Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virchuk, 10 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Сижу закриваю хвостики:d23:.
    За час наших пригод зі здоров'ям хвостиків накопилося порядно. І що саме цікаве- розрулити я їх маю до завтра:connie_pull-pigtail. Бо на них завязана фігова туча людей.
    І що саме цікаве- то все так легко розрулюється:d7:.
    Обожнюю свою роботу, ага:kiss:.

З цікавого- по 4 години в день на процедурах лежу і роблю нічого. То так важко блін))). В голову зразу лізе купа ідей, які я мушу реалізувати тут і зараз. Бачили б ви мене ЯК я вдома то все записую жеби не забути:girl_haha:.

2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Мала мега-насичений день, стільки всього встигла, сама шоці... Але результат - моя манюня заляпана болотом по самі ..фари, бо де мене не носило. Зате знаю, що ціни на тюлі-штори-постільну білизну просто скажені...Й це на гуртівнях!..
    Добили мене морально уроки з Сашкою, а саме англійська.. Агррррр...150 раз йому кажу, як то читається, вже й диск слухали, далі те саме...Плюс мій юний дослідник повідрізав кісточки в новесеньких пензликів й повикидав то все за стіл....Щоб я не бачила..А, й коврик для мишки порізав ножницями....На мої розлючені питання, для чого він це робиив, відповідь: "А це не я"...О, Боже, дай мені мудрості й терпіння!!! Як дівчата-педагоги собі ради дають щодня...Це тре точно мати покликання й любити свою справу, бо я після 3 разу повторювань-нагадувань впадаю в нерви..Жду суботи, щоб якось розвіятись й відволіктися...

3. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Всім доброго ранку!
    Для працюючих чудова новина: сьогодні п*ятниця:girl_blum:
    Та і я, сидячи в декреті, обожнюю п*ятниці. У мене це - батьківський день. Їду з доціком до батьків і релакс до вечора, бо з нею носиться баба... і трохи дід:girl_wink:
    Попереду 2 вихідних, як завжди, хочеться якоїсь феєрії, розвіятись...
    Врочистість: вклала я багато енергіїв один малееееесенький бізнес-проектик, і ніяк у мене нічого не виходило, аж поки я не вирішила: "не моє". Аж ось на цьому тижні все зрушило з мертвої точки і навіть грошинку трохи вдалось заробити:dance:
    Вчора аж попа в милі була, набігалась... Ввечері впала на ліжко і провалилась в сон. Навіть не знаю, скільки разів малечу годувала вночі, по ходу, уві сні це робила, як в старі добрі часи:d25:
    о, ще врочистість: продовжуємо ходити на східні танці, в мене Аня вже чіпляє хустину на попу і крутить нею аж гай шумить

4. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Ранкова кава.
    Проза - кашляють всі.
    Врочистість - вчора провели всі роботи для поклейки шпалер, познімали виключателі-розетки-налічники. Сьогодні малеча засне в обід, а мама з татом будуть клеїти:girl_crazy:
    В повітрі пахне святами. Якби не війна і фінкриза, можна б було вже джінг беллз співати та всі інші. Перескладала вчора морозилку і так собі подумала, що ні в один рік вона не була так заталована, як зараз.
    Чекаю суботи:girl_in_dreams:в мами буде вихід в люди
    Всім гарної п"ятниці.

5. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Ранкова чорна кава з цукром, без молока, вирішила посмакувати останою ложкою кави саме так.
    Тихенько переходжу на чай,какао і несквік бо кава моя приїде перед Миколаєм. А заварну напевне завтра таки куплю ба кава маст бі хоча б зранку.

От і в мене так. Попідтягувала свої замовлення, розібралась з пп(бо поки посиденьок не було дістала шок, банально не встигла виписати усіх номерів на неділю)
    Ремонт в дитячій підходить до кінця. Вчора пофарбували стелю. Завтра якщо чоловік приїде до обіду то буде клеїти шпалери, якщо ні то вже в понеділок.Сестра моя дивується що нема таких більше варіатів які б за 1 тиждень зробили ремонт , це при тому що ми з чоловіком двоє працюємо.Так хочеться дітей потішити різними дрібничками, купила тюль "маквін". В неділю ще треба купити ковролін, штори, ще одну тюль, дитячий світильник, нові розетки......А, караул, рятуйте мене. Треба все писати на листок бо забуду
    Єдине тішить що це вже останє що мона було зробити в квартирі(хоча до свят ще коридор треба освіжити бо там багато-багато руць на стінах)
    Зловила себе на думці що в 2015 році жодних ремонтів(максимум будова:girl_crazy:це єдине за що я готова зараз братися, з вірою в краще майбутнє)
    О сніг, як я тебе цього року хочу і не хочу. Хочу бо люблю коли зима сніжна, а не дощова, але розумію що цього року снігу нам не треба! І надіюсь що дасть Бог і його на сході не буде.
    Миру нам!Отак би закрити очі,загадати бажання щоб все закінчилось, усі вдома, лапатий сніг і свято наближається.....

6. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Ранок почався гггг! як завжди з кави. Температура нормальна - 36,6. Ціхо-ціхо! Нині цілий день лежу, шануюся, щоб раптом гірше на стало.
    В планах зробити олів'єшку, але ж розумієте, плани - то така справа, непевна...Але больбу і моркуву таки поставлю варитись, бо в холодильнику миші. Висять собі, та й висять... Ага, і я не маю майонезу і горошку. Тому тут постає дилема, шануватися чи зганяти до магАзіна.
    Михайлів, Михайлин, Михайловичів та Михайлівних - самі знаєте, з чим.:girl_tender:

7. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

День почався жахливо...:girl_devil: Голова - баняк... Але бажаю усім гарного дня! :girl_tender: Адже сьогодні у нас 2 свята: Михайла та п'ятниця :girl_tender:

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Встала ранесенько, бо накрутила будильник. Нє, нагалярових справ нема, але вчора я вимурдувана своїми болячками разом з малятами заспала як прибита аж до 11.15 год і тому весь день мені пішов шкереберть, отже нині все це поправила вставанням в 6.45.:girl_yes:
    І того маю видраїну кухню, свіжий манікюрчик (томно вишневий з рожевими нігтиками на безіменних пальцях, плюс вишневі блискітки), ну... і більше нічого не маю)) .
    Голову вирішила не мити, зроблю собі чарівну гульку))), бо мити і вискакувати на двір зараз не ризикну, та й як скзала би моя мама "твоїй голові ше нічого не бракує", помила під краном передні зістрижені "пюрки", десь чула хторсь таке робив:girl_crazy:, та й хватіт.

В планах поліклініка, ідем до сімейного лікаря на прослушку))), до гінеколога по аналізи і ще б дуже не помішало явитися до окуліста, бо шось та застуда мені на очі пішла, ліве око, якби хто підбив, червоне, трохи підпухше...:girl_impossible:
    І ше я побачила нині на машині, що під вікнами сніг. Може комусь в радість, а мені від того суууумно.:girl_cray: Ну, але ладно, зато маю шанс вигуляти свою нову зимову куртянку, яка мені, млін, шось геть розподобалась. От як брала її осінню, виглядала така супер-мега-модняцка і колір дуже оригінальний, а тепер позимніло, бац і пів Львова в таких ходить. А я так не лю такого. Але вибору у нас нуль, тому буду пробувати її нині полюбити.
    Мої малята вже побудились і пішли в пляс:8:, як ж всетаки добре, що я вранці аж цілих 2 години від них мозгами відпочила, а можливо частковий недосип поправить кава.
    Всім файнезного зачайованого дня.)

9. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Друга чорна кава, менша дитина заснула, старша- на вулиці разом з дідусем.
    А в нас прозаааа- Маркіян вчора заснув о 01:45, це був просто караул, всі спали, а моя дитина брала до рота шкарпетки і повзала сміючись по всій хаті:girl_wink:, і як результат- я зовсім невиспана, бо напередодні, прокинулася 04:00, бо мої діти не просто кашляли, а гавкали.
    Яна вже другий тиждень кашляє, особливо вночі і зранку, вже не знаю, що її давати і чим лікувати, ну відповідно малий тільки почав.:girl_emo:
    Немає нічого кращого, за здоров'я твоїх рідних, а все решта-це дрібниці:girl_wink:
    Хочу снігу і морозу, може тоді діти менше будуть хворіти.
    Всім миру і здоров'я:girl_tender:

10. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Почну з врочистості - свято іменини в мого тата і частково в синочка, бо має два імені при хрещенні на честь 2 дідусів. Чекаю ще 10 хвилин, бо тато в церкві і буду дзвонити, бо зранку не встигла, бо приїхала свекруха онука вітати :girl_wink: В хаті як завше " типовий армагедон " з малими дітьми. З прози - спина болитьььььььь, але вже не так сильно, бо наважилася на корекцію . То від сьогодні щодня буду робити вправи, щоб не витрачати в майбутньому гроші на лікування. Отак дівки починаю над собою працювати. Як знов напишу десь за місяць , що спина болить, то надавайте мені копняків :girl_wink:.

Всім файного дня !!! Вітаю всіх Михайлин, Михайлівних і Михайлів !!!

Останнє редагування: 21 Листопад 2014
  11. Shamna

Shamna Мамуся

Ранкову каву сААбразілі на троїх . Мама з бабусею зайшли в гості, трохи розвеселили нас з донечкою і підсолодили мені день шоколадом. Останній раз ми були на вулиці ще у понеділок ( не враховуючи 5-тихвилинні походи в поліклініку ). За ці дні переробили всю можливу роботу, сьогодні відпочиваємо, влаштую день перегляду гарних фільмів і косметичних процедур.
    Доні краще, температури нема, вже набагато веселіша, бавиться і виспівує щось на своїй мові, веселить мене.
    Всім гарного дня і Михайлівни зі святом Вас!

12. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Тільки вилізла з піжами) Ранковий сніжок - додав краплинку радості) (жаль що його мало). Зараз маємо з чоловіком справи, доця спить. Як небуде нічого падати - підемо гуляти)

13. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Ура, п'ятниця, останній робочий день і вихідні! Сьогодні встала в 6:15 год. В 7:30 год вже була на роботі. Сьогодні в садочку мали з дітками Літургію до Михаїла, так гарно, святково, тоді ще діти маленьке свято робили про Михаїла і ангелів, які збунтувались. Пів дня пролетіло, настрій чудовий. Працюю я до 19:30 год., точніше, садок наш працює, а я доки дітей не заберуть, а забирають переважно до 19 год. інколи до 19: 20 год. Завтра запросили нас на день народження, 30ліття, буду трішки святкувати, юхуууу!

14. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

А я сьогодні встала о 7:30 зрештою як і кожного дня. Приготувала чоловіку сніданок. Сама поснідала. Тай прилягла з планшетом новини почитати. Відкриваю очі. А на годиннику перша година ))) ото почитала, навіть не знаю як заснула. Тепер треба вийти купити бурячок і зварити борщик. Ну і може завтра пошукати племіннику і похресниці подаруночки на Миколайка. Вже знаю, що хочу купити, тепер треба пошукати де то є.

15. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

Вчора синок гарненько проспав всю ніч без плачу і вередувань, лиш на годування прокидався. Тому вчора ранок почався з врочистості: я виспалась і прокинулась з чоловіком разом зранку, зробила сніданок, і ми удвох попили кавусі, так гарно посиділи, поспілкувались, поніжились, пообіймались. люблю...
    Думала, що така врочистість вже буде і надалі, та ж ні. Цієї ночі ранкова така наша з чоловіком врочистість закінчилась, і почалась проза: малюк знов погано засинав, заснув 4:30 ранку, відповідно, ранкова кава з чоловіком відпала, пішов мій милий сам на роботу, навіть не поснідавши, бо проспав:girl_impossible:
    День нічого врочистого не обіцяє, проза...проза...проза!

16. poetka

poetka Well-Known Member

Те саме....Подивилась кліп : https://www.youtube.com/watch?v=AhKDfC_bibk&feature=youtu.be розревілась,згадала це все,і чим воно все закінчилось..Настрій впав,якось сумно....і відчуття марності...Але роботу потрібно доробляти, беру себе в руки...

17. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

Ранок почався із ніжної усмішки Соломійки до тата - обожнює його) Встали, ходили по хаті і нюхали лілії, які приніс вчора тато на нашу 4 річницю розписки):girl_wink: А далі по плану - бавимся, цицяємся, готуємо щось....
    Мінус - останнім часом нема часу зайти на Посиденьки щось повідписувати! То з Мією купу часу треба, зготувати поїсти, погуляти, в магазин сходити і ще багато справ! Хіба читаю про педприкорм постійно...
    Треба виправлятись)))

18. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

І в нашого синочка сьогодні "часткові" іменини, бо має церковне подвійне ім"я. Про свято нам нагадала хресна, ще й такий чудовий подаруночок від неї отримали;)Прогулялись, з"їздили в метро, оглянули новоірчно - різдвяний ярмарок там, і повернулись додому. Малюк відмовився вкладатись на обід, то вирішила сьогодні протриматись без сна, може вечером швидше вкладеться. Настрій незрозумілий, бо ще й підпсули його трохи, але подзвонила до брата, виговорилась і стало легше. Так ціную його підтримку :girl_tender:На цій хвилі йду приготую вечерю і чекатиму чоловіка з роботи. Щось мені так олів"є захотілось , але йду шукати чи всі інгредієнти в наявності. Всім гарних вихідних і чудового настрою.

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

І було мені щастя- приїхала мама в гості, я залишила на ню Андрія і пішли ми тільки вдвох з Святославом. І було мені нещастя- гінеколога не застала, до окуліста не попала.
    І ще, якась загадка, на мене цілу дорогу таращилися і оглядувалися... нє, а ви шо подумали))), не мужики, а жінки та дівчата. З чого би це?:confused:

Ше м трошки пожаліюсь, я вже дуже заскучила за мужом, а його навіть на годинку не хочуть додому відпустити, бо там і уколи і крапельниці і ше цілий букет свіжих діагнозів. Пєчалька... аж плакати хочеться, ще трошки підлікуємось і поїдемо в госпіталь на відвідини.

Всім файних вихідних.:kiss:

Останнє редагування: 21 Листопад 2014
  20. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

В нас проза : малий ще хворий . Сопельки-кашель-температуру ми вже майже пережили , залишки героїчно поборюємо . Тепер в нього "сів" голос (забула діагноз) і на вулицю нам НІЗЗЯ- це не проза , це жилєтка . Моє непосидюче дитя вже тиждень дома , і в мене вже "криша єдєт по чуть-чуть" . Ми не заразні , а гуляти не можемо . Нудимося дома . Може форумівку в нас проведем ? Буде новий формат , а ?

Статус теми:
Закрита.