Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virchuk, 10 Червень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (7)

Сиджу довольна і красіва. Фотозвіт зараз буде у відповідній темці.
    Дякую дівчатам за таку чудову організацію такої чудової справи. Одна проза, що я всу оцю красу притарабанила домів і нема кому показати, у вечір п"ятниці... Ну, нічо! Буду сама любуватись.

2. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Аби ви знали як я сьогодні добиралась додому. Перед самим виходом з роботи подзвонив начальник і попередив аби на метро, по можливості, не їхали люди. А мені без метро ну ніяк. В мене робота дааааалеко від дому. Я то намітила собі план дій, але то електричка мені втекла з під-носа, бо в касі була перезмінка і я довго брала квитки, то корки на дорогах, то я ще каву шукала, яку не всюди продають, то економила на маршрутці, яка знову подорожчала :girl_devil:. Додому їхала майже 4 години :connie_pull-pigtail
    Вирішила поставитись до того, як до пригоди, тому не сильно нервувалась такому повільному добиранні.

3. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Не знаю в яку мені тему, чи в затуркані, чи в жилетку. Мала їхати до свекрів вранці. Все спакувала. Одна проблемка - я проспала((( Квиток тепер вже не повернеш, гроші на вітер((
    Поїду вже ввечері, і якось підозріло багато на вечір квитків, не знаю що то робити. Чи викупити зараз, щоб не пролетіти чи вже на вокзалі купити?
    Тож треба було виставити будильник і не зберегти :girl_emo:
    Добре хоч я солодко виспалась :girl_haha:

4. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Такий хороший-хороший день, почався просто чудовим ранком. Сніданок і кавуся з сімейством на покривалі, на вулиці. Потім всі завалились в ліжко і лежали-дуріли ще годину. Потім коханий пішов на свій проект, добре, що проект в селі, принесемо обід таткові на роботу.
    Зараз буду смажити вафлі з заварним кремом, варити пловчик. В хатці прибрано, потрібно ще прання розвішати і інше закласти. Ну і чекаю коліжаночку на обід на кавусю. Всім сонячного, тепленького і цьомального дня!

5. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Проза - пральна машинка поламалась, добре, що вуйки з ремонту взялися її ремонтувати сьогодні і може до вечора вже буде вдома. Врочистість - свекри привезли величезне відро із малиною, ото жую, скільки душа забажає :nyam2:
    Сподіваюся, муж за кілька годин закінчить працювати і підемо годинку погуляти, вихідні все-таки..

• Подобається Подобається x 1
  6. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

вийшло сонечко і на душі стало веселіше!:girl_yes2:
    виспатися не вдалося, бо одна маленька панянка товклася по мамі і таки змусила прокинутися:) зате дали поспати нашому таткові, зготували смачнезний сніданок-брускетту(а по нашому гарячі канапки:girl_blum:)+омлетик+чайок+цукерочки. трохи поприбирали і вирушили на пошуки салфеток,щоб задекупажити кавовий столик:girl_cool:. файно,що є ерго-доня так любить їздити на мамі-таті:girl_yes:
    салфеток не купили,зате побували на виставці ретро автомобілів на пл.Ринок. посолодили собі день в "Світі кави", де наше дитя підморгувало до всім цьоць довкола нашого столика:connie_pull-pigtail
    зараз Кетрін спить, татко працює, а я маю вишивати:d64:, але затягнуло мене на посиденьки:girl_impossible:
    все, йду колупати бабусину вишиванку :girl_bye2:

7. Shamna

Shamna Мамуся

Вихідні, а в мене ні настрою, ні здоров’я нема. Були сьогодні у Львові, нічого не зробили, більше стомилися. Вже три дні болить шлунок, невідомо від чого, а сьогодні ще додався понижений тиск. Доця щось почала вередувати, напевно зуби, бо ясна якось підозріло виглядають. Завтра маємо йти на день народження і треба негайно брати себе в руки. Попереду ванна, манікюрчик, педікюрчик і спати.
    Всім здоров’я і гарного настрою!

8. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Сьогодні така чудесна погода, файнезне сонечко. Пішла сьогодні з сестрою в центр. Подивилися на раритетні машини. Людей багацько)))
    Зараз в дома сиджу, голова болить віл всього шуму((((

9. AilataN

AilataN жива

Головний спогад цього дня : я так скакала в резинки, шо аж сусідка прибігла.
    Розшифровую :
    не хотіла йти на базар з дитиною, то залишила під наглядом подруги-сусідки, зі словами- та шо там, я на пів години.. Пробіглася, накупилася смакоти ( смородинка/і всяке/ ну ви в курсі що там на базарі є/аж око тішиться)) За цей час моя дитина порвала наніц сподні і облилася водою:girl_crazy:
    Приходжу- а дитина перевдягнута у інший одяг, причому хлопчачий)). шок! :)
    Потім Айлатанша вирішила , що пам"ятає як то скакати в резинки, поставила робитися зупку, і свої знання передавала молодшому поколінню. Коротше, я поки дітей вчила, цибуля з морквою задиміли на всю хату і вулицю. А я шо? я собі скачу))
    Прибігла сусідка з дому навпроти, питалася що горить.
    А хто не скаче- той москаль :xaxa:

Маруся ввечері заснула на назві казки :)
    і я йду..
    всім гарної неділі.

10. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Ранкова кава)))
    Маю купу подій для дописів і в вихвалялки і в жилєтку
    Вчора був гарний день, насичений подіями.
    Цілий день я з чоловіком переміщались по нашому життєвому просторі роблячи корисні справи, городик тішив нас огірками, кабачками і горохом, чорною смородиною. Режим харчування перейшов в вітамінізацію всієї родини, Десь під вечір невідома мИсля вдарила мені в голову і ми вирішили поїхати до лісу. Навіть взяли хідники потрусити і покривала. Ми трохи потішились тією поїздкою, бо знайшли три сироєжкі. Але найбільш довольні нашим вечірнім вояжем лишились комарі)))) десерту з трьох різних груп крові вони напевно давно не отримували
    Вупщем, вдома на ніч глядя пограли в футбол, намазались псилобальзамом і полягали спати
    На сьогодні планів тільки наготовити їсти.
    Всім гарних новин, а я пішла дп погортаю)))

11. Heureuse

Heureuse вірю...

милуюсь наслідками чудового вчорашного дня- обвітрені губи (печуууть), спалений ніс (виглядає шикарно) і жахливо болять ноги (будем вважати, що то вони так накачались ггг)
    але все одно було дуже класно, бо ми як вийшли в пів 1, то аж в 7 прийшли, вірніше приповзли) добре, що є Оксанка, яка весь час везла коляску з Матвійчиком. дитині то шалено подобається, а я що, мені не шкода)) об'їлись сушами, натринділись з подружкою, нафоткались з малюками. одним словом- файна префайна субота.
    сьогодні поки відпочиваєм, а далі буде видно, може знов десь поволочимся))
    всім гарної та сонячної неділі! :)

12. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Гарний сонячний вихідний! Що може бути краще? Сиджу собі на терасі і снідаю чорницями з йогуртом, а доця - цицею і печевом:) З врочистості- мій розумний телелефончик, завдяки брату, знов зі мною, і це супер. А ще у малоі тепер є дитячий басейн, завдяки бабусі з дідусем. От би дочекатися справжнього літа і взагалі буде рай:) Анюта уже третю добу мене радує - жодного проколу з туалетом, дай Боже, щоб так було завжди. Сьогодні байдикуємо, бавимося і сидимо вдома, істи ще вчора наварено, хата прибрана, маєм повне право. Всім гарного дня!

13. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Неоднозначні відчуття.
    Розміняла от четвертий десяток, з чим себе щиро вітаю. Хм.
    І ніби все чудово, і ніби все про що мріяла по життю поволі здійснюється, і точно-преточно я щаслива і всім задоволена...алеж...десь там глибоко затаївся неспокійний червячок.

Оскільки я тепер точно знаю, що мрії матеріалізовуються, то треба щоб ми всі разом почали мріяти про спокій на нашій землі, тоді стопроцентів все буде добре.

14. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

От і в мене так. І якось так кепсько на душі...але в жилетку не піду бо маю вихвалялку. Вчора брат постелив 2/3 плитки у ванній, виглядом я мега задоволена. Сьогодні я не витримала і таки допросилася чоловіка занести ванну на своє законне місце. Знаю що неділя і то гріх, але оте миття в тата вже другий тиждень мене добило. 1 година не хитрих махінаій і вже діти та чоловік покупались. Вчора мала таку величезну прозу що шукала валідол, але не знайшла. Покупалась і мене трошки "попустило" з того стану відрази від людей які лізуть туди куди їм зовсім би не пасувало. А ще в мене дні на тему "запаси на зиму". Вчора обірвала порічку, заморозила. Варення вже зробила. Зараз їду до тата обривати вишні, завтра буду мати заняття. На тижні планую ще зробити чорницю(а потім якось малину) і все. Йду покупаюсь в новій ванній і таки ловитиму хвилю "що все буде добре". І нехай там зроблено лише половину, але вигляд однозначно кращий. Всім гарного дня!

15. Pulupjak

Pulupjak Active Member

У мене врочистість. Ми зараз на селі, Настя бігає по саду від куща до куща і обриває, читати обїдається , ягоди. Аня трохи в діда на руках , трохи в баби- нехай трохи бавлять) А я сиджу під гріхом і попиваю зелений чайок. Так добре. Діти цілий день на вулиці, немає ніяких новин, просто насолоджуюся гарною літньою неділею.
    А завтра приїдемо до Львова і буду заморожувати ягоди , знову почнеться буденна рутина.
    Я з вами мрію про спокій і мир! Молюся за усіх хлопців і їх сім'ї, які десь там і не мають можливості провести святу неділю в колі родини

16. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Вчора гуляли трохи - врочистість. Були на пл Ринок, подивилися ретро машинки, посиділи в кафе, трошки я розвіялась. Проза - малюк - неспокійний, мучиться бідака, спить зле. Нині відпочиваємо.

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Ех,а я таки ненормальна... Сидю, дивлюся веб-камери Криму і ...ностальгую :) А все чому? Тому що сонечко, літо, і воно- не таке як завжди. Бо як завжди- це би я пакувала валізки у свій коханий Крим. А зараз дивлюся- там така краса: куди не включи вебкамеру- сонечко, спокійне-спокійне море і практично "0" людей : Гурзуф- та будь-ласка- лежи , де хоч; Коктебель- хоч у футбол грай; Новий Світ- кілька голів у воді "не рахується" :) і так далі по списку.... Неділя, середина дня і така розкіш Липень вже на носі- та раніше про таке я лише мріяти могла: приходиш на пляж, а там- красота... Одним словом, ех... І ніякий "берег турецький" ( болгарський, чорногорський і т.п.) мене не тішить...

18. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

як я Вас розумію, сестра поїхала до чоловіка в Сімферополь, дзвонила що лежить на пляжі і нікогісенького немає, поїхала до своїх татар в Солнечногорскоє, пустота, ні одне кафе на пляжі не відкрилось. А там така чистесенька водичка, ніде більше такої не бачила, і дельфіни, які майже кожного ранку плавали і стрибали недалеко в морі, так що їх було дуже добре видно.

19. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Ранок почався з вигулу собаки і потім я швиденько зібралася і поїхала до хлопця до дому на село. Ми собі, щоб не сидіти в дома поїхали кататися на велосипедах в поле. Погодка дозволяла, сонечко прекрасне. Я загоріла, та навіть згоріла на сонці. Плечі червоні((( і ще все болить, бо давненько вже не каталася. Ще знайшла місце де росте багацько малини))) все, то був мій рай))) наїлася її на рік наперед)))

Останнє редагування: 29 Червень 2014
  20. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Недовго))))бо пішли ми гуляти з Зорянівонькою і нашими хлопцями...так файно було. Набавилась з мацьопством, нафоткались всі. Короче позитив. Після відпустки продовжимо....

Статус теми:
Закрита.