Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virchuk, 10 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

І я дуже люблю вибирати і дарувати подарунки, але й отримувати теж:). Вночі погано спали, зранку Миколайко не виправдав моїх сподівань. Потім я пропустила каву з круасанами від забудовника, поки відкрила двері - Миколайки вже пішли вище. Потім ще один дзвінок, який теж не потішив. В результаті перша половина дня була в пригніченому настрої, хоча й прогулялась з малюком поміж дощем і ще й вирішила одне важливе питання. На обід гарно поспали, поітм малюк відкрив наступну порцію подарунків від Миколайків. І ще врочистість сьогоднішнього вечора - зайшла в соцмережу, і там я виграла безкоштовну фотосесію:) :girl_tender:Тому знову вірю в чудеса:)Нема зле, щоб вийшло на добре:) Всім чудового настрою.

2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

І я виграла в "Сільпо" аж 1000 бонусів :), спочатку не дочитала, подумала, що 1000 грн :girl_crazy:. Ну але нічого, хоч це всього-навсього еквівалент 10 грн. Мої діти певно були дуже чемні, бо до них Миколай ходить цілий день, вже третій, й такі всі Миколаї щедрі!!! Я була нечемна, традиційно, тому отримала від Миколая-мужа шоколадку...
    В шоці від інтернет-магазинів - треба мамі в село купити витяжку, але поки я телилась, ціни за тиждень мало того що підросли на 800-1000 грн, так ще й ніде в наявності нема...

3. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

А я, дівчатка, нині дістала шок.
    Чоловік у відрядженні. Заглядаю вранці під подушку - а там пусто!:sad:
    Дійшла висновку, що праві були мої подруги, коли у школі мені розповідали, що Миколая не існує. :girl_cray:
    Правда потім муж мене заспокоїв. Пояснив мені, дурненькій, що Миколай є, і він приходив вночі, просто не було кому йому двері відчинити.
    Тому мої подарунки він поклав під чоловікову подушку. :nyam2:
    Ффух, а я вже була спереживалася. :rofl:

4. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Два роки тому, цього дивовижного дня Миколай "приніс" мені один найдорогоцінніший подарунок в світі. Я дізналась, що вагітна. Тому в мене сьогодні подвійне свято

5. MakarOnka

MakarOnka хлопчача мама :)

А менi Миколай цього року зробив найдорогоцiннiший подарунок - принiс маленького солодкого хлопчика, який так гарно сопе бiля цицi

6. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Проза: були в кума в гостях вчора (він - Микола, і народився саме в цей день), чоловік напився, як свин. Ледь додому забрала, ще й нерви встиг попсувати (перед тим, як вирубався на дивані:girl_devil:).
    Врочистість: дві нові сукні:girl_curtsey:, пояс із бряжчалками для східних танців:girl_dance::girl_dance:
    П*ю каву, поки один маленький солодкий і один великий вредний сплюхи сопуть в 4 дірки.

7. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Поки я піддрихувала, пральна машина прала. Я вже поснідала й п'ю каву. Ще трошки тут посиджу, та й буду щось робити. Правда, я вже лінива, але нікуди не дінешся. Жерти то треба. Так що планую грибний зупелик, і може ще картопельки втушу. А потім маю здибанку з коліжанкою, якщо в неї ще плани не змінились.

8. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

В новій піжамці спалось дуже добре, тому, повноцінний день в мене почався буквально пів години тому.
    Миколай вчора приніс нам гарні подаруночки, всі задоволені, особливо я.
    В хаті все ще валяються поодинокі шкоринки і обгортки. Як їх не прибирай, вони звідкись беруться самі :girl_crazy:
    Плани на день - прибрати, зварити їсти і навчити Данусика грати доміно. Татулько наш на роботі, дітки бавляться, а я поки тут. П*ю кавусю з цукеркою.

9. Retaret

Retaret Well-Known Member

а в мене ще такий глибокий ранок... шось я сплю тепер багато, ледве 10:15 злізла з ліжка. Наразі встигли лише поснідати, закинути прання і поставити орхідейку в воду. Треба братися за суботнє прибирання, а так не хочеться :girl_sad:.
    А пообіді десь щей до бодай до одного Миколая в гості заїхати.
    Шось воно довго спати так само зле як і не доспати. Вся така ватяна і ніц не хочу робити...

10. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

я теж) але не тому, що нечемна, а тому що тільки привчаю чоловіка до цього свята, тому згодом Миколай доніс мені троянду, а я собі докупила трохи прикрас, можна сказати компенсувала собі вкрадене злодієм.
    Вчора згадувала, як я в дитинстві чекала Миколая, як дідо ховав бабі під подушку мітлу і казав, що вона була нечемна, тому отримала такий подарунок;) Як казав мені через тиждень після Миколая, що я не все знайшла під подушкою і щоб ще раз перевірила і я знаходила там шоколадку:)
    Сьогодні за вікном дощ, я вже віддала борг за коронку, поставила ще одну пломбу і дуже втішилась, що не довелось видаляти нерв і я обійшлась "малою кров'ю", попереду цілий день прибирання/готування, але не проти, бо за тим шаленим графіком нічого вдома робити не встигаю.
    Всім гарних вихідних ;)

11. Kandya

Kandya Well-Known Member

як же мені сумно. Те, що Миколай нічого не приніс -- то така дурниця. Всі мої "Миколаї" біля мого маленького Андрійчика крутяться. В нього таки менінгіт. Але вчасно діагностований і все буде ок! По іншому бути не може!

12. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Важливий день сьогодні намічається. Маю прийняти важливі рішення, надіюсь, що я рухаюсь у правильному напрямку.
    А вчорашній день - суцільне свято! Виступала в ролі Миколая для своїх мацьоп-похресників :) Паняночка так підросла, такі пампульки вже має, цьомала і цьомала б їх :girl_in_love: І не віриться, що лиш недавно хрестили цю солодку квіточку.
    Ну а малий бешкетник жалівся, що друг в садочку копав його машинки і забрав цукерки, які приніс Миколай. Чуть не розплакався, поки розказував мені то все. Але потім, відкривши пакуночок від мого Миколайка, відразу забув про пригоди в садку :girl_smile: Діти-квіти...
    Хочу снігу. Хочу кататись на санках. Хочу хурми. І дуже-дуже хочу позитивного завершення цього дня.

13. flame

flame невгамовний експериментатор

То, що сьогодні є , взагалі днем назвати не можна - швидше, щось з розряду : "біг пес через овес":wacko1:. Тільки в даній ситуації не пес, а Оля. Я за місяць стільки не облітала, як за сьогоднішній день. А яке розчарування з тим дурним пір"ям, то капець повний - воно виявилося не добре і дитячої ковдри робити з нього не :варто:girl_cray:. Я постіль вже замовила. Ха-ха, дурепа. Змучена страшенно, але мушу вставати до "мартена":ed4d70def841dc74b57, щоб наготувати на 3 дні. Докупила ще подарунків всім своїм і завтра буде роздача. Було би класно, якби на 1 день можна було клонуватися на кілька штук. Ще й всюди будуть намагатися нагодувати і напоїти.:girl_impossible: в понеділок треба буде бігти не 2 км, а всі 4, я ж хочу добити ті свої 2 кг. до НР. І ще вчора вичитала, що якщо стоячи щось робити робити і напружувати м"язи на філейній частині, то можна обновити форму. Ну, що ж, буду стоячи біля плити робити "гімнастику". А шо, авось допоможе:o
    Всім гарного вечора.

Останнє редагування: 21 Грудень 2014
  14. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Ранок так класно почався - розбудив мене чоловік 10.30 :girl_claping: Я нарешті виспалась, бо минулої ночі у мене була безсонниця :girl_impossible: Потім я поїхала передавати подаруночок від Миколайка мамі, така була "довольна як слон". Миколайко вгадав із подаруночком))) А так деньок пройшов досить швидко, але на душі так легко, адже завтра тільки неділя :girl_dance: Бажаю усім гарно завтра провести день:girl_claping:

15. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Ураааааааааа!
    Приїхав вчора нам Миколай з Чехії, мама нас потішила, а головне добра кава є, ну і капучіно(тепер день точно почнеться добре).А ще маю грубого пахучого ананаса, зроблю сьогодні йому ханой(з"їм)
    Вчора багато чого зробила, а сьогодні навіть вилазити з ліжка не хочу.Треба перебрати іграшки на балконі, чоловік має попаяти новорічні гирлянди+треба постригти дітей. Але ж я "в доміку")
    Всім гарного дня, там ніби сніг починається

16. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Кава.
    В наборі імбір, лимон і цукерочка
    вдома лазарет.Суцільна проза, бо всі події передмиколайові пройшли повз нас
    А погода...нема слів
    Ціни - один сум. Докупляла вчора фурнітуру на меблі, ціна за місяць піднялась в два рази ((
    Врочисто закриваю дп і йду варити їсти)
    Всім гарного дня! не хворійте)

---------- Додано в 08:57 ---------- Попередній допис був написаний в 08:56 ----------

+4 на вулиці ((( нема сніг

17. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Ранок почався 11.00))) Я "офігіла" як я могла так довго спати....Ну нічого, потім випила кавусі і аж легше стало..:girl_cool:

18. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

В голові крутиться одна думка "куда бєжать, кому отдатса". Ну і нащо я залізла в темку про мобілізацію:girl_cray::girl_cray::girl_cray:, таки би спала спокій, а тепер :sad:
    треба йти пакувати чемодани і міняти пмж

19. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

вчора цілий день спала і вночі теж, так мені щось слабо було і світ крутився, якийсь такий стан - ніякий. Так реагую на погоду, просто капець, каже сестра, що це у мене мігрень:girl_cray: Сьогодні ніби краще, правда ледве з ліжка злізла і світ ще крутиться злегка, але то що було вчора, то небо і земля. Зараз піду піцу пекти, має подруга з мужем в гості прийти, трохи полялякаємо, та й дня нема.

20. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Прокинулась раненько, наліпила вареників на сніданок. Поснідали, зараз треба йти ліпити на обід.
    Включу фільмець якийсь і будемо з чоловіком шаманити над варениками :girl_claping:
    Малюченята трохи не в настрої. Зробили ми фігурки з гіпсу, вчора їх розфарбували, а сьогодні хотіли приклеїти до них магніт, а він відлітає. Дві фігурки вже розбились. Ввечері будемо ще раз робити, але вже спробуємо приклеїти магніт до фігурки суперклеєм.

Останнє редагування: 21 Грудень 2014
Статус теми:
Закрита.