Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virchuk, 10 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virner

Virner Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Просніть мене!:girl_cray:
    Маю роботи до...багато...з того всього позіхаю, п'ю какао, позіхаю...і .д. позіхаю.
    Закуталась в махровий халат...брр, у нас дома вже холодно. Осінь...а я ще не була у відпустці:girl_in_dreams:
    Купила сьогодні часникодавку, бо маю багато лісових горішків. Аж піднебіння болить...
    На роботі - багато роботи...от якби від того, що я пишу "багато роботи" вона б зменшувалась, то я б писала і не лінувалась писати.:girl_blush2: А її (роботи) справді багато...а я позіхаю...
    На фоні грає ранній :) "Скай", пам'ятаєте такий гурт? А пам'ятаєте "Фантом-2"? А "Нічлаву"? Оце все сьогодні фоново звучить.
    :girl_in_dreams: Як каже мій муж, тільки по цьому можна "розкусити" скільки мені років

2. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Два сонця вгорі, два неба вгорі, між сонцем і небом горять дві зорі ))))
    Ну а я сама себе попалила, в тому плані скільки мені років :girl_haha:
    А ще Зе Вйо - Зорі :girl_in_love: То взагалі на рінгтоні стоїть ))

3. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Йой, а "Аква Віта"- "А тепер усе інакше, інакше, просто,просто, просто навпаки..."
    Шо? Ні, я не стара, а -древня)))
    По темі: проза- холодіна скажена, по хаті в чунях ходимо.
    Врочистість- чекаю маму, ще трошки:girl_in_love:

4. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

,
    ,
    -я то помню, але то мені ніколи не подобалось, тому
    , і навіть вупше не древня .
    І по темі
    . Коє кто лягає спати як шикарна жінка: в шовковій нічній сорочечці і смугастих майжепідколінках. Нормальна я, нє?

5. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А я колись була фанаткою Юрка Юрченка :)))
    Не можу вкласти дитину спати, тусуємось по хаті, по трохи пакую речі в коробки, а доня розкидає. Гуляти йти дуже лінь. Одним словом, якийсь незрозумілий день.

6. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Та я і від Фантома не фанатіла)) але було, було...
    "Восємнадцять мнє ужо..."

7. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Я теж, десь ще в мене касета дома є, його перший альбом.
    Скоро буде раритетом.

8. flame

flame невгамовний експериментатор

ні, ми тут найпрекрасніша компанія дамочок бальзаківського віку:girl_cool: Ту всю компанію з "Території А" мабуть важко забути, це юність.
    я щось зовсім розкисла, все навколо мене вганяє в депресію. Не вишиваю, ні вчора ні сьогодні. Руки не доходять, настрій не спонукає. Останні 5 днів сняться якісь жахіття, сьогодні прокинулася о 4 годині від того, що сон кошмарний, не можу нікуди порухатися, стою в глухому куті, виходу немає, хочу закричати, а голосу немає. І то вже систематично. Мабуть мої нерви вже не витримують. Тільки закінчила роботу, майже спалила слойки з сиром.
    Загалом в хаті теж не тропіки. Включати опалення ніби зарано, але зовсім не тепло. Підігрів підлоги працює частково, тому сьогодні працювала на кухні. Слава вай-фаю. Якщо включити опалення, перейдемо ліміт по газу за рік, піднімуть знову в 2 рази, а ми і так ого скільки платимо. Казала Пусіку може запалити камін, але він покривився і чухнув під перину бавитися планшетом. Зараз після 2 зарядок слойок в духовку на кухні жаааара, тут і тусуюся.
    Якось сумно все навколо і настрій такий же. А ще сьогодні, закралася думка, що якщо так і далі піде, то я нікуди не поїду і не пробачу собі цього ніколи. Я стараюся зробити все, навіть більше ніж колись собі могла уявити, що я так можу працювати, але так "карта лягає", що моя подорож стає щодня все примарнішою.
    Певно мені в жилетку треба було.

9. AilataN

AilataN жива

малалєткі попалилися)))

Я вдома, другий день, це врочистість!
    А завтра до мамусі- це ще більша врочистість!!!

бо прийти в рідний дім приємно і мімімі, але захезяний рідний дім то- тадададам...
    фурнітуру, особливо захезяну, відмивала засобом для духовки. відмила. та то фіг..єрунда.
    Завтра мене чекає мамин щавлевий борщик, і , пам"ятаю, вона скумбрію засолила, і рибку стушкувала, і полялякати є про що :)
    Сьогодні були побалачки з коліжанкою, прогулянки по магазинам ( а це класно, лазити по магазинам просто так, у мами мені того бракує- вийшла і позирила)). А, малій прикупила гарні гумовці, нарешті Мар по калюжам поскакала.

А я вам писала , що Мар стала говорити букву Р?
    чи то стрес, чи то пора прийшла, чи що? говорить, сама тішиться, всі тішаться, просять повторити на "біс".
    так аж замість інших букв РРР проскакує)))

маю купку планів, деякі з них нереальні, деякі нестабільні, деякі стабільно реальні, але "недужехотільні" :)

10. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Врочистість - сьогодні гарне свято.
    Проза - я розклеїлась від безсилля, старалась триматись, а цій війні ні кінця ні краю, тільки новини, що кожного дня гинуть молоді хлопці, а так хочеться почути що війні вже кінець, що вже не буде ніхто гинути, скільки вже можна, зранку тільки прокидаюсь, зразу новини читаю...
    Маю велику надію на Божу допомогу, треба молитись і просити, у Бога все можливе!

11. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Нагнали на мене ностальгії дівчата тими піснями. Я фанатка "Фантом-2", знала слова пісень напам'ять. Згадала, які ми тоді були безтурботні, хто тоді думав, що голова буде боліти від росту долара, що через це я буду така неуважна на роботі. Хто думав, що день буде закінчуватись келихом вина, щоб хоч трохи розслабитись (але щось не сильно допомагає не думати про той долар).

12. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

приймайте до компанії :) Завжди уявляла собі дамочок бальзаківського віку як трохи старших за мене теперішню )) А нє.. годинничок-то тІкає )) Я з тих, хто пам"ятає розквіт кар"єри Юнакової і навіть Формулу води, Вхід у змінному взутті і Степ )) І це все на касетах і диктофонних записах з телевізора ))
    Ура. Пралька запрацювала, і вийшло це нам дешево і сердито. Знову почуваюся людиною.
    Забираю нині картину з рамарні, більше туди цього року - ні ногою.. таки не по срєдствАм. Доповнено: Просто вбита розцінками на оформлення (правда, не бувала там 2 роки..), чи то все євро, чи криза, чи просто так собі трошки люди женуть.. Але результат - розкішний, я не можу надивитися на неї.. Ну, піду звару си гречки :girl_sad:

Останнє редагування: 28 Серпень 2014
  13. arushka

arushka завжди досягаю мети

Сьогодні була одна з тих шалених, повних драйву ночей, від яких цілий день ходиш сонна і замріяна. :girl_in_dreams:
    Ми ловили комара, а не те, що ви подумали. З другої ночі він компасував нам мозги, а знайшла його дитина зранку в коридорі. В результаті, всі заторможені і невиспані:girl_mad:
    Варила вперше пасту для шугарингу. Пасти нема, льодяники є.:girl_spruce_up:
    Кинула прати. Дякуючи доцькіним фіолетовим шортам, які якимось чудом опинились в пралці (комар-гад), тепер в нас багато нових речей в сіро-бузкових тонах.
    І я теж пам"ятаю Територію А:girl_impossible: Нагнали тут ностальгію, пішла беззубим ротом їсти манну кашу:girl_cool:

14. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

О, о, не наривайся на компліменти :girl_cool:
    Хатка прибрана, посуд вимитий, кекси печуться, кавальчик м*яска замаринований відлежується в холодильнику, гречка зварена. Ну ніби все заплановане зробила. Ставлю собі галочку.

Врочистість - голос прорізався!
    Вчора коліжанка зробила мені комплімент, що в мене голос як в наріка-гопніка.

Весь день, безсовісна така, дзвонила до мене і приколювалась "Сишиш мала, а сємкі є какієта? Да, а єслі найду? А капєйкі є?"

Ну а сьогодні я вже геройка, говорю чітко і зрозуміло :d23:
    Всіх люблю, і сьогодні навіть молдаванів люблю, якщо не нагадять мені.
    Цьоми!

15. Virner

Virner Well-Known Member

Ого...скільки фанатів Території А:) Ото був би концерт на Львів Арені:girl_claping:
    Так, а у мене далі багато роботи, багато роботи, багато роботи...і ремонт, ремонт, ремонт, а я хочу на море, на море, на море.:girl_crazy:
    Майже кінець тижня - в холодильнику тільки яйця і огірки:girl_haha: дуже так прозаїчно-поетично-символічно.:girl_blush2:
    На фб новий флешмоб - обливання холодною водою. Навіть боюсь туди заходити, бо чує моє серце, що хтось з любих друзів таки підпише мене на ту штуку.
    Пішла працювати, праця - облагороджує.:connie_pull-pigtail Буду вся облагороджена...:girl_flirt:

16. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Проза. Страшна проза і ніякої врочистості. Коханому минулого тижня зробили операцію. Тепер треба робити ще одну. :girl_cray: Я вже просто не витримую! Скільки можна, млін... Грошей вже ні на що не вистачає, долар росте... Ех, понила трохи і до роботи.
    Миру всім!

17. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Збудилась з думкою - ненавиджу свою роботу. Виспана, хоч спала тільки 4-ри години, але онте відчуття висить наді мною як дамоклів меч. Вже і хату пилісосила, і кексики пробую ніц не помагає. Не хочу ніц робити і крапка.
    П’ю чай!

18. flame

flame невгамовний експериментатор

День - суцільна проза. Робота не клеїться, настрою немає. Мама дзвонила, сказала, що чоловікові моєї троюрідної сестри прийшла повістка (я до них на хрестини позаминулого тижня ходила), вона плаче і рве на собі волосся. В неї дуже післяродова депресія проявлялася ще до того, а тут таке. Ніхто її заспокоїти не може, приїздила швидка, нічого заспокійливого не дали, дитину вона годує. Він теж в шоці, ніколи зброї в руках не тримав, повістка прийшла до його батьків, він з ними не живе вже 4 роки, а мама взяла її. Дзвонили друзі мого чоловіка з Кривого Рогу і просили приютити їх дружин і дітей. Всі прекрасно знають, що мої відносини з тими мамзелями дуже натягнуті. А як я маю їм відмовити, вони ж 4 дітьми. Настрій нікудишній.

19. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Народ, а скільки ж то вам літ?
    ! Я отак читаю ваші дописи і розумію, що й для мене ті назви не просто набір слів:), але ж я ще такааа молодааа! ;)
    Навіть на роботі, куди забігла на півгодинки, отримала компліменти, що "ти все молодієш!" :) Ну да, ну да, знаєм ми ціну тих слів у великому жіночому різновіковому колективі:)
    Гарний день сьогодні, всупереч волі тата ("він так ніколи не звикне! ") в садок не пішли, пішли до церкви і навіть не дуже знервувалася. Бо останні декілька тижнів синок щоразу переконує, наскільки його мама може помилятися в думці " Ну все, гірше бути вже не може! ":) Криза 3,5 років:) чи просто відображення тривалих напружених, тривожних і, на жаль, не раз трагічних настрОїв довкола?...
    Можна не дивитись новин, не читати фейсбук, не слухати радіо - то нічого не дасть, воно довкола, в повітрі, в людях...
    Але... все так не буде! Надіємось на краще, готуємось до гіршого.
    Але то проза, а сьогодні врочистість: велике свято і сонячний день :) насолоджуймось!

20. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Фух, в мене сьогодні шалений день – вчора взнала що двоюрідний брат вже в Яворові на полігоні. І найцікавіше що більшості родичів якось на то майже начхати. Дзвоню до нього, питаюся що треба «та ну, нічого». З боями взнала що таки треба КУПУ всього, бо як виявилося нічогісінько з тих списків він не має. Замовила термобілизну, оплатила, чекаю тепер посилку з Києва. Подзвонила родичам - вже знайшли розвантажувальний жилет в Луцьку. Напрягла свого тата – зараз шукає в Володимирі-Волинському і Нововолинську бронежилет і каску. Я паралельно шукаю то у Львові. Подзвонила чоловікові – надіюсь що купить в Епіцентрі каремат і рукавиці. Хоч трохи зрушило з мертвої точки – люди почали рухатися. Сходила в аптеку, купила мінімальний набір ліків. Вже потратила на то всю свою скромну заначку. :girl_sad:
    Ех, була б моя тітка жива (братова мама) – вона б то діло швидко організувала, а так виявилося що купа родичів які компактно проживають у Нововолинську, Володимирі і ближніх селах не можуть без копняка по телефону самі додуматися що можна чимось допомогти хлопцю. Трохи зла, змучена, але задоволена виконаною роботою. :girl_spruce_up:
    Маю надію що до неділі зберемо ще щось і відвеземо йому в Яворів. Завтра (якщо муж знайде десь, не знаю де, ще трохи грошей :girl_in_dreams:) куплю ще цигарки, родзинки і шкарпетки.
    Як би хотілося щоб то все не пригодилося - ні бронежилети, ні ліки - щоб отак прокинутися завтра і МИР в Україні... А краще у всьому світі...

Статус теми:
Закрита.