Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virchuk, 10 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Звичний прозовий ранок...
    Встала ранесенько, зробила комплекс вправ, попила кавусі, збудила Святика, сходили в поліклініку, потім відповідно аптека і додому... провели нашого татка в госпіталь і тепер товчемося всі на купу. В планах на майбутні дні безвилазність, продовження лікування і ще якось мені до гінеколога треба попасти.
    Настрій нікудишній, пробуввла підняти його чоколядкою- не лізе.:girl_nea: Зараз присплю молодшого і пущу сльозу, мо попустить.:sad::sad::sad:

Єдина вочистість- сказала мені нині моя знайома, що мені на вигляд більше 25-и ніяк не даш і коли дізналась скільки мені, дуже сильно охала і ахала... певно то дуже вже багато.:confused:

Всіх з початком робочогно тижня і нехай він для усіх без вийнятку буде вдалий.)

2. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

В мене таке буває, коли виношую якісь думки-плани, тому не дивуюся, коли і на чоловіка находить )) Аби думки були корисні, звісно ))
    Щось аж їсти захотілося :) Теж люблю чанахи.

Отже, підсумок вихідних.
    Татко вперше вів малого на плавання, і то ж треба, щоб саме в той день в них була на заміні "неплаваюча інструктор", і все заняття вони безтолково балямкалися в басейні! Висновок: жінко, на шо ти ся витрачаєш?? Хай ще раз сходить, може, буде наш інструктор, то побачить, чого малий вже навчився ))
    Побувала на ярмарку, купила кілька не конче потрібних, але милих речей собі і на подарунки.
    Малого підстригли нарешті - зовсім інше хлоп"ятко ))
    Оце, мабуть, й усе ))

3. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Ранок почався із кави) І скоренько побігла на роботу, хоч одне добре - що в офісі не так холодно сидіти. Погода допомагає :girl_claping:. День і тиждень почався суперово! То ж бажаю кожній формуляночці передати свій настрій теплий та ще й осінній :girl_crazy:

4. Hermi

Hermi Well-Known Member

Попиваю ранкову каву (да-да, завидуйте в мене ранок почавсі рівно 40 хв тому). Під рукою муркоче котик, бурлить вино біля пєца і пахнуть пряники з корицею. Ідеальний день пізньої осені. А я гаряча кубіта в прямому розумінні цього слова ;)
    Мама сортує квіти, і переносить до мене в кімнату, бо треба тюль попрати. А я продовжую сачкувати.
    З самого ранку (того самого що я писала вище) всі видзвонюють. Моя мама аж сміється, що в мене певно якась така кнопочка є, просинаюсь і відразу всі знають що я "в мережі".
    Бажання снігу і ілюмінацій не пройшло. Переглядаю зимові фотки...
    Всім гарного настрою і побільше врочистостей!

5. sanches

sanches Well-Known Member

Хочу спатииии, настрій паршивий. Нагадую собі страуса - запхала голову в пісок, щоб ні про що не думати. Бо коли починаю думати,то розумію, о зиму нам буде пережити важко.
    Вихідні пройшли швидко, непомітно і буденно якось.
    Діти хворі, але це чомусь їм зовсім не заважаэ громити хату. Матвій виліз на тумбочку і скидаэ з неї і грашки Віталіку. Банда)
    По обіді підемо шукати врочистостей на вулиці - сонце, свіже повітря і мандаринки...

6. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Я про це не думаю, бо в мене одразу починає смикатися око.. Просто намагаюся хоч трохи відкладати.. хоч на Миколая.. але відчуваю, що заплановане таки не куплю.Все, відкладене на початку місяця, просто швиденько і підчисту зникає наприкінці, і як з тим боротися, хз? А свята ж хочетьсяаа.. Геть думи сумні, пішла їсти.

7. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Та ж не 24 години на добу, 7 днів на тиждень, 365 днів на рік! Я просто вже не витримую всього, нема з ким порадитись, щось розповісти.
    Одна Nitriotka, ще мене терпить і то ....певно скоро мене вже пошле десь по - далі....

8. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Сістра, не кіпішуй. Я тебе не терплю, я тебе ЛЮБЛЮ.

Проза. Малишня кашляє. Темусик сьогодні до школи не пішов. Але на диво в хаті спокій. Чемненько бавились, малювали, дивились мультики, робили ялинкові прикраси навіть.
    А в мене кд. І я труп. Посмажила сирнички, попила чайку, подивилась фільм, нафарбувала нігті. Зараз йдем на вулицю, а тоді лягаємо на обідній сон, бо дехто в нас тут безсоння має, з 6 ранку.

Останнє редагування: 10 Листопад 2014
  9. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Нестандартні вийшли вихідні - старші хлопці їздили на вісілє і Полляндію, а мене з зашмарканим малюком лишили вдома. То вихідні в мене були мамські - була в мене мама, а я трохи собою зайнялась - маю манікюр, нові шподні, стрижку і рибні котлєти :)

10. Натуля

Натуля Well-Known Member

Четвер. Зустрілись з однією нашою багатодітною форумлянкою в повному складі. ДІти всі цілі і нешукоджені - побігали, поскакали. А ми навіть побалакати встигли:girl_claping: Додому повертались пішки (нам є куди іти - хвилин 20 топати вгору). Прийшли додому щасливі і вимучені. Значить день пройшов недаремно:connie_pull-pigtail.
    Субота. В честь іменин нашого ДІмуліка пішли в кінопалац на "супершістку". Дімулік навіть висидів половину мультика, а потім трохи по кріслу скакав. Але людей було мало, а ми ще й сиділи з краєчку - то ніби нікому не заважали. ПІсля мультика зустріли знайому з дітьми і малі трохи разом подуріли на вулиці. А потім наш тато вирішив зробити нам сюрприз і взяв пів дня вихідного, домовився про зустріч із знайомою сімейкою і ми всі разом вечором ходили на піцу. Як то добре гуляти з дітьми і чоловіком. Всі капризи і ниття проходили повз мої вуха - типу діти не мої і я тут ні при чому:girl_cool:
    Сьогодні. Чотири години волочились із дітьми по привокзальній. Я завбачливо взяла прогулянковий візок в якому возила аж двох слоників. ПІшли в сільпо за фруктами, а накупили різних тортиків, молока-йогуртів і топтали то все дружно на лавці. НУ чим не пікнік. Погода просто суперова була. А ще купила собі такий валик-різачок для тіста, який робить решітку на пиріг і моєму щастю немає меж. Будуть на завтра слоєні пиріжки із начинкою тещовхолодильникузавалялось:girl_haha:
    А на завтра теж маємо плани погуляти в гарні компанії.
    П.С. випросив Антон сьогодні будильник (він давно його просив), такий з металевими дзвіночками, по якому б"є молоточок. ПІсля прогулки вклала дітей спати, а Антошик перед тим поставив біля себе будильник, щоб він його розбудив. Через годину той будильник тааааак голосно задзвонив, що я аж в іншій кімнаті при закритих дверях підскочила. Прилітаю до дітей, а вони сплять як сурки. Я аж прислухалась-придивлялась чи дихають :girl_in_dreams:

11. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

12. Shamna

Shamna Мамуся

Хоча сьогодні тільки перший робочий день, але жодної прози за день. Дуже гарно провели час з донечкою. Вона чим день тим більше тішить нас з чоловіком. Діти то таке щастя :girl_in_love: Як швидко плине час, рівно рік тому я ще була пузатіком, а зараз сиджу роздумую над майбутнім святом для доні. Можливо, ще трохи зарано, але хочу все добре продумати. А ще починаю вже підбирати подарунки для рідних, не хочу про когось забути.
    А в цілому хочу мандаринок, снігу і свята, а основне - миру у нашій країні, бо без нього ніяке свято не може бути повноцінним.
    Всім гарного вечора!

13. Музик

Музик Мартуська

Люблю такі дні! Весь день мені все вдавалось! і на тренування пішла, з тренеркою одну важливу справу обговорила, отримала купу натхнення, і на роботу проект директору сподобався, і уроки гарно провела... одним словом - чудесний день... нехай весь тиждень таким буде

14. AilataN

AilataN жива

Пиріжок банановий допікся, можна йти спатки)
    передісторія: були ми на святкуванні Марусіної прабабусі (90 років), гарно нагулялися, насвяткувалися, і забрали зі собов купу бананів)).
    Знайшла рецептик кексу бананового.
    А я вам казала, що я пофарбувалася?
    Добре, що не казала, і не писала, бо тішуся, що отой мегасуперсвітлийтемний блонд вже змився з моїх трох пір"їн :).
    А я вам казала, що ми з Мар саменькі- муж поїхав у далекі краї?
    Ми з Мар на господарці. Нормально чуємося. Вона мене чує- але не розуміє, у мене все навпаки. Веду завтра дитину, котра хоче танцювати, на танці, а вона не хоче на танці йти))

15. Tequila

Tequila Well-Known Member

Дуже кльово потанцювала сьогодні на діско, це врочистість. І зустрілась з близькою людиною, з якою знайома багато років, це і класно і проза... Бо я вже виросла, а дехто цього не може помітити)) і продовжує повчати, а я цього не люблю)

16. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

а знаєте, що я люблю? люблю закутатися ковдрою на м*якенькому ліжечку, обкластися книжками, вишиванням, в*язанням, компутером і кайфувати:girl_claping: дитятко поряд тихенько сопе, і поки доня спить, мама може розслабитися:connie_pull-pigtail у вікно світить сонечко,а ми вже нагуляні зранку, весь день ще попереду-красааа)))
    вчора Кетрін нарешті відірвалася від опори і почала сама топати:girl_in_love: і так гонила аж до 12ї ночі, така була збуджена. словом то наша сімейна врочистість-дитина подолала свій страх:) і хоч ті кроки ще невпевнені, але ми щасливі:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
    по обіді доню бере вигулювати дідусь. то я маю переробити усю прозу-варити\пекти, злегка прибрати, прасувати...:ed4d70def841dc74b57 але думаю я собі дещо відкладу на завтра. бо щось хочеться творити руцями, то мабуть буду шити, а все решта почекає ггг

17. popelushka

popelushka Well-Known Member

Давно не дописувала сюди:) а все тому, що в нас практично новосілля, поки що лише у спальню та гардеробну, але це все займає дуже багато часу. Мені не віриться, що ми нарешті будемо мати своє гніздечко, на жаль, не окремо від батьків, але окремий свій власний поверх у будинку, з своєю кухнею-столовою, спальнею, дитячою, своєю ванною:girl_in_love: Сьогодні чоловік приїде швидше, будемо "перебиратись", а в мене аж мандраж всередині... ми так довго до цього йшли.
    Каролінка солодко спить, Юльчик в школі, я допиваю каву і сортую свій і чоловіка одяг, нарешті все буде висіти на окремому вішаку:)
    Усім гарного дня:girl_in_love:

18. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Проза. Сиджу і підраховую грошики. Не вистачає. А зарплата мала бути сьогодні. Не дають. А коли? Я спрасіл у топаля, я спрасіл у ясєня......
    Були сьогодні в лікаря. Не весело. Зовсім. А ще й на фоні моїх каде, то взагалі плакати хочеться. Тих 700 герене, які нарахувала лікар за призначені нею ліки, виявилось трошки замало. В аптеці виклали більше. То на двох діток.
    Про старшого хворого мовчу. І він мовчить. Мовчить і ходить на роботу как нівчьом нібивала. А що робити? Дадуть зарплату, будемо лікувати старшого.

Наступного тижня чекає мене відпустка. О так! Муж на тиждень летить в Рим, тому в мене канікули. Готувати тільки собі і своїм невибагливим хлопченятам. Телевізор не включати взагалі. І найголовніше - ходити в халаті і з бігудями.
    Про не прибирати я казала?
    Так що наступного тижня прошу в гості до мене не напрошуватись, всеодно не відкрию :girl_haha:

19. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Пів робочого дня вже пройшло. Ще другу половину і додому. Сьогодні до 2 ночі не могла заснути. Зробили нам шафу купе, зовсім не таку, як ми замовляли, я просто шокована. Розміри не ті, двері відкриваються до пів полички, ручки в шухлядах не такі, одної полички нема, кутова поличка на 20 см довша, а дві перекладини для вішаків відповідно на 20 см. коротші, один з них на висоті, що мені на крісло ставати. Секції собі поміняли, як хотіли, нічого нам не сказавши. Між стелею і шафою дирка на 2см. пилюкозбирач, так само між стіною і шафою з одного краю. Вчора була довга розмова з менеджером, він має сьогодні говорити з майстром і якось виправляти це. Виявилось, що за всю історію, ми перші, яким погано зробили шафу, у мене слів немає. Я у розпачі :sad:

20. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

День жахливо почався! Погано спала, голова болить, зуб ниє. А на роботі взагалі капці. Прийшла на роботу, попрацювала 20 хв, а потім прийшов начальник і давай рипіти на мене - чого це термінал по оплаті послуг ще досі стоїть у міграційному центрі. Нє, знаєте, то я маю взяти його і тягнути на плечах кудись, бо начальнику термінал мішає, а моє керівництво не має про це знати. Мене то схарило вже. Все чекає, не дочекається началъник, коли термінал заберуть, і працівнички дальше будуть брати хабарі, а не офіційно оплачувати послуги чи що... так я з 9 ранку там стіни підпирала і в пів 1 пішла до дому. Так маю другу біду - сіла в трамвай, а на лінії аварія за аварією. Так вже їду я до дому годину, а мала б 20 хв. Всьо, в мене настрою нема((

Статус теми:
Закрита.