Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virchuk, 10 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. flame

flame невгамовний експериментатор

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

День стартанув з того, що я встала і зрозуміла, що далеко не піду сьогодні. Калатає мною, ломота страшна. Вирішила зміряти температуру. Ха-ха, 35.1, питання: хто взяв мої 1.5 градуса і нашо то йому треба було. Я, зомбі, а всім щось від мене треба, всі 4 телефони розриваються, пошта взривається. До обіду трохи розчухалася. Понесло мене в Ашан за продуктами, маммма мія. Як душа без тіла. По приїзду додому глянула в торбу і обрадувалася, набрала невідомо що і як з того щось людське зготувати - квест. Здрастє мастер шеф. Десь година 5 все як рукою зняло - отямилася, але роботу сьогодні завалила. ТО напевно Посиденьки захворіли і потребували ремонту і мені передалося. Зараз живчик. Вишиваю.

2. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Вже годину, як випила каву. Спланувала собі походити по магазинах, ще треба купити, щось для похресниці. Планую, щось з розвиваючих ігор, але що саме ще не знаю. За вікном погода не радує, хочеться заритись під ковдру і нікуди не вилазити.
    Всім гарного дня!

3. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Я вже на кухні з ноутом і великим горням кави. Сьогодні першим ділом пролупила очі і відразу на ДП з мобільного. Ага, все ОК, можна тягнути Жозефіну з ліжка.
    Значицця так! Я ще в піжамі, величезному халаті і не дивлюсь ані у вікно, ані прогноз погоди. Голова велика, я лінива.
    Буду пити каву і читати, читати, читати... ДП.

---------- Додано в 09:51 ---------- Попередній допис був написаний в 09:48 ----------

Пи.Си. І на карму і вупше, щоб ви сі не нервували: Рудий був у Польщі. На моє запитання, чого мені не сказав, була геніальна відповідь: "Ти ж і так знаєш".:khomyak: Все-таки жіноча інтуіція, я її називаю чуйка, існує. Як і чоловіча логіка :girl_blum:

4. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Сьогодні ми подуріли, спали всі до 09,30)):girl_crazy: і лягли в 22,00).В планах сходити в поліклініку з дитиною, приготувати їсти, і скупитись в супермаркеті)

5. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Ну що, наркомани, ломка пройшла?

День незвичний, бо без чоловіка. Але ще трошки, буквально крапалик.
    Що вам розказати? Приходив до мене Миколай. Передав нам через маршрутку цілий кульок фруктів, ліки і свіжоспечений хлібчик.
    Отакі ми були чемні.

Малишня далі хвора, тому Темусик другий тиждень має канікули.
    Робимо інгаляції, пшикаємо, закапуємо, п*ємо і мажемо.
    Короче - робимо все, що можемо.
    Погода не тішить, тому на вулицю ми і не ходимо. Нам і дома добре. Тепленькі чайочки, мультики, кексики і фрукти. Ех, що ще треба? Жменьку здоров*ячка і татка дома :girl_claping:

6. Divchyna vesna

І в мене сьогодні таке діло було. Привіз бананів з лимонами, лікувальних порошочків-чайочків і меду. Буду пила тепле пиво з медом.

7. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

І ми подуріли- не спали до 5 ранку ,наша донечка, таке враження готується до святкування Нового року.
    Відповідно я сьогодні пожовано-поломана, і як на зло в холодильнику пусто, коли донечка лягла досипати, я торчала на кухні, варила, парила. От така мамська буденність)))
    Всім теплого вечора!

8. Nitriotka

Тєма! Мені чоловік залишив дві пляшки Домса. Вкладу дітей і теж собі пивка теплого з медом вип*ю.

9. Іра Калушка

Іра Калушка Well-Known Member

Ох, на роботі зіпсували настрій.... Тому купа справ, які треба доробити і зробити просувається ну дуже повільно. Зроблю зараз міцної кави і працюватиму-працюватиму..... А я так планувала сьогоднішній вечір присвятити вишиванню.....

10. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Сьогодні день був довгий! Я встигла по магазинам пройтись. купила похресниці подарунки. Зготувала їсти, поприбирала в хаті, попрасувала випрану білизну і навіть поспала, правда що тепер в ночі робити буду....хм...надіюсь, спати )))

11. Divchyna vesna

В мене те ж саме, тільки темне. Воно добре з гречаним медом. Я вже навіть в шклянку налила, велику, спешелі для пива.

12. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Йой!!! Скоро буду мільйонеркою:girl_cool: на роботі всі готувались вже до свят, а тут на тобі , ніяких свят пашемо як припечені! Ледве додому принесла свої кості , які ще подорозі до ліжка вимили посуд, і все більше мене ні нашо не хватить... Обрадували що будемо працювати і в суботу , а ще як треба буде то і в неділю. Святковий настрій десь втік,вибрати подарки нема коли,і так буде аж до новорго року. Може хоч зарплатою порадують.

13. flame

якісь у Вашого Миколая дуже бистрі олені. Хоча,якщо з вашої сторони до нашої перейтися по всіх чемних, то до мене якраз вчасно втрафлять :girl_cool:
    Я тільки на Михаїла на завтра мешти пуцую, точніше черевики. Казала мені мама раніше, що не буде в селі нічого робити, але певно тато їй так дзюру в голові сверлив, що будемо завтра в бабиній хаті.:girl_claping: Було би то у Львові, якось не те відчуття. Як в селі празник, то має бути в селі, а не у Львові. Нє? Може то мені ще псіханути, тряхнути стариною і на танці чухнути?
    Відсутність ДП спонукає до корисної праці. Мій проект "Гардеробна" сьогодні нажив купу супер ідей. Вже мені дуже непогана картинка вимальовується. Ті рейки і полиці, які планувалися колись давно, пішли на "пенсію". Часом дивуюся звідки в людей така фантазія береться, от ніби нічого складного немає, але до моєї голови не приходить. Заодно і мій pinterest ого як поповнився. Як комусь треба, стукайте, виставлю в " Місцях і системах зберігання речей" Тепер ше би фінанси на то дістати і можна починати велике втілення.
    І направду без Посиденьок якось не по-собі
    шо правда, то правда:girl_flag_of_truce:

14. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Тільки давай не так, як минулого разу. Добре?
    Відправили сьогодні від нашої сім'ї невеличку допомогу нашим Захисникам на Схід. Всього лиш 4 величезззних коробки з харчами, одягом і запчастинами!... Пишаємось собою, але тільки трошки....

15. Nitriotka

А я буду пити в ліжку, щоб потім знову музику в коридорі не слухати. Без паслєдствій, скажем так. Хто не в тємє - розказую. Я не алкашка, просто від пива з медом теплого, мене дуже розгрібає. І часом можу довго дорогу до ліжка шукати.

16. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

:girl_cool:як на мене, то доволі вчасно ДП перепочивало. Я хвости попідтягала
    Де б взяти Миколая....
    Я виснажена, відчуваю, що коло замкнулось і треба поміняти картинку, навіть якщо вона не хоче мінятись))) тоді можна буде зробити вилазку в кіно, чи шо, бо треба вдвох з коханим відпочити, а малявок наразі немає з ким лишити.
    Ремонт медлєнна і уверєнна просувається.
    Сьогодні до мене навідалась кулінарна муза (нарешті), я трохи потрусила морозилку, Старший приніс картоплю з лоджії, музь її начистив, короче зараз на плиті соображають на трьох рагу, борщ та картопляне тісто):girl_in_dreams:
    Отакий вечірній чай, точніше горняточко з домашнім вином.
    Всім миру!

17. flame

раз така проблєма, перед споживанням хмільного напою треба намалювати собі карту і положити в кишеню або натягнути шнурок:girl_blum:

18. Nitriotka

Кому проблєма? Мені проблєма? Мені то не проблєма, я можу спати і в коридорі. Там теж тепло чисто, про м*якість не думається в такому стані. Діти не зрозуміють :girl_haha:

Муж минулого разу не міг зрозуміти звідки в мене перегар, бо ж ніби лягала спати. Так лягала, що вирішила завернути на кухню і попити водички. І так попила, що зовсім не водички.
    Коротше, нема чого тут мене обсуждати, я ще навіть не починала нічьо пити. Ще з чоловіком по скайпу тре поговорити.

19. flame

20. shparynka

shparynka Well-Known Member

Отже, маю підозру на запалення легень, з лівого боку. То так може бути? Зробила гарячий укол і тепер болить мені рука. А ще я вчора стала на вагу. Це ужас. Нє, не так- це УЖАС!!! Оголосила віднині бойкот вечерям. Зп нема, а я її так хочу!! Купила сьогодні малому зимові черевики, знаєте, якого розміру? 46-го!! Ото лижі, півкоридора займають. А далі що? Хочу щось смачненького, і щоб хтось за мене мойву почистив)) Але зробити то мушу, через не хочу. В пралці полетів підшипник. Гроші, аууу, де ви, я за вами сумую!!

Статус теми:
Закрита.