Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virchuk, 10 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Siania

Siania Love Life

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

А я вже 5 місяців як звільнилась з роботи, сиджу в рідненьких 4-х стінах, прокидаюсь о 9:00, а не 6:30, можу дозволити собі кожного ранку відвідувати зал, гуляти з псом довше і працювати як тільки є можливість (а роботу свою я дуже люблю). Інколи бракує спілкування, корпоративів і різних пріколів які є в офісі...але це не варте свободи.
    До слова...скоро Новий Рік, а я ще толком не знаю як все буде, але якось і не важливо зовсім. Як буде так буде, великих веселощів душа не бажає. Так, побачити дорогих мені людей буде достатньо. Ялинки нема...але завтра треба купити, може і настрій новорічний зявиться. Всім гарного настрою і з прийдешнім Новим Роком, миру нам і спокою у домівках. Хочеться вірити що все буде добре.

2. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Аналогічно, ше й всякі какашкові думки в голову лізуть... Муж знають тільки - Я! За 48 годин вихідних він був з дитиною максимум 2 години. За той час Максим встиг: розбити своїй хресній мамі ялинкову іграшку, вичавити крем для ніг, розмотати 4 метри скотчу, ледь не впасти зі сходів, вилити на себе пів склянки води, розірвати дві книжки, вилити на себе борщ...
    А я за 46 годин вихідних з дитиною встигла: відправити мужа на роботу, сходити на ринок, поїхати в село, перебрати маленькі речі, поскладати їх і відвезти їх коліжанці, попити в неї чаю, поїхати додому, відправити (поскладати речі, дати переодягнутися) мужа в сауну, видраяти на глянц дві кімнати, покупати дитину і поспати, наступний день: відправити мужа до церкви, зварити їсти, нагодувати дитину, мужа. Помити голову, погуляти з дитиною, купити квіти і фрукти, поїхали до куми, сіла випити чаю сталося вище описане розбиття ялинкової іграшки і т.д., позамітала, помила, подякувала, вибачилась, зібрала всіх і похали додому.
    В кінці дня питання від мужа : чого ти така втомлена? Ти не маєш з чого змучитись, чого тоді ти так погано виглядаєш?...
    Хм... дійсно.......
    А тепер я думаю ви розумієте чому.....
    Хочу піци і вина хоч трошки....і живого спілкування.....

3. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Як про мого мужа
    Оце лише зараз почав трошки спілкуватись з дитиною, і то: хоче гойдатись на конику - він 2 хвилини погойдає і на диван... книжку їй ще жодного разу не читав...
    ну таке
    часом находить на мене сум, але намагаюсь не зациклюватись
    чекає мене сьогодні багато роботи, за вікном -12, доця і далі має сопельки, хоча вже трохи краще спала
    піду дов*яжу їй шалик, поки спить
    всім гарного дня

4. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Вчора нарешті купила собі корінець імбиру і накалатала лимонно- імбирноі суміші з медом. Файно так до зеленого чаю, вже друге горнятко нині п'ю. І ніякоі кави не потрібно, тонізує суперово. Ще й малій сподобалося. Доня з дідусем відгортає сніг на подвір'і, а я сижу в теплій кухні і чекаю, поки підійде дріджове тісто, що накалатала хлібопічка, будуть у нас сьогодні булочки:) Вже змучилася щодня щось випікати, але домашні вимагають, магазинноі випічки ніхто вже не хоче. Вчора півдня з дитиною чаклували на імбирним печивом, війшли в азарт і напекли ще й сирного:) Аня якось так швидко розговорилась, що я вчора не переставала дивуватись, коли вона мені майже всі вірші з абабигамагівськоі абетки розказала без особливих запинань. Я починала вірш двома словами, мала підхоплювала і розказувала до кінця. Це супер врочистіть, таки іі любов до віршів і щоденні прохання " ну поцітай мені сось, буль ласка:)" не пройшли даром. Записала на диктофон в мобільному, то баба з дідом не годні натішитися:)
    Погода радує і додає оптимістичного настрою. Я не дуже люблю зиму, але не можу не визнати, що цей гарненький лапатий сніг зранку - просто казка! Проза звісно у тому, що приходиться відгортати купу снігу, перш, ніж кудись виіхати і таки вчора алярмом купувала малій теплющі валянки, бо з вулиці іі неможливо затягнути до хати, а ніжки таки капітально мерзнуть в демісезонних чобітках. Нічого, прорвемося.
    Від перегляду новин мало радості і користі, ніколи не любила січень в плані своєі бухгалтерськоі роботи, бо на вивчення податкових змін приходились всі свята. Так і тепер, зміни - це мабуть корисно і класно, але не для бухгалтера:)
    Ну от, намішала все на купу- і вихвалялку і жилєтку, але вже що є. Про Новий рік навіть не пишу, ми напевно з малою не зрадимо традиціі його проспати, ха-ха, бо цілий рік добре спати, то вже врочистіть:)
    Всім гарного дня і тільки приємноі передноворічноі метушні!:)

5. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Ранкове капучіно з варениками+шкварки:girl_tender:Сама собі дивуюсь, але варила чоловікові на роботу і подумала що це мій останній час бо з 1 січня сідаю на дієту:girl_blum:
    Нє нє, ви не думайте що то нарешті мені прийшов розум і я зібралась худнути(хоча це теж дуже треба), просто після операції мала би бути строга дієте, а їм все що хочу і як результат вже декілька разів сильні приступи болю в печінці.Чемно собі пообіцяла що з НР таки сяду на ту дієту яку мені пан дохтор приписали( А того маю 2 дні розслабону і усьо.
    День обіцяє бути насиченим. Тато йде сидіти з дітьми(тобто тепер я буду мати ніби то 3 дитини), я маю вагон роботи, ялинки та шампанського вдома ще нема. І новорічне кіно кожного вечора мене не рятує, певно поїду до Львова 1-2 ловити той святковий настрій.
    А взагалі на 2 січня хочу тартар з лосося, цезар і телячий медальйон з якимось соусом...можливо куди витягну чоловіка..в нас річниця, 8 років після реєстрації нашої сімейки:girl_yes2: І ото думаю чи то я вже така стара чи що, стільки років разом:kiss:
    Миру нам вагон і маленьку тєлєжку добробуту!

6. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Умм, смакотааа.. А от для мене складання якихось меню, а потім ще й готування - то немає гіршого )) Але Новий рік зустрінемо вдома, тому нема на то ради - вже всьо придумала, сьогодні закуплюся і завтра буде :ed4d70def841dc74b57
    Дівчата, якби десь поруч пробігала лисяча шапка, то лапайте її і стукайте в карму - 100% моя. Насправді, таке враження, що та лисиця була якась недобита і дала дьору, ну бо ж не може шапка випаруватись і загубитись - не голка все-таки, а півроку шукаємо. Але вже знайшла їй альтернативу до шубки.
    Якщо не буде робочих сюрпризів, то день заповідається добрий і дуже передсвятковий. Навіюю собі, що так і буде :) Чоловіченько нині на корпоративі, тому треба гарненько обдумати свої бажання і діяти за планом Арушки :)

7. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Кава з Пепсі. якось так)
    В жилєтку не піду принципово, Це Новий Рік і Різдвяні свята, не може бути погано. Ну не може:girl_cray:
    Все буде добре на зло ворогам на радість мамі. Буде-буде.
    Врочистість - я нині один вдома) Так бува дуже рідко.
    Врочистість - скоро свята і я побачу мамулічку, свою рідну, з якою можна буде потеревенити до ранку.

А ще, скажіть, то тільки мені баняків бракує два рази в рік? ))) і салатників також

Всім всього найкращого!

8. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Я таки випивоха. Сьогодні від другої дня закривали офіс, місяць, рік і робочий день. Ледь до 17,00 закрили. Ага! І то моя врочистість: останній робочий день і гуляйвася до 12 січня. На тім врочистості і скінчились...:girl_sad:
    Не тішать мене прийдешні свята, хоч трісни. Єдина радість, що все-таки в родинному колі і всі живі та здорові.
    Зараз в мене "Друзі", пиво і ДП. Завтра буду шуршати, збиратись домів, підкупляти десь щось.
    Всіх з наступаючим НР! Я вас люблю і дякую за чудову можливість спілкуватись з вами. Це досягнення і подарунок року.

9. flame

flame невгамовний експериментатор

і я, і я. Тільки до 15, мабуть , а може і до 20. Ото я вже навідпочиваюся, аж з вершком. І дожену своє вишивання, бо зовсім закинула. Ага і сходжу в кіно кілька разів. І звичайно поправлюся на 3 кг - стопудово, не раз перевірено.
    Тішуся, що є сніжок, я так хотіла біленькі свята.
    Зол, акі чьорт, бо нема ялинки. Завтра зранку точно буде. І буду літати по хаті, влаштовувати істерику, що я нічого не встигаю і як завжди все робиться в останній момент.
    Але то нічого, я все-все встигну до новорічного бам-бам. Всіх з наступаючим!

---------- Додано в 19:36 ---------- Попередній допис був написаний в 19:29 ----------

Одягаємо лижні костюми і йдем на двір - бавитися в сніжки з собаками і вішати світло на балкон. Вже сьогодні буде трохи святкового декору.
    Камін палиться, ще після гуляння буде зігріваючий глінтвейн.

10. Divchyna vesna

Сестра! Ти також випивоха, аднака...:rus:

11. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

А я якась змучена, не хочу ніц робити. сьогодні весь день то туди, то сюди. та й ще не все зробила, а завтра ще більше роботи. чи то я така лінива чи то якісь магнітні бурі? щось у мене яийсь геть не святковий настрій. єдине, що радує, що хоч Новий рік буде по-справжньому зимовим.

12. flame

flame невгамовний експериментатор

:girl_blum: то свята, то можна. В нас ще Мартіні на обід було, то, що Миколай мені приніс. Половина залишилася на завтра.
    І взагалі, мене на ранок ще ніколи голова не боліла, такшо ненада.:girl_wink: Як каже моя кума: якщо зраня голова не болить, то не рахується.
    Ну і раз вже пішла така алкогольна тєма, пропоную: завтра о 21, всі дружно наливаємо собі, по -чучуть і виголошуємо тост за посиденьки: щоб не глючили, щоб не падали, щоб ніхто з дружної компанії не відколовся в ІГ і ФБ. В 22 - наступний -щоб у всіх нас все було добре. В 23 - за мир, спокій і любов в країні.:girl_yes2:
    І готувати - стіл накривати буде веселіше. І такий сильний енергетичний посил точно не зможе залишитися без уваги небесної канцелярії.

13. Divchyna vesna

Знач, в мене бошка дерев'яна, бо ніколи не болить.
    По логіці вєщєй, я навіть не випивоха. А дурно переводжу алкоголь.
    Я за!!! А можна більше, ніж чуть-чуть?

• мімімі мімімі x 1
  14. Nana11

Nana11 аспіранточка

А я вже хочу шоб наступило завтра. Деньочок сьогодні якийсь веселий, дитина щасливо вигуляна на санках, виспана і викупана. Чоловік накорпоративлений і веселий. а моя душа бажає свята :girl_tender:
    Шо то почати олівє нарізати чи шо?

15. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Мені подзвони обов*язково!
    Читаю сьогодні ДП і прям настрій піднямається!
    Я вже теж хочу завтрашнього дня.
    Кухонька моя за сьогодні вимита, вилизана. Завтра з чоловіком будемо прибирати в кімнатах і їхати на закупи, ну і відповідно готувати. Або спочатку закупи, а тоді я на кухню, а хлопці отримають наряд на кімнати :girl_yes: Я ще не придумала як то краще зробити.
    Поки що чекаю чоловіка з роботи, зараз має поїздом приїхати. Машиночка наша невідомо коли буде їздити, ех, то така проза, така прям дуже прозова проза.
    Але. Завтра Новий рік! Нехай без салютів, нехай без червоної ікри (фу, бє, гидота рідкісна). Нехай без купи гостей. Нехай вдома, з сім*єю. Нехай так. Головне, що ми разом, і ми здорові :girl_yes2:
    І я так тішусь, що є сніжок, що така гарна погода, що дітки можуту на саночках кататись, і що в нас нарешті канікули.
    Короче, ну ви зрозуміли, настрій в мене суперовий :connie_pull-pigtail

І найважливіше.
    Гермулька, щоб ти до завтра була здорова!

16. Kandya

Kandya Well-Known Member

ну везе ж людям. мене голова після бухла на другий день болить завжди і завжди будун є: чи стакан пива, чи 3 літри, чи 25 коньячку, чи 250... Тому я себе не обмежую

і в мене ого-го яке чучуть

А я сьогодні ялинку купувала. Ще такого не бачила, щоб 30 грудня був дефіцит ялинок. Ну може в центрі-на привокзальному є, але наприклад, в 17 год біля Шувару було ялинок так 10 і всі такі великі, що хіба в палац піонерів.... Я таку велику і купила, потім половину обламати довелось.

Прикрасила її. Ні, ну то якеь чудо в пір"ях. Піду завтра ще докуплю іграшок. От не вмію прикрашати ялинку (і ще їжу не вмію гарно подавати). Чужі мені подобаються, а своя ні... Ну завтра я її ше підмарафечу, а от сама буду без марафету, але то таке, головне, щоб труси нові були (блін!!! а нема! добре шо нагадала. Тре купити, бо як то в новий рік в старих майтках)

17. Divchyna vesna

Нє, я просто "жостка" кубіта. Мейд майселф. В юності робота з чоловіками передбачала споживання великої кількості алкоголю. А також тримання в руках. І тепер ті чоловіки, з якими я той алкоголь в таких кількостях вживала, кажуть, що нігди в жицю не бачили мене в стані алкогольного спяніння. ТОбто, вони завжди такі бухі були, що мій стан - то просто цвєточки. А
    Ось, яка я "ніжна" дівчина-весна :girl_blush2:

18. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Гермулька, виздоровлюй скоріше....
    Я теж хвора
    Сьогодні я в 7 раз стала тіткою . Тепер у нас є ще одне маціпуньке чудо, яке має аж 2900 грам і 50 см зросту .
    Завтра Новий рік ... Ялинки прикрашені. Хата прибрана. А в мене нова традиція зароджується. Я вже в 5 раз на Новий рік хвора..... треба позбуватись тої традиції все ж таки...
    Маю чудову нову постіль.... мммми.... я хвора, але маю хороший настрій не зважаючи ні на що!

19. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

В мене також ціла історія з ялинкою. :girl_devil:
    Вчора я побачила на Винниківському базарі саме таку ялинку, яка мені подобалась, таку, яку я купую кожного року, ялинку- мрію:girl_tender:, але я її не купила, тому що вирішила поїхати на Привокзальний, тому що: там більший вибір, дешевше і маю ще час і т.д.
    Сьогодні я поїхала на Привокзальний, дурепа... Пробки, холодно, а ялинки просто жахливі. Я купила якесь таке чудо, що просто на неї дивитись не можу, а малий взагалі мене спитав, чи на наступний рік я куплю гарну ялинку. :girl_haha:

20. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Цю тему на посиденьках я люблю найбільше, бо вона про життя, яким воно є насправді. Дівчата, ви навіть приблизно не уявляєте скільки разів завдяки вашим дописам саме в цій темі я раділа і сумувала разом з вами. А ще ви завжди помагаєте мені йти вперед і дивитися на життя з оптимізмом. З врочистості- мій зуб дає великі надії на збереження, але вимагає великої терпеливості щодо процедур полоскання і змащування олійками. я нарешті зрозуміла, що виявляється я можу попильнувати себе, якщо вже нема інших варіантів :girl_wink: Вже 2 ніч підряд прокидаюся 2 год 19 хв і всьо... до ранку спати не можу, зате маю купу часу для себе в тиші :connie_pull-pigtail З сумного Хочу ялиночки але такої справжньої- справжньої , щоб вся хата пахла хвоєю і лісом. Мій тато не рубав ялинок, бо шкодував лісу, але 31 грудня завжди їхав в ліс і привозив ту, яку люди зрубали і лишили, бо їм не сподобалася.... Таких зрубаних ялинок через те, що не сподобалася було в лісі ціла купа і тато завжди сумував, що люди не лишуть лісу онукам і правнукам... Вдома тато на подвір"ї вмів так припасувати і " підстригти " ялиночку, що вона завжди була файна. Я любила зносити з поду дерев"яний ящик з іграшками і вдягати ялинку, а тато або брат клали гірлянди і вершечок. Ті старовинні іграшки у вигляді чайників, хаток такі були гарненькі, а коли дивилася на кульки , то бачила своє кумедне відображення і заливалася дзвінким сміхом. Вдома ми не святкували 31 січня Новий Рік, то був просто вихідний, а ялинка нагадувала, що за тиждень Різдво :connie_pull-pigtail А справжній Новий Рік для мене наступав 13 січня, який я любила зустрічати в тиші біля ялинки і мріяти.
    Вчора в донечки було свято в садочку і я ревіла... Вкінці свята малі діти співали пісню " Моя молитва нехай лине до Тебе наче фіміам ... " . Це настільки зворушливо, що словами не передаш. А ще на мене під цю пісню накотилися спогади, бо вперше я її чула в 2005 році на реколекціях для дівчат, а тепер її для мене співала моя донечка, як то час скоро біжить...

Всім бажаю приємної новорічної метушні :connie_pull-pigtail !!!

Вірю, що Бог подарує нам мир !!!

---------- Додано в 05:15 ---------- Попередній допис був написаний в 05:00 ----------

Якщо це вас потішить, то в нас таке ставалося регулярно, але помножити на 2, бо маємо 2 діток. Зараз вже згадуємо зі сміхом, а якби не було таких моментів, то посміятися не було б з чого. Хата всі 4 роки до вечора виглядала, як після виверження вулкану, особливо в зимовий період, але то все минає... Зараз ситуація трошки покращилася, бо коли болів зуб приїхала колєжанка і троха розчистала " вулканічні лави " :connie_pull-pigtail
    А я собі думала, що те вже геть нереально, а всьо реально , як день Божий :girl_spruce_up:

---------- Додано в 05:23 ---------- Попередній допис був написаний в 05:15 ----------

Христинка, дякую ! Я думала, що то я лиш так можу засісти в книгарні і тяжко вибратися з порожніми руками ...

Статус теми:
Закрита.