Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virchuk, 10 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

О, значить я кавую не однесенька а в цікавій компанії:girl_wink:.
    Оскільки сьогодні я вдома, то ж мене чекає прибирання, куховаріння і т.д., завтра свято - то ж відпочину. А наразі в тишині і з посиденьками я кавую і наминаю смачненьке-смачненьке печиво.
    Всім гарного і позитивного дня!!!

2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

І я кавую. З Сергійком. В нього - чай з медом, в мене - ранкова кава. 5 хвилин до того, як ми піднімемо жалюзі в кімнаті і оголосимо день Віруні і Дмитрусі. І почнеться насичений день. Те, що я фізично втомилась, я визначаю по тому, що стан "після спортзалу" в мене буває останнім часом двічі на день (і це теж не зле, бо двічі на день я приймаю теплий душ, а я то так люблю :))
    На вихідні такі плани, що от зараз чіхаю ріпку, як ми то все встигнемо і зможемо... але ж зможемо!
    ще треба нині сирник спекти...
    А ще ввечері йдемо Дмитрикові пломбочку в зубик поставити...
    А ще, а ще, а ще...
    ще хочу свій День Народження :) Хочу тонесенький плястерок сиру зі спеціями запити немалесеньким ковточком хорошого вина... і лягти спати раніше за Дмитра :) ех, ще 2 тижні

3. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Зроблена моя щоденна-небуденна кавка.
    Чи писати, що дощ за вікном - то моя найбільша проза? Я така теплозалежна... Мрію жити десь в районі екватора:girl_tender:
    В хаті армагедон, постіль вже тиждень складається в купочку. На прасування не маю ні часу, ні натхнення.
    Хто визначає виділені на квадратний метр порції пилу?? Зменшіть мою норму, бо то перебір:girl_yes:
    Ввечері трішки погуляли з чоловіком:girl_tender: Люблю такі моменти.
    А ввечері знов чогось буркає. Кажу, що знав би ти, який ти прикрий в такі моменти. От прямо взяла би і притовкла) Сміється: то ти винна, привчила мене:girl_bye:
    З серії: хто винен? - невістка...

4. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Випила ранкову каву, апетиту до їжі нема. Горло болить, голова квадратна, за вікном дощ, я закинула машинку прання і лягла в ліжко, лікуюсь, чоловік теж не пішов на роботу, бо зле чується, таке буває рідко, але буває. Треба обдумати остаточний варіант шафи - купе, бо вже 2 роки збирались її зробити, вічно грошей бракувало, тай зараз бракує, але це вже третину суми, а ціни ростуть, будемо поетапно сплачувати.

Останнє редагування: 26 Вересень 2014
  5. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Аналогічно, от тільки я працюю. Любителі перекласти з хворої голови на здорову дістали остаточно, тому з сьогоднішнього дня "кінчилася Божа хвала", хай свої хвости підчищають самі, в мене нема ні здоров"я, ні бажання.
    Малий 3-й день вдома з якимось вірусом, але сподіваємося до понеділка з нього вибратися.
    Чоловік у відпустці.. то трудно - перші 2 дні відсипався, потім замовив тумбу на взутя в коридор, а тепер від "нічого робити в хаті" "он, мятежный, просит бури.." Хай би вже йшов на роботу, чи що..

6. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

день розпочався із малюкових сопель.. :girl_cray:
    Тому сидимо обоє в хаті.. Всі поїздки, НП, укрпошти накрилися "мідним тазом"...
    В хаті бардак ( хіба диван склали-застелили), повсюди іграшки, що навіть ноги немає де поставити і гора немитого посуду, а я в неті сиджу :girl_devil:
    потребую доброго копняка до роботи.
    Плани на сьогодні: сидіти в хаті і займатися нічогонеробінням..
    Вся моя біганина переноситься на завтра, як наш татусь буде вдома з дитиною сидіти..

7. iriwa

iriwa Особлива мама

Якась нині розхляпана.
    Зранку була врочистість, побачила свого маленького клубочка на УЗД, втішилася. Ось і вся радість...
    Проза. Страшно натерла ступні, взула взуття яке давно не носила і де мені стелька ковзає, такщо не дуже мені файно. А ще чекаю гостей, але я щось взагалі ніяка і навіть не готуюся особливо. Замаринувала рибу, зараз замариную бедра курячі і грибочки. А далі? А далі буде суцільна імпровізація з того що є в холодильнику...

8. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

сьогодні в нас в сім*ї велика врочистість. минулого року о 5.25 ранку ми народили нашу красунечку, нашу донечку-розумницю Катрусю!:girl_tender: нам рік, урррра!
    щодня наше сонечко, наше ціплятко, наша пташечка тішить нас своєю посмішкою, своїми досягненнями і своїми милими пустощами. я безмежно щаслива МАМА:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

9. Retaret

Retaret Well-Known Member

ранок не обіцяв гарного настрою на сьогодні взагалі, але... Начальство нині на виїзному засіданні, а я весь день сама в кабінеті. То я і використала його для написання конспекту з літератури, бо сесія не за горами, а все нема коли займатися тим навчанням (друга освіта то таки не перша по всіх параметрах!!). То можна сказати була врочистість №1.
    Ну а врочистість №2 - то я собі дозволила вийти скорше з роботи (ще перед 17 год, для мене це ого як круто!!).
    Ну і на тому урочистостям певно кінець.
    Бо в хаті почалися прозові речі: вимила підлогу, туалет, винесли подушки провітритися на балкон, загрузила постіль в прання, зварила бульйон, насмажила налисників. Врешті нагодувала чоловіка. Миття посуду за ним , в мене 5 хв перерви.
    Лишилося помити себе і "повдягати" все у чисту постіль. Може буде ще хв 10 перед сном почитати свіжий номер улюбленого журнальчика? Ех, незнаю... Але шось я наганялася за вечір. Певно завтра буду страшно лінива.

10. Багіра

Багіра Well-Known Member

о, а в мене перевалило за 3 тис дописів
    такщо чекайте анімований аватар "вирви глаз")))))) ) і пишіть мені пп, в мене тепер веелииика скринька буде)

11. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

субота.. свято.. 6.30год.. а я вже на ногах.. питається: Чого?? :girl_crazy:
    А не знаю)))))))))) як на роботу вставати, то ледве о 7.30год піднімаюся ( робота з 08.00год), а сьогодні ось так..
    Зате голова помита, маска на личку, педикюрчик вже зроблений, манікюр майже готовий, ДП прочитані, кава випита, в хаті тишина - мої хлопці мудріші за мене і ще сплять - ляпотаааа :girl_tender:
    Всім гарних вихідних!

12. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Усім доброго ранку! Сьогодні проснулась сама, чоловіка нема, поїхав у справах до Києва. Якось не звично самій снідати, так тихо, пусто і "кава моя не така як треба")))
    Школу ми сьогодні прогуляли. Кажуть що нині свято? То значить будем займатись нічогонеробленням))))
    Усім гарних вихідних!

13. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

О 6.30 то нетак і зле, я на ногах з 6.00, питаєтесь чого, доробляла замовлення, такі процеси як салати та закуски роблю зранку і відповідно стала зранку бо 8.00 чоловік вже погнав.З часом усвідомлюю як добре мати таке чоловіче плече на яке можна чемно переложити ряд своїх проблем, тобто доставку.Любаю його..Ну і звичайно маю виправдання адже у нас 1 машина, значить хто на машині той і на доставці.
    Усвідомила що в моєї дитини за тиждень день народження,а я все думаю що ще є багато часу....Треба починати підготовку до свята. Ех,аж не віриться, 5 років тому я вперше стала мамою.Зараз маю таке відчуття ніби я дуже багато чого встигла, але мені лише 26. Якось так. Миру нам і спокою.

14. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Півобідня кава, чи шо
    розвішала прання. зробила поїсти, тепер ходимо з малими хороводом по хаті. Останнім часом нічого не дає зробити отой, що Молодший.
    Чай з меліси та медом моє всьо
    Зараз мене чекає перепис товару, купа писанини, і
    всім гарного дня, свято ж таки)))

15. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Сьогодні чоловік зранку створив мені святковий настрій, встав швидше, насмажив налисників, натер яблук пересипав цукром і корицею, накрутив налисників, зробив каву, ммм....смакота. Отже, день обіцяє бути хорошим. Почуваюсь набагато краще, хоч організм, ще ослаблений і кашель, нежить ще є, але то вже не так страшно.
    Гарного, святкового дня вам! ;)

16. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

коли 06.30 ми з Мурахом йшли до церкви, то надворі було так холодно і так гарно, що перехоплювало подих. Туман висів рівно посередині повітря - не зверху і не знизу. Світанок персикового кольору, причому, на Науковій ще темно, а на В.Великого вже рожево. І кожен вдих - як ковток джерельної води.
    А зараз кава, а потім - купа справ, роз'їздів, пакуємо одні речі, розпаковуємо інші.
    Я люблю своє життя, дуже-дуже. Всім бажаю гарного дня і такого натхнення, як у мене нині :)

17. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Друга кава, планшет, менша дитина спить, а старшу розважають тато з дідом:girl_in_love:
    В мене якийсь шопоголічний бум, з настанням осені в мене це загострюється:girl_crazy:, сиджу і шукаю, шукаю, вже ніби і достатньо, але в мене як ломка, щось замовити:girl_mad:
    З прози- діти хворі, Яні вже краще, а мацьопик кашляє, біднятко дуже мучиться,
    Врочистість- нарешті чоловік вдома, і трохи часу приділить дітям, а то вони скоро забудуть як він виглядає.
    Всім здоров'я і гарного сонячного дня.

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

І в мене таке. І стільки всього треба і всьо є... всьо є... крім фінансів. :girl_cray: Нині прийняла рішення що я або з чобітьми без зимової куртки, або в зимовій куртці, але боса... Ну, або мені реально заканає і я впахаю в свої фінансові можливості і те і інше, хоча сумнівно це все сумнівно...:girl_in_dreams:

Ну, але загалом я нині кайфую. Сиджу закутана в халат, ноги під коцом, ще й в туалет хочу (перепрошую за подробиці)), а чого не йду, бо боюся встати, здається ніби зара з мене посипиться іній)), змерзла аж мною теліпає, ще й до того всього наминаю морозиво, прям сніжна королева якась.:girl_crazy:
    Муж з дітками гуляє і ото я на мить задумалась, чи надовго ще цього щастя. Завтра в вечір їдуть в частину, відпустка добігає завершення, а далі занавєс, за який я боюся заглядати.:girl_cray:
    Нині в планах ще помити голову, наліпити вареників і запрошують чоловіченько десь в корчики посидіти. Чого корчики, зара поясню, бо спиляли мені вчора два зуба під коронки і то майже ті що спереду, тому до четверга я бугагага:scare: і на люди ся не показую.

Всім сонячних вихідних!;).

19. Shamna

Shamna Мамуся

В нас сьогодні подвійне свято! Чоловік нарешті дома, доня не натішиться, товчеться по ньому.
    Були зранку у церкві, доня трохи бушувала, бо хотіла вже спати. Щойно повернулися з прогулянки, давно в нас таких прогулянок всією сім’єю не було. Накупили в магазині смаколиків, залишилося знайти ганий фільм і будемо релаксувати втрьох.
    Всім гарного дня!

20. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

День би був геть суботньо-прозовим, але ж свято:girl_in_love:
    Тому прибирання-прання-прасування і всякі інші побутові колупання відкладено на якось іншим разом.
    Хай живе врочистість!
    Класичний львівський сирничок, чанахи, пахучий хлібчик:girl_dance:

Статус теми:
Закрита.