Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virchuk, 10 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

бо в нас тут весело :D Наступний буде з наступаючим!

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. flame

flame невгамовний експериментатор

коли?

3. Gorbywka

23.30, бо там вже наступить:rolleyes:

4. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я всьо пропустила але з того всього вмажу:sad:

• Подобається Подобається x 3
  5. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

я певно стріну Старий Новий Рік уві сні:D
    дівчата-посиденьки, ви the best;)
    нехай наше завтра буде мирне!

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  6. flame

flame невгамовний експериментатор

присутня:D

7. Shamna

Shamna Мамуся

Всіх з наступаючим! Мирного неба нам усім!
    Я спатки, бо щось уморилася.

• Подобається Подобається x 2
  8. Gorbywka

і я присутня ще , але запах з кухні бомба , смажу мяско з картоплею... слюнки течуть , нямка ! Так що скоро мене не втримати тут:)

• Подобається Подобається x 4
  9. Hermi

Hermi Well-Known Member

Всіх з старим Новим Роком ;) В мене він дійсно почався початком нового життя ;) та як і бачу в посиденьок також нове життя.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  10. shparynka

shparynka Well-Known Member

всіх з старим Новим роком :) Гермі, я слово в слово Вас скопіювала, але то ненавмисно, чесно)))) Ми теж випили по сто грам, закусили, хто вінегретом, а хто олів!є. Здоров!я усім!!!
    писи- в мене в пузі ніхто не завівся))))) ну може, глисти)))))) Але цікаво, з чого такі висновки :oops:

Останнє редагування: 14 Січень 2015
    • Подобається Подобається x 2
  11. Oriana

Oriana Well-Known Member

Гермі, ви прям мої думки надрукували:) У мене сьогодні теж сьогодні день особливий - відкрилась нова сторінка в житті моєї коханої сім ї. Вірила, що в нас все получиться, і що в нас все буде добре. Щасливі! Дівчата! Зі Старим Новим роком й миру нашій неньці Україні!
    Ще й нові посиденьки мені дуже сподобались:) Одна врочистість:)

• Подобається Подобається x 7
  12. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

З новин: приходили до нас вчора щедрувальники (з церкви нашої), дали Ані цукерку шоколадну, і за ту хвильку, що я відійшла, моя дитина всю її вклала:confused::eek::oops: Думала, спати не будемо, але ні: спали гарно, вклались вчасно. Наша тренерка з танців уже на роботі, тому трохи розвіялись вчора (потрусили попками;)).
    Проза класична. Гроші:sad: і ціни:ireful1:...

13. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Пане господарю, чи можна вам засіяти?
    Сію, сію, посіваю, з Новим Роком вас вітаю!

Отак відправила свого посівальника і чекаю його. Дуже тішусь, що мої хлопці мають такого старшого (двоюрідного) брата. Сам вихований, чесний, відповідальний, працьовитий, і моїх хлопців цьому вчить. Зараз пішли сіяти разом, і я з легкістю відпустила, знаючи, що в будь-якій ситуації він буде відповідальним.
    Такий справжній старший брат :)

Що вам ще доброго сказати. Вчора лягли спати відносно швидко, бо ми не святкували. Тому я і не пила навіть за посиденьки, уж прастітє. Але всі дописи читала, тому плюс-мінус знаю хто скільки і чого випив ))) Ага, трєзвєннікі вони такі, підступні ))

• Подобається Подобається x 16
  14. KARABIN

KARABIN Active Member

Сійся родися жито пшениця і всяка пашниця! Шоб зверху було колосисто, зі споду коренисто! Шоб ви були здорові! З Новим роком!

• Подобається Подобається x 15
  15. KARABIN

KARABIN Active Member

давайте скоро Коляду бо вже додому йду!

• Подобається Подобається x 1
  16. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Ооо! Давненько мене тут не було.....
    Кум приїхав додому на святу вечерю, перед тим добряче потріпавши всім нерви, бо нікому нічого не сказав і не виходив на зв'язок, а по новинах показували якраз ДТП КрАЗа з автобусом. На жаль, завтра мій дорогий кум, вже їде знов. .... туди на війну. :sad:
    За цей час у мене з'явилася донечка, я стала хресною мамою:).

• Подобається Подобається x 9
    • мімімі мімімі x 1
  17. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

І я вчора впала пляцком і всьо проспала.... І то вже 2 Новий Рік 31 січня проспала і вчора також .... Не мріяла під ялиночкою ....Але слухаю вахтанг кикабидзе - " чіто дріто, чіто маргарито " і вчусі користуватисі новим форумом. Подобаєсі мені наш форум і сумно було без вас дівчатка навіть 1 день :)

Всіх цьомаю і бажаю мирного-мирного року. Мир буде, кожний день наближає нас до миру, основне навчитися потім цінувати все те, що для нас зробили наші солдати і пам"ятати про тих, хто вже не з нами ....

• Подобається Подобається x 5
    • мімімі мімімі x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 3
  18. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Ранкова кава з оновленими посиденьками
    Свята святами, а двоє дітей за годину часу засіяли ту площу легом, а зверху притрусили пшеницею.
    Сєятєлі офігєвали, коли заходили в квартиру) ну, не будеш всім пояснювати, що діти несплять з півшостої і мають щось робити в той час) бавитись наприклад)
    Зараз приведу себе до тями і сяду працювати, а потім наварю їсти, а потім примарафєчусь і піду рятувати всесвіт:D
    Всім гарних новин!

• Смішно Смішно x 2
  19. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Ранкова кава з сирничком, ммм... смакота. Тісто на піцу замішене, ще б голову помити і всі справи на сьогодні :) Сьогодні на роботу в другу зміну, то відпочиваю поки, освоюю нові посиденьки ;)
    Усім гарного настрою на весь день :)

• мімімі мімімі x 2
  20. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Я так і зустріла "увісні" :oops: Чесно спати сильно хотіла, мені короче було не до Нового Року:sad: Але хочу Всіх дівчаток привітати з цим святом - Новим Роком!! Нехай в нас Мир буде завжди та у всіх!
    Сама сьогодні встала з ліжка ледве....Якась вже втомлена була:sad: Але прийшла на роботу, пройшовши через вулицю, трохи розвіялася, тим більше яка сьогодні класна погода :cool:. Усім бажаю ще й гарного дня;)

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.