Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virchuk, 10 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

2. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Сьогодні одна врочистість, їздили з чоловіком купляти мені керамічну сковорідку, були в гостях у тітки, яка нас загодовувала, від тітки зразу поїхала на форумівку, де мала можливість познайомився в живу з форумчанками. А ще моя тітка подзвонила сьогодні, що у неї врожай картоплі і що забезпечить нас на всю зиму.

3. AilataN

AilataN жива

П"ю лікерчик, з золотом)). Точно, там якась єрунда золота плаває.
    П"ю і думаю, а чого то він мені так подобається? :girl_in_love: А тому що він як пєртусінчік.
    Смак дитинства:girl_crazy:
    Передали в подарунок пляшчину. У нього ще й назва- Данціг, асоціюється з данцінг. Треба бути обережною, ще не вистачало в танець піти:girl_claping:Асса))
    Ну, ви поняли мій настрій)))
    Сьогодні : душа просила свята і я пішла по магазинам. В основному взуттєвим.
    Це було ще до лікьору.
    Тому, напевно, ввечері я і дістала спиртний напій, бггг.
    Свято таки відбулося- в одному з магазинів я взяла в руку чобіт, а другий за ним впав, і по принципу доміно, впали ще кілька десятків чобіт. Чесно- мені було незручно. А ще й цінники догори задерлися..3800...2950...4200... А за ними розізлощена мордочка продавчині. Оце празнік, думаю)))
    такі турботи наробила на рівному місці бідній, зпрацьованій, обслуговуючій чергу з покупців, дівчинці -продавцю:d23: О файний смайлик, бо поки я не вдрулила оті всі валєнки, то вона саме тим і займалася- манікурилася))
    Ех, день пройшов, сказала цьоця Наталя Тарасівна, допиваю я свою рюмку лікеру і , без данцінгу, шурую спати...

4. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

І я б якогось лікеру випила...А не дають. Вже третій день/ніч сонно-засопляний. Пів-ночі меншого бавлю я, решту - чоловік. Бо, біднятко, через закладений носик раз за разом прокидається й плаче...Зазвичай дітки кличуть крізь сон маму, а мій так сумно :"Тааато!! Тааато!". Муж радий-раденький, бо менший - його копія й так, а тут ще й тата по ночах кличе...Тому без всяких питань сумлінно носить його в слінгу, приколисує..

5. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

О! А ми святкуємо другий день день народження синочка!
    Все було класно, якби не ті п'яні пики мамочок і таточок за сусіднім столом, в яких 15 голодних дітей від 2 років без догляду ганяли на вулиці до 23 год. А до дороги 1,5 м! (Ми вже йшли додому просто, а вони залишилися ганяти, а їхні батьки заливатися). За дітлахами вони не дивилися зовсім! Спершу діти бігали по вулиці, потім прийшла дівчинка малювала їм аква-грим, потім прийшов аніматор, але через 2 години і аніматор і художниця пішли додому. Дітлахи тягали все з нашого столу, від картоплі фрі до цукерок:). Тому що батькам їх просто нічим було нагодувати, та не було місця де посадити.
    Не думайте я не скнара, але в нас теж були діти, яким було замовлено морозиво та куплено фрукти, але вони не тягали з їхнього столу. Знов ж ті сиділи з боку і ржали. Мов: Ми лохи.... А їхні діти ситі і довольні. Добре що ми мали всього про запас і додали. :eek:
    Ну не можу я такого терпіти.
    Торт ми не могли виставити, бо кожен ходив би і тицяв пальцем, хоча так і було коли ми його винесли:"Я хочу помацяти його, бо Іванкові мама купила торт в "Сільпо"!". Кінець кінцем я не витримала і підійшла до "господині" сусіднього столу і зробила зауваження, щоб вони дивились засвоїми дітлахами. На що та сказала мені:"угу!"... Мене це так висадило....

6. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

І мені вчора щось тааак захотілося вишневого лікеру ( не пила його років 5-7..), але мабудь нЄ судьба :girl_crazy: зайшла в два невеликих магазини по дорозі додому і ніде моєї захцянки не було)))))
    зате був мегасмачний шашличок о 22год .. просто пізно з прогулянки повернулися, ну але ж в малюка пам"ять ідеальна, що мав бути вогник і шашлик, тому татусеві викрутитися не вдалося навіть вночі))
    сьогодні буде продовження [​IMG]

7. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Сьогодні після церкви купили у Вацику торт "Чорний принц" бо свекруха йшла до нас на каву, потім поїхали у "Ашан" трохи прикупились, бо завтра буду мати трошки гостей, взяла 1,5 літрову плящинку Сангрії, щось захотілось, роки 2 вже її не пила, думаю завтра оприходуємо. Зараз муж готує свинину в пиві, а я піду печериці чистити. Затра у мене вихідний, і це не може не тішити, буду приймати гостей :girl_curtsey:

8. Virner

Virner Well-Known Member

Проза - це здоров'я. Знати б причину цього всього. Ех...а лікарів я панічно боюсь з дитинства. І то не просто боюсь, пересилила - пішла та й по всьому, доросла вже дівчинка. А так, що мене трусить несамовито, руки холонуть, потом обливаюсь...бррр... і то від одного запаху медичних установ. Та, я така боягузка:girl_cray: Але до окуліста таки треба, бо вже не бачу номерів маршруток:) То я вже рік собі кажу - "треба".
    Врочистість - вже можу повертати голову. З цієї радості, сніданок готувала сама. обід готувала сама, вечерю готуватиму теж сама. :girl_curtsey:
    Навіть трішки попрацювали і написала список справ на тиждень.
    Щось мене мучить, не знаю, що саме...якась тривога. Розумію, що є причини, але ж я завжди тримаюсь молодцем, а тут...певно, мій імідж залізної леді трішки похитнувся:girl_in_dreams: Добре було б відпочити, та не на часі. Хочу просто спокою, миру і затишку. І всім того бажаю!

9. flame

flame невгамовний експериментатор

Щодня суцільна проза. Хата, робота, але повеселив мене сьогодні мій братик (Юрік в майці) https://www.facebook.com/video.php?v=910037702357213&set=vb.100000529767703&type=2&theater. І це чудо через 4-5 днів має стати татом. Як же ж я за рік за ними скучила!! Так мені "коти по серці шкребуть" через ту поїздку. Вагаюся дуже, так хочу, але здоровий глузд в середині стримує мене.
    Теща таки зробила і всі живі https://www.facebook.com/video.php?v=753312181395685&set=vb.100001507300341&type=2&theater

10. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Ранкова кава була у новому горнятку,
    Настрій хороший на весь день!
    В планах сьогодні ще піцу спекти, салати зробити, картопельку зварити, грибна підливка, м'ясо в пиві і сирний десерт вже готові, ще потрібно трошки порядки зробити і чекати гостей.

11. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

то не жилетка. Вабще нє. Бо постфактум якось воно майже смішно вийшло.
    Отже, не було в нас води цілий день. І, повернувшись після тренування з айкідо у царство бардаку, я вирішила, що потрібно воду добути і прибирання виконати. Добути воду можна з бойлера. Ну, все просто. Тисковий бойлер, вхід води, вихід води. Краник. Від'єднуємо шланги на вхід і вихід води, получається вхід повітря і краник. Відкриваємо вхід повітря і краник - і...
    стоп, може, хтось забув, що цьоця Юльця - блондинка. Як думаєте, в чому воно проявилось? Хе. Відкрити-то вдалося, а от закрити! Йопсіль, там же туйова хуча водиці, 80л + той додатковий об'єм, як його... І коли та вода.. хм.. лиється , то закрити і без того тугий кран не виявляється можливим.
    Загалом, спочатку я налила літрів 30 води у доступні під рукою ємності, а потім плакала і зливала бойлер в тазік, тазік - в туалет, і аж потім зганяла на балкон за пасатіжами і хрясь! - ні, не те що ви подумали :) закрила :) а та маленька пластмаска, яка відвалилась - я її знати не знаю і чхати на неї хтіла.
    Що характерно - коли вода з підлоги була зібрана, діти заспокоєні і налиті ємності розставлені по стратегічно важливих місцях - відновилась подача водогінної води. Тож я прибрала в кухні, помила підлогу... валюсь з ніг, на сьогодні - досить...

12. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

прошу уточнення: то ви чоботами кидались в магазині таки ДО лікьору чи вже ПІСЛЯ?

слухайте! про дітей без догляду - вчора малисмо в центрі чистий цирк! Отже, по порядку.
    Гуляємо з дітьми і коліжанкою біля ратуші (в нас 4 дітей на двох, ми своїх пильнуєм, все ок, не хвилюйтесь). Затримались біля хлопця-фокусника на хвилин 20. Бачу: хлопчик трьох років тільки тим і займається, що розкидує камінчики з декоративної клумби. Ну, вже кругом всі люди між собою один одного питають чия то дитина і що батьки не роблять за такі нечемності зауважень. Але батьки не знайшлися.

Ми собі далі плавно перейшли неподалік дивитись вуличний брейк-данс, через 15 хвилин знову біля нас той хлопчик нічийний знайшовся. Почав бігати по лавці, біля якої ми стояли, а потім розхитувати її щосили. Тоді підійшов до дівчат з сусідньої лавочки, і я не втримавшись кажу до них: ваш хлопчик вже клумбу розгромив, тепер лавочку хоче поламати, можете зробити якесь зауваження дитині?
    Дівчина на мене зробила такі великі очі: та я думала, що то ваш хлопчик!

І тут ми захвилювались всі разом. Питаєм малого, де його батьки? Він так собі безтурботно показує на столики за 50 метрів від нас. Я кажу: ти маму зараз бачиш там? А він відповідає, що мами нема. Уявляєте?

Коліжанка до мене вже не на жарт стурбовано - мол, іди з ним до тих столиків і переконайся, що мама його там!
    Я малого за руку і потусувала. Підходимо до столиків, а він до жіночки, яка продає морозиво, з такою радістю підбігає, вона до нього посміхається, а я видихаю, розуміючи, що то його мама працює тут, ага, тепер ясно.
    Я до продавчині з посмішкою: то ваш збиточник маленький (а ми вже вияснили, що то Макс і йому 3 роки)? А вона мені: та де! то він вже сьогодні просто вдень був загубився, його всі шукали...
    Я в шоці. Ну, але малий веде мене всередину якогось суші-бару. Я обережно за ним проходжу і бачу, що дитина таки підійшла до якихось двох дівчат, що їдять суші. Покрутився там щось трохи коло них. А я то не наважилась підходити. Подивилась хвильку на малого (дівчат я тільки зі спини побачила і вони на Макса ніби не дуже реагували).

Я повернулась до коліжанки з нашими дітьми і далі стоїмо напроти Ратуші, чекаємо другого виступу вуличних танцюристів. Не минуло й 2 хвилин, як наш Макс знову був коло нас. Почали ми його випитувати, чи то точно сиділа в барі його мама. Він сказав, що точно мама з Христиною. І так він далі там крутився і дивився вуличних танцюристів.
    Люди кругом теж були м"яко кажучи в шоці, як і ми. Грубо кажучи, дитина десь до години часу була в самому центрі міста з нами в гущі людей (а вчора була маса народу!) без абсолютного нагляду батьків! Там навіть сидячи в 10 метрах за столиком на вулиці не можна було б бачити дитину, бо багато людей дивились виступи фокусника і танцюристів, обступивши їх тісно, а дитина крутилась завжди там десь по центру. А така безпечна мама виявляється сиділа взагалі всередині в барі...

А малий такий прикольний, до речі! я вже його хотіла собі забрати - був би в Саші готовий 3-річний братик.

13. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Останні дні посеред постійної прози минулих тижнів видалися ну дуже позитивними. Навіть вдалося відволіктися від проблем і трошки насолоджуватися життям, ні про що не думаючи. Субота і неділя в колі друзів, сьогодні разом із батьками святкування в тісному родинному колі.
    Моє маленьке сонечко, те, що менше, тішить мене своєю усмішкою та витівками вже цілий рік :girl_in_love:. То і є моя основна і найбільша врочистість :girl_smile: -
    пригадався минулий рік, усі пригоди пов'язані з його народженням і так тепло стало на душі. Пригадався він мені таким малим і милим клубочком, котрий тулився до мене і уважно вивчав моє обличчя. Звісно, що труднощі забулися, і загалом було з ним легко, проте рік зі синочком, і вже з двома дітьми, був якийсь такий короткий, мабуть це через війну, і мені дуже гірко, що зараз такий час, коли інакше не виходить, і крім дітей, і позитиву, котрий вони несуть у світ, доводиться помічати щось інше, а не радіти на всі 100 % такими приємними щоденними досягненнями дитини. та попри все це я справді насолоджуюся материнством. Якби мені хтось колись, років 5 тому, відкрив майбутнє і я би побачила себе у ньому такою, як є зараз - можливо би й не повірила, що це я. Наскільки людині притаманно змінюватися :girl_smile: хай Бог береже наших діток і дарує їм мирне і щасливе життя.
    Пекла сьогодні тортик - разом з іменинником, поки старша сестричка була на занятті. Ми так захопилися, що мало не забули її звідти забрати )))
    Прийшла додому і я вкладала синочка спати. Насторожила мене тиша з кухні і звуки дитячого зосередженого сопіння. Картина, яку я побачила, коли прийшла на кухню: борошно, скрізь, донечка похапцем розповіла, що хотіла ще один тортик спекти. зате як сумлінно вона прибирала, примовляючи: "а бачиш, яка я помічниця" - і хіба будеш після цього сваритися :girl_haha:
    далі були бабусі й дідусі, подарунки для малечі, задування свічечки ))) здавалося, що цей рік триватиме дуже довго, а він промайнув непомітно.
    Ще трошки святкуємо вчотирьох, спекла ще один тортик, передбачаю, що далеко не останній цього тижня, бо гості будуть в нас кожного дня, і навіть на наступну суботу мають бути хресні. Так що трошки врочистості на наступні дні гарантовано.

14. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

проза.
    втстати пів 7, погодувати своїх, погиркатись з інтайм, погиркатись з приватом, вкласти малого, погиркатись з приватом, гуляти, погиркатись з приватом, спати, погиркатись з приватом, наварити сочевиці з соусом-на-ходу-придуманим.
    а ще вимити купу пісюшок (і чого той краник так самовільно відкривається??) і позбирати рис по крупиночці, попелюшка, чесне слово

15. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Від самого ранку знала, що день сьогодні не мій. Як відчувала. Так і є.
    Мала сьогодні серйозну розмову з братом. Вирішила попередити про можливі неприємності маму. Мама подзвонила малому, щоб все вияснити, а він сказав, що просто поприколювався з мене. І мама повірила йому, а не мені. Ахаха... як смішно, чесне слово! Гарний прикол, вдався так, що мною зі злості аж теліпає.
    І я розумію, що він абсолютно не поприколювався, що мав чіткий намір зробити те, що він мені сказав. Але тепер, коли я все викрила - звісно ж робити не буде. Вийшла я лохом, а братик просто посміявся з мене.
    Зарікалась не спілкуватись з своєю мамою і братами. І хто мене просив дзвонити?
    Шкода було маму, шкода було, щоб вона потім не думала де квартиру продати, щоб з боргами розрахуватись. І що? Те шкода мені вилізло боком. Ще й дуру з мене зробили.
    Отак. І весь день складався з цього пазлу. Тому, офіційно заявляю, що мій День Ангела переноситься цього року на четвер. Цього року маю на це повне право. Завтра ще відходитиму від нервів, а в четвер можна і душу відвести за святковою вечерею з чоловіком і діточками.
    Наразі ліплю з тих нервів вареники, бо вчора тільки снідали ними, на обід не ліпила.
    Чекаю чоловіка з роботи. Дітки вже сплять. Завтра будемо мати в гостях ще двоє діток. Артемків однокласник і його сестричка. Вона така гарнеенька :girl_tender: Така дііівчинка :girl_smile:
    Спечу їм кексів сирних і зроблю малиновий соус. Будемо міні-пікнічок робити :)
    Аа, а я ще маю врочистість!
    Завдяки нашій Марусі Івановій, я тепер на кухні можу фільми дивитись, а на вулиці можу малишні мультфільми включати. Нє-нє, Маруся не робить за мене всю хатню роботу, просто я тепер маю вай-фай :girl_yes:
    Кльово мені, пра?

16. AilataN

AilataN жива

Обливний понеділок на Наталії- це класно))
    А чому обливний- бо мене підписали в Ice Bucket Challenge . А чому понеділок і Наталії то ви вже здогадайтеся))
    Весь день пройшов в плануванні веселого вечора. Режисура обливання, маринування крилець , діти в передчутті найкращого дня в їхньому житті))) так чекали того обливання, може би то частіше робити їм такий театр?? ))
    про обливання :
    по-перше. мене попередили і запиталися, чи я готова до такого важливого кроку :girl_crazy:. Вік, все таки, мало лі, серце стане, або що)).
    Мені дуже це сподобалося, і я також чемно запиталася, чи можуть люди , котрих я запрошую, прийняти участь в естафеті.
    не в силу віку, то жарти, але : дехто оказався вагітною :), а дехто вже обливаний по три рази, а дехто ну ніяк в силу роботи. Вобщєм, я так собі подумала ( хося муж говорить, що нема чого попереджати), що то дуже файно- питатися перед тим , як кинути виклик.
    Головне, щоб естафета не перервалася і гроші відсилалися, і люди обливалися :)
    До речі, сьогодні на вулиці бачила три ( три) обливань))). Один хлопець і дві дівчинки)).
    і всі без льоду, до речі, халявщики! :)
    А потім запеклися крильця з картоплею, салатка і морозиво, і кррасота.

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Якщо гроші надсилаються, тоді обливатися не конче. То вже інтерпретація. Обливатися треба, якщо не хочеш давати гроші на доброчинність. Типу відкуп такий.
    Мені теж естафету передали, але якраз я ще хворою була. Правда, я й так вирішила, що якщо мені таке перепаде, то обливатися не буду, краще гроші кудись дати.

18. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я сьогодні вперше і востаннє ходила на мамську зустріч. Слухати півтори години про запори, прикорм і гв чужих дітей, то явно не для мене. Чи то мені так з компанією не пощастило?...Коротше, "тоска зелена". Зате вдома встигла зробити багато корисного: розібрала декілька коробок речей, прибрала в кухні, зварила борщ. Прозовий день видався.

19. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Два тижні суцільної врочистості: сонце, море, нічогонероблення)))
    Сьогодні летимо додому. І хочу, бо скучила за коханим і песьом, і не хочу, бо знаю, яка буденність мене очікує вдома(
    Але я безмежно щаслива, що діти відпочили: накупались в морі, засмагли і зараз весело спостерігають у вікно кораблика, як ми пропливаєм мимо островів: Прочіда, Капрі, решти не знаю)))
    Трохи переживаю за дорогу, бо прилітаєм в Катовіце, а потім ше додому майже 500 км. машиною. Але нас зустрічає татко з кумом, то, надіюсь, що все буде добре.
    Всім гарного дня і до зустрічі вдома ;)

20. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

день типової блондинки почався дуже рано,бо вночі згадала,що нині газу не буде,а я планувала галету малим спекти...спекла,але от тільки зранку чоловік уточнив,що у нас електродуховка:girl_crazy:
    відпровадила хлопців школа-садок-робота(муж залишив нас саменьких на місяць,але хоч субота-неділя обіцявся приїжджати)...
    поїхала в перукарню на тонування,на 16.00 записана на манікюр,потім малих забрати,а до того часу маю почистити відро маслюків..купила собі роботу..:girl_impossible:

Статус теми:
Закрита.