Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virchuk, 10 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Мать їх за ногу!
    Мусила через них раненько прокинутись. Спочатку я прокинулась і розбудила чоловіка на роботу, зібрала, поїхав. Лягла ще поспати, тільки заснула. Дзвінок від чоловіка, що наріки шастають по селу. Закрила двері, але сну немає, бо переживала щоб ті зволочі комору не полізли відкривати. Відразу мала набраний на телефоні номер нашого участкового, про всяк випадок.
    Ну і як тут поспиш нормально?
    Планували ми сьогодні на озерце поїхати, але коханому вчора подзвонили, щоб він вийшов на іншу роботу, на зміну, тому все відклалось.
    Вчора так гарно море шуміло. Така краса. Вийшла на вулицю, подихати ароматом матіоли, а тут в телефонній трубці ще й звук моря.... Бабуська наша поїхала відпочивати, якраз подзвонила до мене, і мені всю ніч воно снилось... Ех, море, чекай мене, я колись до тебе приїду :girl_in_love:
    А поки що мене чекають спагетті з помідоровим соусом і моцареллою. Йду снідати, а потім каву пити, а потім фільм дивитись. А прибирати буду потім-потім. Бо швидше не хочу. Цьомаю вас, і нехай у вас сьогодні буде хороший день :good:

Останнє редагування: 15 Липень 2014
  2. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

зранку (раненько,наш тато працьовитий) зібрала чоловіка на роботу.думала ще поспати ,але набрала мене коліжанка-і який там сон.таке ля-ля....питає,як від жари рятуємось?-а ні як,ми її у великому будинку не відчуваєм(ми ж переїхали).якби не завтрашні майстри з трактором машинами і піском-щебнем(чи правильно гравій).то я би кликала до нас бажаючих.головне ,щоб не боялися доїзду ,бо це не місто а аж 7км. від нього.щось мій допис хаотичний ,як і мій ранок.

3. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Якщо вдома, рятуємось вентилятором. до речі, про спеку, завтра вроді має бути гроза, так, що всім полегшає)))))а я от наминаю тортик з кавусею, і думаю, як же нарешті перестати їсти солодке:girl_crazy:я вже така солодкоїжка, що капець.......і не можу ніяк домовитись зі своєю силою волі:girl_sad: вже пару зайвих кг набрала:girl_impossible:може хтось мені порадить як мені розбудити свою силу волі, бо скоро прийде капець моїй фігурі...

4. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

на мене мабуть таким чином спека впливає (або я себе так втішаю:girl_yes:), я за останні дні перебила стільки посуду, правильніше буде сказати горняток, причому якраз б"ються ті, з котрих мені найбільше смакує кава :girl_cray:. От і щойно на роботі так газдувала :girl_cool:, що всі горнятка колег по роботі вціліли, а моє надбите(((, викинула. завтра буду в пошуках свого "смачного" горняточка. Маю такий пунктик, не з кожного горнятка мені смакує кава.

5. Музик

Музик Мартуська

а я другий день розбита - і новини погані, і самопочуття не альо. надіюсь, що тренування настрій покращить. знайшла нині ще один тур, куди хочу з'їздити, погуляла з собакою, прибрала балкон, залила ванільковий стручок - буде у мене ванільна есенція, приготувала олійку з базиліком, перчиком чілі і орегано (ніколи не пробувалал такої, але має вийти щось ароматне, правда?), і якось нічого більше не хочеться - я не придатна до використання при температурі вище 24 градусів. треба приготувати вечерю чоловікові і поїхати в центр, а мені тааак ліниво.
    маленьке щастячко нинішнього дня - дорогою на тренування побачу кумаську з маленькими

6. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Всьо, я троха пофотосесила і вже відпочиваю. Направду, інколи добре буває прогуляти роботу. Я виспана, довольна і виснулась між люди.
    Правда, Рудий, рєдіска. В неділю бивсі в груди, шо нинькай мене завезе. Вчора той запал вже зменшився. Ну, сьогодні (канешна, хто би сумнівався!) купа роботи. То я своїм ходом тенди-сєнди і вже троха змучена.
    В хаті добре, навіть не нагло душно. Прийняла освіжючий душик, наїлась (нє, наржелась). Маю зимне пиво :girl_curtsey:, яким вже встгла пообливатись, файний серіальчик новий і всьо в носі.

7. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

а мені кава і чайок інколи,смакують не все з тих самих горнят-от така я вередуха.не люблю однакових,хіба для паради треба.навіть в коліжанки можу крикати-хочу оце оце...вона каже ,що вже сама так стала перебирати(з ким поведешся..).моя неайкраща коліжаночка-коліжанусечка-коліжанулечка.ех подобається мені мій настрій

8. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Сьогодні я бджілка-трудівниця:girl_in_dreams: Квіти посадила, троянди пообрізала, продуктами закупилась. Тепер перебиратиму речі.... Проза? Так, проза. Але дуже приємна:connie_pull-pigtail

9. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Від суботи ходжу під враженнями від фільму і по-інакшому почала сприймати події на Сході і життя загалом. Маю багато відваги йти вперед, бо довіряю Богові і вірю, що він оберігає наших солдатів і поможе їм перемогти. Пройшло моє горло і усвідомлюю, як то файно, коли здоровий :girl_in_love:
    Щодня кажу собі, що почну планувати день, а потім встаю і роблю одне, друге, третє, а ввечері знову злюся, бо не встигаю купу речей...:ed4d70def841dc74b57

Всім мирного вечора!!!:girl_claping:

10. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

День пройшов під гаслом ,,день рагуля,,,
    З самого ранку, в секонді, один мужик, висипав на мене купу дитячих речей.... прям на голову...
    Далі... продавчиня фруктів так мені голову замакітрила, що я намахалась на 10грн...
    Йду з маршрутки по Володимира Великого, дохожу до Гетьмана, на мене починає гавкати огроменніший псюра(він велетенський, мені по пояс, а я така не маленька 174см), без повідка, без намордника, господиня від пса за метрів 5, така на розслабоні ,,ну він же вас не вкусив?))),, канєха, він би мене зжер в два клаца зубами...
    До того всього я зламала сапку і згоріла...
    Врочистість: завтра баба їде в село!!! Уря!!! Можна буде телевізор подивитись.

11. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В мене одні врочистості. В суботу таки витяг мене чоловік на корпоратив, який був на березі океану, потім помагали друзям з переїздом у їх власне житло. В неділю в гостях були куми. Я почала ходити в тренажерний зал. В понеділок чоловік взяв вихідний і ми трохи прибирали, трохи він гуляв з малявкою, а займалась собою. Коротше один позитив! Зараз чекаю поки доня прокинеться і йдем з друзями гуляти, а потім буду готувати щось смачненьке на вечерю.

12. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Я з тими декретними буднями феєрично профукала одну заплановану й давно очікувану зустріч з однією файною форумлянкою :girl_cool:. Я щось була впевнена, що сьогодні понеділок..Ну нічого, ще буде можливість.
    Проза - зламався ліфт, а я живу на 9 поверсі...Треба було бачити, як Сашко вів Марчика за ручку з поверху на поверх, трохи за дві руки волік, трохи ніс його...А я пихтіла збоку з візочком. Як той містер Мускул - 2 "прольоти" внизй бігом догори, дітям допомагати..Потім знову вниз...Вже навіть й гуляти не дуже то й хотілось, але такі зусилля я доклала..Та й в хаті сама "Марія" з солодкого й пара завалящихся бубликів. А то вже чисто біда. Зробила міні шопінг і в "кои то веки" прикупила мужу нових модних труселів, шорти й краватку :girl_haha:. Нічого так комплект получився. Решта дня нецікава -я товклась на кухні, гуляла знову з меншим, енний раз збирала розкидане й розсипане ( сьогодні Марк в ударі - розкрутив банку для сипучих й розсипав спочатку гречку по кухні, потім макарони). Хотіла ще нігті налакувати, але щось вже лінь.

13. shparynka

shparynka Well-Known Member

Розбудив мене коханий, йдучи на роботу, раніше навіть не чула, як він зачиняє за собою двері, а тепер чую все і заснути далі не можу. Лежала-лежала, і, як істинна бандерівка, ага, вирішила піти купити сала і бочка, бо той бочок з часничком пахне мені вже кілька днів. Але так як я вибираюсь, то на вулиці буде пекло. Хочу шосьсаманезнаюшо)) А нє, знаю- хочу велииику зарплату, во!

14. Retaret

Retaret Well-Known Member

в мене нині звичний день почався з суцільних катастроф - ще не відійшла від свого насмарку-хворого горла, просила чоловіка трохи затриматися зранку вдома, але таки попер на роботу на 8, якась я вся в розстройствах, бо і вчора пізно прийшов, і поговорити навіть нема коли, хоч на то все і є поважна причина - хвора мама і по пів дня возні з нею в лікарні, але іноді мені бракує терпіння або надто вже хочу уваги....

так я пішла прасувати лашки на роботу собі , а потім стався ба-бах :bomb: з праска пішов вогонь, обсмалив мені руку. Я з переляку довго :cry: , поки нарешті не зібралася з силами і пішла в поліклініку. Щастя що хоч опік не глибокий, перемотали, сидю тепер в хаті, треба таки йти на роботу. Муж примчався з роботи - ліпше би був не їхав так скоро, може б інакше все вийшло .... ех.... обсмалена проза нині

15. Nitriotka

Такий неоднозначний вчора був день. Сьогодні неоднозначний ранок. Але продовження буде конкретно однозначним. Ще раз пересвідчилась що я таки затята бандерівка. І нуішо що в мене купа татарської крові. Даремно вчора витратила аж цілий день. Ім етого ніпанять.
    Сьогодні маю здибанку з Тимофієм. Тому треба робити манікюр, педикюр і думати що одягати. Це буде наше перше знайомство.
    А поки що..... кухня, прибирання і дуууш.

16. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Ремонт. І цим все сказано.
    Тішить, що нарешті білі стіни в кімнаті зникнуть, а натомість постануть кольорові-кольорові :)
    Справ цілий вагон і ще маленький возик: пофарбувати гаражні двері, пополоти город, покосити газон, поїхати до Львова, піти до церкви. А ще зайти в академію за своїм "червоненьким", купити туфлі та дов'язати нарешті пінетки.
    "Скільки в нас часу? Мінімум!
    Скільки в нас грошей? Мінімум!
    Скільки в нас справ? Максимум!" :)

17. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

який то нині буде в мене день?...:girl_in_dreams: прокинулася, а голова крутиться-вертиться... чого б це?
    закалатала собі міцного чаю, злопала чорного шоколаду. сиджу чекаю поки попустить.
    дитина заснула і то врочистість, бо гонити за нею по хаті поки не можу ніяк.
    а такі були плани - ВВІР по паспорти,купити продуктів і їсти зготувати:ed4d70def841dc74b57, прасування маю огого...
    але поки сидю:) на ліжку і чекаю покращення самопочуття і думаю-гадаю, що з то таке на мене найшло...

18. Milli

Milli Well-Known Member

Ранкова кава... Настала пора закруток.
    Вчора я вже 20 компотиків закрутила, вишню у власному соці теж закрутила, а сьогодні буду кабачки крутити, не дуже хочу, але взимку ну нуже хочеться чогось смачного і гостренького.
    А ще чоловік солянку заказав, треба йти зараз в магазин по кобасю.

19. Nitriotka

Виню? То хто? :girl_haha:

20. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Ми з синочком сьогодні ранні пташки:) Провели чоловіка на роботу, я попила каву, малюк вніс корективи в мої вчорашні прибирання:), вже встигли погуляти і засмагнути. Погода казкова, але хотілось б в таку погоду на морі відпочивати і з води не вилазити. Сьогоднішня врочистість - подруга з хлопцем мають зайти в гості, тому в планах спекти брауні та підготувати щось смачненьке на вечерю. І можливо ще й самі вечером в гості виберемось. Всім гарного настрою)

Статус теми:
Закрита.