Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virchuk, 10 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Ух! Який насичений сьогодні день! Була сьогодні в мене моя кумуся, яку я ну дууууже любасяю. Малюсік зразу впізнав, поцьомав і пішов на руки. От що я називаю : Харошій чаловєк! Посиділи побавились з дитьом, і пішли лялякати за чайочком поки малюк заспав. Потім пішли відводити нашу хресну додому, я купила собі міні клатч на без 55 хв. Сьогодні :). Прийшла і почала мити посуд і тут дзоняє мій теляфон, гляжу а там моя пані парекмахєр, аж серце в п'ятки втекло, думала що її завтра не буде і відправить мене до когось іншого, але тфу-тфу , стук-стук вона запитала чи я до неї точно завтра приїду. Ну а як нє?! Я ж хочу бути ЛяЛя, йду на параду, то хочу бути красунею)!
    Помалювала я вчора коси, сьогодні пощипала брові, зробила маську на пісьок, йду в душ і манікюри -педікюри мене чекають....
    Всім солодких снів і голих поросят! Люблю Вас! Цьом...

2. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Ранкового чаю-кави ще не було, бо "воду випили жиди"))) = читати муж...
    "Мільйон" одежок вже випрані та розвішані і чекають сонечка, щоб швидко висохнути, бо інакше будуть капці - балкону немаю...
    Дитина спить.
    Чоловік поїхав в Ашан через центр (купив мені презент вчора у вигляді білизни ажурної ( Рашка заздри! :girl_haha:) , але щось дууже переборщив із розміром))) ну я звичайно дівчина геть зовсім не худенька, але ж не на 90ДД!! тому погнав слізно проситися в дівчат в центрі, щоб поміняли на 80СС)))) цікаво, що з того вийде? бо по закону здається білизна обміну не підлягає, але я про то чемно змовчала :girl_cool: ).
    Вчора пробіглася по Привокзальному речовому базарі і була в тихому шоці - коротка утеплена kлише флісом осіння курточка на хлопчика 4 роки - 370-420грн :girl_devil: , китайські від 270грн і то там таке ге... Премії познімали, щотижня пишемо за свій рахунок, оренду житла всі піднімають, комунальні зросли в надцять разів - то просто жах! і попробуй одягни-взуй ту дитину в щось якісне та нове ( особливо на зиму), про дорослих вже мовчу , бо добре, що вже не ростемо....
    Чоловік не є особливих прихильником інет-покупок, але вчора сказав, щоб шукала дитині верхній одяг в інеті - може знайду щось укр , якісне і не надто дорого....
    Ще мене чекає гора посуду за два дні та суботнє прибирання. а і ще готувати щось потрібно, але чесно - ліньки... Тому може вмовлю своїх хлопців вибратися кудись погуляти до ночі)))
    Бажаю всім гарних вихідних!

3. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

От чого поки начальник на роботі все ок, як тільки йде у відпустку все на раз валиться на мою голову, особливо в останніх 20 хв робочого дня:)) То я про вчора. Вчора взагалі був сумний день. Потішились ми кицею один день (якщо коротко - знайшли кицю, думали залишити собі, але знайшли і хазяїв і вони її забрали), тепер чоловік вже хоче купити кицю (і чогось обов'язково або британку або шотландську), але казав що ще місяць почекаємо, а раптом нам ту кицюню віддадуть ;)
    Нині не вихідний день, бо я з самого ранку приводжу хату в порядок (бо два тижні толком ніц не робила - то спека, то часу нема).
    Новини, як і всіх не тішать. На роботі збирають на амуніцію співробітнику, якого відправляють в АТО наступного тижня, інший медогляд проходить, всі чекають - чи заберуть?
    Газу в мене і далі немає, тому готувати на електричній плитці великої охоти не маю, але треба.
    Хочу мультиварку, чоловік вже наче не проти, але тут, як на зло, долар росте.
    Щойно прийшов дядечко і підключив мені газ - привіт гаряча вода і кава:)

4. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Я почала натхенно працювати на кухні. Зранку сходила на базар, потратила купку грошей, нічого не принесла. Ціни ростуть, ростуть... Зварила зупку, тушу картопплю. Ще вирішила "каклєт" насмажити. Вчора нанюхалась через балкон тих котлет і собі захотіла. Але залізла сюди, і ффсьо. Вже нічого не хочу. Зараз трішки побалдю і буду далі працювати.
    Пи.Си. Рудий заніс аналізи ще одному лікарю. Сказав те ж саме, що й попередній. Але свічечки для профілактики флори сказав поставити. Ось така я ідеальна. :girl_blum:
    Пи.Пи.Си. Новини сьогодні хтось дивився. Зранку, поки пила каву, на 24-му промайнуло, що Росія пробувала сьогодні вночі ввести війська. Не знаю, кому вірити... Чи то правда, чи то обстаканівку нагнітають...

5. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Нуууудно :girl_in_dreams:
    Хатка прибрана, обід в пузі, вечеря в перспективі. Тиняюсь по хаті, в пошуках чогось смачненького. Знайшла в тумбочці три різні печенька. В честь того - забацала собі третє капучіно за день. Фільм вже подивилась, новини перечитала, кроликів два рази погодувала, посуд помила, дітлахів вигуляла і вимучила (кого малюванням, а кого писанням і читанням :) )
    Коханий приїде пізно, бо роботи має багато. А мені шо дєлать, всі такі зайняті, що на мене прям ні в кого нема часу. В мене на себе теж нема часу, бо треба себе запхати в душ, а мені ліньки. Зробила манікюр і поки більше нічого з собою робити не хочу. З дзеркала на мене підозріло дивляться непоскубані брови, але я роблю вигляд, що вони не мої. Тиждень безвилазності з хати дався взнаки.
    О, такий прикол сьогодні стався!
    Виграла я в конкурсі на Фейсбуці набір з гребінця і щітки для новонародженого. Чоловік каже, щоб я до нього навіть не приставала з непристойними пропозиціями стосовно дівчинки, а я шо, я і не пристаю. Артемко вже думає кому ми той набір подаруємо, Данік вже питав якого він кольору буде, і так безпалевно сказав, що він любить жовтий колір. Короче - мужики все вирішили за мене. Лааадно, їх більше, піддамся під їхній вплив, бо кд у всій "красі" і зі всіма випливаючими (ну не могла я написати витікаючими, якось то пошло звучить) симптомами.
    Йду ловити Мілка, полежу з ним, поки не прилізла якась там готувальна чи прибиральна, чи ще якась там муза.

6. shparynka

shparynka Well-Known Member

Наталю, дитино, ти що, яка муза в таку спеку? особисто мої музи до мене вже давно до мене дорогу забули, хібань музи спання і лінивства. Напхалась кукурудзи і кавуна так, що дихати важко. То всьо жадність і захланність ггг . Дітьо в таборі вже, з самого зрання, нам розслабуха по повній))

7. Nitriotka

Яка, яка...... ковроліноочисна!
    Дві години ковролін зубною щіткою шкребла. Зато чистий і пахне м*ятою. Отак.
    Доварюється картопля на вареники, щас буду ліпити )
    А ти кажеш яка муза :girl_haha:

8. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

багато роботи, це час від часу багато зарплати)))

омг, до мене такі навіть дороги не знають))))
    сьогодні я чистила ковролін.
    да-да, а в мене він кольору слоновї кістки. :girl_mad:нікому не раджу:girl_haha:
    ще мене продуло, і я тепер рівна-рівна, шия вупше нікак нє работаєт
    а ще сьогодні була врочиста родинна прогулянка. От взяли і поїхали прогулятись. Молодший налазився на майданчику так, що сам попросився домів:girl_haha:
    тепер мене чекає робота і ще одна партія лєчо

9. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

А моя дитина так просила вареників сьогодні, а їв бульбяно-сирні колобки, бо мамурідну так "скосило", що повіками ледь шевелить(
    Але нічого, завтра я, як встану здорова, то таки буде в дитини врочистість)

10. Натуля

Натуля Well-Known Member

Сьогодні приходив дядько просити милостиню. Каже "ми біженці із Слов"янська, немає за що жити, хожу прошу милостиню". Сказав, що жити пустили на дачу в "садах" (це біля фанерного). Дядько покалічений - без ока. І такі змішані почуття в мене то викликало. З одного боку співчуття і жаль, з іншого хотілось запитати чого в Росію не поїхав, а в бендерівський Львів. Ну і паралельно думка, що і аферистом може бути. І таких зараз з"явиться немало.
    За годину- другу можливо у мене з"явиться вихвалялка. Я так довго на неї чекала, що вже мені не віриться, що ось-ось вона в мене буде.
    Стільки всього хотіла написати але думки розбіглись...

11. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Просто гарний, продуктивний день. А ввечері так гарно відпочили біля дому з мамочками і дітьми що я вже сплю, вимучено=розслаблена=кайфанувша. Якось так! Миру нам!

12. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

:girl_impossible:А у нас сьогодні з мужем було "Золоте кільце шопінгу по Сихові"...Знаєте, є таке собі кільце Львівщини - різні там замки, музеї....А ми мали по Сихові - Ватсонс-Космо-Фуршет-Арсен-Сільпо....:khomyak:
    Причина - мама склала довгий список всякого-різного й то тре було терміново сьогодні купити.
    Менший вжее 3 день відмовляється їст - з"їсть ложку-дві й все...Й то на цілий день така їда. А він в мене й так маленький й дрібненький (((.

13. aknytsU

aknytsU волошкова...)

В кого ранкова кава, в кого чай чи капучіно, а в мене ранкова склянка води ;)
    День недільний обіцяє бути насиченим: йдемо на Службу, потім нарешті вибиратимемо костюм для хлопця (так-так, він ще навіть не думав його шукати :girl_mad:). Але найголовніше - сьогодні примірка весільного плаття, моєї "перлиночки" :girl_dance: Не можу дочекатись, коли нарешті її побачу :girl_in_love: Туфлі і аксесуари взяла, хороший настрій з собою, дівки будуть :girl_claping:
    А наступний тиждень буде під назвою "Йолки-палки, не встигаю!" :wacko1: Стільки справ, що не знаю, коли і де спатиму. Але де наша не пропадала! Прорвемось! :girl_wink:

14. Nitriotka

Ранкові вареники. Ну бо ж неділя :girl_claping:
    Поснідали, зараз ще наведу марафет, поп*ємо з коханим кавусі і їдемо до Львова. Дітки з бабусею йдуть до церкви, потім на морозиво, а потім вже бабуся буде думати сама чим їх забавляти.
    Гарного всім дня :kiss:

15. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

нарешті вибралися сьогодні на озеро. взяли собі кУмпанію-бабусю і цьоцюлю. на Задорожньому народу тьма:khomyak: і от так ми файно відпочили, що я бурячкова, муж - червоний і, що найсумніше, малючка моя також припекла собі плечики і ручки:sad: а вона ж сиділа під парасолькою, а у воді у футболці бавилася! ну як?як так вийшло? ото я мамаша. і ніби її то не турбує, але турбує мене. шкода мою малельку дівчинку
    завершуємо день бавлячись з К. "читаємо"-гриземо книжечки, копаємо м*ячик...

16. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Ех! Вчора були на весіллі. Наречена - була красунею. Наречений - був вимучений примусовим фотографуванням зі всіма запрошеними, кому не лінь:)
    Погуляли від душі. А поки ми гуляли наш синусик бавив бабуся і дідусю :). Так, так! Я написала правильно :)

17. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Ранкова кава. Приготування експрес-метод, навіть немала часу нормально зварити.
    Вчора вклала малого, і заснула поряд, відповідно добрий кавалок роботи прийшлось робити срання:girl_flag_of_truce:
    Сьогодні перший свідомий день Молодшого в садочку буде. тттт, щоб не врікти, поки було без проблем. а ще в мене сьогодні ого і ойойой))) і баняк лечо до закатки, а крім того цибуля не вибрана на городі, а школа все ближче і ближче.
    То се буденне, бо маю врочистість - можливо приїде в вересні до мене моя мама:girl_tender: а чого можливо, бо нема квитків, а я не можу їй нічим допомогти, бо все вже розподілено до нас
    Всім миру.

18. Svjatkova

Ще дві години тому встала, а толку ноль - тупо сиджу в неті ....
    Маю іти до стоматолога, тому і вкручуюся, бо дуууже не люблю цих всіх процедур :girl_crazy:
    Але немаю ні золотої рибки, ні чарівної палички, щоб зубики враз стали здоровими та ідеальними, тому мушу йти)))
    Доречі. дівчата, підкажіть - що означає, коли замість гудків тітонька з Київстару говорить мені, що вхідні дзвінки абоненту тимчасово заблоковано?

19. Музик

Музик Мартуська

Шалено хочу спати. вже нині четвертий день, коли прокидаюсь перед 6, і потім отака сонна лажу по хаті. вночі майже не сплю. не знаю чого.
    але я не жалітись пишу. вчора сестра потягла мене на майстер-клас в кулінарну школу Green. вчились готувати тарт з карамелізованими грушами і "кавунове мохіто". було дуже цікаво, скажу вам. почерпнула для себе багато. хочу нині приготувати вдома такий пиріг (ну майже, маю купку поправок від себе). а ще з мужом в кіно ходили і виподково згадали ввечері, що то було вчора 4 роки, як ми офіційно одружені.
    а нині я лінива, нічо робити не хочеться, навіть на тренування йти.

20. Svjatkova

Все-таки сьогодні є мініврочистіть :girl_blum:
    мій візит до стоматолога переноситься на завтра, бо сьогодні він ще останній день у відпустці....
    З нагоди цього іду шукати мінісливки помідорчики на закрутку і можливо увінчається успіхом мій пошук конкретного кольору фарби)))
    Всім гарного дня та мегапозитивних емоцій!

Статус теми:
Закрита.