Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virchuk, 10 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Кавусю випила і зарилась в ліжко, тішить, що сьогодні не працюю, але домовилась постригтись. Чи це пересилити свою лінь і піти чи перенести на наступний тиждень, ще в роздумах. Люблю таку погоду, коли я дома ;)

2. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

а ми виповзли з-під ковдри по9й і то, тому що на кухні щось шкварчало і смаачно пахло. наш татко зготував нам сніданок:girl_in_love: за вікном дощик, а в нас в хатці тепло-ВКЛЮЧИЛИ ОПАЛЕННЯ! і хоч ледь теплі батареї, та вже зовсім інше повітря вдома-тепленько:)
    ніц не планую на день, хочеться полінуватися. будемо з донею бавитися, дуріти:d25:

а ще останній тиждень до мене завітала рукодільна муза, а точніше швейно-в*Язальна. дов*Язую свій перший светрик для донечки. від понеділка щось шию-шию. вже пошила 2 підбрудочки для Кетрін, чехол для ел.читалки, в роботі сумка льняна з вишивкою...:girl_cool:
    усім гарного теплого дня!

3. arushka

arushka завжди досягаю мети

А я худну, ага, вже другий день
    зі всіма атрибутами - коктейль з селери і вогірка, варена цвітна капуста і ще якась бурда, вичитана в неті і ніби дуже на фсьо помічна:bad:.
    Скинула вже 300 гр, але, здається, то були мозги: зранку прокинулась, включила собі відео і щоб не будити чоловіка, натягнула навушники
    Так от, всі вже давно повставали-поснідали-розбіглись, а я зловила себе на тому, що кожен раз, як сідаю за комп, вдягаю навушники. Навіть коли читала ДП:xaxa:
    А ще я вирішила оздоровити свій організм. Почала з того, що вчора відмовилась від кави і перейшла на трав"яний чай. Закінчилось оздоровлення таблеткою ібупрому, жахливою головною біллю, тиском нижче-вже-нема-куди
    Зранку вже випила чергову каву, тепер в мене гора роботи, яка не робиться, пустий холодильник і тепла ковдра. Вгадайте, що я виберу?:girl_wink:

4. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

я вгадала :)
    а я нині таке зробила - відімкнула сигналізацію у нашій машині. Трапилась якась халепа: машина пищала як дурна без жодної причини і не збиралась замовкати. Тож після чергової спроби вирішити ситуацію з допомогою дистанційного керування сигналізацією, я зателефонувала до коханого і під його чіткі вказівки відкрила капот, відкрутила дротик, закрила капот і закрила машину. Я молодець :)
    Зараз напилась кави і наїлась, повна сил до нових звершень. Одне зі звершень - перший корж для торта - вже печеться у духовці. Нині у Дми халявний день у школі: уроки починаються о 10, а закінчуються о 12.50. Тож мені ще півтори години на звершення вдома і на дівчачі справи з Мурашечкою, а тоді - "час збирати каміння", тобто, час збирати хлопців - з садочка і школи.
    Наша процесія в дощовиках і з візком у цАлофані - то є щось. Одна я в яскраво-жовтому дощовику і кислотно-рожевих гумовцях чого варта :) зате на переході нас пропускають тут же, бо ми яскраві, помітні і мегапозитивні
    Всім гарного дня
    з.і.хочу глінтвейну...

5. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Соплі, кашель в мами :girl_crazy: Зла і недобра на себе, чого не можу зміцнити імунітет. Дітям мастила олійками по 2-3 рази на день, а себе нє, само пройде:girl_cray: Колись обливалася холодною водою, то взагалі не знала що таке соплі і віруси не чіпалися. А після пологів при одній думці про холодний душ " кров стине в жилах " ...Чого то так ? Врочистість - чоловік купив 2 плястерки тортика від Вацака і тим підняв мені настрій , бо я без солодкого не можу. Стабільна врочистість діти :girl_in_love::girl_in_love: Цієї ночі обоє повставали о 3 ночі , мала плакала, що прийде вовк і треба включити світло, малий плакав, бо хотів, щоб перенести до тата. Поки ми їх приспали знов, то вже не знаю котра була година, я спати вже не могла трошки задрімала над ранком. З того всього проспали проїзд свекрухи :girl_crazy:, чоловік вибіг з хати вже як мама була під будинком. Сьогодні коханий почув від мами всю правду про нього і ніякі аргументи, що діти півночі не спали не подіяли. Залізний аргумент - діти вже не цицькові :girl_cool: Чоловік дипломатично мовчав всю мамину промову , написавши мені СМС , що на кухню краще не потикатися, якщо не хочу дізнатися всю правду про себе :girl_blush2: Я з того всього потішила себе словами, що реальність вносить корективи завжди і якщо буду всім сі переймати, то з кашлів і соплів мені до весни не вилізти. Дівчатка, всім файного дня. Йду закутаюся в коцик і буду гріти спинку під п"єцом і мріяти про щось файне :girl_cool: Завтра напишу, чи мріялося і чи помогло сидіння під п"єцом.

---------- Додано в 11:40 ---------- Попередній допис був написаний в 11:37 ----------

І я хочуууу..........

6. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Ligymunka, я їду до Вас. Поділіться п'єцом. Дуже люблю так посидіти, погрітися під п'єцком....шкода що в нас його нема :sad:

7. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Можете їхати до нас - у нас твердопаливний котел і ми , наразі , здорові . А ще колись -колись , за майбутьніх добрих часів , які неодмінно настануть , в нас буде КАМІН . Чоловік твердо обіцяв . Знати б коли настануть.....

8. flame

flame невгамовний експериментатор

Ех, вже обід минув, а я ніяк не можу позбиратися докупи. Якась вся як побита палкою. До роботи навіть не заглядала, сказала, що до завтра я у "відпустці":girl_crazy: На дзвінки відповідаю вибірково.
    Вже встигла зробити 2 прання, зварити гречку (чоловікові), пюре (собі), борщ. Думаю може то спекти медівник? Поплакала над квітами (рятувальні роботи буду проводити ввечері), потішитися новому квітоносу на рожевій орхідеї, так чекаю на білій, а вона ну ніяк не хоче мене потішити, зато рожеві, одна за одною.
    Совість гризе мене за незібраний виноград, але погодка не спонукає. Може в суботу, а може залишиться пташкам на корм. Як згадаю скільки роботи біля того вина,то вже його і не хочеться.
    нагнали Ви мені апетиту, пішла дістала яблучний сік, додала цукатів саморобних, ложку меду, прогріла добре і поклала паличку кориці.:girl_claping: Насолоджуюся. Дякую за ідею.
    Пи.си. Вчора вибрала фотки, приєднала, залишилося тільки відіслати і тут хо-па вирубили світло. Розізлилася і пішла спати. Але сьогодні зроблю. Пізніше.:girl_flag_of_truce:

9. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Урра... в нас теплі батареї, значить скоро квартирка прогріється... :)
    А ще це означає, що від сьогодні 1 метр тепла коштує 10-11 грн. :sad:

10. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

І в нас, і в нас теплі батареї, ще вчора ввімкнули

11. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

а в нас - ні :) гріємось тим, що надихаємо і тішимось, що нас аж 5ро в кімнаті :)

12. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

В нас є камін, але дрова останніми роками такі дорогі, що камін запалюємо по великих святах, а так рятуємось газом, але є підігрів підлоги.Тому, як тільки починається опалювальний сезон- я ходжу на " босу ногу", хоч влітку деколи надягаю шкарпетки. :)

Тушила вчора курочку у вині, треба було 750 мл, але я щось подумала, чи не забагато буде, десь 150 мл ще залишилось, я вже знаю, що сьогодні ввечері пити буду.:)

І я вирішила худнути, але з таким раціоном, як у Вас, хіба, коли в Італію переїду- там тепло.
    Тому худла з чорним шоколадом і сиром з плісінню. Але вже з понеділка гуляти ходжу по лісі, не зважаючи на дощ- в мене гарна червона парасоля є.:girl_dance:

Прийшла з лісу- і дощ закінчився, скористалася моментом- посадила цибульки тюльпанів. Хочу гарної квітучї весни!:girl_in_love:
    З прози - в мами в січні 60 років, думаю, замовлю собі квиток. Бац, а квитків на січень немає- Віззейр вирішив, що невигідно йому літати з Дортмунда до Львова.:girl_mad:
    Ну, і чому? Коли не летіла, завжди літак був повнісінький.

13. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

А в мене сьогодні врочистість: прокинулась зранку разом з чоловіком, щоб зробити сніданок і провести на роботу - це вперше після народження синочка (раніше просто не мала сили, бо не висипалась, та і Матвійко не завжди давав! А то сьогодні перед татовим пробудженням наївся, тай ще заснув, а я вже вирішила не засинати! Зробила чоловікові приємне! Потрібно не забувати, що я не лише мама, а ще й дружина:girl_wink:
    Ой, а з прози - погода. Відповідно небажання щось робити, нічого не хочеться, абсолютно!:girl_nea:

14. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Так , тепла підлога -то супер . Особливо для таких босоходячих , як ми з малим . Батареї ще не вмикали , а от підлогу - включили , там де дороблено (до повного завершення будинку залишилось кікось тисяч і енна кількість місяців . Еле наш, вже не оренда та,паганюча ).

15. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ну всьо, Юля, дякую, нагадала :). Стоїть у мене пляшчинка вина ,а тепер у мене нав язлива думка. І буду велика і гарна :). І п яненька. А ще маю термінову роботу на вечір. І як то все поєднати?

п.с. а взагалі в таку погоду інколи таке щастя , що не треба десь гнати- можна зробити літру чаю і працювати з дому ( лиш би солодке на очі не попадалося :)

16. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

І в мене :girl_cool:, й певно, таки собі зроблю, бо щось ніяк не виздоровію, а так, "в цілях лікування", то можна, то ж не п"янство в одиночку, пра?..
    Проза - погода какашка, так такої не люблю..Змерзла як цуцик, зате накупляла різних смколиків, 3 пачки улюблених сухарів-грінок, так що з хати можна ближчим часом не висовувати носа. А, натупила сьогонді - маю модні гумачки, такі весняного зеленого кольору , з червоними маками..Так от, замість того. щоб якраз на таку погоду їх і взути, якоїсь мами взула черевички...Результат - мокрі ноги. Конче тре глінтвейну..Конче..

17. Maksli

Maksli Well-Known Member

і в нас холоднющі батареї:girl_cray:
    і зважаючи на то що квартира кутова, то дуже холодно!

18. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

цілий день не було світла. чи то наша влад вирішила,що раз подали тепло,то світло можна відключити?:girl_crazy: похмуро за вікном, а в хаті взагалі темінь. так ми знудилися,що пішли з К гуляти по тому дощі. мама взула гумаки, посадила дитину в ерго і здійснила чудову прогулянку по району-на озеро і назад :girl_cool:
    захотілося мені домашньої випічки. спробую ввечері яблучний пиріг забацати(вперше, бо я по бісквітах більше виступаю:))
    всі хочуть глинтвейну, і я з вами!:drinks: або ще можна какао. то для мене також осінньо-зимовий зігрівальний напій. а взагалі я хочу солодкого і спати. якось так:girl_blush2:

19. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Класно !!! Я обожнювала такі прогулянки , тепер мені їх дуже бракує :girl_cray: Тобто тепер маю, але трошки іншого формату - ходіння по калюжах :girl_impossible: Також класно, лиш мама мусить пильнувати, щоб мацьопи не досліджували калюжі на дорозі, бо там вони в нас найбільші :girl_cool: приходжу додому -ноги мокрі.... Висновок - мамі треба купити гумаки , а не чалапати в мештах, а потім думати звідки ж то соплі беруться :girl_mad: Але то так прикольно спостерігати, як діти з насолодою намотують кола по воді, а перехожі посміхаються :girl_in_love:

20. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

або густий-густий гарячий шоколад. А мені шию продуло, тепер поворот голови вліво робиться всім корпусом. Лікуюся шоколадним печивом. Деть спить під шум води в трубах...

Статус теми:
Закрита.