Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virchuk, 10 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Ранкове капучінко з цукорками
    А перед тим був бутерброд з салом:girl_wink:
    В хаті бардак, бо діти вчора добрались до коробок з речами, а в мене гарний настрій і нехай весь світ зачекає.

Зараз відвезу дітей до школи і зроблю собі ліжково-валяльний день, тільки спочатку схожу заплачу комунальні
    Всім гарного дня!

2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Маю нині 2 врочистості. Сумну і радісну. Радісна - в тому, що Вірусі нині рочок, і ми з цієї нагоди пригостимося ввечері піцею і рожевим полунично-вершковим тортиком. А сумна врочистість - нині 5 років, як з цього світу пішов мій тато. Тож день ми розпочали у церкві на ранковій службі за померлих. А зараз кава, потім "мамин ранковий рейс", потім ще трохи прози - але такої хорошої, такої моєї, потім - школа, айкідо, а потім теплий вечір в сімейному колі з піцею, спогадами і безліччю мурашиних цьомчиків :)

3. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Ранкову каву випила, чоловік пішов на роботу, а я хочу, як ведмідь, заритись в глибоку сплячку, щось так холодно в хаті, що вчора пішла на роботу в зимовій куртці і гаряче не було, а що я зимою буду робити? Добре, хоч на роботі включили опалення вже.

4. shparynka

shparynka Well-Known Member

Ми знову ледь не проспали в школу, і чого будильник-гад не звонить? Вродь наставляю правильно. Коханий приніс булочок свіжих до кави, хоча куди там мені ті булочки, я сама як булочка, з родзинками, гг) Тре йти в лікарню на медогляд, бо вже майже всі пройшли, а в мене як у приказці- бідному женитися день малий. Йду збиратися, через не хочу. Але даю собі копен дупен, і гайту, в нашу чарівну медустанову.

5. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Попросила, не допомогло, чи варто ше раз перерити там, де вже шукала? От ще б і пінцет знайшовся, який деть десь закинув, було б геть добре.
    Кава випита, деть спить, прокинеться підемо гуляти...

6. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Посварилась з мужом. За що? От і я так кажу: "За що?! "
    В кінцевому результаті всі добрі, а я найгірша людина в всесвіті! Бо як в нього працювала, то доглядала за всім, а тепер нема кому то все робити... Питається: за що гроші платиш тій, що прийшла на моє місце?!

7. flame

flame невгамовний експериментатор

Ю-ху, я вже в Варшаві. Думала залишу свій "ручний клад " в камері зберігання і поїду в місто, але така паскудна погода, що доведеться 5 годин кантуватися в залі очікування. Ну і екскурсія по дьютіку трохи "вб'є" час. Піду ще в офіс а/к посварюся, щоб знову без багажу не приїхати, як минулого разу. Почитаю, що тут відбувалося поки мене не було

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Поснідала кавою з цукерками, пообідала чаєм з цукерками, на вечерю певно тоже будуть цукерки...:) Не питайте шо зі мною, бо не знаю... Хочеться підсолодити життя, чи шо?)))

Малий шибеник встали, поїли і пішли в рух перевертати хату. Старшого шибенека зараз приведу з садка і будуть вони цілий вечір перевертати хату в двох.
    Після вчорашнього їхнього бавлення я нині 3,5 години складала-мела-драїла, а нині новий день, новий вечір і... новий розгордіяж))) і все по кругу.:girl_impossible:
    Найсмішніше було як Андрійчик вранці шукав тата. Каже "тятя, де" і пішов в пошуки, спочатку оглянув все згрубша, каже "ма" і пішов в рух, відкрив шафу, вигорнув лахи на підлогу, позаглядав на поличках, знову каже "ма", заглянув в тумбочку під умивальником, де смітник стоїть, по всіх тумбочках і накінець відкрив кришку унітазу, заглянув і туди:khomyak: і каже знов "ма тата, де?". Маленький мамин винахідливий зайчик.:connie_pull-pigtail
    Ну, а тата наш в госпіталі лікується. Завтра планую вранці відвідати свого хворіючого. Каже їсти ніц не везти, бо годують добре, плюс волонтери (дай їм Боже здоров"ячка і довгих років життя) приносять всякі смаколики і фрукти... А ще планую підійти до його лікуючого лікаря, розпитати що до чого з його здоров"ям, завтра якраз важливі аналізи вже мають бути, бо, вже провірено, муж ніколи нічого не знає...:girl_in_dreams:
    А зараз в планах вечірня прогулянка з малятами і може на базар скокнем за продуктами, бо як вдарять морози, носа з хати не висуну.

Не знаю що ще файного в кінці написати. Грійтеся... чи шо.)):girl_wink:

9. Margarett

Margarett Well-Known Member

Проза або швидше прозова рідкість - нікого в кабінеті на роботі нема, лиш я і включена ПеКа. Таке буває рідко - тішусь одним словом, КЛАС.

10. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

Ех, лізуть у нас зубки... Спочатку було важко тільки вдень, тепер ще й спимо погано. З врочистості - наготувала смачнущої їжі - собою задоволена) І сестра принесла класих цукерочок)

11. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Ранкова кава була ще в 7:00 ,відходжу від операції на зубі, болить страшенно, вчора катулялася по хаті від того болю ,спала якось більш менш.
    Чоловік на роботі, варю бульйончик, доцик спить ,вже 3,5 години, такого не було ще НІ РАЗУ ,намучилась бідна з тими походами по лікарях, в понеділок з нею на УЗД ходили ,вчора зі мною з тим зубом, сьогодні знову кров малій здавали, завтра перерив, а в пятницю шви знімати, а мушу її з собою всюди таскати,бо нема на кого залишити, погода не " альо" а ми ще з вірусним, всюди всі пчихають, кашляють, але що поробиш, так мусить бути.
    В планах на вечір - перебрати постіль ,помити підлоги ,коли це все встигну? От така проза в нас вже другий тиждень, нема нічого цікавого.
    Головне, щоб всі здорові були.
    Всім теплого та затишного вечора!

12. Virner

Virner Well-Known Member

Слухаю "Woman Like A Man"... якось випадково натрапила...
    Ех, певно, пора у темку "Ведичні знання для жінок".:girl_in_dreams:
    Навіть не знаю, що зі мною відбувається останнім часом, але бачу могутній вплив на сімейне життя, на роботу, на мене як особистість... І не можу розібратись, чи це добре, чи зле... Просто все по-іншому, я інша... Якби мені хтось ще рік тому сказав, що я буду мислити так, так реагувати, я б розсміялась... А зараз...
    То таке...політ думок. Логіки не шукайте:girl_in_dreams:
    З прози - осінній настрій.
    З врочистості - я дома, а тому можу "нюняти" поки ніхто не бачить.
    Хочу вільно дихати...Отак здійняти руки, вдихнути на повні груди і все відпустити...І розуміти - я тут і зараз... І так, щоб в голові запаморочилось від легкості думок і невагомості. І щоб взлетіти, розпахнути крила і летіти...летіти...летіти...А потім повернутись туди, де чекають, люблять, де Ти потрібна, де щастя і спокій.
    А на фоні вже Мірзоян співає...а далі буде Бумбокс...

13. Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

В Кривому Розі звалили чергового Лєніна ,в мікрорайоні,де пройшла моя юність,де живе молодша сестра моєї мами.Здуру передзвонила -АЯЯЯЯЯЙ!Во всєм віноват Запад.Настрій зіпсовано,поклала слухавку я перша.

14. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

врочистість сьогодні в коханого-наліпила йому вареників:girl_haha:
    тішуся,що в доні сьогодні нема температури, бо мучиться бідненька час від часу. лізе 2 зубчики, то все вони -нечемні,не дають нам спокою)))
    а проза як у всіх мам в декреті(і не тільки в них)-треба поприбирати трохи,бо Катруся так хазяйнує,що не встигаю за нею.моя солодка господинька нині макарони "варила":girl_crazy:, поки мама варениками займалася. "результати" по всій кухні:8:
    трохи нині прогулялися. відвідали дідуся хвораючого. завезли йому вареничків, а він нам дав вінегрету. ням-ням:nyam2:

15. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Купувала Нурофен дитячий сьогодні.... Людоньки, я у шокє! Два місяці тому вартував 23,40 грн. Сьогодні 47,20 грн. Кльово, нє?

16. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Проза..Сьогодні ховали Вітю Гурняка..неймовірну людину. Просто без слів. Дружина, маленька донечка. І натовп людей. Безмежне море людей. ПЛАСТуни, Айдарівці, рідні, друзі, знайомі і незнайомі. Процесія, і по дорозі - навіть в трамваях люди стояли і плакали. Немовірно боляче. Ми втратили ще одну надзвичайно добру, щиру і чуйну людину. Але плакати не варто - він того не сприймав. За 3 дні до смерті побіцяв "я повернусь з миром, як інакше". І тепер ми маємо вибороти цей мир і для нього. Щоб і його смерть була немарна. РІП, Гартіку. РІП всі, хто поклав життя за мир в нашій країні. Герої не вмирають!

http://www.theinsider.ua/lifestyle/54474c8e538a5/

17. Музик

Музик Мартуська

розкажу вам сумну історію про пиріг. фантастично, нереально, неймовірно смачний пиріг... апельсиновий... він зігрівав нашу зиму 2 роки тому, я могла його спекти із закритими очима, він виходив завжди... а минулого року, скільки не пробувала - не виходив, і інгредієнти ретельно вимірювала, і енергетику вкладала, ніяк. жодного разу за минулу зиму... а сьогодні мене осінило і я змінила рецепт, те, що мене турбувало, спекла, і о, диво, він вийшов... тепер ще внормувати трішки пропорції (бо я на око накидала) і буде ідеально. знову зима, кориця і апельсини зі мною.
    а крім того - була на тренуванні, на уроках, бавила маленького позиченого телепузика, трошки погиркалась з мужом. збиралась написати про нього в "забила м би", але пиріг забрав з собою всі негативні емоції...
    ага, а поки я пішла писати допис - муж згриз майже весь пиріг, бо бачте йому смачно пахло... ну нічого, завтра спечу ще (планувала завтра на обід на роботу взяти)

18. Gorda

Gorda Well-Known Member

А у нас сьогодні день як день. Меланя моя почала нікого до мами своєї підпускати, навіть татка. :) то так смішно як вона всіх відпихає від мене. От така у нас ревнива дівчинка росте. А зараз я собі відпочиваю, мої малята вже давно сопуть у носик, а мама сидить із горнятком капучіно, і переглядає теплі картинки про осінь.....

19. flame

flame невгамовний експериментатор

А ку-ку, я вже вдома. Сиджу на кухні, в теплій хаті і грію ножки на Цезріськовій шубці. Вже в 20 годині була, але до того часу лазила і копошилася в хаті і випаковувала торби:connie_pull-pigtail. Опуси будуть завтра, а сьогодні, мабуть, тільки трошки фоток.

20. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

В кінці дня вияснилось, що я все ж таки не така погана, як була зранку.... Це тішить

Статус теми:
Закрита.