Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virchuk, 10 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. raspberry

raspberry Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Проза: все як завжди, сніданок приготувала, поприбирала, посуд помила, бабу на вулицю вивела, грибну юшку на обід зварила, на вечір картоплю з м'ясом запекла, салат нарубала, дітей покупала, спати повкладала, фсьо.
    Врочистість: нарешті виспалась :girl_claping: Випав вихідний в чоловіка вдома, забрав дітей в іншу кімнату, а мене відправив спати. Тепер сиджу, не знаю як то заснути, бо знов рано вставати доведеться, ех.

2. AilataN

AilataN жива

юююххуу))
    я це зробила!
    майстер клас з виготовлення косметики.
    Як же довго я до цього йшла.. Доовго, мріяла, уявляла як би це могло бути, що казати/робити/ і всілякі дрібні нюанси, і доуявлялася))
    Знервуваламсі аж наніц, то правда. Але все так гарно пройшло, ну на сто відсотків гарно.От якось стали планети : і з приміщенням, і зі всім все вийшло просто чудово:girl_yes:..
    маю зараз настрій :i-m_so_happy:, ні , не той смайл, отакий настрій :dance2:
    В голові тільки крутиться : а ще треба було розповісти, а так не треба було стати, а ТО ще треба було сказати :)
    І буду чемна : гарно проаналізую, зроблю висновки.
    Щиро вдячна дівчаткам, котрі забігли до мене на МК, і моїй натхненниці Олесі Kerzenlicht:girl_tender:

3. sanches

sanches Well-Known Member

Нині не день, а майже суцільна врочистість: я майже виспалась, бо до дітей вночі вставав муж. Потім встигла на тренування . А потім прийшла мама і ми з чоловіком поїхали в КК - спершу в СушіЯ, потім в Ашан. А потім пішли на... бокс! Усик-Усик-Усик!

4. Shamna

Shamna Мамуся

Добрий ранок ДП!
    Настрій в мене як ніколи чудовий і тому є причини. Зранку отримала гарну новину, чоловік приготував сніданок, сиджу і насолоджуюся.
    Вчора робота мене аж ніяк не бралася, пів дня сиділа і нічого не робила. Зате, коли доня заснула встигла зробити все.
    Сьогодні запланований дуже цікавий день, їдемо трохи до міста. А зараз біжу збиратися до церкви, бо щось задовго засиділася.
    Всім гарного настрою!

5. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Ранок розпочався о 09.00год із слів малюка: "Мама, тато, вставайте!"
    Мама то встала, а хлопці ще в ліжку - дивляться Лунтіка ( причому обоє :girl_crazy: )
    Чайочок випитий, гречка доварюється, салатик зроблений, курка розморожується, опалення включено, ДП прочитані...
    Попереду готування їжі на два дні, манікюри-педикюри, фарбування волосся, збори і виконання обіцянки на сьогодні "вийти в люди" нарешті вже... Дуже надіюся, що до кінця дня таки встигну :girl_crazy:

6. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Врочистість, погода чудесна! Зараз збираємось до церкви усім сімейством. Вареники бабуся доліплює( ну не моє то ліплення). Діти перевертають хату. В планах сьогодні культурна програма, поїдемо в центр, погуляємо, можливо щось прикупимо. Люблю такі сімейні ранки , особливо в неділю, коли можна спокійно подуріти з дітьми в ліжку, чоловік приготує дуже смачну , таку особливу яку лише він вміє заварювати , каву. І дуже люблю ходити в піжамі , а не бігти о 7-00 до молодої робити зачіски ,макіяжі і заздрити що ще всі сплять в своїх теплих ліжках, але не думайте , роботу свою дуже люблю , люблю коли наречені такі чарівні задоволені своїм образом, оле оті недільні ранки з сім'єю- безцінні.
    Врочистість машину чоловік зробив, шеф допоміг фінансово, і інструмент купив.

Усім гарної неділі!

7. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

день обіцяє бути чудовим, незважаючи на різні дрібниці, хоч і вчора мене вони досить добре розстроїли, бо поламалась колонка і води теплої нема в хаті, то згадувала 90ті часи проведені в бабусі - воду гріла в баняках і так милась, ото вчора було весело:girl_crazy:
    Чоловік зготував на сніданок яєшню і кавусю, і відпросився в магазин, типу за пивом, але підказує мені серце, що погнав на галицький за квітами:girl_spruce_up: Сьогодні маю маленьке професійне свято:girl_spruce_up: В обід збираємось на забаву в Камелію, а зараз ще чекаю свекруху на каву.
    Всім гарної неділі!

8. madchen

madchen Member

А ми сьогодні були в цирку! Це справжня врочистість:) Дуже гарна програма, актори такі молодці, а звірята просто чарівні..найбільше мені сподобався вальс конів:))) вони так ніжно тулились одне до одного...

9. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Ми в цирку були вчора...здивувало те, що заповнено лише 1\3 ..... вразили хлопці-балерини...це під впливом "Євробачення" виник їх номер? направду, мужчини в балетних пачках і з волохатими грудьми та плечами- це щось.. Моя донечка просто посміялась..Їй було смішно...

Останнє редагування: 6 Жовтень 2014
  10. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Хотіла йти в жилетку, але передумала
    Спочатку напишу що день сьогодні був приємно насичений,приїжджала моя баба до дитини на д/н,чого сьогодні а не завтра я не зрозуміла, але вирішила що питати не буду. А завтра вже офіційне святкування в леопарку, у вівторок понесем цукерки в садок, в середу буде д/н для банди з нашого району. 5 років як не як, аж 4 дні святкувань).
    В неділю приїдемоя мама-це вже врочистість.
    5 років тому 5 жовтня в 18.00 в мене розпочались періодичні схватки, а далі декілька кіл пекла і 6 жовтня в 5.30 народився мій горошок. Якось так
    А зараз лежу і настрій паршивий,маю неприємний осад,розвели мене на пару грн а якось так неприємно.....А головне що сама собі знайшла ті пріключєнія.Зла на себе.Йду спати, завтра треба горошка вітати,все решта то фігня, не в грошах щастя!

11. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Я сьогодні якась така розхляпана вся ,чи то застуда наближається чи що, нічого не хотілося сьогодні робити. Мали їхати в центр, хотіла зробити пару осінніх фото, поки вибрались, то різко похолодало, і так цілий день вдома, єдине що з донечкою 2 рази вийшла. Йду пити чай з м'яти та меліси, і в ліжечко. Надіюсь завтра моя хандра пройде.
    Всім гарного початку тижня.

12. Музик

Музик Мартуська

останнім часом купа роботи, рідко сюди маю як заглянути. але от зараз подумала собі, що вартує написати такий собі підсумок :) бракує мені місця, де можна виговорювати все, що турбує, то певне буду старатись частіше забігати
    отже позитиви:
    - пройшла мед курси, отримала посвідчення, почала орієнтуватись що до чого, і що робити не треба, хоч в школі нам колись розказували так
    - побачила диплом про минулорічний проект, який я довго і нудно готувала, але він виписаний на ім'я мого керівника. хник, але то завжди так, ніби
    -ну і до позитиву віднесем покращення стосунків на роботі - минулого року я відгороджувалась від них, але тепер мала нагоду тісніше поспілкуватись
    - ще тиждень і часу стане більше, чекаю з нетерпінням
    з прози те, що дуже натягнуті стосунки з мужом стали, я стараюсь то все якось згладжувати, але коли я працюю з 8 до 8, а він весь день вдома - то практично не можливо. він щось собі напридумає, а я винна виходжу (ага, вже навіть говорив, що я його зраджую, бо мене постійно вдома нема), добираюсь до хати - хочеться в душ і спати, а тут їсти йому звари, посуд помий, купа хатньої роботи, він ображається, що я не приділяю достатньо часу йому. складно, і мені теж складно при такому графіку.
    все літо билась над тим, щоби почати здійснювати одну свою мрію, але тепер, через гроші, довелось від неї відмовитись. дуже мені кепсько від того, бо 2 місяці я і хороші люди робили купу всього, щоби тільки вдалося, а тут довелось просто відмовитись, коли мені нарешті зателефонували.

13. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Ранкова кава така ранкова
    В мене були просто казкові вихідні. Музь з хлопцями відпустили мене і сказали роби шо хочеш)))
    Я так і зробила:girl_crazy: випила бокаль пива з ковбасками, а потім відіспалась, тобто лягла спати о 17-00, а прокинулась в 7й наступного дня)))
    Якщо сьогодні розпочнеться бабине літо - буду взагалі щаслива, аж поки не прийде рахунок на деталі до машини))))
    Стільки всього хочеться зробити, але бракує часу Почну з того, що відвезу дітей до школи, а далі в парядкє важнасті
    Всім гарного дня і миру!

14. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Та нічого дивного, що мало людей: по-перше, люди зараз відчутно збідніли, а квитки недешеві, по-друге, якось морально важко йти веселитися під час війни, хоча діти не винні, і може їм якраз потрібно трошки більше того свята.
    А за балерунів - номер старий, як світ. Пам"ятаю, ще була студенткою, як на нашій "Весні політеха" ставили щось подібне, там ще один хлопчина був добре вгодований, з таким романтично-замріяним виразом обличчя, всі реготали до сліз.

15. Annabela

Annabela Happy Member

Ну от здавали ж ми всім класом по 50 гривень на день вчителя, ну для чого ж тоді ще й окремо підходити, вітати і нести пакетики, нерозумію я того і незнаю як реагувати, знервувало сьогодні зранку це мене. Щей інші бать ки перелякано на це дивились і в кулуарах почали говорити "а може і ми сьогодні, як будемо дітей забирати, пакетик принесемо, а то всяке може бути, раптом до нашої дитини зміниться ставлення". І що ж з ти робити!!!???? певно риторичне запитання....

16. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Болить мене голівонька, з ліжка ще не вилазила, чуток намішала я вчора на забаві, почала з шампанського, потім вино було дуже смачне, суничне, потім бейліз, майже опівночі ми приїхали з подругою і її чоловіком до нас і ще продовжили віскі з колою до 2 ночі. Муж, бідаця, пішов на роботу, а я рада, що маю сьогодні вихідний і що обід не потрібно готувати.

Останнє редагування: 6 Жовтень 2014
  17. raspberry

raspberry Well-Known Member

Зробив нам з донею вчора чоловік вилазку в центр. Малюка бабусі лишили. Погуляли, пофоткались, купили великий льодяник, послухали скрипальку, сходили в музей, на фабрику кави. Яну в тачці по шахті покатали:girl_crazy:, випили кавку з тортиком і додому поіхали малюка вигулювати :)

18. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

З врочистостей- нині моїй старшій донечці 8 років, як збирала її до школи, заплітала косички, згадалось чомусь тих довгих 13 годин, як вона з"являлась на світ, тоді здавалось, що більше на такий подвиг я не піду... а зараз в мене вже 4 діток.
    З буденностей- приготувала улюблені моїми горобцями палюшки-вареники, прибрала на кухні, скоро підемо гуляти і відразу зі школи Ляну заберемо.
    Вчора по скайпу спілкувались з чоловіком, вже не дочекаюсь, коли він буде вдома, так заскучилась, так вже хочеться просто побути поряд, обняти... :girl_in_dreams:
    Всім гарного дня!

19. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Забавилися вчора на весіллі :) Треба частіше кудись вибиратися в люди, бо направду, що в светрі і джинсах, і що у святковій сукні і з зачіскою - то є різниця, навіть для мене самої часом несподівана. Чоловік від мене не відходив, ТАК дивився і не міг стриматися, щоб так собі власницьки часом притримати за талію з виразом гордості на обличчі. )) Хи, отака я скромна буваю.
    Словом, було весело, гарно і смачно. І щось мені здається, що то таки було те ж весілля, що і в Жанни, тільки я ся завстидала перепитати..

20. Holly

Holly Moderator

Проза
    В нас всі хворі - і дорослі, і малі.
    Яринка дуже засмучена, бо запрошена сьогодні в скайпарк на день народження, то ж мусила пообіцяти їй, що ми туди підемо, як будемо здорові. Я не знаю чим зайняти дітей, їм нудно, хочуть на вулицю. А в ще в нас не закінчений медогляд для садка. І взагалі купа не вирішених справ. А за вікном таааке сонечко

Статус теми:
Закрита.