Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virchuk, 10 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

П'ю кисіль, їм булочку, чекаю коханого з роботи. Малюченята дивляться "Тачки", кіт розлігся біля конвектора і муркає на цілу хату, звук як від трактора :girl_haha:
    Була я сьогодні на батьківських зборах. Так приємно, коли твою дитину хвалять. Але коли я глянула в зошит для контрольних робіт з української мови.... Ааа, краще б я просто слухала вчительку :girl_in_dreams:
    Ну але як там в анекдоті"Мам, а правда головне, що я живий і здоровий" :girl_haha: Чудо моє маленьке!

Завтра їду за подаруночком, на пошту, і відразу до коліжанки на каву. А в недільку, мабуть, до Львова виберусь, треба одній хорошій дамочці подаруночок доукомплектувати. Уух, свято вже майже на порозі :girl_in_love:

2. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Тяжкий сьогодні день...похорон був...на душі так тяжко і пусто( ніяких святкових думок в голову нелізе.
    Так тяжко дивитись як моя мама переживає, а зарадити нема чим...нам ще досі невіриться що вже все(

3. iriwa

iriwa Особлива мама

Врочистість! Тадам! Я тики зробила піццу, щойно впхала в духовку. А ще зтушкувала філе риби з овочами. А зараз прийде муж і принесе мені безалкогольного пива і мармеладу. Задоволена як слон!

4. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

А ми сьогодні нарешті купили лампу в коридор, бо вже років три, якщо не більше жили з лампочкою ілліча. Тепер в нас буде гарно))) і то нічого, що з меблів в коридорі одна стара тумба, а про нормальні меблі мова ще навіть не ведеться.

5. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

напевно ні, бо сваримось далі (
    проза продовжується. Якийсь сплошний ПМС.

6. Valensia

Valensia Well-Known Member

Прозище... Все як завжди, Іру в садочок зібрати, з Юлясиком погуляти, зварити їсти, поприбирати... З врочистості-віднесла подарунок для форумляночки.
    Хотіла зняти гроші в банкоматі, а не тут то було, неможливо виконати операцію по моїй карті. Я в другий банкомат, те ж саме. Дзвоню на гарячу лінію, всі лінії зайняті. Надцять дзвінків за день, і все безрезультатно. От тобі і Дельта банк... Це ще не все. Подарунок Ірі на Миколая вже є, прийшла посилочка, а для Юлі немає, до Миколая не встигне, мабуть, приїхати. І на завершення дня, переглядала старі фото, (де я молода і гарна :) ) і надумала зробити маску на обличчя з голубої глини. Ну змиваю, а лице все червоне! І пече! Чому така реакція, не знаю, термін придатності ще не закінчився, минулого тижня робила, то асе було ок. Хотіла взяти тонік, а намастилась міцелярною водою... Ех, точно не мій день.

7. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Дуже насичений день
    -вибралась зняти з обліку машину яку продали ще давніше, в ту сторону мене підвіз мій коханий чоловік(далі поїхав на роботу), від "Скрині" прогулялась до привокзального ринку...
    -....побачила багато бруду під ногами, труп ледь прикритий(що вам сказати...для таких "впечетлітєльних" як я то мега проза), багато змучених=змордованих=розчарованих людей. Щось ніхто не посмішався(сумно....люди вимучені і це факт
    -....не знайшла частини подарунку, завтра шукатиму у Винниках і на днях завезу
    -20 хв чекала маршрутку, а потім 1.5 год їхала до Винник
    -далі декілька годин дикої головної болі бо тиск скаче і тут щастя! Я вже в ліжку
    Підсумки дня(уважно читати для тих хто ниє що все зле!просто зрозумійте що у вас зараз є і чого воно варте):

-я маю все потрібне:усі рідні та близькі живі та здорові, не бідуємо, сплю в теплі та чистоті.Маю чудову сім"ю та двоє дітей,живих батьків.Ось тут і щастя, а все решта таке не важливе та банальне(і гроші у цьому житті точно не головне!)

-не хочу їздити до Львова так як сьогодні бо лише розчаровуюсь що все так не весело
    Миру нам!

8. AilataN

AilataN жива

Вже тиждень хочу пельменів.
    Мало того, вже три дні , як вони тихо лежать в морозилці, смачні, соковиті, ароматні, з тоненьким тістом і купою мняска, заморожені, не политі лимончиком і оливковою, ароматною олійкою, не посипані чудовою паприкою , присланою із Іспанії, ...плачуть за мною..:)
    І чого ж то я їх не з"їм?
    а бо часу нема.
    то треба певної обстанівки, бажано тишину, релакс, щоб не треба було бігти в " по справам", щоб потім гарно лягти, вивернувши пузо на захід, а ноги під живіт)). Якось так.
    З тих пельменних переживань аж схудла, чесно)) Великі пальці на ногах стрункі до неможливості :)

9. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Ти, напевно, в школу не ходила...

---------- Додано в 23:37 ---------- Попередній допис був написаний в 23:35 ----------

Ха! Розказала :girl_cool: про обстанівку. Ділитись пельменями не хочеш , а нам байки про тишину і релакс.

10. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Амаретто, ви так гарно написали про оте потрібне )))

А я зараз, напевно, ще якийсь фільм гляну. Чоловік якусь забавку на компі ганяє. Спати ще не лягаємо, завтра вихідні.
    Лампу свою ми ще так і не повісили, бо у сусідки мала дитина, то стараюся шумні роботи з нею узгоджувати. Питаю - можна сверлити? А іі мацьопство виявляється хвореньке і тільки заснуло, точно б розбудили. Добре що подзвонила , а то було б прикро що ми такі поросята.
    Так що перенесли ми ті "чіпляльні" роботи на завтра.

---------- Додано в 23:40 ---------- Попередній допис був написаний в 23:38 ----------

Наталя, я б ті пельмені і без обстанівки гарненько з'іла штук так 20-30 ги-ги. Ви так то описали що вони мені аж запахли ,)))

11. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Ммм...нагнали ви мені апетиту, я теж вже пару днів думаю про пельмені, тільки в мене їх нема. у мене б вони так довго в морозилці не лежали:girl_haha:
    У мене знов сьогодні меганасичений деньок, але ніяк не вляжусь. хто б мене відігнав від компа?:girl_cool:

12. AilataN

AilataN жива

ділитися пельменями? Ні в жизнь!
    та я за пельменчики зайця в полі на одній нозі заганяю..Та я їх краще замороженими згризу:girl_crazy:
    Хай краще примерзають в морозилці, але пальці на ногах- стрункішатимуть з кожним днем відсидки моїх (ароматних і соковитих) пельменчиків у морозилці..
    блін, я аж їх спиною чую ( сиджу акурат спиною до холодильника)

13. flame

flame невгамовний експериментатор

Такого дня давно вже не було. Зранку помчалася в село, бо ж вчора були передумови. Автобус сільський запізнився і ми приїхали раніше ніж мама. Дивно, що запасний ключ від хати, в якій ніхто постійно не живе, лежить на звичному таємному місці. От нашо його там тримати? Чоловік (придалося йому щоденне ходження в с\з ), як молодий олєнь перескочив через огорожу, "вскрили хату", скоренько принесли 2 кошики дров і порозпалювали пічки.
    Я ще так кинула намьоки, може той во, обстанівка диковинна. Ага, задуже і я в лижному костюмі:girl_cool: Олька ж знала, що там буде дуже зимно, тому вбралася, як на північний полюс: термобілизна з "начьосом" і лижний костюм і чуньки Сореловські. Ха-ха. Тому була названа збоченкою і благовірний чухнув, поки теща не появилася. За той час я встигла підігріти сніданок і розкласти свій мобільний офіс. Мама приїхала десь за пів години. Далі трохи працювала, трохи воювала, але зробила те, що від мене вимагали.
    Думала вдома все буде спокійно, ага - де там. Були сьогодні несподівані гості. Вже поїхали, але їм бракнуло і продовжують банкет в Кумпелі. Цікаво, коли мужа зажене їх до хати і повернеться?

14. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Дівчата..... я на дієті, а ви 2 сторінки про пельмені пишете:girl_in_dreams:
    Прийдеться наїстись пельменів сьогодні замість вареників...
    Всіх вітаю, до речі, хто має якесь відношення до Андріїв!!!
    Вчора була прозова п*ятниця... повірка лічильників, водоканал розбудив дитину з денного сну, і години 2 вона приходила в себе, чоловік прийшов з роботи о 22:20...
    і напоїв мене пивом (єдина врочистість). На сьогодні море планів, але чомусь вони поки в логічний ланцюжок не вкладаються...
    Гарних всім вихідних!!!!

15. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Доброго рану! Думала сьогодні посплю до 12 год. мінімум, відісплюсь, а вже з 8 год. прокинулась і все, більше не спиться. Муж поруч сопе, ще спить.
    Врочистість, маю рідного брата Андрія, тож сьогодні святкуємо!

Згадала, що я минулого тижня теж дуже хотіла пельмені, але ліпити, скоріше всього, лінь було, то замовила на форумі. Ми їх з'їли, але муж сказав, більше ніколи не купляти, або свої, домашні або ніяких. Так що це був перший і мабуть останні мій такий досвід, зробила висновок, що своє, домашнє, то є своє!

16. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

я вдіваюсь!!!! Я вже вихожу!!!
    Вони мені потрібні !!!
    Андрія кажете, ми меблю збираємо
    В квартирі погром, а на кухні руїна. Я нічого не встигаю(((

17. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

І я розіс...ся на пів хати . Бавлюся в велику господиню . Що там ваші пельмені , я вже тиждень хочу голубців . Нині процес сі зрушив , але ледь суне . То ДП , то кава щось вічно мішає тому процесу . Ще подумала : вже як так сі бавити , то голубців має бути банячисько . Мабуть , затра тосі зробить . А ще би гарузову кашу і вареників . Тосі будуть в шоці від моєї наглості . І прибирання прибирання прибирання , бо малий хворий і вигонюємося ми по хаті , з усіма витікаючими послєдствіями . Плідної суботи всім .

18. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

я про голубці мрію вже місяць, от недавно привезли м'яско, я вже сьогодні стану ближча до цієї мрії:)
    З прози: повернулася з роботи, зуб страшно болить, а лікарка попереджала що буде боліти. Тепер мушу відмучитися. Ще день - два і все буде добре. З тим зубом,ще плюс в придачу голова болить - стану скоро наркоманом, бо не можу я то все витерпіти і біжу за знеболюючими таблетками. Радує те, що попереду два вихідні, ще й зараз коханий приїде, а бачила його останній раз ще в неділю. Рада як той слон:)

19. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

Погода за вікном гарна, сонечко світить, вітру в хаті не відчувається, а от надворі - дме:nea:
    Сьогодні маємо сестру чоловіка в гостях, відправила її гуляти з Матвійком. А сама маю купу роботи: прибрати, щось зготувати, то тут_то там щось зробити. А так не хочеться, голова важка... бо малий знов уночі бавився до 4:30, не виспалась, а чоловік - то взагалі, зранку на роботу пішов невиспаний, я то хоч трохи поспала ще зранку.
    От такого маєму Сову малого:connie_pull-pigtail

20. Demetra

Demetra Well-Known Member

Йой, іду зроблю чаю , бо вже всі нерви собі вимотала! Вимкнули зранку свтло, проходить три години світла нема... Ну думаю що в хаті дурно сидіти, іду хоч собаку вигуляю... Виходжу: ліфт їздить світло в під'їзді є, в сусідів є, а в мене нема... Пошпорталася я в щитку, у всіх лічильники горять, а наш ні. Певно як включали, то в нас щось перегоріло чи що... Дзвоню на гарячу лінію жеку, а вони кажуть викликати приватника, бо сьогодні Андрія і ніхто до мене не прийде! Ну йоли пали - за що я прачу комунальні послуги!??? ( а їх ще й піднімати хочуть). Надоїли ті проблеми з світлом- газом, ремонтом на орендованих квартирах. На кожній квартирі одні і ті ж проблеми, які я маю вирішувати за рахунок свого часу і коштів... Ну невже так важко перевірити все перед тим як здавати житло, а не надіятися що якось може пронесе?! ( Чисто як у нас в державі... ггг...)
    А мені ще на роботу іти сьогодні. Треба терміново наводити хоч якийсь марафет поки світло на вулиці:)
    Хай чоловік як прийде з роботи розбирається з тим світлом і що там не так.
    P.S. Надіюся поки прийду з роботи він якось вирішить те питання, бо не хочеться цілу неділю сидіти без світла...

Статус теми:
Закрита.