Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virchuk, 10 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

маю нині врочистості жменьку-їдемо з малявкою в гості до коліжанки. там нас чекає її малючка, і, маю надію, дітки побавляться, а мами за той час полялякають, поласують чимось смачненьким-солоденьким і заодно відволічуться трошки:)

а проза є завжди.знову чогось холодильник пустий... певно я так файно готую, що все так швидко десь зникає:girl_haha: але ж я не маю часу варити, ну бо в гості йду:d23: тому на вечерю буде кукурудзяна каша+сир+сметана і салат. а що-нормально, розгрузочний день :girl_crazy:

бажаю всім гарної п*ятниці! завтра вихідніііі:girl_dance:
    миру нам усім!

2. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Побалакала з чоловіком на рахунок вчора. Він сказав, що не це мав на увазі, але коли подумав що образив мене своїми словами, то вже було пізно.
    Тому маю трохи врочистості, ми гарно розмовляємо один з одним.
    Зараз маю подзвонити до своєї перукарки і сказати, що я не приїду до неї завтра, бо немаю з ким залишити свого манюсика :sad:

3. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Дні такі насичені, різними подіями, що і врочистість і проза все в купу. Тепер я знову зранку п"ю свою улюблену молочну каву або капучіно(дякуючи моїй мамі, яка вже скоро має приїхати). Іван йде на дитяче д/н, я намагаюсь приспати Володю і йти прибрати на кухні бо мої діти як не порозливать порозсипають і не зас.ають ту кухню то дня не проживуть. Настрій осінньо-мрійливий, стільки всього хочу зробити, але чекаю миру в країні. І ще маю одну проблему, вирішення якої мене дуже мучить і так хочу щоб це все вирішилось позитивно для нас:girl_cray:

4. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Сьогодні скромно відсвяткували чоловікове 30річчя у нього на роботі, не з того почала......
    День був насичений, вранці прибрала в хаті, попрасувала випрану білизну, помила у ванні плитку, зробила салати, приняла душ, зробила манікюр, макіяж і пішла в перукарню, зробила нову стрижку, укладку - всьо, красуня!
    В 15год. прийшов муж, зібрали торбу всього і пішли до нього на роботу святкувати, на роботі, ще посмажили стейки, так гарно посиділи, випили вина, правда в торті крем трохи підтанув від жари, але то не так страшно.
    Основне, що я переконала мужа відсвяткувати д,н. і все вдалось гарно.

5. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Ранкова напів зимна кава
    Чого напів зимна, та тому що вже прання розвішане, салат застерилізований і закатаний, дитина погодована.
    Відповідаю на карму - призвали чоловікового односельчанина, шукаємо спорядження
    Вчора вупше був сумбурний день, майже без інтернету, це наслідки грози. А ще я була зла як стотищ кітайців, бо провайдер ніколи не попереджає про технічні роботи, а в мене вся праця під інет зав"язана
    Молодший сьогодні, після ранкових ритуалів умивання вже стояв під дверьми і кричав бррррр-гоу-гоу, дитина хоче в садок)))
    а мама хоче спокійно побути вдома один день)))
    Всім миру!

6. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Більшість сім"ї прокинулась. як класно що малявки вже починають бавитись разом) вчора мали врочистість - дитяче дн. Златка перше не хотіла з дітками бавитись, а п потім ледве забрала її). зате по дорозі додому в машині заснула намертво. Дякую незнайомій дівчині, яка допомогла доправити малявок додому) а сьогодні знов більше врочистість ніж проза. Поприбирали ще вчора, так що відпочиваєм ну і під вечір до мого татка на дн.
    наспівую пісеньку:
    https://www.youtube.com/watch?v=b2RpTCO0rQg

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

О. Вітаємо. В вашого татка дн як і в нашого Ромчика!

Сьогодні синочку виповнилось 5 рочків. Точніше виповниться за дві годинки. Отакий він в нас вже дорослий маленький розумничок!
    І куди той час так пролетів швидко?
    Святкування на дачі під великим питанням, адже вчора з обіду дістав гарячку 39,5. Шкода, бо дні рахував до свята і всіх своїх друзяк там попередив, щоб готувались до тортика.
    Але нічого. Головне щоб виздоровів, а свято ми йому зробимо в будь-якому випадку.
    Люблю нашого синочка - фантазера і бажаю йому доброї долі, здоров'я і що останнім часом стало актуально - миру в тому непростому світі.

8. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Врочистість: за вікном дощара, а моє тіло в ліжку. Зараз зроблю кави і далі в ліжко.
    Проза: за вікном дощара, а мені треба на базар. В холодильнику сиротливо валяються сосики і яйця. А душа прагне свята, а саме - борщу.
    Тепер душа і тіло змагаються, хто переможе, а я йду робити каву

9. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Врочистість: за вікном моя улюблена домашня :girl_haha: погода, а мені сьогодні нікуди не треба йти. То раз. Два - Коханий муж зготував кавусю :girl_dance: . Три - на обід має бути шашлик і погода тому абсолютно не заважатиме.
    І троха прози - треба прибирати, але то такі дрібниці.
    Кайфую :girl_in_love:

10. shparynka

shparynka Well-Known Member

і моя))))) Але коханий чкурнув в лікарню, попередньо зробивши нам кави . Я маю їхати до малого в табір, а по такій погоді це троха не альо. Може, дощик закінчиться на той час? В хаті незвично холодно- як завжди, відкриті всі вікна-балкони, так шо по капронам тєєєєєгне, скажу я вам)))) вчора почали робити підвісну стелю на кухні, так що скоро моя кімната буде чіча-ляля)))

11. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Субота. По суботах в мене все генеральне прибирання, бо в будні дні лишень підлогу щодня протираю з "Містером Мускулом" й по 150 раз складаю розкидані іграшки/каструлі/ложки ( в мене менший - любитель все з кухонних шафок викидати).
    Муж вчора, чи то вже сьогодні (?) був на "мальчішніку", то прибув до хати в 5.30 ранку..Але вже у 7.45 прокинувся менший, а я ще хотіла спати, тому жорстко й рішуче підкинула меншого в кімнату до татка, який спав у алкогольних випарах :girl_cool:, а сама втекла ще досипати. Муж весь день норовить десь завалитись спати...А я залучаю його всяко-різно до прибирання. Ну бо я ж так чекаю тих вихідних, а тут така засада, тому спання не пройде. Відправила гуляти надвір з меншим. Сама спекла "Пташине молоко" й слухаю в пів-вуха жахливу історію про мамашу-звіра, якій песики дорожчі за дітей ("програма "Ми вбиваємо дітей", якось так, для фону включена).
    Чути запах фаршированих перців...Не люблю його, бо в мене з перцями стійка асоціація з дитинства, що це вже кінець літа й скоро до школи...

12. arushka

arushka завжди досягаю мети

Цілий тиждень був якийсь прозовий, ще й до повного щастя вкляк мій ноут, назавжди.
    Вчора проза почала розсіюватись - отримала з барского плеча ноут, який відібрали в когось на фірмі, сказали, що дають безвоздмєздно.
    Врочистість - я сама той комп почистила від всяких гадостей, які перетворювали його на черепаху і така щаслива з того, аж ніби вища стала на пару см
    Тепер поглядаю звисока на чоловіка, якого завжди тим всім озадачувала, і ненав"язливо пропоную почистити в його компі програми, драйвера там всякі..:connie_pull-pigtail
    Не хоче:beee:
    Я казала, що загубила і знайшла свій гаманець? Ага, тепер я загубила телефон. Точно знаю, що він вдома, бо зранку мигав мені, що хоче підзарядки, а я на щось відволіклась і тепер не можу знайти. Дзвонити ніц не дає, якась тітонька втирає мені, що треба вчасно телефони підзаряджати, якщо є бажання на них додзвонитись.
    Врочистість - я перескладала в 3 шухлядах на кухні, в шафці в ванні і розібрала бардак на підвіконні. Телефону там нема, зате тепер там є порядок
    Проза - грошей хронічно немає. Для шефів чомусь 15-е число - це ще зовсім не кінець місяця:dntknw: , а ще треба щось жерти і зібрати дитину до школи
    Проза - ПМС, врочистість - мої знають, що я вибухонебезпечна в такі дні, тому слухають з пів оберту, можу навіть нічого не говорити, тільки глянути:shout:
    Все буде добре...

13. hannatal

hannatal Member

проза почалася в 07.00 з будильника - то чоловіцьо на роботу збираються і вибір в мене невеликий був: вставати, або вставати ВЖЕ.

муж з хати врочистість в хату. і то так несподівано ввалилася. у вигляді натхнення до ліпки вареників. яка то благодать! в хаті тишина, дітиська сплять, а я снідаю з ранковою прохолодою відкритого балкону, запахом яблук і посиденьками. ось такі метаморфози до врочистості від прози:girl_in_love:

14. Маруся Іванова

Діти замість будильника, і так завжди)))і зовсім не в 7-й
    тиша і спокій тільки глибокою нічкою, коли я сплю)))
    А в мене ранкове какао))) бо не можна пити стільки кави, скільки я п"ю останнім часом
    На сьогодні знову планів як у всіх полководців 18ст разом взятих, і ще треба попасти на ярмарок. І ще треба...))) все треба.
    врочистість - це півкілограмовий помідор, темнорожевого кольору, розрізаний на двоє і посолений:nyam2: з городу, ну ви пойняли
    Чоловік виховує пацанів....

15. hannatal

hannatal Member

то мені сьогодні напевне нагорода, що пішла до роботи, бо переважно сценарій з теми "закон подлості" - як би-м пішла ще подрімати, то малюк 100% би проснувся

16. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Два дні без цивілізації.... Два... Це тільки початок! Тому що, ще цілий тиждень попереду. Цілий тиждень в селі.
    Одна врочистість! Сьогодні бачилась з Nitriotk_ою :). Ех! Як скучила я за нею.... Трохи поболтали:) понаганяли на своїх чоловіків:) одним словом, відвели одна одній душу:) І знайшли ще одну нашу форумлянку)
    А всьо решту проза.
    А і ще трошечки врочистості, я всеж підстригла коси! Ура!

17. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Два вихідні дні пролетіли непомітно.
    У суботу приходила дорога родина до мужа на день народження, так файно посиділи в домашньому колі, прада перед тим що я пережила, вибігала в магазин на проти за майонезом, колою і соком, бо не зварила компот, прийшла додому і за хв. 20 я зрозуміла, що я у магазині забула гаманець, там гривень 550 і всі карточки, тай гаманець новий шкіряний, подарок мужа, ех.... вдягаюсь я знову, поки муж все різав на салати і в магазин. Питаю продавчицю, чи не бачила мого гаманця, вона посміхаючись, каже: - нічого не знаю, у мене все в середині "впало", питаю ще раз її, вона сміється і дістає з прилавка мій гаманець, свою радісь неможливо описати, я додому, кажу до чолоавка ріж торт, треба продавчицю пригостити, за те що повернула, занесла їй торта від імені чоловіка з вдячністю, продавчиця зраділа, я ще раз подякувала, є добрі люди, а могла не повернути, тим більше все у гаманці на місці було. Ото вже радості не було меж.
    Сьогодні, врочистість, була в кінотеатрі з мужем, дивились казку "Чаклунка", мені сподобалась. Потім в Ашані, ще продуктами закупились, я собі штани прикупила - бірюзові. А на вечерю, ще подруга прийшла мужа вітати, то пригубили ще плящинку винця. Ех...швидео вихідні пролетіли.

Останнє редагування: 18 Серпень 2014
  18. Музик

Музик Мартуська

розкажу про невеликий маразьм моїх вихідних.
    отже, субота - забігли на гаражний розпродаж від Старого Лева, потім випили пиво з одногрупниками на честь дня археолога і тут дзвонить чоловікові друг, що зараз машиною в центрі, підкине нас додому. дорогою хлопці домовились закупитись пивом і прийти до нас, як машину поставлять. ну ОК, поки вони з тим возились, я організувала якісь бутери-горішки-що_знайшла, кльово посиділи і в 12 я пішла спати. Ага, тільки я. бо хлопці бавились до 4 десь.
    Неділя:
    прокинулась я, позносила брудний посуд, і вирішила, що прибирати в неділю не хочу, хай би муж сам то робив. і тут - тадам, прокидається муж і каже, ой, а котра година, ОЙ, я ж вчора батьків до нас запросив, Ой, вони за годину будуть. і щоби ви розуміли що творилось в нас в хаті - все, що можна було з'їсти, було з'їджене ще вночі, 2 мішки пляшок з-під пива, різних упаковок чіпсів... купа піску по хаті, ага, вони ще собаку вигулювали. і тут батьки мають прийти.
    зргебла все, що могла в посудомийку, побігла в арсен за фруктами, ледь встигла ще змести підлогу - прийшли свекри. гррр, і першим ділом свекор пішов у ванну, де я скинула просто гору вимацьканих лахів (таке враження, що вони пиво вночі вже розливали по всій хаті), а потім в спальню, де ховались рештки бардаку, який я не встигла прибрати.
    і тут ще один сюрприз - хлопці знову прийшли, знову з пивом. але, на щастя, всі розійшлись до півночі. я нині тікаю на роботу, а прибирати лишається муж, гиг. то моя помста за вчора

19. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Доооброго всім рааанку!
    Ох. ви би знали як мене болить голова. Другий день поспіль.
    В хаті бардак, посуду гора і ще трошки, їсти немає нічого і з чоловіком - німецька мова. Нє, ну а чьо він?

Файно вчора полялякали з Смішною, потіскала племінничка, а він, в свою чергу, зацьомав мене своїм солодким дзьобиком.
    Мої хлопченята наганялись, а мені цілу ніч снились коні. Іпотерапія, панімаєш :connie_pull-pigtail
    Йду розгрібати завали

20. Маруся Іванова

це до грошей
    Ранковий обов"язок виконаний, досьорбую каву.
    Молодший хникав, але в садок збирався сам, добровільно, тепер потрібно прибрати, прибрати, прибрати, попрати, помити вікна, і знову щось робити)))Ні мінути пакоя:connie_pull-pigtail на цьому тижні чекаю гостей, маю надію, що не марно.
    Це в мене такий настрій після вчорашньої тусовки на ярмарку))
    Всім миру!

Статус теми:
Закрита.