Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virchuk, 10 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Болить горло, болить голова, з чоловіком вже тиждень не ладимо...
    Вчора синусику було 13 місяців :). Зовсім великий. Був у нас наш Бу-бу (Хресний татко). Поцьомали ми всі сильно його і побажали гарної дороги в військову частину, в Рівне.
    Їсти наварили вчора, малюк на дворі з дідусем.....

2. iriwa

iriwa Особлива мама

День веселий! :) Зламався холодильник...
    А далі врочистість. Була з малим на базарі. Купила таку суперову сушеню, вже давно такої не бачила. Ну і грибочків купила, броколі, виноград і суничок :) а ще букет лаврового листя, тепер думаю що треба було брати два. Поставила у вазу на кухні, пахне неймовірно :) Коли висохне то буде супер-приправа! Щороку шукаю за тим лавром, ніколи не купую отого що в пачці. Домашньої засушки набагато кращий, і пахучіший.

3. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Мрії конче тре втілювати в життя! А позичити десь гроші ніяк не вийде?...
    Забити й забути. Чесно. Якщо дитина толкова й вчителька нормальна, то наявність/відсутність кульочка не має позначитись на успішності. Ми нічого ніколи принципово не носимо. Так, деколи оцінка на мою думку не така, але я тим не переймаюсь сильно - головне, щоб моя дитина добре все розуміла, основне знання, а не оцінки.
    Мої хлопчики теж прихворіли. Саша в школу не пішов, кашляє сильно й температура 38. Менший в соплях, лізе до старшого...Цілий день :"Мама, забери від мене Марка! Мама!" ААаа...Вихідні пройшли як будні - бо тато наш був на роботі. Я від того замучена чисто....

4. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Перший робочий день тижня добігає кінця..
    майже врочистіть:
    1. не запізнилася на роботу.
    2. після 2-х годинного чекання в черзі таки потрапила на прийом до невропатолога.. :girl_cool:
    3. довго та файно наговорилася про все-все на світі із двоюрідною сестрою з якою бачимося раз в п"ятІлЄтку.. :girl_dance:
    4. не потрібно нічого готувати, бо вчора півдня простояла біля плити і наготувала на два дні :ed4d70def841dc74b57
    5. досить довго та класно погуляли із малючком після садочку і він сам сказав мама, йдемо додому, а не я нила-просила - ну пішлииии вже додому :girl_crazy:
    З прози:
    1. виписали купу дорогущих ліків та приписали болючі уколи(((
    2. по дорозі в аптеку, в обідню перерву, зайшла заради цікавості в магазини верх.дит.одягу і була шокована цінами на китайський ширпотреб від 580-650грн за зимові куртки на 4-х річну дитину :girl_crazy:
    А скільки ж тоді фабричні дитячі куртки по магазинах коштують???

3. наш татусь сьогодні буде до пізна на роботі .. скучаємо..

5. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

А я трохи офігіла від ціни на джинси. 800-900 грн. Нещасні турецькі джинсики, а ціна... Цікаво, на базарі то саме?
    Мала сьогодні зранку маленьку халтурку. Потім попрала, спекла яблучка, чоловік зараз вареники принесе, повечеряємо ))) не вистачає мене на вареники. Колись робила знервуаплася капець, вирішила, що тридцять грн на місяць за замовлення то не так вже й багато. Тепер замовляємо часом )))

6. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Яна з чоловіком пішли в театр на виставу "У.Б.Н.". Це перший раз Яна пішла на дорослу виставу. Цікаво, які в неї будуть враження)
    Ну а я сама в хаті, як королева, що хочу, те роблю: хочу - прибираю, хочу - перу, хочу - посуд мию...)))

Останнє редагування: 6 Жовтень 2014
  7. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

теж зіткнулась з тим, примітили мужу в Кін Кросі кофтинку спортивну, теплу, гарну з капюшоном і на замок, все як він хотів, фірмову, якісну, нє, каже муж дорого, підем на базар глянемо, а маю на Краківському жіночку, в якої часом йому светри купляли, принаймні якість нормальна і ціни адекватні були, то прийшли ми на Краківський, ціни такі самі, як і в Кін Кросі, а якість і "рядом не стояла", ти береш в руки і вже ніякої форми ні вигляду, а ще 20 раз штовхнуть тебе ))) то ми поїхали і купили цю кофтину, муж перепросився і сказав: ні ногою більше на базар. Так що раджу вам погуляти по Кін Кросі, там часом гарні розпродажі на якісні речі і джинси теж.

8. Shamna

Shamna Мамуся

В хаті жахлива холодіть. І все б нічого, просто мені лінь одягнутися тепліше. Сьогодні день пройшов на одному подиху, навіть не зрозуміла як прийшов вечір, а з ним всі позбігалися до хати. Завтра маю трохи покататися маршрутками, але сподіваюся, що впораюся швиденько. А зараз душа прагне спокою, а тіло чогось смачненького. Холодильник чекай мене, я вже біжу до тебе :)
    Всім гарного вечора!

9. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Дуже раділа останні 2 дні, що із прозою вже покінчено, і я знову буду нормальною домогосподаркою . Так ні, сьогодні знову зателефонували і я маю ще дещо доробити. Сподіваюся, що це вже буде фінал. І заодно привід дуже радіти, що я це зробила.
    Врочистість сьогодні: темні окуляри, приємна музика, 2 год релаксу. я мало не заснула. була в стоматолога :girl_dance: і вже на одну велику проблему менше.
    старша була на заняттях, менший з дідусем - дуже чемний, і цим я теж радію, бо оскільки моя менша дитина практично ніколи не залишалася з кимось крім мене і чоловіка більше, ніж на годину, я добре переживала, чи зможу побути стільки часу в лікаря.
    решта - проза - прибирання, готування, до якого зараз зовсім немає настрою - криза якась... все, йду у відповідну тему по натхнення :girl_cool:

10. Музик

Музик Мартуська

був би прозовий допис, якби не... зумба.
    насправді останнім часом бувати вдома я не люблю. тому нині зраненька поскакала на тренування, звідти на роботу (ще 4 дні, наш семінар відбудеться і я зможу дихати вільніше), вдалось навіть забігти додому на обід, звідти на роботу №2, провела уроки (дітки такі класнючі, маленькі), і вирішила знов піти на тренування :) в результаті я шалено втомлена і неймовірно щаслива, а тренерка в шоці, бо я досі двічі на день не ходила
    ще врочистість - записалась на завтра до перукаря, стану знов кульбабкою (хімію робити буду) і знов піду на зумбу :) якщо мої ноги мене не зненавидять

11. flame

flame невгамовний експериментатор

Понеділок пронісся непомітно:girl_haha: Якийсь такий скажений темп роботи сьогодні був, що я не помітила, як збіг час від 8 ранку до 5 вечора.
    а я була сьогодні. І це моя врочистість. Трошки підстригли мене і зробили глазурування.
    і в мене волосся рідке і дуже тоненьке, як пушок. А після сьогоднішньої процедури хвостик трохи якийсь грубший став. Волосся таке шовковисте на дотик. Тішуся, як дитина новою забавкою.:girl_claping:
    А ще сиджу, пишу тут, а ноги в мисці. Будуть педікюри:girl_blum:, точніше чистка, а намалюю завтра. От може куплю якийсь новий лак, а може і не куплю, але намалюю якимось червонястим.
    Завтра збираюся ввечері на нарощення вій :girl_spruce_up: Цікаво, яка то я буду. Може "ладна"?
    Коротше, я за 3 дні маю перетворитися з селянки в панянку:girl_in_dreams: Перші 2 кроки сьогодні відмічаю, як зроблені: волосся і педікюр.

12. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Ранковий зелений чай. З шоколадкою)))
    Карма в порядку, внутрішній дзен співає щось приємне
    А поряд чоловік, в якого болить зуб, дитина,яка так хотіла показати, що вже самостійнаще одна дитина, яка вже досить самостійна, і деколи забагато.
    Мене чекає кавалок роботи, яку я буду робити з надією на зп.:girl_yes:
    Загалом всім приємного дня і миру!

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я шось ніяк не можу відійти від неділішнього весілля. І ніби багато не пила)), принаймі будун в гості не заходив)), танцювати майже не танцювала, але голова тріщить, в вухах шумить, ноги від високих підборів ще гудуть, ще й підтошнює до пового щастя...:girl_impossible:
    А загалом проза-проза, сіра буденна проза і плюс лінь на мене напала. Андрійко дуже зле спав, до нас в ночі ще перекочував Святик і в результаті я ще й не виспана і боки болять від спання в позі "зю". Муж поїхав на провірку в госпіталь, від вчорашніх діагнозів мені мозок вивалюється. Скажу чесно, спочатку я таки хотіла щоб в нього щось знайшли (ну, не значне звісно), аби тільки він трохи притримався і не повертався назад в АТО, а тепер я молю Бога, щоб ті всі діагнози не підтвердилися. І в результаті зі здорового хлопа, принаймі він доказував шо ніц йому не є, вчора я мала лежащого під двома ковдрами, вчитующогося в арабську писанину лікарів, з градусником, який ше й якоїсь мари не хотів показувати температури важко хворого...)) А ще оце "прийди, помацай мені живіт, чи то мені так виглядає, чи мене дійсно здуло".:girl_cray: Одним словом нянько-кухарка, прибиральницьо-доглядальниця, а ще й розважальниця)) в 21-ій год вечора вибухнула як міна, правда в собі і вчасно втікла на двір під предлогом солі забула купити і там намотавши навкруг будинку декілька кругів, схрумавши два кулачки сємок, я прийшла вже така як треба. Всіх погодувала, помила, повкладала спати. :girl_flag_of_truce:
    На разі з нетерпінням чекаю обіднього сну малого, бо ще маю купку роботи в хаті і треба піти з дитною погуляти. До обіду я пас, я змерзла і взагалі не налаштована з дому висовуватись.
    Ждю телефонного дзвінка від мужа після ковтання шлангу. Підбираю в умі слова "пошкодування":) і надіюся що все має бути добре.

14. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Муж хворий окупував диван. Дитина здорова зайнята мультиками і забавками. Мама готується до вечірніх уроків.
    Вчора Сашко перший раз був на підготовці. Я страшенно переживала щоб він там вчительці не показував коні і щоб не сказав що більше не піде. В результаті дитина щаслива, хоче ще і з самого ранку вже 3 рази нагадував мамі що треба робити уроки. Сказав що вчителька прекрасна)) Мама рада!!!
    Ще нині маю здійснити подвиг і затягнути мужа до окуліста, бо під оком назбирується гній. Муж вимахується...
    Продовжую вчити ПДР, руки сверблять до машини))) До речі, в неділю вперше здала онлайн тест по теорії!! Муж набрав тільки 70%, абламался))

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ковтнув)), подзвонив, ніц у нього не знайшли. Всі ті діагнози поступово "відвалюються" самі по собі. Вже й не знаю що думати, на зле це, чи на добре. З одної сторони тре тішитись, що здоровий, а з іншої якось я зовсім не готова його на пів року знову кудись відпускати, най вже ліпше лежить під двома ковдрами, а я буду сємки їсти і за сіллю бігати якщо шо (хто не в курсах про що я, чит. мій верхній допис)), але тільки не воювати знову...:girl_impossible: Ах, пішла чай пити, бо мерзну. Якось буде, принаймі я так ні на що тут не здатна вплинути, на все воля Божа.

16. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Сиджу в якомусь пабі.Навколо купа люду,а я одна і мені від того дуже добре.Буду зараз щойно снідати.Ага, то вже скоро вечеря,а в мене перше на нині споживання їжі.Бограч ще не варений,тому буду їсти щось незрозуміле.Але маю надію,що смачне.Маю ще виконати одне завдання по покупці тортика.А завтра новий день і нові враження.

17. iriwa

iriwa Особлива мама

ура, купила ще один!
    День нині насичено-напряжний. Помила холодильник, тепер треба варити їсти... А ще прибрати хоть трошки. Завтра хочу спати до обіду, єх..

18. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Сьогодні найдурніший день який в мене тільки був. Найбільше мене в депресняк загнали наш маршрутки і трамваї. Зранку залізла в той переповнений трамвай, передала гроші за квиток. В результаті - ні грошей, ні квитка. Ще нерви через це собі стріпала. На роботі скукота, що ще більше мені настрій псує, навіть не рятує книга, яку я читаю. Потім приходить по частинках мізерна зарплата. Ну це мене найбільше розчарувало, і роздратувало. Як вижити за 700 грн не маю уяви, і де всі решта гроші я пропила теж не знаю. Ще коліно болить, називається, зробила зарядку :girl_sad: І на кінець знову наш транспорт зіпсував настрій, ніяк до дому добратися не могла. То трамвай поламався, по на зупинках людей повно, в маршрутку не влізеш... ай, не маю сили про це все згадувати. Ще хлопець... от чесно, деколи розумію, що ця людина взагалі мною не зацікавлена. З врочистості хаба що те, що скоро приїде моє замовлення косметики, хоч щось за сьогодні обрадувало

19. AilataN

AilataN жива

Вчора їздили на цвинтар, поприбирали. В результаті вночі покинулася від морозної тріпавки((.. А зранку то взагалі кошмар- прокинулася бо у мене ноги волохаті стали. Забула, що вдягнула махрові шкарпетки ( десь я це вже писала))))
    Сьогодні спала ввесь день, температурю , така знервована з того, що була знервована і через те знервувалася:girl_sad:
    Але зробила собі свято : купила, не повірите)), трускавку:girl_tender: І гарну ,смачну.. Ну,звісно, не таку як в червні, але все ж..Посмакували, свідомі того, що це останній " всхлип" літа, останні слізки, ех(
    А, і ще купила ввечері собі молочник моєї мрії.
    Мрії бувають різні:girl_crazy:
    Мій молочник: він не соусник, ггг. Це немаловажно.
    А ще він прозорий. І він просто дуже милий.:girl_yes2:
    Візьму його зараз під бочок і , випивши якусь бридоту типу фармацитрону/антикатаралу, вдягнуся потепліше , йду знову дрихнути.
    Всім гарної ночі, цьом :)

---------- Додано в 23:53 ---------- Попередній допис був написаний в 23:41 ----------

Сто відсотків. маю з минулого року букетик, то листя ще досить зелене і ароматне.. В пачках лавр зажди легко зелений, цікаво, скільки часу він сохне невідомо де, перед тим як в ті пачки потрапити?

20. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Кава була в 13.00 ? Не заранкова? Як вважаєте? :)
    Зварила їстоньки. Погуляла з синочком. Прийшли додому нацицялись, зробили салатику. Зустріли бабусю і татка з роботи. Повечеряли. Помили посуд. Покупалися. Подуріли. Вклала спати синочка і того вуйка, котрий моїм мужом зветься.... :)Випила чай. Зробила манікУр, посушила біля дуйки і до Вас мої любі))))

Статус теми:
Закрита.