф. Маю взагалі якийсь бзік останнім часом, все українське, хіба нема зовсім варіантів на заміну, бо хто нам ще допоможе як не ми самі.
    А проза - треба йти на роботу сьогодні і поприбирати, мала рознесла хату "в пух і прах":connie_pull-pigtail

5. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Нагнали мені вчора апетиту борщем... Допиваю каву і валю на базар за ребрами. бураком і всім прілагающімся для борща. Та як то процес затяжний, то я буду в місці призначення папазже, як і казала 'м.
    Йой, а ще сеюе до пуредку тре привести. Як я то всьо встигну?:ed4d70def841dc74b57

6. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Яке то щастя коли чоловік вдома! :girl_claping:
    І тобі каву в ліжко принесуть, і сніданок приготують, і дитину вдягнуть-помиють-нагодують, і сміття винесуть, і на укрпошту посилки занесуть., і в "село" по дрібну побут.техніку поїхав - одним словом ляпотаааааа ...
    Мені залишається лиш помити підлоги, посуд та доварити їсти)))
    На вулиці зюзя, тому ще в роздумах чи підемо зустрічати татка до маршрутки аж на Городоцьку чи ні під вечір...
    Всім теплих та позитивних вихідних!

7. arushka

arushka завжди досягаю мети

каву зроби, сніданок приготуй, їсти виварками навари, а замість спокійно зависнути на ДП слухай бунт дитини, в якої тато дорвався перевіряти математику:8: В нас сьогодні якось так)))
    Всі вже борщ доварили? бо мені вчора у відповідній темці апетиту нагнали, я зранку підірвалась борщ варити
    чи то борщ такий добрий вдався, чи то я так його хтіла, але втоптала 2 порції, тепер я сита і добра:nyam2:
    Врочистість- в хаті чисто і тепло, знайшла ничку з кедровими горішками. А ще в мене нові в"язані різнокольорові шкарпетки :girl_blum:
    Всім тепла!

8. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Нарешті вирішилось питання з неприємною мені людиною. Провчити - не провчила, але написала їй все, що про неї думаю, і передала їй той опус, і пробачила. І внесла в "чорний список" в телефоні. Хух...
    Може під вечір буде ще одна врочистість, але поки тсссс.... боюсь наперед щось казати.
    Проза: чоловік поїхав на рибу. Вже десь в дорозі назад. Без риби, ясне діло:girl_haha: зате випивший і сердитий. Буде мені щастя вдома. Чекає прасування. Зараз візьму себе в руки і піду арбайтен, поки мала спить

9. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

То я так прокементувати)), а по темі навіть не знаю що написати, окрім того, що до моєї застуди додався ше коньюктивіт, так що нині знову сиджу безвилазно в хаті з відром молока з медом, чаями, сиропами від кашлю, а і ще очними краплями впридачу.
    Зато наш Андрійко останнім часом в ударі)). Вчора порозливав оливкову олію і поки я терла стіл і підлогу всякими антижировими засобами, він в іншому кінці кухні розсипав цукор, а потім ше й скинув мультиварку.:8: Поки ми те все поправляли, запримітили, що наш Андрійчик кудись підозріло зник, кинулись шукати, а він на підвіконнику вже з вікна воду злизує.:girl_impossible: Ранок почався з того, що він долив рештки тої олії, яку мені вчора героїчно вдалось спасти і перевернув тазік з водою. Одним словом зима обіцяє бути веселою.:girl_crazy: І то я ше за старшого мовчу...

На разі муж з молодшеньким гуляє, а ми з Святиком сидимо дома і кашляєм, в планах молоко з медом і булочка плетенка, а ще обіцяла малому побавитись в літачки, а чоловіку зробити деруни.)) Чесно, ніц не хочу. А нє, брешу, хочу, тільки не смійтеся на стриппластику хочу, або на стрипденс...:girl_blush2: Ой, як хочу, дівоньки, словами не передати.:girl_in_dreams:

11. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

спали до 11ї і то трохи врочистість, але не у мене, бо натомість в 3й ночі мала коломийки з Кетрін і її зубами. коли то скінчиться? ще й спала на краєчку ліжка на одному боці, бо боялася потурбувати ніжний сон нашого малого зубастіка. то так все сьогодні скрипить-болить. буду нині вимагати в мужа масаж:girl_claping:
    а зараз К гуляє з дідусем, татко пішов у магазин за продуктами, а я маю бути на кухні і готувати обід. але я чомусь досі тут...
    йду я до праці, бо будемо голодні:girl_haha:
    усім гарних вихідних!

12. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Йой, я не одна:girl_blush2:
    Боюсь вголос про таке навіть подумати біля чоловіка:khomyak:

Зварено, ще не прибрано але буде)
    Чоловік подзвонив, розденервував.
    Дитина хату перекине, бо на вулицю сьогодні не піде- холодно там.
    Пишу тут, бо тоді точно зроблю- маю спекти сирник сьогодні) Отака проза, врочистість - не знайшли:sad: але не втрачаємо надії.

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

А чьо-а чьо?))) я вчора таки голосно про це заявила, та чоловіки тільки раді з того мають бути.:girl_haha:
    Якби мені хто ту мою захцянку оплатив, я б вже хоч нині йшла... :girl_blush2:

14. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

В мого трохи викревлене уявлення того)))
    Мені так подобаються тіла людей, котрі тим займаються:girl_tender:

15. shparynka

shparynka Well-Known Member

Ай, дівки, яка я красііівааа! Прям словами не передати- вернулась до свого каштанового кольору волосся, і так мені такою затишно. Все-таки розмаїте мелірування і іже с німі- не моє, виглядаю, як облізла ггг У середу було наше профсвято, день якості, і нас фоткали для святкової статті, як я казала- ну шо, пашлі снімацца)) Дядечко-фотограф зробив мені комплімент, що мені тре було в фотомоделі йти. Ага, бачив би він мене зранку- сама себе боюсь) Так що мій фейсик прикрашає собою наш сайт. Краще би гроші дали, чесслово. Марусю, я не така бурчаща, як Ваша свекруха, ну і не оптимістка. Скорше реалістка. Кожному своє.

16. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

відпочити! Уявляєш, люди і таким займаються) Але то напевне не про нас

17. Virner

Virner Well-Known Member

Тема борщу розкрита повністю... Я тут на інтуїтивному рівні відчула і вже баняк свіжого борщику готовий:) Мням!:)
    Плани на день? Хм...Муж фарбують стелю в кухні...Я тихенька, мов мишка:girl_flirt: Бо мій муж і оті різні господарські справи - речі несумісні:girl_in_dreams: Але він старається, тому я все своє бажання покритикувати стримую і дивлюсь "Танцюють всі".:girl_blush2: Кароч, мудрішаю з віком:)))
    Хочу якоїсь романтики... і на шопінг хочу... і на відпочинок... і завершення ремонту...і спокою... Іду то все візуалізувати - принаймі розкажу мужу) А там побачимо...:girl_in_dreams:

18. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Проснулась і вйо до плити, наварила їсти, але котлети мене сьогодні вивели...Спекла мега смачну запіканочку, і відпочиваю!

19. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Таки моя хандра зникла. Муж вчора виконав своє пряме призначення - підставив мені своє мужнє плече, щоб я поридала. Але я стрималась. Випила стопісят грам вина і пішла дивитись комедію.
    Тупий фільм і винце гарненько поклали мене в ліжечко, і вже в 8 годині вечора я, як ангелочок, ніжно похрапувала на м*якенькій подушечці, під тепленькою ковдрою.

Вранці першим ділом випивши пів літри водички, я спровадила чоловіка на роботу і вирішила всім доказати, що я не якась там алкашка, а в першу чергу жінка, дружина і мати своїх дітей, а, і ще господиня свого кота (хоча він, зараза така, походу так не думає).
    Значить ітого.
    Посуд вимитий весь повністю. Банячки кухонні наполіровані до блиску. Хатка видраяна, навіть у всіх труднодоступних мєстах. Дві аплікації з Данилком зроблені. Чотири номера з математики і дві вправи з англійської з Артемком написані. Кіт нагодований, вичесаний. Риба вже майже в духовці, з картоплею за компанію. Залишилось тільки побрити ноги, вкласти дітей спати, вигнати кота надвір, намаститись олією і ждать мужа.

Якщо канєшна не засну :girl_crazy:

20. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

шось мені вже другий раз спиртне, не там, де треба, ввижається.

Канешна, прочитала не водИчки, а водОчки. Думаю, ооо, в когось добре ранок почався :girl_crazy:
    Знач так, зараз поїду зустріну коханого чоловіка, який повертається від моєї бабусі, і певно, після цього таки дозволю собі келих червоненького під файний серіальчик. (А шо? І так день якийсь не такий, як треба - і не відпочила, і майже ніц корисного не зробила, і кавоварку спалила (а шо, думали, я просто так така вся добренькахочдораниприкладай вирішила, жеби муж не мерз на зупинці? Просто то була :girl_crazy: ЙОГО кавоварка-подарунок на ДН)

Статус теми:
Закрита.