Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virchuk, 10 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Йоой! Нічого собі....
    Та то обмін Миколайками був... посиділи трошки в Челентано, ми з Максимком припленталися в кінці. Трохи не гарно так, але я думаю Тетянка не образилася на нас, бо 2 місяці не бачити сістера то трохи дооовго.

2. Irysochka

Irysochka Well-Known Member

Два дні у Карпатах на свіжому повітрі, де кругом гори, ранішній приємний дзвінок від Миколайка, відносно чемний Малюк в дорозі, стильні подарунки від Миколайка - ось що гарно заряджає на весь тиждень. Але мабуть найближчі дні усі такі будуть адже не за горами дуже гарне свято:)
    З прози - поламалася машина, а це чергові витрати на запчастини і ремонт в у.о., курс якого зашкалює і пригнічений чоловік...

3. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

4. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Ранкова кава
    ВІдключення світла змушує переглянути графік роботи і спання
    Тому працюююююю. Однією рукою мішаю каву, другою розгортаю цукорочка, чим друкую - не зрозуміло, але факт)
    Діти ростуть, свято наближається, хлібчик печеться, одяг переться. Чарівниця я, хіба нє?))))
    Знаєте яка в мене врочистість? Вперше за майже рік часу я знайшла час на в"язання. Отак
    Всім гарного дня!

5. pulpa

pulpa Well-Known Member

Ранкова кавуся...А ще треба зварити їсти,бо в холодильнику повісилась миш і в другу зміну на роботу:sad: О,і ще почистити пуховик...

6. Valensia

Valensia Well-Known Member

Якесь суцільне розчарування... В державі, в політиках, в людях... Ех. А кажуть любов на відстані, то щось не реальне. Не знаю як любов, але от переконалась, що і дружба на відстані... то не дружба.
    От таке то воно життя, не знаєш, де і коли знайдеш друга, і коли і як втратиш.
    Ну і щоб не розслаблятись зовсім, то Банк гроші не віддає, і в чоловіка на роботі скорочення, в більшій кількості, ніж думали спочатку.
    І маленька врочистість, свято наближається! До Миколая 2 дні, а в мене немає подарунка для Юлі. Треба терміново щось прикупити, бо Іруся вже питалась чи Миколай сестричці теж щось принесе :)

7. Kandya

Kandya Well-Known Member

Вівторок у мене -- найважчий, найвідповідальніший і заключний робочий день в тижні. Але і найулюбленіший. Бо я люблю свою роботу, а особливо результат, який завтра вранці мені принесе чоловік.

Але то всьо фігня. Сьогодні у мого синочка -- третього номера -- День народження! Три рочки. Поніс в садочок цукерочки, зайчик мій солодкий. То треба швиденько працювати, марафетитись і збиратись на святкування (у мене так повелось, що ДН я ніколи не переношу). Тому діток -- в "лабіринти", а дорослих -- у найближчий до них кабачок. Всьо, працювати!!!!

8. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Подарунок до Миколая малому готовий, тільки мандаринки залишилося докупити. І непомітно принести до хати, і не спокуситися половину з"їсти того ж дня :)
    Проза.. як в пісні: "Часом буває так, що в магазині ти хочеш.." всплакнути, чи що.. Але дякувати Богу, хоч не стріляють. Сімейні посиденьки при світлі свічок стали буденністю, часом святковою, часом прозовою, а деколи хоч в "забилам би" йди. Та, до речі, тре ще свічок докупити ))

9. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

В мене був протилежний приклад) Подруга виїхала за кордон і ми спілкувалися, ніби вона і далі на сусідній вулиці живе. 12 років телефоном)
    А та, яку вважала близькою (і душевно, і географічно:girl_crazy:) дуже дивно себе повела)

10. Valensia

Valensia Well-Known Member

Я не заперечую існування дружби на відстані, просто, наразі, це моя особиста дилема...

11. Nana11

Nana11 аспіранточка

Насправді, все ще може налагодитися. В нас з моєю кумою теж був такий період - коли вона поїхала далеко і я їй писала а вона якось все не мала часу. Я почала ображатися. я правда людина пряма, взяла напряму і написала ти чого не пишеш я ображаюся і т.д. Зрештою, так пройшло трохи часу я і сама почала менше писати, а потім якось все стало на свої місця, зараз ми ніби в сусідніх кімнатах вічно шось одна одній розказуємо постійно цілими днями) Як в ті часи коли жили разом)
    Я собі так думаю, шо не можу завжди все бути ідеально, в будь яких стосунках бувають підйоми-спади і в дружбі зокрема.

Йой, болить в мене все - то я так тренувалася) Знаєте як в тому анегдоті якшо жінка вирішила качати прес то їй за 2 години летіти на море. НУ в мене майже так:girl_crazy: Бо мені в суботу на ДН і я вирішила шо мені треба підтянути тіло) Головне шо Миколайко не куплений, а мама сьогодні в відриві. Ну буває:girl_sad:
    А ше головне шо переміряла свій гарюероб і одягнути на суботу нема шо...ну як завжди.

12. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Врочистість - вернувся чоловік з відрядження, маю чудові голландські тюльпани і улюблені вафлі! Ще врочистість - малюк впізнав тата зразу, хоч 3 тижні не бачив.
    А, ще - робимо перші кроки!!!
    Проза - живіт малого і, відповідно, мій сон. Я вже вчора в аптеці памперси на вагу просила... Дуже боюся йти ще якісь обстеження робити, боюся операції ітд...

13. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Солодкий хлопчик гамає цицю в мене на руках, а мама зпайшла на ДП:girl_tender:
    В мене сьогодні дуже гарний день, наповнений позитивними емоціями, спогадами, рівно рік тому я стала вдруге мамою - народився наш малюк:girl_smile:
    Святкування переноситься на вихідні, бо всі рідні не львівські, тож поїдемо святкувати до бабусів і дідусів:girl_curtsey:
    А сьогодні завела Янульку в садочок, потім з малюком побігли докуповувати миколайчиків:girl_dance:., так і хочеться наспівувати : "свято наближається, свято наближається":girl_in_love:, ще би до тої ейфорії снігу , і взагалі би класно було.
    Всім здоров`я і миру.

14. Chekay

Chekay Well-Known Member

і в мене така ж врочитість - тільки мамою я стала вперше:girl_curtsey:
    Солодка принцеса пережила ранкову фотосесію, поспала і збираємся гуляти. Прози не хочу - сьогодні її бути не може. Абстрагуюся на один день від світу - сьогодні рочок нашій пташці Твіті - все решта зачекає

Останнє редагування: 16 Грудень 2014
  15. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

А як вам бакс по 20грн?:girl_cray:

16. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

давно такого жаху не було....:girl_devil::girl_cray:

17. enigma

enigma Well-Known Member

Дорожче вже... То капут (

18. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

випала в осадок від такого життя( Навіть боюсь думати в яку ціну завтра буде бензин(
    Хоча тішусь що купили того року машину і ще дещо замовила по старому курсу(меблі)
    Тепер прийдеться всю зарплату трати на продукти,бензину та комунальні послуги. Відложити напевне буде не реально

---------- Додано в 15:42 ---------- Попередній допис був написаний в 15:40 ----------

Співчуваю тим хто виплачує кредити за житло в валюті

19. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Так на наступний рік взагалі заклали в держбюджет 22 грн за бакс, а в реальності певно ще буде більше :girl_cray:

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

при навіть такому курсі попит сьогодні перевищує пропозицію у 8 разів ,Уряд сьогодні повідомив, що офіційно в бюджет 2015 закладатиме курс 22 грн

Статус теми:
Закрита.