Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virchuk, 10 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Ранкова кава, пом"ята, сонна і як завжди без цукру
    Зробила висновок, що я втомилась фізично і думками, попре всі мої намагання з мертвої точки ніц нерухається.
    Треба пагудєть трохи, я так думаю)))
    Треба свята, змін і позитиву. І знову ж, щоб зробити якийсь позитив треба взяти себе, зібрати докупи спекти тортік, надихнути чоловіка доробити кімнату, треба купити велику пляшку крем-соди і подивитись кіно)))
    І то все на фоні сусідки, в якої чоловік зараз під Щастям((((
    Короче, все в мене добре
    Всім миру і гарного дня!

2. SoLana

SoLana Well-Known Member

Ось вам маленький позитифффчик, мені настрій підняв :)
    на парковці

3. Tequila

Tequila Well-Known Member

Спала сьогодні 3 години. І більше не хочеться. Намагаюсь переконати себе, що все добре. Принаймі буде - колись.

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ідентично! Прокрутилась пів ночі, щось тії мої тяжкі думи мене скоро з розуму зведуть , встала з квадратовою головою і маленьким планом подальших дій. Зрозуміла, що поки на мені буде навішано двоє дітей безвилазно, я нічого не вирішу, а потім може бути пізно.:umbrage: Сумно!
    Зробила стоячу каву, випила- стошнило, ледь свідомість не втратила ну, або нєфіг каву на голодний шлунок пити, жи кажут мудрі люди, тре випити води.:girl_crazy:
    Діти сплЮт як ангелочки, Святик все ще тяжко дихає, але вже не так як вчора... врочистість:confused: ну, та така от врочитсіть...))
    Нині в планах поліклініка і... аптека, може знову... ай.
    Сиджу на разі з маскою з голубої глини на лиці, ше 5 хв і змивати, хоч би встигнути, а то встануть діти, перелякаються.
    Всім файного дня!)

Останнє редагування: 31 Жовтень 2014
  5. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Я спала чотири години :girl_blum: гарнесенько собі вложилась і десь біля дванадцятої заснула. Що мене смикнуло прокинутись о четвертій ночі, не знаю... Пролупила очі, дивлюсь телефон світиться. Руде дзвонить. Я в шокови, 15 пропущених. Віддзвонюю...:khomyak: Отже, дітьо загуляло, загубило ключі від хати і проситься на ночівлю. Ну, не йолки-палки!!!!!?
    І я, добра душа, впустила. Поки вложила, поки вислухала "брєд сівай кабили", сон перейшов. Короче встала в сьомій, позбиралась на роботу. Чудо собі спить...

6. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Всі по роботах, в хаті зАбитися можна, а я посиденькаю і снідаю...
    Погода нині зовсім не врочиста, я би зарилась в кубло з компом і вишивкою, але нізя. Нині маємо свято. Яке? А гляньте на лінієчку)) Так так, Сашкові вже шість!!!! Не можу повірити. От глянула зранку на нього сплячого, ну така мацьопа. А прокинувся, зібрався і вже такий дорослий мужчинка, серйозний. Як то роки летять, ніби вчора все було.

7. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

блін, дівки, я вам заздрю, бо я засинаю раніше від дітей. А часу на думки майже нема і знаєте, напевно краще, щоб його вупше не було

8. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Блін! Прорвало гарячу воду в підвалі три дня тому. Дзвонила в ЖЕК сказала, що так то і так. Записали виклик. Ніхто так нічого і не зробив. І не прийшов! В хаті шум водоспаду. Сусідка стукає мені по трубах, видзвонює до мене і в трубку кричить : Робіть шось!" Я маю щось робити?! Шок! З 14 по 1 поверх фігачить вода по трубах, а Я маю ШОСЬ! робити?! Всім всьо підходить... Нащо я буду всім псувати КАЙЙЙЙФ? Ну нє?
    Вчора мене таки вкрвило (прошу вибачення) і я знову дзвонила в той грьбаний ЖЕК. Мого попереднього виклику не записали! Прикол, нє?!
    Сказала, як до обіду сьогодні не зроблять, буду дзвонити на гярячу лінію міста! Та! Я така! Зла, погана і недобра.... Бяка-бука воопщем.

9. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

100%, думати на ніч шкідливо для здоров"я. Я відключилася в 23.00, чоловік ще пробував підбити на "асісяй", але яке там - очі ся злипли намертво, і з вкрай неасісяйної пози ембріона мене годі було зрушити.
    І я так глянула сьогодні на свого, зібраного: ну вже маленьким не назвеш.. Серйозний довгоногий хлоп"ятко-журавлик, майже підліток )) Копія татова. Та який там маленький - за пару років і дожене, і пережене ))
    В планах на сьогодні зробити почин у великій справі генерального прибирання. А вчорашня врочистість до нас приїхала у вигляді тумби до взуття. Щось такий вже солідняк, правда, прям "дітям і внукам". Але чоловік любить такі речі, то ходить дуже втішений. От і славно.

10. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Про сон: ми(чоловік і я ,малий ще не знає) вже не спимо дві ночі((( Вкрали в нас спокійні ночі тай дні теж безсовісні п...люди. Молюсь, щоб ми знайшли таки те, що шукаємо. Отже, проза не те слово і, поки не знайдемо ми не заспокоїмось(і ніяких врочистстей) і дуже мені руки сверблять таки покарати ту б...ту.

11. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Пошкодууйте мене, я така хвора :girl_cray:
    Так мені зле. Вже два дні страшенна ломота в тілі, кашель і насмарк.
    А діти? А уроки? А їсти? А прати? А прибирати і мити посуд?
    Чоловік каже, щоб я кинулась того ровера, наробила канапок і лягла відпочивати. Я ніби згідна, але з такими темпами, в хаті не залишиться скоро жодної чистої тарілки.
    З того всього печу галету. Треба якось той стрес хворобливий зняти.

12. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Бачите, св.Антоніо певно мав багато праці, то треба було пару днів зачекати :connie_pull-pigtail

13. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

А в нашого малюка сьогодні в садочку було Свято Осені ! :girl_claping:
    ну такі вже всі гарнюні, чемні, молодці! :girl_tender:
    Мабудь запізно вдалася в пошуки костюма на прокат - ніде не було вільних, тому довелося включати фантазію та шити все самій - найскладніше було із капелюшком , який в кінцевому результаті вийшов просто супер! Тішуся!
    З нагоди свята в синульки, взяла відгул на роботі. Після виступу погуляли, назбирали кульок різноманітних листочків та займаємося творчістю - фарбуємо їх, клеємо і т.д. ще маю ручне прання, купа немитого посуду, похід на НП на сьогдні .. А завтра маю к-ка поїздок за місто - по цвинтарях..

14. Fechka

Fechka Member

Звичайний день...Холодно.
    Ходили на поліклініку хотіла закрити лікарняне, виявилось, лікар приймав до 11:00,бо потім мав конференцію.Ми прийшли в 12:00-халепа. Доведеться в понеділок знову йти. Сходили на базар.Дивилась старшій доні за взуттям на зиму.Ціни "тішать" ; все чудово :sad:. Утеплили квартиру з вулиці вікна брудні, зальопані мити зовсім не хочеться...

15. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Ще буду просити, хай пінцета допоможе знайти. Бо деть взяв поносити і десь заніс. Немає чим брівки поскубати.
    В мене таке враження, що в мене настав день сурка "Підйом-передіти-погодувати/поїсти самій-трохи прання/прибирання-вкласти спати/повишивати-погодувати/поїсти самій-погуляти трохи/щось купити з продуктів-приготувати вечерю-погодувати всіх-трохи погратись-вкласти спати на ніч" і така круговерть цілими днями з невеликими змінами. Я не жаліюсь, нєєє..... просто часом "накатує"...
    Он зараз нагодую і понесемо мого пуховика замок вствляти.

16. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

О бачте, вже не "сурка"! Чи ви кожен день замок вставляєте?)) Та, таке воно, мамське житіє, і нема на то ради. Мені часом в квартирі було тісно, як в коробці якійсь, і почувалася як багатофункційний пристрій, в якого надвечір сідає батарейка. І шо? Мені і зараз в квартирі тісно, функції змінилися, але кількість і повторюваність їх явно не зменшилась. І батарейка сідає так само. Тільки ніхто вже не бігає за мною з "матюся, яка бука?". Тепер-то я розумію, що то були найкращі роки. А тоді накривало, таа..
    Мала сьогодні короткочасну, але приємну зустріч з форумляночкою, віддала їй лялі, тепер збираюся в Приват. Неочікуваною приємністю був обід з мамою. А зараз просто хочу додому ))

17. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

Холодно, пасмурно, а таке гарне і привітне сонечко тішило нас вчора, позавчора!
    Сумно і нудно. Сьогодні мамочка, з якою я час від часу гуляю, заявила, що в таку погоду не піде гуляти. І яка то така погода?!:girl_impossible:
    От і сижу за компом з чайком з лимоном, а синочок на подвір"ї сам спить.
    Тішить, що п"ятниця, і вже вихідні. Маємо на вихідні гостей: чоловіка батьки приїжджають, не бачили внука вже 2 місяці. Ото будуть тішитися, а я трошки відпочину мозгами:girl_crazy:

18. Gorda

Gorda Well-Known Member

Холодно! Якийсь важкий день сьогодні. Мала спить по пів-години, мучиться, крутиться- зуби, чи що?! Сьогодні Хеллоуін....ну і що з того?! Тошно від всього вже. Дістало. Я якась залежна стала від інет-магазинів. Постійно руки сверблять щось замовити, немає значення що, але треба щось до кошика покласти. От і замовила собі макетний килимок і ніж. Зрештою давно вже хотіла його собі придбати. Потім коли отримаю, буду хвалитись. От така у мене на сьогодні врочистість!

19. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

От і в мене щось день з самого ранку не задався...мала стільки планів, а в результаті пару обломів. так ще й з того всього спалила чайник, а потім ще й баняк:girl_mad::khomyak:Хеловін однако...ну але хоч одним себе втішила, замовила в і-неті те, що давно хотіла:girl_claping:

20. flame

flame невгамовний експериментатор

Деньок сьогодні ще той був:suicide:. Почалося все з того, що прокинулася о 6 ранку, вся мокра і з диким болем зубів. Як же ж боліло. До коронки і зуба поруч доторкнутися було нереально:girl_cray:. Дочекалася 9 і подзвонила своєму стоматологу. Сказав бігом збиратися і приїздити. А як? Купа роботи, машини по розвантаженнях і по п"ятницях приходить бухгалтер. Дочекалася поки Юля прийде, залишила її з Цезарчиком (вона трохи боялася сама з ним в хаті бути) і погнала до лікаря. А зуб виявився з сюрпризом. З-зовні нема до чого придертися, а в середині - яма. Добре, що більше немає ніяких недоліків. Ще образилася на свого чоловіка. Вони з лікарем (наш друг, спочатку був мій, а потім вже спільний:) ) насміхалися з мене поки я сиділа з відкритим ротом, а потім мій ще попросив, щоб мені вкололи більше знеболювального, щоб я через вихідні мовчала і не могла його задовбувати. Капець. Не буду з ним говорити через вихідні і хай собі їсти теж сам готує:girl_devil:. Через тиждень знову до стоматолога, а потім ще раз.
    Поки мене лікували, мої водії наробили купу дурниць. Вони до мене всі дзвонили, я не відповідала, то ж вони вирішили самі їздити по вигрузках. От, йоли-пали, гірше ніж малі діти. Не можна навіть на 5 хв. залишити. Потім ще зо 3 години розбирала проблеми.
    Голова болить, настрій зіпсований.
    Сподіваюся, вечір буде добрий. Буду дивитися "танцюють всі" і вишивати. І ні до кого не буду говорити. Тільки собакам їсти дам. Не буду розбирати рюкзак після спорт залу, ставити то все в прання. Не буду пояснювати звіти по пальному і завантаженнях. Хай сам розбирається. І не поїду завтра за продуктами, а буду спати до обіду. Во така я зла. Добре хоть зуби не болять.

Останнє редагування: 31 Жовтень 2014
Статус теми:
Закрита.