Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virchuk, 10 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Доброго ранку! Я вже випила ранкову каву і склянку соку, яка йде тепер в комплекті до кави. Ну бо до мене вже прийшов Миколай і приніс чудо техніки - соковижималку. Тішить те, що мені на роботу після обіду, але маю ще щось їсти зварити і прання.

2. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Ні, я живу на Сихові...

3. lilochok

lilochok Well-Known Member

Ранок почався з ранкової пробіжки по засніженому місту на пару з чоловіком. Стільки всього чудового в нашому житті є безкоштовним - це врочистіть))
    Щодо прози - робота...багато роботи...потрібно готувати річні звіти

4. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Ранок в дома почався з кави, а на роботі із зеленого чаю. :girl_in_love: Усім бажаю гарного дня, а я далі пішла працювати :girl_smile:

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

Вчора трохи швидше вклалася через головний біль, і попросила чоловіка швидше збудити, щоб хоч трохи збитися з того совиного ритму. Нині встала на годину раніше, а голова не квадратна то суперврочистість. Бажаю всім провести день з користю!

6. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Врочистість: чоловік завіз на роботу зранку машиною :girl_tender: (врочистіть, бо йому то дуже рано).
    Ну а проза: працюю...

7. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Вчора трішки поЖопінгували з коліжаночками:girl_tender: Як я то діло люблю.
    Запарюється моя щоденно-небуденна кавка. Мрію, щоб хтось мені подарував мандаринку. Негайно!!
    Проза - роботи багато...

8. flame

flame невгамовний експериментатор

а ми проспали:girl_impossible:, дрихнули до 11, як медведі. І ніхто не дзвонив, ні разу, ні на один телефон. Ото, я правильно вчора ввечері задач нарізала, що всі з переляку зранку не чіпали:girl_crazy: І саме головне не натупили:girl_tender: Гггг.
    Тепер проза - треба вставати до "мартена". Йду попорпаюся в морозилці і придумаю, які ж то кулінарні подвиги мене сьогодні чекають.

9. Багіра

Багіра Well-Known Member

та йой, я от проспала перукарню в день шлюбу))) (ми його брали в інший день, були тільки найближчі)
    я ж то до весілля жила сама, ніхто не подзвонив, не турбував)
    довелося самій волосся вкладати)

10. popelushka

popelushka Well-Known Member

Але ж мене сьогодні дітки вигуляли: вранці вибралися на вулицю, а там така краса, стільки снігу. Взяли наш снігохід і я тих малят тягала по вулиці, на двох більше сорока кг:) Каролінка натішитись цим снігом не може, дитина полюбила тепер прогулянки.
    З прози: швидко сьогодні все випрала, попрасувала, бо ж вимикатимуть світло... вчора так два рази сиділи без світла, ще вдень є чим зайнятися, можна піти просто на вулицю, а ввечері, це просто:girl_devil:
    А врочистість моя така: дітки в мене золоті, синочок бавиться з сестрчкою, а в них така любов, так обіймаються, Кароліна його заціловує:) Зараз Юльчик сам виявив бажання читати книгу, а Каролінка дивиться кольорові сни. Ну а я йду на тренування до Джиліан, бо дуже розслабилася.
    Завтра матиму пошуки подарунку для чоловіка, а заодно і "провітрюся" трішки, бо ж нікуди без малечі не ходжу.
    Усім гарного настрою і хорошого дня!

Останнє редагування: 10 Грудень 2014
  11. arushka

arushka завжди досягаю мети

копніть ще мене до неї, або скажіть, най Джиліан до мене прийде, бо я трохи кг скинула і розслабилась, а вони, гади, назад намірились:sad:
    Проза-проза. Противна на смак кава, зате дешева, до наступної з/п будем пити той напій з віників
    Оцінки дитини-відкриття року, сиджу-думаю, чи вже починати переживати, чи їй то перейде
    Маю настрій до прикрашання-декорування хати, але поки в кишенях свище розглядаю сайти з красивостями, надихаюсь
    Прозова врочистість- зробила порядок з документами. Усіма:wacko1: Тепер всі папірчики-листочки-записки підшиті-поскладані в ідеальному порядку.
    Провела чоловіку екскурсію,у якій папці у нас що, руками чіпати заборонила:xaxa:
    А ще в мене на балконі своя синичкина ферма. Я вже місяць залишаю їм корм, спочатку прилітала одна, потім дві, а тепер цілий колгосп синичок. Хоч щось приємне

12. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

З врочистості те, що прийшов до мене уже Миколайко і приніс мені абонемент у Спорт Лайф такий як я хотіла, у будь-який час+ басейн:girl_tender:. Пішла його оформляти і зустріла свою знайому з якою я не бачилась років 5-7 і як приємно було почути ,що я не змінилась і не видно, що нещодавно народжувала.З"явилась у мене останнім часом така жага до змін,до пізнання чогось нового і до самовдосконалення, що я така горда за себе:girl_claping:
    Ну а з прози.. курс долара та й та війна, ех:sad:

13. Музик

Музик Мартуська

а в мене піднесення і знову випічка. попросили спекти для хлопців в АТО пряників і ще чогось, то я вирішила для них штолени зробити. наробили з дітками 5 коробок іграшок, купили цукерок, тепер ще випічку закінчу і завтра все відправимо. ах, так мені радісно від думки, що наші вироби зігріють хлопців (ну я дуже на це надіюсь), хоч трішки радості і відчуття свята їм надішлем.
    а поза тим знову тренування (на кінець другого думала, що відкину копитця), почула річ, яку не мала чути і тепер мучусь моральною дилемою. хоча сніг, мені тепло, їсти є що, чоловік виздоровлює, тому жалітись нема на що. а за тиждень вже Миколая. я була чемна-чемна, чесно, і так хочу подаруночка

доробила і упакувала: [​IMG]

Останнє редагування: 10 Грудень 2014
  14. AilataN

AilataN жива

Допис в стилі girl_claping
    Фуухх, можна видихнути..
    перша ночі?
    та йой, то не проблема:girl_claping:
    Головне що нам подарунок на Миколайка приїхав о 23-й:girl_claping:
    Нове ліжко:girl_claping:
    ну довго він їхав, довго... рік і ( скільки то з третьої дня?) 8 годин.
    стріпали мну нервів зо три кіля, але юж, привезли.. :girl_claping:
    В хаті аромат дубовий, гарно))
    тільки- но закінчила стелити постелі, вклала малу. А мала- ви би то бачили, як вже вона скакала і тішилася :girl_claping:
    татові показали ліжко по скайпу :girl_claping:
    ще сьогодні прийшла в гості наша Оксаночка, вона у Мар нянею була, відтоді наша близька подруга, я б сказала- родина :girl_claping:
    ніяк ми її не відпускали, чудово балакали, частувалися, грали в ігри, чудово провели час:girl_claping:
    Потім ще одна моя подруга прийшла, підтримати в чеканні подарунку, бо чекати ставало все тяжче і тяжче ( тут має бути смайл зі сльозами на очах, але ні):girl_claping:
    тікаю спати, дяк за увагу :girl_claping:
    П.С. а класно як ті всі дівчатка ритмічно скачуть? точно не москалі)) ще й в долоньки плескають)))
    всьовсьо, йду спати))

15. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Файно так інколи вночі не спати.
    Тишина, всі сплять.
    Роби, що хочеш)))),
    Сижу, роблю- ото темку вже нову створила, купі друзів відписала, 2 чая з солодким злопала.
    В перервах між тим і цим пару бажань в список дописала.
    Мо ще фільма собі включити? Подумаю, ага:girl_crazy:.

16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Шторм починається. Ніби все наготувала, але страшно. Ще маєм заїхати в магазин купити газовий балон, на випадок відключення електрики. Помоліться за нас і всіх людей в Каліфорнії. Востаннє таку негоду тут бачили 10 років тому

17. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

нні-ні. вночі треба спати.
    Зараз відвезу малечу в садочок і.....далі рахувати:girl_cray:
    Кава...кава десь була, я навіть смаку не відчула. Дівки, я реально так працювала дуууже давно

18. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Доброго ранку! Каву вже випила, мужа на роботу відправила! Думаю, як би то до купи сценарій до Миколая зліпити. В садку буде Літургія, а тоді свято, я головне дітям віршики роздала, ідею свята знаю, а що за чим ще потрібно написати. Вже досить відкладати з дня на день! Діти так чекають Миколая, рахують дні, то і не дивно, бо не тільки діти чекають!
    Я, наприклад, вірю в чудо, і думаю якщо молитися до Миколая, зараз і просити миру для країни, то Миколай нам його подарує.
    Врочистість, я сьогодні вихідна і до мене має прийти коліжанка у гості!

19. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Я вже на роботі, але чогось тая робота мене зовсім не береться.
    Вчора досить файно посиділи з коліжанками :rus: Голова нині не бу-бу, я виспана і достатньо довольна. Привітання я приймала вчора по телефону, електронній пошті та у всіх соцмережах. І сьогодні ще "доступ к тєлу прадалаєцца".
    .
    Всьо. Більше ніц цікавого.

20. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

я заслабла...:girl_cray: шо то за кака мене вчепила. горло пече, голова як баняк. ходжу в масці, бо боюся заразити Кетрін. викликала дідуся трохи бавити онучку.
    врочистості наразі ніякої. зараз йду готувати щавлеву зупку. тоді прасувати, тоді всіх пообідати, тоді...
    отак я хворію. нє, щоб полежати. нема на то часу((

Статус теми:
Закрита.