Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virchuk, 10 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Святкового настрою нуль.Після вчорашнього перебування чотирьох внуків в хаті армагедець повний.В принципі винна сама ,бо коли я повністю всю увагу приділяю їм,то все більш-менш,а я ще вирішила поміж тим ще щось робити.Крутить суглоби,випила пігулку,вже годину лажу по хаті,включила фільм і посиденькаю.

2. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

З наступаючим всіх Новим роком! Сьогодні вчорашня купа роботи стала ще більшою, бо вчора я весело просачкувала і лише зробила панна-котту. І на танці з доціком сходили - то святе (бо то - тільки наше!). Аня вже не лише сопливить, але і злегка підкашлює, тому до промивання носика фізрозчином додаються інгаляції. Але настрОй у мене позитивний, і у доні теж хвостик пістолетом:girl_tender:
    Кавуся зі шматочком сиру поки...
    А зараз встане малявка, в мами увімкнеться турбо-режим і почнеться розгрібання купи (чит. вище:girl_blum:).
    Маємо на цю ніч міні-гостей. Їх всього двоє. Моя близька подруга і найкращий друг чоловіка. І щось мені підказує, що десь літає малий з луком і стрілами, бо так вони чекають цього НР, хоча ще крім ФБ один одного не бачили....
    Чоловік теж чекає... бо хоче наклюкатись.
    А я буду розпалювати сьогодні святковий настрій в собі, бо поки він відсотків на 5, не більше. Ялинки ще нема, звідки ж йому взятись?

3. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Доповідаю. Корпоратив пройшов чудово, муж повернувся не пізно, не наклюканий (не впевнена, що він таким взагалі буває, ттт), вечеряти не хотів, а настрій був.. не те, щоб до рани - куди хочеш прикладай, така лапочка. Проси, що хочеш, жінко )) Але я, миле і добре створіння, вирішила не користуватися його хвилинною слабкістю. Може, тому, що мені нічого особливого і не треба, навіть трусілєй, Новий рік зустріну в нових :girl_wink:
    А тепер прозища. Додаткові витрати десь на 300 грн., і то вже ургентно сьогодні. Капець. Я так сподівалася, що ті видатки матиму вже по святах, але..
    З наступаючим нас, дівчатка! Миру, любові і здоров"я! Бачу, що вже ніхто з моїх одне одному іншого й не бажає, бо це ж дійсно головне, а все решта - похідне :)

4. Virginia

Virginia Well-Known Member

Щойно над моїм домом пролетіло шість вертольотів... летіли на схід.
    Так мене то вразило, до сліз... (от і знов)
    Ми тут сидимо думаємо в який ресторан піти, чи що б смачного вдома приготувати, якісь плани на свята обдумуємо, а інші летять на війну...
    Ще ніколи тема війни не чіпляла мене так сильно, як зараз
    Не знаю де тепер взяти новорічний настрій... а чи потрібен він взагалі???

5. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

6. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Це все так
    Але, мій корпоративчик допоміг мені трохи зняти напруження, віддихнути мозгами і згадати, що можна і треба віддихати. В кінці-кінців нашим військовим потрібен надійний тил, а не знервоване суспільство.
    Цього року банячок олів"є собі, банячок військовим.
    Також була проведена капітальна реформа в залежалих шафах, в кінцевому результаті не лишилось ні однієї сірої, білої та зеленої футболки, старих білих простинів, і старих капронів.
    Єдине чого не треба - салютів
    Повірте, ми так само заробили право на невеличкий відпочинок
    В наступному році все має бути добре. Нас всіх цей рік змінив дуже сильно, принаймні показав хто є хто.
    Так що всіх з наступаючим, миру і злагоди!

7. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

вчора якраз розмовляли з чоловіком і дійшли висновку, що НР то не таке вже ж свято для нас :girl_blush2: от Різдво-так, а Новий рік то свято вигадане людьми. тому настрою якогось мегасвяткового в мене нема. гарно повечеряємо втрьох, згадаємо минулий рік(а був він складний) і замріємо собі кращого, позитивнішого, добрішого 2015го року.
    а зараз на кухні все парує і булькає, пралка пере, будемо з К трохи прибирати і одним оком дивитися "Іронію долі". татко наш погнав купити міні ялиночку з гілочок, щось затягнули з тим до останнього дня...
    о, ще маю задзвонити коліжанкам найближчим, щоб полялякати трохи перед завершенням року:girl_claping:
    усім вам, посиденьки, бажаю позитивних змін у прийдешньому році! знаю, що усі разом в 12й ночі будемо загадувати бажання і це бажання просте і зрозуміле-МИРУ НАШІЙ КРАЇНІ. давайте вірити і щиро-щиро цього бажати і все обов*язково здійсниться! :girl_in_love:

8. AilataN

AilataN жива

На мене зранку вимушено напала нездорова активність. Зіскочила з тепленького ліжка , ніби пірнула у холодний басейн, до термометра за вікном- мінус 25:suicide: Аж покрилася льодом від такої інформації. Потім дійшло, що термометр вклєк.
    Поки бігала у справах весь час в голові крутився віршик : "бистро замьорзлі соплі в носу, больше нє любит она ковбасу". Вирішила ковбасу не купляти:girl_nea:
    Шось підозріло дивлюсь на припасену пляшку шампанського. Малувато буде? малуваатоо буде... піду ще коньячку придбаю.
    Нічого не варю, не парю, нуль ідей, ліні вагон))
    Називається : йолка є. свята нема.
    А ще потрібно якісь забави на вечір придумати, " маманутижобіцяла що буде веселоо!"..
    Хотіла зважитися, думаю светр зніму, бо куди ж у светрі важитися? Зняла. Зважилася. Зі светром в руках)).светр не поправився, це вже добре.
    Не прощаюся, я ще сьогодні сюди прилізу. Після коньячку з шампаном :)

9. iriwa

iriwa Особлива мама

Такс, зранку зварила борщ, встигла знервуватися від свекра.
    Легендарний новорічний салат - "Оселедець під шубою", ще вчора зробила. Ананас купила. Лишається зкрутити суші :)
    Ялинку ще не поставила, настрою святкового 0. Чоловік вночі поїхав у Франик, чекаю з нетерпінням повернення, і надіюсь що тоді свято почнеться.

10. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Та чого дурацький)))?
    Хороший такий.
    Нам би зараз отої простоти.
    P.S.:сама вже сижу і чекаю поки вечір прийде і будемо його дивитися))).
    Потрібен потрібен.
    Толку з того, що хлопці Схід відвоюють, як ми помремо від депресії?

В тому є якийсь сакральний зміст? Я вже бачу не дуже вкурюю.

А про день- чекаємо татка з роботи з ялинкою і піцою.
    То нічо, що зарплати дали аж 200 грн(типу святкуйте люди на що хочете, а краще взагалі не святкуйте і не живіть, ну і так ж не на часі).
    Я вже то пережила і чекаю на Новорічне чудо))).
    Всіх з Наступаючими!!!

11. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

А я так чекаю важливого дзвінка, так чекаю, що сиджу перед компом і ніц не роблю :girl_haha:
    Муж поїхав сам на закупи, а ми тим часом мали би розмальовувати наші іграшки на ялинку з соленого тіста, про які ми забули. Насправді ми робимо вигляд, що далі про них не пам*ятаємо ))
    Дітлахи ганяють по хаті, з короткими перервами на перегляд Свинки Пеппи, а я мабуть йду ще одну кавуську вип*ю, бо щось попередня мене не "вставляє" :girl_haha:
    Поговорила я сьогодні з сестричкою. Від вчорашнього вечора язик чухався, а дзвонити вже було пізно. Ну а сьогодні аж полегшало.

Настрій кльовий, в хаті бардак, ялинки ще немає, на олів*є ще навіть картопля з морквою не варяться. Але до вечора ще є час. Або кава мені піджене, або муж, одне з двох.
    Цьомаю вас! Не вітаю, бо я ще теж прийду, якщо до вечора не нап*юсь. Я не пиячка, але ж сьогодні Новий рік!!!

12. Inglor

Inglor Well-Known Member

Я також люблю "Іронію долі". Це для мене такий, ну такий, саме новорічний фільм. Пам'ятаю, як одного року чи то його не показували по телевізору, чи то я його не знайшла, але настрій від цього в мене був паскудний.
    В хаті бардак, ні не так, с.ач. Ялинка ще навіть не стоїть. На олів'є наварино. Але маю дилему...незнаю який мені салат зробити ще "шубу" чи "мімозу". От дурне (то я про себе), тоже мені проблема.
    Всім МИРУ, здоров'я і любові.
    З наступаючим. Ще постараюсь також сюди забігти))
    Пи:си: Я таки до вас приєднаюсь о 21:00, і вип'ю за наші Посиденьки рідненькі. І в 22:00 також)))

13. flame

flame невгамовний експериментатор

Квест "знайди ялинку у Львові перед НР" виконано!:girl_dance: Вже їде до мене, правда чоловік казав, що страшнувата. Нічо, подивимося, в крайньому випадку прикриємо дощиком.
    Особливого готування не маю, тому буду займатися прикрашанням ялинки і хати. А потім , десь в 18, зроблю собі передноворічний спа-салон.
    Не вітаю, ще повернуся.

14. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

У мене супер ранок , не повірите але я ще в ліжку ,зате вже в душі побувала , поснідала , і тепер думаю що пора вставати , тре ребрушка маринувати ! Ялинка красуння , вчора ще 2 віночка сплела, то краса вже по всій хаті, через вікно люди метушаться в передсвятковому очікувані. Треба крутити бігуді ,щоб до вечора бути чікою ого!:girl_spruce_up:.Акцію "" напитись в 21 00 " я підтримую теж:girl_crazy:

15. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Ми з дівчатками вже прибрали в квартирі, приготували обід (і на нині, і на завтра), пообідали, перемастили тортик з вафель, качка пахне на всю квартиру, салатики настоюються в холодильнику, одяг з балкону попрасований, поскладаний, діти дивляться мультики, манюня спить, а я відпочиваю:girl_dance: Дзвонив чоловік, що нині має скорочений день на роботі, прийде, підуть з дітьми на санки. Настрій чудовий, святковий :girl_smile: Всіх з наступаючим НР! Миру і здоров"ячка всім родинам!!!

16. Hermi

Hermi Well-Known Member

Я ніколи не думала що тварини настільки розумні, Ом мене сьогодні лікував! Ранком (точніше в ночі) піднялась температура, а я ні слова сказати, ні поворохнутись, котяра від мене не відступав ні на крок, а потім зрозумів що діла не буде і він нічим помогти не може побіг будити маму, він так мявчав, думала що йому щось робиться, але мама проснулась і почалось лікування.
    Проснулась півгодини тому, голос повернувся, ломота в тілі пропала. То вже файно, але сил по хаті ходити ще нема. Випила лимонаду з канапочками і сиджу відпочиваю.
    Мене потішили, ялинка в мене все ж таки буде, завтра привезуть. Але з обіцянкою, що я завтра буду здорова.
    Маю ще малесеньку вихвалялку, на одному сайтику, яким я займаюсь сьогодні було 1000 відвідувачів.
    Позитивний настрій повертається! Всіх з святами!

17. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

і я
    чудова ідея
    після джин-тоніку настрій: те, що треба!
    ялинка є
    дитина спить

18. AilataN

AilataN жива

19. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

І я теж:girl_curtsey:

20. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

me too :drinks:

майже все готово. сьогодні якось все швидко зробилося, хоч Катруся "помагала" як завжди:ed4d70def841dc74b57. зараз доня спить, я буду вишивати+дивитися кіно для настрою:d64:. а прокинемося, прийде з роботи наша тятя і будемо прикрашати ялинку:girl_dance:

Статус теми:
Закрита.