Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virchuk, 10 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. flame

flame невгамовний експериментатор

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

то я тобі йду до пари:girl_mad:
    Сьогодні в черговий раз переконалася, що через мій дурний характер, люди легко можуть зробити з мене навіть не лоха, а лошару. Дуже паскудне відчуття, усвідомлення того, що тебе використовують. Привозив нам один чоловік корм для собак до дому по ціні їх фірми+доставка безкоштовна. Коли почали з ним працювати, кілька разів перевірили ціну, все було добре. Так пройшло 6 років. Сьогодні взнали, що при ціні на мішок корму 328 грн він брав з нас 460. Я була в шоці.:cesored::cesored: На рівному місці на місяць 390 грн. Буде йому неприємний сюрприз, як повернеться з відпустки. При чому сам нас відправив на фірму , бо в наш район ніхто не привезе, я ще перепитала в нього ціну, щоб сказати чоловікові. Можете уявити мої очі:eek: коли побачила чек про оплату. Передзвонила до них і перепитала відколи то така знижка, ціна така вже десь пів року, раніше було дешевше.
    Ось така проза: "Довіряй але перевіряй"

2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

вже давно ранок, хоч вчорашній день закінчився аж о 02:00
    нарешті моя втома трохи перебила переживання. Назагал трохи легше і навіть більше конструктиву.

двірничка підмітає
    Сергійко п'є какао
    Борщ вариться
    кава пахне
    хліб стигне
    Дмитрик спить
    вдома с*ач, коли тільки встиг зробитись? :)
    має бути спекотно, але з вікна такий тіньочок видно
    старенький дід бігає по Кульпарківській щоранку, в будь-яку погоду. Захоплююсь ним і часто мимоволі прошу: "дай нам, Боже, дожити до його років; будемо тішитись щодня і обіцяємось бігати 5 км по Кульпару в дощ і сніг щоранку..."
    Треба Дмитровою формою і взуттям до школи зайнятись.
    А ще треба написати листа у майбутнє. Ні я не здуріла. І не вірю в магію, але дуже вірю у налаштування. колись давно я написала собі листа - собі 26-річній - і в листі детально описала життя, яким я мріяла жити. 26-річна я цієї осені читала і просто прозрівала від того, як все збулось до деталей.
    Трохи жилєткового - протягом цього літа неодноразово складається враження, що я псую усе, до чого доторкаюсь. Тупо нічого не виходить.

Загалом, тримаймось, допомагаймо один одному.

3. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А я нині виспалась. вчора так присипляла дітей, що сама пів 10 заснула) Відповідно на нині перенеслось купа роботи, яку мала вчора ввечері зробити. Ну нічого, чай вже випитий, діти нагодовані, трошки бавляться, можна йти і щось робити.

4. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Будильник нас хотів сьогодні розбудити в 6 годині. Але ми не піддались на провокацію. Ми подумали, що це нас хотів розбудити будильник сеператиста, а не наш, бо наш будильник мав би здогадатись, що ми ще не виспались. І відключили його.
    І вже в 8:30 ми зрозуміли, що то таки був наш будильник, а ми проспали. Трохи кіпішу в хаті, і зараз я сиджу на ДП, їм пюре з сосискою і слухаю музику. Коханий погнав на проект, голодний. Але так швидко зібрався. За 10 хвилин вже був готовий. Може то і не потрібно було прокидатись в 6 годині? Бачу, що він і так непогано справився :girl_crazy:
    Йду варити каву і шукати хоч якесь маленьке печиво, або цукерочку.

5. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Кава... тиша... комп... мрія...)))
    Люблю коли вдається ,,втікти,, від малої і помедитувати.
    П"ю каву, вже провела раннішній марафет, попрасувала трошка. Зараз буду будити Казявочку і підем гуляти. А вгадайте з ким?
    Всім гарного дня!

6. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

В мене практично кожен ранок розпочинається дуже гарно (незважаючи на те, що прокидаюсь я дуже рано і мені вже починає це набридати) - коли проїжджаю в маршрутці повз невеличку долину, милуюсь неймовірним краєвидом, туманець, гра сонячного проміння, аж не віриться, що в цей час десь в іншому кутку нашої країни йде війна.
    Коли заходжу в метро, то лунає дуже гарна музика. Думала, що то десь запис вмикають, а це дідусь на акордеоні грає. Сказати, що музика зачаровує - нічого не сказати.
    А потім розпочинаються будні - читання книжки в метро, боротьба зі сном, робота, дорога додому. Читання новин на протязі дня і якась така втома від всього.

7. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Вчорашня проза змінилась на сьогоднішню врочистість-мені запропонували роботу:girl_claping: Чому пишу ще тут, а не у вихвалянках?Може тому, що мені самій ще не віриться, що це нарешті сталось і я боюсь передчасно радіти)))До дати виходу ще 2 тижні, багато всього треба доробити за той час і завтра пишу заяву на звільнення!!!Я це люблю :dance2:

8. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Ох і непрості в нас з ним стосунки... Але то все я винна: після подорожей (не таких вже і численних, якщо чесно) закрадається чомусь крамольна думка - а не такий вже він і крутий, так собі, посередній, ну, точно не рівня іншим.
    Але зустрічаємось знову, Львів вкотре, як то кажуть, "робить" мене - він такий пречудовий!

Я не могла зрозуміти вчора, чому так багато людей на площі Ринок, свято якесь чи що? Але ні, звичайний вечір у надзвичайному місті - багато туристів, виступи вуличних музикантів, фокусників і вогняні шоу, кафешки, як завжди, заповнені, атмосфера просто чудова!
    Як добре прогулятись і відволіктись від всього, тут майже нічого не нагадує про війну (хіба що новини по телевізору в кафе, волонтери біля короля Данила (з сусідньої темки), молодь в камуфляжних костюмах і футболки в сувенірних лавках з відомим зрозумілим набором букв без голосних), тут безпечно і спокійно, святково якось так.

Після таких вечорів знов і знов розумію Львів - то є справжня любов. А все решта - просто захоплюючі інтриги на стороні (а шо дєлать, такі ми жінки...). І тихенько так - дуже палко мрію про Париж, так він мене манить...

9. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Врочистість - зранку, дорогою на роботу, бачила білочку та зграю куріпок. Такі файні!!! Білочка так швиденько бігла, що здавалось, що от-от полетить :girl_haha:.
    На цьому врочистість нинішнього дня завершена.
    Далі проза-прозище. Спека. Тут більше просто нема слів. Чоловік - тут слів аж забагато, але всі нецензурні :girl_haha:. Не можу зрозуміти в кого ПМС - в мене чи в нього?! На кожному слові пристібується, незадоволений просто всім на світі. А потім, звичайно, ще й мене в усьому звинувачує. Ай, якось буде. Як кажуть, перемелеться - буде борошно :girl_wink:.
    Новини не хочу читати. Просто вже не витримую Для мене особисто цей рік такий важкий - рік втрат. Нерви здають, ночами не сплю. От думаю, до якого лікаря йти, бо чим далі - тим гірше. Але мушу триматись. Мушу.
    Миру всім! І любові!

10. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

в нас з Вами один чоловік на двох?))

ще вчора планувала на озеро вибратись з дитиною, зранку нині хмари і дитина пішла в садок, а мама сіла за роботу. Зробила щось? Може 1/10 частину... Ненавиджу себе за це... Розтягую роботу на тиждень, а все доробляю в останній момент ночами.
    Врочистості нема... Скоро має прийти муж, а я втікаю з хати, бо навіть не хочу з ним говорити.
    Хочу на безлюдний острів

---------- Додано в 18:19 ---------- Попередній допис був написаний в 18:18 ----------

а нє, є врочистіть: через спеку кусок в горло не лізе, тому я худну)))

11. Gorgona

Gorgona Member

Я ще не відійшла від відпустки, напевно. Весь день в тумані. Вранці прокинулась без апетиту і настрою. Відкрила холодильник, 5 хв дрімала і думала чого я хочу :scratch_one-s_head:. Надкусила помідорку, з’їла булочку з кремом, потім поїла овочевого салату, згризла качан кукурудзи, потім була ложка абрикосового варення і в результаті запила то всьо діло компотом. Після такої «феєрії смаку» почало підтошнювати :8:. Лягла на 5 хв, знов подрімала. А тоді... накотилась хвиля енергії! Отакий спосіб добре собою "трусонути". Шлунок в шоці, організм прокинувся. Все просто і не треба кави. Рецептом можете користуватись, мені не шкода, але за результат, чур, не відповідаю :).
    Потім я одягнула нову майку і пошурувала в магазин. Забула чого прийшла, купила собі велике морозиво. Прийшла додому, зняла майку. Бляха, от дурне, забула відрізати лейбу. Йшла, як ідіот, з тим червоним таблом на спині :khomyak:. Хе-хе, але зато всі знали, що в мене нова майка :xaxa:.
    Згадала чого ходила в магазин, по хліб! Неа, знов я туди не піду (ближчих 3 дні точно, треба, щоб вони забули про мою лейбу). Тю, та шо я безрука? Хіба сама собі хліба не спечу?! Запросто :agree:! Розчинила, замісила, милувалась, як воно гарно росло… і БАМ… пропало світло! Електрична духовка без нього робити не хоче.
    Вийшла на балкон, позаглядати, що роблять сусіди. Мушу вияснити чи то тільки в мене світло пропало. Бо якшо шо - я ж можу і поремонтувати. Не, не тільки в мене. Приїхала велика машина хлопаків і вони шось длубаються в трансформаторі. Кричу їм: «То на довго? Бо в мене хліб чекає!» «Шооооо?» «Ви там на дооовго?» Відповідь: «Всьо нормальноооо!!!» Ясно. Виходу нема, натягнула нову майку і погнала виясняти, що там у них нормально, а шо не дуже. Один дядя мило посміхнувся усіма двома зубами і сказав: «Нє-нє, доню, ми скоро. Думаю за годину-дві справимось» :eek:.
    Ну за «доню» канєшно дякую, але за "годину-дві"! Аааааа, шоб вам добре було! За "годину-дві" мені вже світла не треба буде. Прийде муж ріднесенький з роботи, голодний, а я йому шо? «Була в магазині, купила морозиво, а потім лейба на майці і тісто по всій кухні, ааа і взагалі світло пропало, во» :suicide:. Він посміється і знов скаже, шо я просиділа цілий день в неті, а тепер вигадую казки!
    Але я впаніку не впала. Добре, що плита газова. Насмажила величезну гору оладок. Напхалась так, ніби мені до завтра їсти не дадуть. Тепер в шлунку спазми, а в животі дивні звуки (хе-хе, то напевно ще сніданок про себе нагадує :ninja:). Але ви ж мене знаєте, я не панікую. Світло вже є, зараз приляжу, 5 хв подрімаю і знов піду прикрашати світ.
    Всім гарного вечора і оптимізму побільше, оптимізму!!! У нас все буде добре :girl_wink:!!!

12. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Цілий день ганяю, якби за мною сто вовків гналось, але дякую Богові, що дає сили. З врочистості друзі надрукували для солдатів молитву псалом 90 (91), таку гарну листівку зробили з одного боку маленька дівчинка дивиться в вікно з надією і слова "МОЛИМОСЬ, ЧЕКАЄМО ...", а з іншого боку молитва.
    Занесла частину в гарнізонний храм, а завтра другу половину повезу на Шувар або до Данила Галицького. Вірю, що молитва буде охороняти солдатів від куль. Дала сусідським діткам альбом і олівці і вони з ентузіазмом малюють малюнки для солдатів :connie_pull-pigtail . Дорогою з гарнізонного храму дуже хотіла пити, то промоніторила пару кав"ярень попутно- жодна з них не помагає армії, офіціанти робили квадратні очі і довго переварювали моє питання : " Чи ваша кав"ярня помагає армії ?" - у відповідь звучало "Нє, не помагємо....:girl_crazy:" Тоді я казала, що як не помагаєте, то замовляти ніц не буду і терпіла спрагу до найближчого магазину. Потрошки розвиднюється ситуація з пранням в моїй хатці, дякую Богові за файну погоду, бо хоч спекотно, але одяг сохне за руками. А от з посудою ситуація катастрофічна... Я вже маю підозру, що по виході з хати мій брудний посуд має здатність саморозмножуватися і накопичуватися в величезних масштабах :girl_haha::girl_haha::girl_haha:

Всім спокійного вечора і мирного неба над головою :girl_wink:

13. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

Врочистістю: перший раз самостійно оформила вишивку:girl_in_love:

14. Nitriotka

До речі, в "Челентано" на Сихові продають москальський чай. І навіть не роблять з того проблеми. І були дуже здивовані, що я сказала що через те, що чай москальський, я його пити не буду.

І тако легонько відповім на карму.
    А я не шляюсь, я дітей на піццу привела і мала там здибанку. І, якби не було дощу в той день, то я би пішла звідти. І та, я теж добра :)

15. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

А я вирішила, що сьогодні буду не зовсім твереза . А причина - відстуність прози, про врочистість я вже й не згадую.
    Чьота хандра напала на мене. Хочу, щоб вже нарешті закінчилась війна. Хочу, щоб кум вернувся додому живий та неушкоджений. Хочу, щоб в похресничка успішно пройшла операція з аденоїдами. Хочу закохатися, заволочитися і забути про все на світі.
    Я вже казала, що я з хлопами зав'язую? То вже 100%. Ні з того ні з сього намалювався відморожений, і я тут же пожерлась з Рудим. І сиджу та й думку гадаю: "На фіга воно мені всьо нада?" Нерви і так до д..и, так ще мені клоунів не вистачало. А принць не йде ... І комарі обнагліли і сказились...
    У відпустку я не йду. Так шо вас від мене буде нудити ще довго. Ну принаймні, поки війна не скінчиться.

16. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Усьо - я вмер... :khomyak:
    чотири квадратні метри кухні, чотири включені пальники на газовій плиті, чотири види овочів під закрутку...
    Спеціально принесла на кухню кімнатний термометр, щоб заміряти ту парілку - 38 по цельсію...
    Але тепер маю врочистість :xaxa:
    5л маринованих кабачків, 5 літрів маринованих огірків, 8л асорті та свіжий бульйон з дом.макарончиком))))
    Хлопці ще катаються на велосипедах, а я трішки ще по нету поблукаю та в люлю.
    Всім гарного вечора та мирного неба над головою!

17. AilataN

AilataN жива

Оце, скажу я вам, організм людини , все таки, є досконалою системою.
    Якщо нападаає на нього купка проблем, то мозок якось сам вирішує де розставляти пріорітети.
    Погладяє одну проблему, потім відключиться і погладяє іншу, а потім знову- відключка, і понюняти найсвіжішу , зелененьку проблемку.
    те , що у відключці відбувається- це вже загадка. Бо і бульба згоріти може :)

а загалом- ну отак, день за днем. А поміж тим міні-розривки: мала щось казала смішне, щось смачненьке зготували, купили новеньке, помріяли :)

Завтра...
    ні, не планую, якось буде:girl_yes:

18. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Ех! Ранок...
    "Врочистість" - манюсик прокинувся о 7 годині :sad: Зараз він спить, а я ні. Спала всього 5 годин:sad:. Планів багато на сьогодні: приготувати нямнямку, погуляти з карапузиком і поїсти морозива, ну і як без марафету в хаті?! Поки тут писала, манюсик прокинувся, попісюняв на горщик і ми тепер слухаєм музику:D

19. Nitriotka

Поки нема жари - я печу кекси. Пааахнуть, ммм ...

Тихенько матюкаюсь на будильник. Сьогодні він нас розбудив в 5:30. Попередила чоловіка, якщо ще раз поставить будильник на таку ранню годину - знімлю мужа в Нацгвардію.
    Плани на сьогодні - тішусь, що літо пам*ятає, що воно літо, тому далі буду засмагати в затінку :girl_wink:
    Вчора дуже багато роботи переробила. Тому сьогодні можна трохи відпочити. Цьомаю, гарного і освіжаючого вам дня!
    А я згадала, що маю ще морозиво в холодильнику і холодненький квас. Кльово мені, пра?

20. zetta

zetta Well-Known Member

я молодець. притарабанила 5 кг огiркiв маленьких, тепер тре файного рецепта. зварила варення з корицею i персиками, потеревенила зi всiма своiми кумасями i кумом ) попри то все на правiй руцi поламала всi нiгтi. жара нестерпна, дiти вiдмовляються десь йти гуляти. так собi подумала треба повчитись на якось флориста чи шо... хочеться.

люди а де темка - шукаю темку??

Статус теми:
Закрита.