Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем famenlviv, 24 Серпень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

а ми щойно приїхали, так добре вирватись за межі квартири:girl_claping:

2. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А я оглянулась - і вже п"ятниця! Коли, куди? Час летить попереду моїх думок.
    Сьогодні в планах відвідини лікаря з меншою, малювання зі старшою і ще ввечері в гості до іменинника-похресника.
    Вихідні, в т.ч. понеділок - вже сплановані, а там кінець місяця не за горами).

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

в нас нині День Їжака - Сергійкові 2 рочки. Коли? Як так швидко? щойно ж солодко їжачився і вчився піднімати голівку... На знак того, що "дещо лишається незмінним", мій хлопчик почав день з грудного молочка. Ми надули кульки, Дмитрик не пішов в садочок, обіцяв не бити Сергійчика цілий день :)
    Гречка на сніданок вариться, Їжачок бавиться, Дмитрик гукає до Віруні, я готую нам "ранкове вмивання принцес" - відвар ромашечки...
    Завтра маємо їхати в село, не хооооочу, блін. Але що поробиш. Добре, що ще є до кого їхати... бабі чоловіковій в квітні 93 вже буде.
    взагалі, звісно, я хочу спати. Я завжди і весь час хочу спати. Особливо о 16.00 і о 20.00 - хоч спи стоячи.
    Але до 16.00 ще далеко, отже, можна встигнути багато чого зробити!

4. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Потребую серйозного копняка...
    Вчора на сьогоднішній день купа всього спланувала - а насправді вже півдня пройшло і нічого не зроблено(((
    мушу їхати, бо то вже остання, мабудь, мамина вечеря - через це дуже кепсько на душі, але треба не подавати вигляду, а це дууууже важко ...

5. sofka08

sofka08 kasperjonoks

О це якраз про мене. Вчора з такою серйозністю сіла складати список запланованих робіт, чоловік аж здивувався, звідки в мене такий запал ентузіазму під вечір:girl_curtsey:, але сьогодні мій ентузіазм мене видать покинув, тому список залишаю на інший раз. А сьогодні маю настрій, на забаву з дитиною і все. Будемо гуляти, бавитись, дуріти. А ще дуже мені хочеться шоколадки, тому одягаємось з малечею і йдемо гуляти. Усім гарного настрою і позитивних емоцій на сьогодні.

6. napoleona

napoleona Well-Known Member

ой, уже п"ятниця...
    я вже така вбита, але стільки всього з робила, в 7 30 я вже пішла в поліклініку здати кров, бо вони наплутали мої аналізи:girl_devil: потім прийшла додому і до 10 год прибирала, зробила дитині їсти і т.д, потім манікюр, скупитися мінімально на базарі на салат:) Люди! які там черги, а що буде завтра? потім знов у поліклініку за довідкою і о, нарешті, я докотилася додому черепашачою швидкістю)))
    планується міцний обідній сон з дитиною і складання речей в дорогу, бо їдемо на цю святу вечерю до чоловікових батьків.
    Всім веселих свят, смачної куті!

7. amaretto

А ми повернулись з базару, купила сир собі на сирник, гарбуз на крем-суп....і багато всього. Дітям хомяка:girl_devil:я проти домашніх тварин, хотіла купити для дитини вже у свідомому віці, але після походу до сусідів в яких є хомяки малий вже 3 день мене мучить. Ходить за мною "мама ну благаю!!!!!!!!!!"
    На сьогодні ще маю багато роботи, але зараз відпочиваю бо бігли додому швидко, я тепло одягнулась, прибігла як буряк:girl_crazy:
    Цікаво наскільки того хомяка вистачить.......і мене :girl_devil:

8. Holly

Holly Moderator

Я собою горджуся гггг. Зробила генеральне прибирання в 2 кімнатах і коридорі. Це з відсуванням усіх меблів, знімання килимів і т.д. Перебрала дитячі іграшки - з п"ятьох ящиків лишилось 4. На завтра лишається лише кухня. Бо вночі планую почистити килими і прибрати ванну-туалет. І завтра буду відпочивати ура-ура. Бо я останні дні ледве дихаю. Сплю глибоким сном 3-4 години. А решту часу дивлюсь в стелу, рахую хвилини-години на годиннику. Вже і каву перестала пити, а з сном якісь приколи.

9. kati

kati Well-Known Member

Я сьогодні енерджайзер))) З самого ранку мала гостей- не дуже люблю ранішніх гостеей,( це ж треба скоренько ліжка застелити, себе в чуства привести, хату в порядок...хоча то так добре мобілізує, і виявляється можна об 11 бути вже при повному параді))) але загалом гарно покавували. Потім забрали старшого зі школи, в темпі вальса обід, вкладання меншого і мамця( тобіш я) втікла в перукарню! Ура!Ура! :girl_spruce_up::girl_spruce_up: нарешті навела лад на голові. а то щось затягнула я цього разу( терпіти не можу відросші корен:girl_emo:і...)Прийшла додому- а в мене в гостях мамуся, сістер з спартаком( знов дієта відклалась:girl_devil:)Посиділи дівочою компашкою(не рахуючи дімона), полялякали..Старші хлопці поїхали в баню з ночовкою, тому ми з Дімулькіним самі. Мали ввечір таку атракцію-дімка в мене зараз великий шанувальний нашого весільного відео, але завжди дивився тільки перший диск, а сьогодні сказав включити третій( так так, 10 років тому відео знімалось по 4 год:girl_crazy::girl_crazy:))) це не те що зараз роліки забабахають і все.)Так от цей 3 диск- то танці-шманці далеко за північ. Уявляєте, як я насміялась? нє просто наржалась, бо то не просто танці, то танці 10-річної давнини!!!:girl_haha::girl_haha: Вобщем Діма був в шоці з мого регота.
    А тепер найліпша година за весь день- тиша, я , комп і вино))) Обожнюю отак деколи побути ввечір сама.
    Солодкий всім снів і гарного щедрого вечора!

10. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а у нас аж 7 чи 8 годин....То нам так типу "бонус" - я за 10 років лиш раз десь на початку те відео переглядала...В нас ще на таких великих касетах - тре оцифрувати нарешті, а то ще розмагнітиться касета. Треба на 10 річницю переглянути - або в квітні (розписка), або в серпні - самій цікаво на себе 10-річної давності глянути :).
    Проза - з"їздили з Сашком на черговий огляд до ЛОРа. Я весь огляд (десь 30-40 хвилин) сиділа як на голках, бо як олень, припаркувала машину не зовсім там де можна, та ще й проти шерсті :girl_blush2::girl_blush2:. Мені було дуже соромно й почувалась я рагулиндою страшною, але там реально було ну тааак вузько, що я толком правильно й розвернутись то не могла. Треба було чекати, коли вуличка спустіє і їхати проти руху (там односторонній), а як на зло, там така колія з машин була....Що я покинула своє авто двома колесами на тротуарі, зробивши відстань, щоб проїхав візочок....
    В Сашки вже хоч прогрес з тими соплями є, в понеділок знову їдем. На завтра купа планів, як т овсе докупи зліпити...нарешті приїхав муж з тижневого відрядження. Завтра вперше сама буду робити вечерю. Муж агітує в село до нього їхати, а я не хочу, бо не можу там нормально спати...То мені жарко, то холодно...І я весь час з закладеним носом після таких ночівель...Та й ліжко не те і взагалі...

11. amaretto

день протримався, зараз всі сплять. Іван чомусь вирішив назвати хомяка Іванком, сказав "ну він же мій".
    День пройшов під девізом "день хомяка". За дітлахами дивитись,хомяка охороняти....Вчора купили клітку, класну таку, з знижку 50% бо там була маленька тріщина, сьогодні вже 2 тріщини. Поки я відвернулась Володя підняв клітку і випадково кинув. Тепер хомяк Іванко знає що таке 3х разове сальто, а я спокійна бо клітка всього 30 грн:girl_wink:
    Найбільше мене вразив мій чоловік який від 20.00 вже 2 рази міняв хомяку тирсу та воду,годував, а коли я винесла той клубочок в іншу кімнату спати то поставив його з підлоги на диван щоб не змерз:8:і то нічого що у нас в квартирі 25-27 градусів+хомяк виглядає як сусільний клубок шерсті(довжиною 3-4 см)
    А тепер коли всі сплять я тихенько працюю+читаю дп
    Всім солодких снів

12. карапуз

карапуз Well-Known Member

У нас тепер, щовечора, разом з чоловіком, перегляд якогось фільму :girl_smile:. Сьогодні, поки я шукала щось таке, щоб сподобалось нам обом - чоловік заснув. Думала його розбудити, я ж так довго шукала :connie_pull-pigtail, але раз він сьогодні готував сніданок, а я спала до 10 :girl_flirt:, то хай вже спить.
    Вранці зробила собі маску для волосся з гірчиці. Сиділа собі спокійненько, аж поки чоловік не запитав, що буду робити, якщо виключать воду. Я спочатку жартувала, а потім щось почала хвилюватися :girl_crazy:. Не витримала я зазначений час, погнала змивати, ну його, буду краще робити маску увечері, увечері проблем з водою не буває.
    Сьогодні зробила багато справ, але їсти не готувала. Отже, кухня чекай на мене завтра :ed4d70def841dc74b57. Хочу один салат спробувати, сьогодні вже для нього було пізно, а завтра.., я вже вся у передчутті :nyam2:.

13. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

В мене був продуктивний день. Хатня робота, прогулянка, невеличкі закупи, що найбільш запамяталося - ми трошки поблукали серед декоративної косметики, мені наче нічого не треба, але щось хочеться, от і приглядалася, моя красуня вимагала помаду - без неї ніяк не хотіла виходити з магазину. довелося хитрувати - потім решту дня вона малювалася і спала в обід, тримаючи її в руках :girl_haha: (та помада - це дитяча гігієнічна помада, ну але ж з принцесою ) то в нас тепер мода на все, що має зображення принцес )
    За час обіднього сну моїх малят, я привела себе в порядок по трошки більш розширеній програмі, ніж кожного дня :girl_blum: бо ж було достатньо часу.
    Добре, що чоловік оперативно примчав з роботи і я мала увечері посиденьки у приємній компанії старих друзів :girl_tender: наговорилися, нажартувалися і про серйозне теж поговорили, і я рекордний час від народження синочка не була вдома, майже 4 год. і навіть ніхто за мною не дзвонив :girl_tender: (бачу, що можна відлучатися і частіше). З тої причини в мене було відчуття суботи, замість п*ятниці, а це означає, що вихідні для мене теж здаватимуться довшими. На Свят вечір ми в батьків, то ж мені трохи легше, принаймні готувати не доведеться, - так вийшло, що цього року маю виправдання, але хочу таки мати вже давніше започатковану традицію домашніх свят. Усім бажаю гарної святої вечері в колі найрідніших і святкування Богоявлення!

14. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

День буде прозовим. почала з того, що відмила ванну-туалет. Блищщать. І спина болить, бо КД прийшли. А ввечері тре в село їхати на вечерю. Нехочу:girl_in_dreams:Дома хочу, з чоловіком дітьми і кумов"ями.
    З самого ранку всі пригощалися салатіками, які придумував, купував і помагав готовити старшенкий.
    Сказав ввечері, що була добра пригода.
    Всім смачної вечері

15. AilataN

AilataN жива

Сиджу в масці, замотана в рушник, як в касці. ( то я на голову собі таке зробила :xaxa:)
    Чоловік казав, що закон порушую ( не смішно чомусь), приніс камуфляж свій мисливський, провокує на подальші порушення : вдягнути і йти на майдан.
    Добрий він, аднака .
    Мстицця за снуд, нуну.

Зараз відправлю "їх" гуляти і дууже хочу поприбирати, прям фізіологічна потреба. То нечасто таке, треба ловити хвилю і вперед :)

А ще у нас в хаті завівся принтер:girl_claping: Ой яке то щастя, натішитися не можу, я вже давно підозрювала шо "оно мнє надо". малій купа розмальовок- раз, татові купа роздруковок- два, мамі купа етикеток-три. Треба для нього трон зробити, кудись приткнути в зручне місце :xaxa:

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

В мене нині лінива субота. Лінива, бо нарешті вихідний!! І спокій на 2 тижні без роботи в філармонії, наступний тиждень ще відпрацювати в школі і тоді ще буде на 2 тижні спокій від роботи в школі :connie_pull-pigtail. Вчора мали велику приємність виступати з знаменитим віолончелістом Іваном Монігетті, учнем Ростроповича.. Ой дівчата, коли від звуків віолончелі аж мороз по шкірі йде, це просто словами не описати.. Як глибокорозуміючо грає ця людина, який у нього звук, це насправді велике щастя мати змогу чути та ще й грати разом з такими митцями. Ну і таки радянська школа не зрівняється ні з якою. Там все є-неперевершена техніка, душа, розуміння, глибина. Коротче я досі під враженням, слухаю зараз концерт Дворжака , який вчора грали ми, тільки сьогодні його виконцє Ростропович. Неперевершена музика, вдома тепло, надворі багато снігу, мороз, а мені нікуди не треба йти, юхххууу!!!!:girl_claping:

17. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Вчора спонтанно купила білет на Київ на 20/01, подзвонили звідти, на співбесіду кликали, а я планувала бути в Києві 1 лютого приблизно.... все прискорилось, сиджу пакую валізи, точніше різні невеликі сумки, нема великих валіз(, не думалось про них раніше, а тепер треба капець, нарахувала чуть не 10 торб))) все важливе, все треба, щось новою поштою пришлють, добре, що зустріне чоловік мене з другом, треба 10 рук:girl_crazy: Страшно і сумно, непривично, вперше перебираюсь так далеко від дому рідного, зміни кардинальні в житті почались.... єх :girl_in_dreams:

18. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Насмажила баняк пампухів, ммм, добрі вийшли :). Пів баняка вже й нема)).
    Випила відерко запашного чаю:girl_tender:. Доня сама заснула з кулачком роті, поки я годувала старшого. Золоті діти :). От мама їхня, щось на грані зриву. Втомлена(. Чоловік досі на роботі, капець, зовсім його не бачу(.
    До вечері практично готові, а далі піду на годину в ванну і закрию на ключ двері. Запалю свічечки і увімкну собі музичку. І буде мені щастя. Хоч голова відпочине.
    Усім смачної Щедрої Вечері!

19. misss

misss New Member

Ми вже повечеряли, але не повним складом, другий захід вечері буде, коли чоловік прийде з роботи. Сьогодні я трішки втомлена малий мало поспав і я зовсім не відпочила. сьогодні ще планую малого покупати, якщо сил вистарчить. я теж бажаю усім смачної куті:girl_wink:

20. Holly

Holly Moderator

І ми повечеряли, але я така розбита. що капці. Температура, морозить дико і кості ламає. Маю з якогось дива лактостаз. Надіюсь то не від тренування. Одним словом зле мені

Статус теми:
Закрита.