Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virchuk, 10 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

а це платно?

2. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Ледь проснулася сьогодні в 9 год. Почалапала на кухню, перемила усю посуду, що залишилася після вихідних. На дворі таке гарне сонечко, а в мене як завжди справи. Мушу сьогодні йти на стажування. Так що треба тримати кулачки. А тут в мене ще зуби ниють, нічого з'їсти((((

3. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Такі гарні вихідні були, а почався понеділок страшним ниттям меншого. Чи животик, чи зубки не знаю. Скучаю за старшим, але так тихо і спокійно без нього:)

4. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Сьогодні ранок почався з сексу. Ага-ага. Тільки не в мене, а в горобців за вікном. І горобець-дівчинка так голосно цвірінькала, що розбудила мене.
    Чекали ми сьогодні гостей, а гості взяли і не приїхали. Тому тепер мені прийдеться йти на город і працювати.

Вранці насмажила гору котлет, зварила гречки, спекла кокосовий бісквіт, зробила салатику і тепер налаштовуюсь на те, що я сьогодні молодець і все в мене буде добре. Хоча, повідомлення від дорогої родини намагаються мене переконати в іншому.
    Даша, де та твоя ранкова кава?

5. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Минулої ночі снились мені і гречка, і котлети. К чєму би ето?
    Ще робочий день не почався толком, а я вже якась перегріта. Хочу чаю, і ніхто мені його не подасть. Мушу йти робити сама.
    Більше ніц не скажу, бо ще сама не визначилася: проза, чи врочистість.

6. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Вчора святкували день народження Коханого. Ну, тобто, всі святкували, а я працювала :ed4d70def841dc74b57. Гостей було більше, ніж очікувала, але я не впала в грязь ліцом :girl_wink: Сьогодні така, ніби мною орали. На роботу не їдемо, відпочиваємо. Ну, тобто, муж відпочиває, а я працюю :girl_feminist: Каву з тортиком випила, обклалась книжечками, ноутом і кицею і буду працювати далі. На гору посуду на кухні навіть дивитись не хочу, але, певно, прийдеться. Всім гарного початку тижня! І миру!

7. Музик

Музик Мартуська

як змінюються пріоритети :) у всіх пости починаються чи закінчуються побажаннями миру чи спокою.
    а по темі - нічо нового - тренування, муж далі у відпустці (ага, виявилось, що мав ше тиждень не використаної відпустки, про що випадково дізнався від бухгалтерки і чим його директор не надто втішений виявився), я на роботу не йду, бо нагребла купу всього додому. тому перу (машинкою), мию посуд (теж машинкою) і думаю яким би то приладом проприбирати, щоби можна було далі з задертими догори ногами на дивані весь день провалятись.
    один на нині план залишився - записалась тут на макіяж, то скоро поїду, і приїду красива :) надіюсь фото мені дадуть, покажусь Вам.
    Миру і спокою всім!

8. Nitriotka

Кхм... ну просто менший горобчик був знизу, тому я припустила, що то дама :girl_smile:

В гості напрошуєшся?
    До чого?

9. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

10. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

не було.
    Було будівельне сміття, попкорн, білий сухарік, ремонт на лоджії, обпісяні ліжка, засмаркані сорочки та футболки, сварка з чоловіком, смажений кріль, купа писанини, затримана зп. Все було, а кави не було)))
    от блін як би не допис, то б і не згадала, що сьогодні на 20-00 мікродівішник та збори коштів для допомоги)

11. Маруся Іванова

Ранкова кава)
    сонна, нервова і нічогоневстигаюча.
    Вчора пішла по стопах Геракла і прибрала квартиру під час ремонту. Але напевно тре подумати і переписати себе з гераклівих послідовників до сізіфових.
    А моя дитина стала міцніше спати і припинила просинатись і проситись на горшОк:girl_blum:. Привіт ранкове прання, та нічне дворазове перебирання ліжка.
    З врочистості - вчора зірвала зі свого городу перший кабачок і перший огірок, а ще натрєскалися з меншим агрусу, майже до отетого самого))))

Всім вдалого дня і хороших новин

12. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Значицця так: сьогодні в мене досить файний настрій.
    По жилєтці: все набагато банальніше... Є дівчина, яка на три місяці поїхала на "родіну". Вот такіє пірагі! Задумуватись, для чого було те знайомство, я не буду. Бо не маю ані часу, ані бажання.
    Зате я зовсім винесла старий диван. Ці кілька днів до побачення та опосля допомогли мені забути Рудого.:girl_yes2: Ну да, бо я, як в в старому жарті подумки вже вийшла заміж і народила п"ятеро дітей:girl_haha: Чого обманюватись, хлопака направду мені сподобався, припав до душі, так сказать. Але нє, то нє, спитати можна.
    І сьогодні я йшла на роботу і сушила зуби до сонця, якого немає. Бо такий в мене спокій на душі, і вупше - я така кльова.
    І війна скоро скінчиться, я то відчуваю одним мєстом.

13. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

А в мене чай) І головне такий простий, але такий смачнющий, звичайний чорний чай і 2 ложечки цукру, а ще до того канапка на сірому хлібчику з сиром та помідором. Єх, яка смакота і як для початку гарного дня так мало треба. В мене і далі прожорливі дні, таке відчуття що в мені якийсь гробак живе і постійно чогось хоче(думала що після КД буде спокій але поки що ні). Іван в садоку, Володі скучно без нього, це ж нема кого потламити та позачіпати. Бігає по хаті. Чоловік чемно по 2-3 год перед роботою засідає у ванній, зараз буде розкидати дроти на світло та каналізацію. Я чемно намагаюсь допомагати, але інколи я просто безсила. Розмалювала стіну де будуть декори....Чекаю поки буде злива щоб майстер приїхав ложити плитку. На голові дурдом: або мити голову в мисці або брати машину і їхати до тата покупатись.. Одним словом в нас ремонт) І я тихенько уявляю яка та ванна буде красива по закінченню, світла та чистенька. Всім гарного дня!

14. Nitriotka

В чоловіка сьогодні перший день на новій роботі. Підйом був ранній. Навіть дуже. Тому ранок почався з будильника, який говорив, що вже п*ята ранку і час прокидатись. Поки чоловік досипав, я йому наготувала сніданочок, попрасувала джинси і футболку, поставила варити кавусю, розбудила його і пішла спатки. Тому я сьогодні бачила свого чоловіка максимум 2 хвилини. Але нічого, натриндимось по телефону. Сподіваюсь.
    А в мене сьогодні... А в мене сьогодні і далі город. Вчора стільки багато зробила, сама не повірила, що то все тільки за пів дня. Але залишилось, як каже Данусик, трошки багато. Зараз будемо збиратись в магазин, бо запаси солодкого закінчуються.
    У всіх ремонти, а в мене буде ремонт хіба нігтів. Сьогодні ввечері. Так що мій ремонт закінчиться швидше, аніж ваші :girl_blum:
    І так, малеесенька ремарочка. Більше не буду писати як в мене починається ранок. Бо ранок починається не з кави, якщо ти бандерівець :girl_wink:

15. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Йду на обідню каву, хто зі мною? Мій мозок таки поребує кави, заварної з молоком, маю ще 2 печенька. Дитина спить, я помила волосся в тата, аж легше стало. Планів до вечора ще багато....Все, пішла!)

16. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Повернулися ми з Карпат. Провели 9 дуже класних днів, побували в багатьох місцях, їздили на екскурсії, набралися вражень і з теплого Закарпаття вернулися в похмурий Львів.
    Вже ходила з Тетянкою в садок писали заяву і знайомилися з вихователькою.
    Ще сьогодні їздили до окуліста на Чупринки, але поки нам вправи і заняття не потрібні. То ж можна ще щось планувати на літо.

17. Музик

Музик Мартуська

відпадуть зараз мої лапи. вже нині була в центрі, жувала суші, пробіглася по купі магазинів, купила тканину на штори, мереживо і липучки, щоби то всьо зшити докупи. потім на пошту - посварилась за посилку - я її чекаю, а вона вже тиждень лежить на пошті, повідомлення не принесли - ну ви ж знали, що моє прийти посилка - то чого не прийшли питатися раніше? звідти в банк, нарешті вияснила як маю платити за світло. і тепер думаю чи з мене досить, чи ще на тренування поїхати?

Останнє редагування: 24 Червень 2014
  18. Hermi

Hermi Well-Known Member

і в мене спокій на душі. Думала що буде гірше, а виявилось, що 4 місяці муки з проблисками щастя даремно не минули. Зараз я вільна і щаслива. Десь в подумки будую зустріч, де я мегапрекрасна і мегащаслива і навіть немаю бажання вітатись з людиною, яка розбила мрії. Поставлена крапка і це мене тішить.
    Сьогодні здала останній екзамен! Усьо, канікули...ну майже, тепер не треба ходити в інститут, але купа роботи так і залишилась.
    Маю нову залежність - моя нова вишиванка, мене просто тягне, можу годинами сидіти вишивати і балдіти. Уже закінчую вишивати рукав (враховуючи що там він майже весь зашитий квітами ;) ).
    Ну і вихвалялки, велике спасибі Музик, яка організувала конкурс і я нарешті отримала подаруночок. Правда він ще на пошті за 70 км від мене, але завтра мама його забере, а я вже на вихідних сфотографую
    Ну і ще одною причиною моєї вихвалялки стала Трумбубуля, дуже дякую за таку маленьку частинку жіночого щастя - зробили макіяж, і я наче розквітла, просто суперський настрій. Бігаю по кімнаті і постійно заглядаю у дзеркало як я виглядаю . Довольна, то нічого не сказано!
    Всім гарного вечора ;)

19. Маруся Іванова

чомусь ход-доги згадались))))
    Ранкова кава)
    Сьогодні кава без смаку і з медом. А ота ангіна, яка завелась в моєму горлі просто перекресла всі плани на наступні пара днів. І до Львова на форумівку-пікет я не попадаю, і на сімейну прогулянку по КК також(((
    Якщо молодший дозволить то проваляюсь сьогодні в ліжку, буду пити теплий чай з медом:girl_in_dreams:скорше за все то мрія канєшн
    Врочистість - отримала від тата подарунок - цілий бідон запашного меду. Дуже дідо шкодує, що цього року йому ніхто не допомагає на пасіці.
    Всім хороших новин

20. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

і в мене :girl_claping: але не сплю вже другу годину при тому, що лягала спати дуже -дуже пізно. сонечко так яскраво світило мені в очі, що спати просто не годиться та й не дадуть :girl_cool: доня сплюшка, а синочок рання пташка, тому ми з ним вже купу всього зробили і зараз він читає книжечку, а я тут.
    Проза - це те, що я не встигаю з двома, а може й трьома терміновими справами, це страшно пригнічує. Але треба вже звикнути, що так і буде, не все вдається робити з дітьми, іноді це просто нереально. Не пригадую вже такого ранку, щоб я сама у повній тиші встигла попрацювати або просто попити кави )
    Відправила чоловіка на роботу, і зловила себе на думці, що непомітнок надійшла середа. а це вже майже вихідні ) довгі вихідні і це невеличка врочистість.

Статус теми:
Закрита.