Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virchuk, 10 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hexe

Hexe Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Тре йти спати, а я щось зависла на ДП - цілий день не заглядала(пекла штолени, напекла 8 штук, думала шлях мене в кінці трафить). завтра з малою знов теліпатися в охмадит, і в поліклініку тре, і поїсти чогось зробити... ех, мені б мішок мандарин, файну книжку, вмоститися на ліжечку - так би цілий день просиділа.:girl_in_dreams: мєчти-мєчти..

2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Аналогічно. Й хоч я народилася зимою, люблю зимову пору виключно із сніжком невеликим й помірним холодом..За вікном. Зиму я, як ведмідь, пересиджувала б дома. Он сьогодні, поки пройшлась 5 сек без рукавичок, цокотіла зубами, ніби я гола...В мене все тоді тріскається шкіра на руках, вони червоні, ніс червоний, з носа ріки...Беее.
    Стратила сьогодні купу часу по походах по різних магазинах, а дітки з татом були, шкода, що не все вдалося купити із запланованого (в тому числі овечку для "Анонімного Миколая-4, все якісь страшки попадались, а не овечки), але нічого :). Так вже жду канікул сашкиних..Поки я була відсутня, він виносив мозок татові. Ну нічого, тепер краще мене розумітиме, як то важко з такою все стрибаюче-бігаючою дитиною в 4 стінах цілий день.

3. poetka

poetka Well-Known Member

Аналогічно!!!!!!!Не люблю лід під ногами До зими я байдужа, а от осінь дуже люблю,і те листячко різнобарвне,краса....
    До теми: віддала роботу, і пішли гуляти в центр,як гарно, і пахне вже святами,ну принаймні мені....
    В малого панаріций на пальчику на руці,не хотів за руку гуляти, а я ще сварилась,кажу,дай руку. а він ні...Чим мазюкати,скажіть,щоб помогло???

4. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Ну і по суті. Ходили з чоловіком і з Анюткою в ляльковий театр. Хлопці з нами не ходили, вони вже без нас тусуються. Я цьому і рада ( мої хлопці вже такі дорослі і самостійні) і сумую ( так швидко час летить, що я не встигаю їх "виховувати"). Потім сходили в ПХ на чізкейк, заодно прихопила з собою ще один собі на сніданок ;)
    Одним словом : врочиста неділя. Всі здорові, очікування канікул, Миколая і свят. До речі, я вже прикупила всім подарунки: і своїм діткам, і похресникам, то є файно!
    Ще би миру на сході і, думаю, кожен з нас був би щасливий. Тримаймося!:ua:

Останнє редагування: 1 Грудень 2014
  5. нталька

нталька Well-Known Member

А ми сьогодні, чи то вже вчора були на святкуванні. Святкували Романа. Отак-во. :) А то з понеділка школи-роботи, а іменинник ну дуже хотів свята. Назбиралась купа галасливих хлопців і мацьопих дівчат. Було прикольно за ними спостерігати, але шуму було - ого! І щось то іменинник розійшовся так, що зібрав у кімнаті менших хлопів і почав їм розповідати, що Миколая нема, що то батьки, що він сам на 3 ночі ставив будильник і бачив маму. Мій не здавався, все намагався довести, що Миколай є. :) А я то всьо слухала тихо з куточка, де годувала малу, і не знала що сказати. І щось як вже дома вкладалися спати малий почав про Бога, Ангелів, життя на небі мене розпитувати, свої роздуми розповідати. Якась така цікава розмова вийшла, але чомусь мені сумно після того, бо дуже все серйозно малий говорив. А ще казав, що цього року нічого не чекає від Миколая, бо знає, що Він має допомагати тим, хто там, де війна. Питав мене чи Україна переможе. - Звичайно переможе!

До речі, усіх Романн, Романів і Романівних з іменинами! :)

6. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

І ми почали святкувати іменини синулі ще сьогодні. Тобто вже вчора.
    Хороший видався день. Мої сестри - працюючі, понеділки в них загружені, а племінничка вони люблять і не прийти не можуть, тому канун Ромчикового свята ми провели в немаленькому родинному колі. Так приємно було, хоч і несподівано що всі прийшли привітати, розважити і урізноманітнити наші вихідні. Роман набавився з двоюрідним братчиком і з своїм друзякою, Дарусю вже так вибавили-виносили, що я за весь вечір аж скучила за нею.
    Безмежно люблю свого чоловіка. Безмежно люблю свою сім'ю. Навіть в сні не уявляла що такі відчуття можуть переповнювати так сильно.
    А завтра, тобто сьогодні - хоч знову понеділок, але він обідцяє бути трішки святковим, бо ж день Ангела ніхто не відміняв)))
    Вітаю всіх Романів, Ромасиків і Ромчиків! Божої опіки і щасливої долі!

7. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Всіх Ромчиків та Романовичів-Романівних зі святом
    Нас, українців, з початком нашого рамадану
    про мене))))
    Ранкова кава)
    Врочистість - діти сплять))) Ви чуєте цю чарівну тишу? і тільки я сьорбаю каву, відгризаю канапочку і шумить кулер ноутбука
    Проза - це сон і докори сумління.
    Вчора робила звіт за місяць, а це такий кавалок роботи...на 800 сторінок + підрахунок всякий. А дітки хочуть уваги, короче наричала на обох, обидвоє дістали по дупі, обидвоє плакали і ображались.
    Але, звіт зроблений, діти сплять)))
    Подивилась карму, зрозуміла, що в мамів двох хлопчиків приблизно завжди однакові розклади па жізні:girl_in_dreams:
    І ще, шановне суспільство, прошу стукнути в карму, хто знає в яку ціну мандаринки на Шуварі, і машинки-модельки в гуртовні на Бузковій. Треба доукомплектовувати Миколу.
    А ще маю пєчальку. але то таке...життя
    З надією на краще та мир в країні

8. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Випита моя щоденно-небуденна кавка.
    З першим днем зими всіх нас! Хай вона принесе всім врочистість!
    Прозовою несподіванкою стала температура за бортом:girl_bye:. Нє, ну я дивилася на градусник, перед виходом з дому... Але ж не настільки мало похолодати:girl_flirt:
    Клацаю зубами, гріюся кавою.

9. Inglor

Inglor Well-Known Member

О, то ми не одні вчора почали святкувати Романа. Вітаю свого коханого двойорідного братика з днем Ангела, впершу чергу бажаю здоров'ячка і мирного неба над головою. А також вітаю всіх Романів і Романівних.. Але ми ще сьогодні йдемо на поправини (тобто на каву), бо вчора ще подарунок не був готовий, тай тьотя була категорично проти щоб вчора вітали. То ж мені це було добре))) Вона правда казала взагалі нічого не дарувати, але хто б її слухав.)))
    Всім гарного дня.

10. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Ааа! Зла, як пантера! На цілий світ! Грррр... знову "мої" ( читати, як чоловікові) родичі мають мене і мої слова в .... ! Як це мене дістало! 2 місяці все нормально і бац! Знову все з нуля! Все, мовчати я більше не можу, не хочу і не буду! Я стерво! Все! Закінчилось в мені все хороше що було! А не подобається нехай не дивляться. Менше будемо їздити до них, більше будуть цінувати....
    І так починається вже 2 мій ранок...

11. Inglor

Inglor Well-Known Member

Smiwna, в нас часом не одні і ті ж родичі? Але після слів моєї свекрухи "Де ти бачила, щоб невісток любили", я вже й не реагую. Єдине, мені гірше, бо я ще й мушу жити з ними(((

12. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Ех! Мені сказали подібне.... цитую: прийшов сусід: хтось ся всрав? Господиня: та як хтось? Та Невістка!
    Trojandochka, я вас розумію і знаю, як то важкооо. Мене там просто ненавидять! Я маю слухати тільки їх, робити тільки те, що кажуть вони, і ходити і їздити де хочуть і скажуть вони.
    Зараз п'ю кавусю і їм домашній гамбургер.... піднімаю настрій. Так сказать

13. Багіра

Багіра Well-Known Member

Я бачила щоб невісток любили, і мене люблять... Може своєрідно, але поважають і цінують 100% Це при тому що невістка я не найліпша далеко) Так що все від свекрухи залежить, так своім і скажіть:)

14. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Моя не вміє змовчати. Завжди вколе в найболюче місце. ....

15. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Болить мене голова вже третій день, заклало мене так, що жодні каплі не помагають, єдиний плюс, що горло вилікувала зразу, але це не радує, коли дихати не можеш. Температура 37,3, ні туди, ні сюди. Біда, що напарниця пішла в декрет, і немає кому замінити мене :girl_cray: Як я не люблю такі ситуації! Так що, їм часник, цибулю, полочу горло, ніс, п'ю калину, малину і мушу бути здорова!

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну во і маєш "носи дитино шапку". То я до чого, я в своїй шапці вродь і не зимній подвійній повідморожувала собі нині вуха. Тіпають, болять... Тре повертати свою куртку з капюшоном з примірок, забити шо вона на розмір більша і ходити собі біди не знати... Бо поки я її продам, мої вуха відпадуть:girl_mad:.
    І ближче до теми. Врочистості дньом с огньом не сіщіш))), прози ціла курпа вже аж важко пхати.
    Не маю що розказати, діти, баняки, морозИ... Святослав нині на дворі вивів мене так, шо я чуть свідомість не втратила, а дома випила баньку заспокійливого і як мертвому припарка.
    Вирішла нині що щось треба міняти,а що саме ще не придумала. Та невідомість і та зима мене так напрягає шо ну. А ше мене чогось починає дратувати, коли мене кличуть "дівчино", ніби то мало тішити, а мене дратує, бо виглядає мені що люди просто до мене ближче не приглядаються, а приглянуться- розчаруються. Так-так, я вмію собі нафантазувати.:girl_impossible:
    Всім файного вечора. Іду робити кУтлєти.)

17. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Ооо а в мене "так сказать прасвекруха" трохи мене любить (чоловікова бабця), але зі свекрухою (мама чоловіка) в мене якась така хороша гармонія (навіть не думала що так стосунки гарно складуться)..:girl_curtsey:

А я тільки "вилізла" з того... Виздоровлюйте! Бо скоро маємо зустріч!))):girl_crazy:

18. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

А мені сьогодні якийсь малий з 3 класу питає - ти що робиш? А я малому в шафці прибирала в школі. А я така в курточці, шапці з бомбоном, зі своїм ростом 1,50. Мені трохи челюсть відвисла...

19. Музик

Музик Мартуська

а в мене нині тренування, потім ще одне тренування (я тепер після зумби ще на степ ходжу, лапи відвалюються, але то неймовірно круто), а по тому ходила на обід і какао з зефірками (Креденс на зиму зробив таке щастя) і нарешті вламала мужа піти на Поводиря, замовили на завтра квитки.
    в центрі вже хатинки для ярмарку розкладають, але снігу таки нема ще. то сумно трішки
    ну і крапля прози - гавкнув мій комп, напросилась в гості до мужа на його комп, геть не зручно, і всі матеріали на ноуті моєму, ну але маю надію до кінця тижня він виздоровіє.

20. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

врочистість - я Романівна:girl_tender: ну ви поЙняли, вітали ми нині татка мого:girl_wink: щойно прикатулялися з родинної вечері у батьків. дідусь щасливий, тішиться новим теплим светриком улюбленого кольору. і я щаслива, що йому сподобався подарунок:)
    надворі морозець, в хатці тееепло, ми нагодовані і задоволені. Катруся бавиться своїми лашками-пробує одягнути блюзочку. то на голову тягне, то на руки-ноги:girl_haha:
    зараз нап*юся чаю і почну нарешті!!! вишивати спільний процесик :d64:

усіх іменинників та іменинниць з святом!

Статус теми:
Закрита.