Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем famenlviv, 24 Серпень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

2. kati

kati Well-Known Member

Перший день школи, ще ніхто ні в шо не врубався, уроків ще не задають, а я вже не можу до купки зліпити день....знаю що то тимчасово, все втрясеться, але реально я собі просто не уявляю, як жінки встигають ходити на роботу,займатись школою і домівкою...я б напевне на кульпарі була:crazy:.....З приємностей-забігала сестричка,привезла мені такого гарного чоколядового гольфика в подарунок і декорчик осінній...люблю її:girl_in_love: Йду,налию собі бокальчик чогось доброго і помрію про сонечко, хвильки і золотий пісочок..

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

4. shparynka

shparynka Well-Known Member

Це ужас.. дівчата, я реально в шоці. моя дитина за канікули забула ВСЕ! Як знайти невідомий доданок, як розкрити дужки... зате ноутбук- от і до. Всьо, ніякого ноута, 7 клас це не жарти. Прийшла я з роботи півдев,ятої вечора і оце до цеї години рішаємо алгебру, вчимо правила і так далі. ппц просто.

5. Уляночка

до речі...давно не їздила в переповненому тролейбусі..нині згадала молоді літа..люди,як навіть найврочистіший день не перетворити в сіру буденщину,проїхавшись громадським транспортом?дайте рецепт..завтра я вже без підборів і колготок...бо можна без усього доїхати:girl_in_dreams:

6. shparynka

Як? ну як можна забути елементарні математичні дії? а далі що буде? ой, відчуваю, посідію до кінця навчального року...

7. Уляночка

8. AilataN

AilataN жива

Ой, як ми сьогодні з коліжанкиного малого нареготалися!!
    Третій клас, перша чверть. На малюнку сабака. Питання-що вона робить?
    він-....
    Я - собакає?
    Він- тоочно!! (Бугага).
    Ворона- як робить?
    Він- воронає.:xaxa:
    Ну і в такому стилі. Мда, у дітей за канікули мозги підплавлюються, то точно :xaxa:
    Не переймайтеся, все буде добре, все згадається.

Я ще вчора мала написати оповідання на тему ДН Марусяні, але стільки було вражень- що на повість тягнуло. Загалом все пройшло супер, відсвяткували на всі 100%. Подарунки розгрібаємо до сьогодні і ніяк не розгребемо.
    А саме основне, що у Марусі є багато людей, які її люблять, то дуже важливо, і ми це цінуємо. Шкода тільки, що мої батьки не змогли прийти, порадіти разом з нами :sad:
    Мар зранку, відкрила очі , текст:
    -Я вдома?
    -Подарунки є?
    -Мікі Маус є?
    -Рука твоя є?
    І далі спати :)
    Мікі Маус, то такий веелиичеезний Маус, з кульок, що ми в авто не знали як його запхати )).
    Фотки чудові, відео класне, гарні моменти зловила моя подруженція, вона в тому спєц.
    А сьогодні був день справ, і вечір релаксу, з коліжанкою у дворі пили каву, грілися.

9. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

ах, як я тебе розумію! Забирала сьогодні Сашку, пригнала трохи завчасно з Марком під боком, то мала час й можливість послухати від тих мами, чиї старші діти тут вчаться, про місцеві "порядки" - репетитори з 2 класу, якісь платні поділи на групи й платні додаткові заняття :girl_feminist::girl_impossible::8::wacko1:
    Я послухала то все , й "офігіла". Ладно, дасться чути.
    Потім в темпі на плавання, я умудрилась в холі там подрімати, якась така невиспана..Благо, що менший теж спав. Ото ще та картина була. Потім карате..В результаті ми чомусь весь час всюди спізнювались і я тільки й підгпняла Сашу "швидше! швидше!" , а він плентався все одно десь далеко позаду.
    Я сьогодні зла й агресивна, й ніяка мені медитація щось не допомагає, хоч намагаюсь з усіх сил взяти себе в руки. В хаті просто великий смітник, все валяється, купа папірців і ще якогось барахла, вікна знову в сашкиних поцілунках й дзеркала теж...
    я б з радістю бахнула собі, але ж годую (((...Нема як стрес зняти.

10. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

О, і я би бахнула, так нема що (я все собі кажу, що з початком навчального року тре си міні-барчик в столі зробити і вічно забуваю:girl_haha:). Повірте мамусі, вчителям не легше за вас - я нині зв"язок не відчуваю (після семи відчитаних уроків).:suicide::hang1: Давно так не чекала п"ятниці...

11. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А ще дитину на гурток завести, а самій треба на манікюр чи банально до лікаря а під кінець дня ще дитячий берздей. Але з часом втягуєшся, якщо маєш мало часу, то починаєш його раціонально використовувати і найдивніше, що встигаю більше, ніж коли була вдома. А ще навчилась там де невстигаю сама-шукаю допомоги, це щодо прибирання-готування. Не встидаюсь напрягати родичів щодо гуртків, є залізний аргумент-робота, бо так би відмазувались - " ну ти ж вдома сидиш"... Як згадаю оте "сидіння" що за день присісти не встигаєш з баняками-горшками-гулянням-зателятинкоюнабазар, ніякими пряниками мене в другий декрет не заманиш:girl_bye: Робота - це деколи більше свободи для себе. Мож єгоїстично, але правда :girl_cool:
    А в мене нині печалька- нарешті знайшли мою проблему з одним оком, до того була купа страшних діагнозів-а виявилось що в мене очі по різному " показують" і одне вибиває друге. Жуть... Виписали мені окуляри на то одне око, точніше вокуляри на два, лінза на одне. Старію...

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

13. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

14. карапуз

карапуз Well-Known Member

І ми завершили, і ми файно посиділи :nyam2: :dance2: :nyam2: :connie_pull-pigtail.
    Вчора моя сестра запитала чи не було у нас на лінійці Садового, бо чула в новинах, що має виступати на Сихові у школі, правда не почула у котрій. Я кажу, що ні і тут у чоловіка дзвонить телефон, я стою поряд і дивлюся, що на екрані висвітився абонент Садовий. Передаю чоловікові телефон з такими очима :shok: і фразою "Садовий дзвонить !". Гості - :eek: . Виявилось, що у одного з працівників чоловіка таке прізвище :girl_haha:.
    Чоловікова сестра вчитель, то у нас вдома багато квітів та цукерок :girl_wink:. Я щаслива :i-m_so_happy:, мій улюблений дует.
    Юстинкина школа у нас під балконом, вчора мали можливість спостерігати, що учителям "ничто человеческое не чуждо", святкували початок навчального року як і усі ми :girl_cool:.
    Враження Юсті від нової школи :
    - Мама, тут така гігантська їдальня :girl_crazy:
    Вітаю усіх з початком навчального року :girl_in_love:! Діткам - натхнення, учителям та батькам- терпіння та витримки :girl_bye:

15. Heureuse

Heureuse вірю...

ох дівчата, всі про школи-роботи, нагнали мені ностальгії трохи... бракує мені того ритму шаленого коли все розписано по хвилинах і по закону підлості біжиш по центру на каблуках гг. і навіть трамвая переповненого бракує, бо там ми з коліжанкою завжди реготали найбільше :) ех, спогади, багато спогадів, кожен день був таким насиченим, що вирубувалась як тільки притуляла голову до подушки. не те, що зараз... але з іншого боку, хіба можна за чимось шкодувати, якщо саме в цей момент в мене в животі товчеться моє щастя, те найдорожче і найцінніше, що не дала б мені жодна в світі робота? ні, точно не можна :girl_in_love: ще встигну напрацюватись і ще проситимусь назад в декрет (с) моя мама :girl_haha:
    а на разі в мене "тотальне безсоння, ніч друга". назва як для ужастіка і то десь так приблизно і є для мене. я навіть телевізор сьогодні дивилась, думала може засну, бо стане нудно. ага. поки рятує інтернет, але навіть він набридає якщо за вікном глуха ніч. ох, як же я хочу просто лягти і заснути :girl_in_dreams:

16. zetta

zetta Well-Known Member

В нас теж вчора відбувся перший дзвоник, я встала о 8й і пішла купити дитині квіти .... А там - машин море, люди всі на роботу , дітки з букетами в дитячий садок - такий рух. Я вже й забула як то воно зранку кудись бігти.
    І сьогодні всі поскакали на роботу до школи , а ми будем собі день планувати . ввечері маю манікер , а в обід ше хочу одну клубу привести до порядку - вони ніби й акуратні, але без душі . Вчора викопала цибулини тюльпанів, віддам їх іншим сусідам а сама при купила такі гарні, вже з нових сортів.

17. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

А день мав бути зхвичайним. Ні, залізна на посиденьки і наткнулась на дещо цікаве, після того зрозуміла що нема дружби, нема родинних цінностей, все тільки для галочки. А далі брехня поза спиною і нехтування чиїмось емоціями. Чому люди щось роблять і не задумуються як це відібється на стосунках, як вплине на спілкування.
    Не люблю лицимірства краще все в очі. Якось підло так тихенько, "за спиною"...
    Вибачте за офтоп, емоції та розчарування.
    Як кажуть люди "хочеш втратити друга позич йому гроші або зроби йому добро", золоті слова.
    Йду працювати. Всім гарного дня

18. shparynka

Маю забитий справами день сьогодні, якраз в таку злющу погоду. Вітер такий, що голову зриває. Сходила підстригтись, і зрозуміла, що свого майстра не проміняю ні на кого)) тепер до стоматолога, потім з дитьом на узд до кардіолога, між тим закупи, прибирання, уроки, і на роботу в нічну зміну. Ага, і Заєць вже в Україні, але сьогодні ми не побачимось, бо ж тусую до праці, а аж завтра.. а вже завтра... капец, 3 міс не бачились, то самий короткий термін за 3 роки, було й по 7 міс. Меню складене, бабуся попереджена, що малий ночує в них. Юхууу!!!

19. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

П*ю каву нарешті. Як то добре, коли муж дома. Завіз нас до школи, начистив баняк картоплі, зарізав кролика, зробив мені кави, зварив кашку. А я весь той час фарбувала нігті і дивилась фільм. Ляпота :girl_in_love:
    Ну але міру треба знати. Йду зараз того кролика тушити, посудку мити і прибирати.
    Казав сьогодні мені чоловік, що він в мене молодець. Робить навіть більше, ніж я його прошу. Колись давно сказала йому, що хочу від нього синочка - маю тепер двох. На днях попросила скосити трохи трави, щоб зручніше було картоплі накопати - скосив весь город.
    От ну сиджу і думаю, що би то ще під шумок попросити. Кажу що хочу колечко. Поки писала допис муж приволік мені великого ланцюга. Каже - там є багато - вибирай. Але ті мужики :girl_haha:
    Ну все дівки, йду я собі колечко якесь виберу, а то до школи скоро треба йти, за Артемком, а я не при параді :girl_cool:

20. oksumoron

oksumoron Active Member

а в мене в голові все ті самі мухи, хочу налисників ще від вчора, з вагітністю аж гину за ними! а в мене вдома ні молока, ні яєць!
    коханий поїхали на 3 тижні у відрядження! тепер в нас 7 годин різниці, вночі мені ще написав, що все добре, тепер чекаю до обіду, щоб йому відповісти і не розбудити!
    помало допиваю чай, і йду до лікарки! якраз буде можливість купити собі смакати, бо холодильник пустий, один лише виноград стоїть і сири!

Статус теми:
Закрита.