Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virchuk, 10 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

))).
    Після водички був ще фрешик з мандаринів))).
    Не думайте, я не так багато того вина вчора випила- просто вирішила ввійти в НР з новими хорошими сімейними звичками:girl_crazy:.
    А от канапочки з ікрою хтось(не буду тикати пальцями) зхрумав ще до того, як я про них згадала. Так що завтра жду компенсації:girl_spruce_up:.

2. AilataN

AilataN жива

про шампанське.
    Шампанське останній раз я відкривала самостійно десь років 10 тому. І то була пластикова пробка, яку я відкривала так ( студентські навички) : голкою проколюється пробка ( не знімати металічний тримач), голку виймаєте, з отвору виходить сильний пшшшииик, і ви з легко і приємно виймаєте пробкенцію , без різних казусів, типу : "ти мене облила", або "ти мені в око втрапила пробкою".
    І тут, тадададам... Корочок корковий.
    І дві мамзелі, одна поза двадцять, друга під стіл в школі не ходила.
    ле я справилась ( тут смайл кінг-конга який лупить себе в грудь) Був сильний звук, корок, неясно по якій траекторії, втрапив у ванну кімнату ( то я вже сьогодні його знайшла). І ні краплини піни, ідеально.
    Вобшєм гусари відпочивають)):girl_crazy:
    Про "Олів"є, Айлавю"
    супер тема це робити олів"є після свята. Залишки ( звучить не дуже, але то ж учора було)нарізаного м"яса, нарізаного і не з"їдженого квашеного огірка, горошок ( банку відкрила, бо мала хотіла, але не їла), картопля печена залишилася і теж пішла в салат, підварила моркву і два ІІчка, і вуаля. А печена під індичкою картопля для олів"є це просто чудо.:girl_yes:
    ну і сьогодні моя дитина потрапила в секту " олів"єїдів". Все, вона з нами! Вона признала цей салат! наша людина.
    Мар подарували сьогодні веелиичезне Лєго. Так що піду я розім"яти спину, бо ми до пів першої його складали, склали, але , чомусь, у мене вже і спина і руки, і все на світі болить..:girl_impossible:

3. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

4. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Ранок. Кава.
    Діти вирішили добити маму. Один серед ночі плакав (ну бо зуб, лікар, бормашина) другий серед ночі вставав шукати ялинку, включати гірлянду. Потім прийшлось міняти постіль, бо за тими гірляндами ніхто себе не контролював. вночі ніхто до дітей крім мене не встає.
    Зараз знову в стоматологію
    потім чумайдан, вокзал, батьківщина)
    і тиждень розслабону. А потім назад, в сувору буденність
    Всім гарного та продуктивного дня

5. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Проснулась 8.00... всі сплять, а я вже виспалась. Правда лягала 21.30 спати)) Зараз із свекрухою попємо кавусі, поки чоловік спить, а потім ми з ним маємо плани сходити в кіно, трошки розвіємося :girl_tender:Усім хорошого дня!

6. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Фух, обійшлося все без витрат ні зараз, ні в по святах! І буває ж таке... навіть не сподівалася, чесно, але Бог послав мені чудову людину, завдяки щирості і безкорисливості якої мені вдалося зекономити ці кошти, бо засіб, який я мала би придбати, виявився їй непотрібним і дістався мені абсолютно безкоштовно, причому вона відмовилася навіть від символічної новорічної шоколадки. Я досі в шоці від того, що все так гарно співпало в часі і просторі, і черговий раз переконалася, що дива трапляються :).
    НР пройшов тихо, скромно і дуже гарно. Бахкали окремі петарди - дітиська, певно, бавилися. Не порівняти з минулим роком. Привітання Порошенка я проспала, розчаруванням новорічної ночі стало наше ТБ, особливо Інтер :girl_devil: Але добре, що провели цей важкий рік. Щоб більше ніколи таких не було.

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

мама релаксує, а тато гонить за дитиною
    врочистість, малий почав мене кликати, але я не мама, а папа))) і звідки він то взяв...
    тато говорить вже давно, деколи навіть по відмінках, тата, тату, а мама ну ніяк)

не знаю де знайти інфо, може ви підкажете, як працюють укр і нова пошта до Різдва?

8. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Я вже поснідала. І вернулась до хати. Прогулянка не конче вийшла, бо вітер шалений і дуже холодно. Перебіжками від машини до ялинки і назад. Може завтра буде тепліше, то я вже погуляю ві душі. Зараз, певно подрімаю, а на вечір буде сто грам :)
    Багато не напишу, бо з телефону не дуже зручно.

9. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

10. Retaret

Retaret Well-Known Member

врочистістю можна назвати хіба те, що знову злізла з ліжка пів 11 (чоловік каже що то добре, що я маю час поспати, а я кожного такого разу думаю , скільки то вже можна було зробити до того часу), їсти ще було що і до 13 я таки ніц не робила.
    А проза зараз як почнеться!!! - їсти більше нема шо, треба йти варити шось, бажано так щоб на пару найближчих днів вистачило, в хаті і далі ніц не зроблено, бо вчора теж весь день прохалявили... Решту дня провозилися по магазинах в пошуках килима, розгляданні дитячих возиків і лашок.
    Килим до речі таки купили , (нарешті!! ) і головне за помірні гроші (як я і планувала) :girl_dance: але то вже певно в вихвалялки...

11. Багіра

Багіра Well-Known Member

укрпошта по ходу працює як завжди, може які скорочені години, ну і 7 числа вихідний
    а графік нової пошти вже знайшла, від завтра по графіку, 6 скорочено і 7 вихідний
    завтра буду штурмувати)))
    з прози, чи то навіть жилетки, зламала ліжко))), надіюся чоловік зараз відремонтує

12. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

А в нас багацько салютів було. І це трохи прикро...
    Ох, а в мене одна проза. Болячка боляку поганяє. Святкую в дружній компанії таблеток, свічок, мазюкалок... Краще б три зміни біля плити відстояла:girl_yes2:
    Єдиний плюс - відісплюся за цілий рік.

13. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

З прози - три дні не гуляли, я ще не повністю здорова + діти мають соплі і кашляють, але ще трошки і одужаємо. З врочистості = вже 2 дні читаємо разом з коханим чоловіком св.Письмо. Духівник нашого подружжя просив спробувати зробити це традицією ще кілька років тому і що ми побачимо, як зміниться наше життя. Ми трошки пробували, потім лишали , потім знову поверталися, бракувало наполегливості :girl_mad::girl_in_dreams: А тепер потребую, щоб читання св.Письма стало щоденною традицією і зміцнило нас, давало силу йти вперед і долати труднощі. Ще маю вихвалянку- чоловік нарешті :connie_pull-pigtail погодився підпиляти ніжки стола, який не використовуємо і вийшов великий дитячий столик. Трошки сперечалися і сварилися :girl_devil: щодо висоти стола , але потім швидко помирилися. А діти на столику і сиділи і лежали, то мали аж цілу годину спокою :connie_pull-pigtail Хочу Різдва і миру :girl_tender: Вірю, що Бог подарує в цьому році МИР !!!
    Всіх цьомаю :connie_pull-pigtail

14. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Гуляла сьогодні спеціально далеко) І предчуствія мене не обманули:girl_devil: Як же ж я за один день поправилась!:girl_cray: Ну що за несправедливість, всього один день салатів з майонезом - і ледь в пуховик влізла:girl_sad:

15. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Була сьогодні на Укрпошті, хотіла посилку відправити, не змогла, укрпошта з початку року змінює тарифи і сьогодні не надавали платних послуг у зв'язку з цим, хоч і відділення у Винниках працювало в повному складі. Цікаво тепер наскільки піднімуть тарифи...

16. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Котярка вже 2 день має свято - вчора я забула кусок запеченого м"ясця на столі, а сьогодні муж. 3 секи й м"яска як не бувало. Ехх.....
    Завтра жде проза - прийдеться знову на кухні стирчати й варити їсти. Так того не люблю....Марчик весь день вередливий, день від того тягнеться довго й нууудно....

17. Rona

Rona Мама-йожик

[nick="Finya"]Finya[/nick], на кіко кіля? ;)

18. flame

flame невгамовний експериментатор

Ну от нарешті я змогла всістися:wacko1: Цілий день, як білка в колесі. Зі всіх запланованих пунктів виконано тільки 3. Але ще маю час завтра. Сподіваюся ті мої побігушки допоможуть нейтралізувати наїджені калорії:girl_crazy:
    Найбільше моє сьогоднішне досягнення - додовбала мужа і таки будемо коптити шинки і ковбаски:radist: Сказав, що я мертвого задовбу, як мені чогось треба. Ну шо є, то є, "вижу цель, пофіг препяцтвия". Але довелося з ним колупатися в підвалі майже цілий вечір, щоб подивитися, як і чим припасувати ту бочку: тут потримай - там подай. Завтра маю накупити м"яска: буде свинна класична шинка, тому хто не їсть свинину - мужові тобто - індичі бедра. Філе буде дуже сухе, правда? І яловичо-куряча ковбаска. Сподіваюся все вдасться, бо на Різдво знову маю купу гостей. :khomyak: Не хочеться спозоритися.
    Власне вже починаю готуватися до Вечері. І як завжди на 2 хати. Спочатку все підготувати в себе, потім поїхати до батьків - повечеряти, тоді пригнатися назад додому і робити вечерю. На той раз в мене планується 14 чоловік:hang1: ну і до батьків завезти частину страв, бо вже не дуже дають раду.
    Натовкла нині кільо горіхів, обдерла всі пальці. Знов приїдуть до мене пані криворізько-київські з манікюрами, а як буду як рагулисько.
    Головне, що мак не забула купити, а то добувала би з пончиків, як минулого року:D

19. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Дівчатка ,всіх з НОВИМ РОКОМ! Хай у ваших серцях панує добро. Вашим сім'ям здоров'я, ну і всім нам миру ,спокою та стабільності.
    Поки перечитала ДП за 3 дні, пройшов цілий день.
    Розкажу всі новини)))
    Була на корпоративі, дуже рада, що мене запросили ,і дуже тепло прийняли, справді видно, що скучають. Погуляла я аж до 4 ранку, і бачу що не хватає мені таких зустрічей ,компаній з близькими. Треба щось міняти, від того і настрій інший.
    Відповідно до Нового року готувалася вже не депресивно. 30 грудня прикрасили всю хату, все мигає, тішить око, маю таку ялинку про яку завжди мріяла, але ніколи для неї не було місця ,а того року маю :girl_tender:
    Зустріли новий рік ми удвох з чоловіком ,доня заснула, але перед тим зробили купу фото, оділи її в гарне платтячко ,на головці мала бантик, така моя маленька солодка принцеса, зустріла свій перший Новий рік.
    Коли говорив Порошенко і йшли кадри 2014 року, не могла втримати сліз, дуже важко. Але закінчився цей нелегкий рік, і надіємось на краще ,хоча не буду лукватити, цей рік для нашої родини дуже щасливий ,бо народився наш скарбик, наш Божий Даруночок, якого ми чекали так довго.
    Зустріли ми з чоловіком цей рік удвох, якось так затишно, по сімейному посиділи ,поговорили, попили бренді, і так досиділи до 6 ранку:girl_crazy:я сама була в шоці, але доця дала нам поспати, прокинулась в 11, і сиділи ми 1 січня цілий день вдома, ялиночка світить, в хаті тепленько, всі живі, здорові.

До речі, салютів у нас не було ЖОДНОГО, я теж здивувалася, люди трохи розуміють, що цього року вони недоречні.

Ще раз всіх вітаю. Дуже рада, що є ДП ,дуже гарні, милі дівчата, хоча нікого не знаю особисто, але всі дуже класні!!!!!

20. Retaret

Retaret Well-Known Member

а шо я нині перша буду тут казати всім доброго ранку?!!! хе... то в мене дебют!!!

а ранок мій в тумані. Від 5 год. вже не спала. Зранку думала покуняти вийде, але чоловік збирався на похорон в родині, ще тут був збір інших родичів, яким треба було на вільні місця в машині - прийшлося таки вставати. Благо, що хоч мене залишили вдома, сказали берегти себе і думати про пузик.
    реально вся якась в тумані. Навіть снідати неохота. Так що допиваю чай з канапкою зі сиром :morning1: і думаю коли розвіється туман і включиться моя соображалка - роботи валом, сил і бажання ноль!!!

А... і ще подумала, що ця тема стає моєю улюбленою. Отак завжди вчила мама - робити як в людей!! А хто його зна як там в тих людей!! :confused: а тут зайдеш на ДП і вже вкурсі як воно в тих людей...:xaxa: Тому я Вам всім нині ДЯКУЮ!! за всі ваші буденні і святкові історії, завдяки яким часом можу себе заспокоїти, що не так вже воно все і погано в мене як я собі часто думаю :connie_pull-pigtail

Статус теми:
Закрита.