Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virchuk, 10 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Вчора був дуже тяжкий день (багато роботи)..... А сьогодні не знаю коли додому прийду :girl_blush2: Але всім побажаю гарного дня)

2. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Ранкова кавуся під МастерШеф.
    Аж самій захотілось крем-карамелі :girl_in_dreams: Ну або хоча би якоїсь картопельки пюре. Треба снідати перед тим, як дивитись кулінарне шоу :girl_haha:
    Коханий на роботі, Темусик в школі, Данусик вирізає сніжинки.
    В Артемчика сьогодні тільки три уроки, тому, коли прийде зі школи, будемо нарешті писати листа Миколаю. Стільки хотілок, ааа, а ще плюс акумулятор, як той Миколай все донесе :girl_haha:

3. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Діти в навчальних закладах, а в мене ранкова кава.
    Чи то погода, чи то шо. В мене таке враження, що по мені їздили трахтором всю ніч.
    Про "відкласти все і зайнятися улюбленою справою"... от думаю, поспати чи повязати.
    Частіше переймаюсь питання, а чи можна взяти відпуск від декретного відпуску:girl_haha: Поки вчора не було світла діти побились за ліхтарик, потім за лего, потім зробили безлад. Не допомагало бавитись в хованки, в театр тіней...І потом я психанула, рикнула на них, і наробила з 1,5 кіля печінки тортів і салату. А ще 5л чанахів)))Напевно будемо їсти до неділі
    Приїхав сусід з Ати, розказав, і ще багато цікавого.
    ВСім гарного дня, миру і солодких мандаринок!

4. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

доброго ранку, милі посиденьки!
    нічка не принесла очікуваного відпочинку, тому я і далі ходжу на автопілоті. каву не п*ю, тому не можу собі нею помогти. зате нагодувала нашу сімейку смачним сніданком, випила 2 півлітрові горнятка чаю і ніби трооошечки ожила. але якби зараз поклала голову на подушку, то б відключилася одразу)))
    сьогодні свято, а значить хатня проза почекає.... будемо сьогодні з Кетрін відпочивати. вчора зробила відро вінегрету і виварку тушкованої картоплі з грибами. маю спокій з кухнею до завтра:girl_cool:
    за вікном літає сніжок, але мені чогось не хочеться йти гуляти. може трохи згодом підемо провітримося з донею, бо безвилазно цілий день сидіти вдома, то дуже трудно.
    плани на сьогодні: почати вишивати спільний процесик:girl_claping:; подивитися "Мастершеф"; написати лист до Миколая...
    усім гарного дня! миру і спокою.

5. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Сьорбаю свою вже неранкову кавку, любуюся туманом за вікном.
    Якась така дивна незимова зима цього року.
    Наших родичів теж вчора підняли посеред ночі аферюги. Ставки ростуть, просили 4тисячі у.о.. Просили б менше, може, і отримали б:girl_cool:. А так, від шоку про кільіксть грошей, родичі згадали розповіді про аферистів і стрималися...
    Йду працювати і ловити врочистості дня.

6. arushka

arushka завжди досягаю мети

Не сплю з 4 ранку, випито 3 кави, 1 капучіно, ібупром і нурофен, бо страшенно болить голова
    Закалатала 4 каву для свого завжди низького тиску, потім додумалась поміряти тиск . 170/100((((
    Випила пів таблетки від тиску (то мені кара за те, що підколювала чоловіка минулого тижня, як мав високий тиск, що він старий пень:girl_blush2:, я більше не буду)
    Тепер лежу-чекаю ефекту
    Сусід вже привітався зі мною своєю дрелькою і молотком, якщо буде довго дрелити, піду його вбивати
    Завтра чекаємо друзів на вечерю, мушу сьогодні спекти торт, видумати суперзакуски з наявних продуктів, замаринувати м"яско і привести хату до порядного стану. Проза
    Врочистість -дитина побачила, що мені зле, сама зібралась в школу, загріла собі голубці, розклала-заклала посудомийку, поки ми з моєю головою лежали.
    То так незвично - встати тільки, щоб закрити двері і знайти чисту кухню і записку :"нічого не роби сьогодні, я прийду і все зроблю":girl_in_love: я вже її заесемесила смайликами і сердечками, так приємнооо!

7. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Хотілося б і мені за років 10 отримати такий супер приз . Ви супер-мама . Йду повимиваю сльози , а то перелякаю свого мацьопика . Він ще не знає , що можна плакати від радості .

8. Gorda

Gorda Well-Known Member

Знали би ви, як мене починають пресувати, коли я трохи розслаблюсь. Ніхто не оцінить, я це знаю. І не подякує. Вже краще так, ніж постійно бути під психологічним тиском. Мені це важко терпіти. Це палка з двох кінців. Виходу не бачу.

9. lilochok

lilochok Well-Known Member

Було у мене колись щось схоже...
    Для себе вирішила хай я буду "хворою на голову" в їх очах, зате щасливою ;)

10. Gorda

Gorda Well-Known Member

Lilochok, дякую за підтримку. Я стараюсь так робити.

11. arushka

arushka завжди досягаю мети

та лАаадна:girl_blush2::girl_blush2:
    я нормальна (у всякому разі, сподіваюсь:)), просто якось звикається, що дитина-то дитина, малявка, а в один момент -бац!-і розумієш, що вона вже майже виросла.
    Я не вмію словами того описати..
    З приємного: тиск впав, голова перестала боліти, сусід перестав дрелити, ще б хтось накопав мене в сторону кухні, було б супер

12. Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Дуже болить голова.Погода за вікном добиває.

13. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

А в мене пропав голос, захрипла зовсім ((( З носа ріки, вже набридло хворАти((

14. Багіра

Багіра Well-Known Member

а в мене в хаті весілля
    сусід напевне купив караоке чи що... дуже голосно, не знаю як маю малого вкладати спати.. в 6 ще самі співали, а зараз просто включає
    і ще й російські пісні:girl_devil:

15. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Я вже ледве тепла... від тої роботи... так хочу вихідного, і напевно він мені не світить. Минулі дві неділі я гуляла на хрестинах, і тепер маю ще одного чудового похресника. І так виходить що працюю я вже 3 тиждень до 7 год, і встаю кожного дня як не в 6, то в неділю в 7. Я така невиспана і знесилена, що схоже впаду пляцком! А начальство хоче роботи...геть не жаліють нас...суботи робочі і без скорочень.
    навіть часу і сил не хватає зайти і почитати ,що хто написав...

16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Поки дитина спить, привела себе в порядок, привела в порядок кухню. Думала, що доця прокинеться і підем гуляти, але, здається, збирається на дощ :sad: ех...вчора теж не гуляли. Думаю, чим то зайнятись...

17. AilataN

AilataN жива

У мене сьогодні гості, італіано-мачо.
    Бардачелло, Пофігінчелло, Спаткичелло, Гамнячелло ( не путати з гражданіном Гімнюковичем), і Роботачелло.
    Класна компанія, пра?
    ну і все , що з тих гостів виплило , те і приплило, але одні Америкоси :
    Містер Мускул, Бейбі сітер, піца мейкер, і Скрудж Мак-дак.
    Отакі справи))

18. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

В мене сьогодні був дуже важкий день (працювала з 9.00 до 21.00) :girl_impossible: А завтра буде ще гірше....Аж боюся завтрашнього дня :girl_impossible: Вже мрію: коли я здам той проект!?

19. Inglor

Inglor Well-Known Member

А в мене сьогодні не врочистість, а ВРОЧИЩИЩЕ. Прийшов до мене сьогодні Миколай . Дівчата, я про такий подарунок вже давно мріяла... Але, я не скажу, що саме, бо на Миколая всі будуть ділитися своїми подарунками, а я вже не буду мати чим похвалитись. Тож хоч тут для себе продовжу це свято))).
    Проза - ех, не отримаю я цього року подаруночка під подушку. А, ну і (не смійтесь), в мене якась "розумова криза", чи як то правильно сказати, бо ніяк не придумаю Миколайків для своїх мацьоп. Конструктори ніби й заскоро, машинків мають багато (не дуже й ними бавляться). Мо то їм по швабрі з мітлою купити, бо до цього маминого інвентарю летять як скажені)).

20. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Доброго ранку і смачної кави всім!
    В мене теж вчора був на диво важкий день. Нічого не клеїлось, завдання з*являлись неочікувано... Але ніби-то є результатик невеличкий, і це тішить. А ще тішить, що сьогодні п*ятниця! Ура-ура!
    На цьому тижні ніяк не могла виспатись, ніяк не могла зайнятись своїм хобі, ніяк не могла дочитати книжку. То з прози.
    Врочистість: моя дитина. Така стає доросла і розумна... Аж не встигаю за її розвитком.
    Вчора читали віршик:
    "Щітка з пастою готові
    чистить зубки малюкові".
    То показала, де в неї зубки, де в мами зубки, де щітка, де паста. Потім ще повторила: "і щітка, і пака (паста)". Ну не розумничка?

Статус теми:
Закрита.