Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virchuk, 10 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

2. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Ранок почався з будильника. Зтягнули мене мої хлопці з ліжка і порозбігались хто куди. А я пішла мити посуд. Потім в душ, після душу зробила канапок і хотіла набрати в чайник води, а її нема. Ото я встигла!
    П*ю капучіно, слухаю Зьому, і думками я вже в центрі. Не дочекаюсь мабуть того вечора, я б вже їхала :girl_crazy:
    Сумочка в мене порвалась, тепер я в глибоких роздумах що одягнути, бо вже цю сумку брати не буду, а відповідно під іншу сумку і одяг має бути інший. Ох вже ті дівчачі проблЄми :girl_impossible:
    Темусик мій вчора начудив дєлов трохи. Прийшов від товариша з розірваними штанами. Так бідолаха переживав, що аж розплакався, але плакав не тоді, коли всі бачили, а тоді, коли всі вийшли на вулицю і він сам в хаті залишився. Я пішла на город, Данік з татом пішли кататись на велосипеді, Артемко захотів полежати і мультики подивитись. А я забула рукавиці в кухні. Заходжу - а мій дорослий хлопчик плаче. Так гірко плакав, слізки котились як горошки. Отак тримався мужньо, а дав волю емоціям тоді, коли ніхто не бачив. Я його не сварила навіть за ті штани (хоча шкода штанів), чого він так переживав...
    Отакі в нас будні. Але ще зовсім трошки і буде врочистість (тут має бути такий смайлик, де дві дівчини п*ють каву).

3. Gorda

Gorda Well-Known Member

В мене ранок почався з відбивних. Настрій взагалі щось не дуже, вже навіть зі самого ранку...подивимось може що доброго мені на сьогодні настукали. Не спиться людям:girl_devil:

4. Shamna

Shamna Мамуся

Зелений чай і полуничка зі сметанкою... Що може бути краще такого сніданку? А ще дитина сидить і тихенько роздивляється забавки. Люблю такі спокійні ранки, коли голова ще нічим не забита. Планів як таких на сьогодні немає, хіба що перефарбую нігтики, а далі на вулицю гуляти.
    Всім гарного сонячного дня!

5. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Я жахливо захворіла... Голова гуде, температура, голос майже зник, нежить і закладені вуха.. Жесть.... Що то за зараза така? Ще вчора почувала себе прекрасно... Тому з планів на день - метнутися і залишити гроші в аптеці, під ковдру і лікуватися, лікуватися і лікуватися... Проза:sad:

6. arushka

arushka завжди досягаю мети

Взагалі-то мені сьогодні пасує в "жилєтку" , "затуркані" і "забилам би", але шо ж мені тепер розірватись? Пишу тут
    Ранок почався гарно, з подарованих чоловіком улюблених запашних піонів:girl_claping:. Все-таки корисно відправляти зранку коханого на базар за зелениною
    А потім панєслось.
    Треба було мені насторожитись ще в той момент, коли нанесла крем для рук на зубну щітку. Нє, щоб сісти тихо в кутку, попиваючи каву! Я відплювалась від крему, почистила зуби більш традиційним способом і поскакала пекти сирну запіканку.:ed4d70def841dc74b57
    Замість цукру, я гепнула добру жменю солі і тільки завдяки чуйним дівчатам з ДП цей шедевр не потрапив в смітник. Відправила дитину докупити сир.
    Ну і чого людині не сидиться? Бо треба тушити капусту, яку я.....????...цукрую!
    Тут я вже вк...сь і розпочала розслідування.
    Виявилось, що то не я п"яна чи замантеличена, а якийсь "нєхароший чєлавєк" понасипав не в ті посудини сіль-цукор, а я автоматично користувалась,:padonak: Після недовгих дипломатичних перемовин "-я -тебе-просила-вчора-набрати-цукорсіль", "-а я шо-я нічо, я був зайнятий- я малу попросив", "а я думала в нас цукор в тій меншій банці, а шо, нє?" :girl_crazy:винні були знайдені і непокарані. Я сьогодні добра!
    На кухню на всякий випадок не йду :girl_blum:
    А які в мене піони....:girl_in_love:

7. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

хі) ви б знали, які в мене ляпи були. Я пекла медовик і замість соди, дала крохмаль, вийшов просто бісквіт. Вчора замість сметани дала до полуниці томатного соку (банки переплутала) :girl_haha:
    До сиру замість кориці дала паприку (візуально упаковки схожі), так що у вас не все так пічально:)

В мене проза, я вийшла на роботу, але дуже надіюсь ввечері похвалитись)

8. arushka

arushka завжди досягаю мети

9. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

10. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Все, я втомилася. Сьогодні несподівано для себе влаштувала стііільки прози, що сама дивуюся, для чого воно мені було все разом на 1 день. Якби планувала наперед, то так би не вийшло. ЖЕК наплутав з рахунком - йди з'ясовуй, приват вирішив з якогось дива змінювати картку - йди і роби... а ще неси ту заяву на зміну рахунка в соцзахист, а ще заодно сплата комунальних, черга з двома дітьми, то тут, то там. А ще тепер виявилося, що гроші на карту у відділенні не зарахували (питання з якого дива?) і знову з'ясовувати... грррр. ще поміж іншим підстригла донечці гривку, і то шкодую, бо якось не так вийшло...
    Врочистості сьогодні ще не було, вся надія на вечір :girl_smile:

11. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Мені відмовили в роботі, яку я дуже хотіла отримати, заради якої брала вихідні, щоб пройти співбесіду, пройшла 3 реальні співбесіди і 2 в онлайні.Кажуть, що я на всіх справила дуже позитивне враження, але перевагу надали іншому кандидату і мені подзвонять, як буде ще якась вакасія і бла-бла-бла...Ех....
    Зато коханий дуже втішав, подарував чудовий великий букет і говорив купу всього приємного, щоб мене підбадьорити. А мама, напевно, навіть трохи втішилась. Вона дуже хоче, щоб я йшла в декрет і каже що моя робота для цього добре підходить-повністю офіційна, не дуже стресова і я її не люблю))))

12. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

А ми спонтанно зробили вечірню велопрогулянку з Пасічної через Погулянку на Кримську:) Це так класно! Колись дуже часто каталася, а потім була мегаперерва мабуть в 5-6 років...
    На диво нічого не тягне/не болить. Почуваюся, як огурєц:)
    Тепер загорілися ідеєю частих спільних велопрогулянок - корисно і приємно!

13. Gorda

Gorda Well-Known Member

А я собі вже відпочиваю...і так в кімнаті класно, темно, відкрите вікно, свіже повітря, малеча моя спить, спокійно вже !!! І якийсь сьогодні особливий вечір, чомусь згадалось як раніше гуляли з друзями такими вечорами. Як то класно було, десь по центру міста собі так походити, під вечірніми ліхтарями...ой, щось на романтику потянуло :girl_in_dreams:
    День сьогодні ніби нічого такий видався. Ходили до прабабці з Мелаською. Дорогою додому вона заснула, то ще трохи собі погуляли. Взагалі тиждень гарно почався, це тиждень-подарунків :) отримую і даю подарунки. Приємно це все. Бажаю всім гарного і теплого вечора:kiss:

14. AilataN

AilataN жива

День був гарний!
    Зустрілася, нарешті, з чудовою дівчинкою))

а полуниці сьогодні ввечері були по 6 грн, файні))

В хаті малам трійцю шибеників, то ледве все вискладали з Мар ( зате вона знатиме, що приймати гостей- це одне, а прибирати за ними- то другЕ)

ще у мене був день експериментів в плані кремоварства, хімічила трохи. Майже все що зробила не сподобалося. Це добре, відкинула купку варіантів, значить йду вірним шляхом :)

15. shparynka

shparynka Well-Known Member

А я, а я! мала сьогодні візит до майже свекрухи!! І хто би знав, як я стресувала перед тим- та то капці, ручки-ніжки трусились, писок білів-червонів, і опше- а можна, я не піду? ггг ну, ітого, я канешно шо, пішла. І шо ви думаєте, мала чудовий вечір, насміялась, помила після гостини посуд , опшем, показала себе з найкращого боку)) та як має бути. Теперка милий на роботі, дітьо прикидується, шо спить, а я майже сплю теж. Доброї нічки всім та кольорових снів)

16. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Добрий ранок Україно!
    Добрий чи не добрий, а встати так рано(а це в 6.00) прийшлось і це не зважаючи що лягала в 1.00 (дивилась міняю жінку і драяла свою кухню після роботи).
    Ні, посилки-передачі я люблю, але оте вставання вночі і зранку, очікування по декілька годин коли автобус проскоче кордон.....Одним словом ждю сумку, там має бути чоколядка:girl_tender: а тоді і кави можна попити. Чоловік полетів за сумкою щасливий, приїхало 4 нових літніх колеса, тепер ще треба 4 диски(одні витрати:girl_mad:)
    Планую половину дня зайнятися неробством, а далі до праці)

17. Holly

Holly Moderator

Можна сказати врочистість. Кілька днів практично без нету (серіали онлайн не рахуютьсь). Щось набридли форуми, соцмережі і т.д.
    Малий майже здоровий, в хаті чистота-красота. Маю надію найближчі дні виспатись, бо те як я зараз сплю важко назвати сном. На вихідних маєм купу роботи на дачі, це означає, що в четвер-п'ятницю тре наготувати багато їжі. Певно наморожу вареників-пельменів. Мама просила спекти три торти, два нам і один на подарунок. Надіюсь діти будуть чемні і дадуть то мені зробити. Ще би погода була, так хочеться на озеро

18. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

і як завжди у львові, на вихідні дощ і похолодання...

19. Shamna

Shamna Мамуся

Голова тріщить, завтра іспит, всі ті неврозипсихози (тобто терміни) і тому подібне збилися в один клубок, який завтра якось по ходу справи буду розплутувати. Проза - вже другий день болить шлунок невідомо від чого. Другу половину дня свою дитину бачила лише під час годування . Ще + до того всього подзвонив чоловік і сказав сьогодні його дома не чекати, знову завал на роботі, в кращому випадку прийде аж під ранок. А в мене ще попереду опрацювання 18 - ти питань і ціла ніч попереду :girl_flag_of_truce: Але зізнаюся вам, планую забити на ті питання велиииикий болт і йти відпочивати, день сьогодні видався важким для мене, треба набиратися сил на завтра.

20. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Вже вклалась в ліжечко. День був гарний, до обіду мала хатні справи та читала посиденьки, потім пішла на роботу у 2гу зміну, з якої мене несподівано відпустили на 2, 5год швидше, пішла до мужа на роботу, забрала його і пішли у кафе "Арому" святкувати, там виявляється по середах усі коктелі по 28грн. Ото з мужем "накоктельнічались" так добре, сьогодні порадувала мене там кухня і обслуга, все сподобалось і не помітила як 3год пролетіли, обїлись з мужем двоє, взяли ракетки і пішли у 20год у парк бадмінтон грати, через годину прийшли додому помились і відпочиваємо, не можу передати, яка я задоволена сьогоднішнім днем. Зібрала сумку, завтра зраненька їду в Городок до тітки, порічки збирати, запросила з собою свекруху, як на диво, вона погодилась, ото буду мати компанію, бо муж на роботі до вечора, а у мене вихідний.
    Всім, гарного вечора, та кольорових снів.

Останнє редагування: 19 Червень 2014
Статус теми:
Закрита.