Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем famenlviv, 24 Серпень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. zetta

zetta Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Маму розбудила доця по простецьки - хотінням в туалет, а татка зацілувала до дірочок)) далі вівсянка, і Миколайкові закупи)
    Усьо, все куплено , сховано . На вулиці сніг сніг сніг і діти з бабусею. Йдемо ввечері на дн до хресної .
    А взагалі я другий день тішуся новиною яку мені розказала одна форумляночка :girl_in_love:
    Всім чудес , здійснення нематеріальних мрій, добра. Ну і нашим майданівцям -перемоги, щасливого повернення додому . Слава Богу, слава Украіні.

2. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

День минув, як день. І ніч...
    Депресняк потроху відступає:girl_dance: А може й ні...
    Я тепер в очікуванні чуда, ну бо Новий рік, Різдво, ялинка і відчуття дитинства. Завтра куплю си мандаринок зо два кіля.
    Нарешті до мене вертається моє велике Я (яйця ростуть!!!) На тижні відремонтувала бачок в унітазі, і зрозуміла, що я вертаюсь у своє русло. Нехай сама, зато сильна-пресильна!!! В сусідки вилізли очі, коли попросила розвідний ключ і сказала, що вмію ним користуватись.
    Голова пухне, бо не знаю, що приготувати. Але я ся тим дуже не переймаю. Машинка трохи прала, а я байдикувала.
    А тепер закидайте мене тапками. Бо приїхав Рудий, я його впустила в хату. Как ні вчом нє бивало. Але від того мої яйця виросли і я стала сильнішою.
    Ні-ні!!! Ми не зійшлися. Стосунки не перейшли в дружні. Я спустила все на тормозах і займаюсь своїм життя.
    І від того всьго в мене класний настрій (за стільки часу!!!) Хочу свят, мандаринок і колядок. Бо знаю, що після того всього станеться чудо і на моїй вулиці перевернеться камаз з пряниками. І пряники я їсти не буду (ну бо поправлюсь), а лише понадкусую.
    І нехай в мене ростуть яйця, але я залишаюсь Жінкою. Маленькою, тендітною, ніжною і жаданою. І нехай мені 32-а, але в мене все попереду, бо я дуже гарно збереглась :girl_crazy:
    Та-та, я хвалько!

3. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

День, сповнений позитивними емоціями:) Почався з запрошення на безкоштовну спа - процедуру, потім чоловік забрав подарунок від Миколайка, ну і все - настрій чудовий. Надіюсь завтра буде хороша погода і ми гарно погуляємо та проведемо ще один вихідний. Настрій уже передноворічний :)

4. Hermi

Hermi Well-Known Member

Настрій просто супер! Трішки починаю сумувати, коли задумуюсь що в понеділок казка закінчиться. Стільки цікавого відбулось за ці 2 тижні. Таке враження що я приїхала до великої, дружньої сім'ї. В день навіть не було дуже часу переписуватись з друзями, постійно кудись ходила, говорила, працювала!На стільки насичених подіями днів у мене ще не було. Відсвяткувала новий рік в компанії працівників, отримала нову мету в житті, зустрілась з друзями...Скільки емоцій, вражень! Важко навіть описати словами. Одне слово, яке описує минулі 2 тижні - казка!

Останнє редагування: 15 Грудень 2013
  5. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Почуваю себе сьогодні як після гучної гулянки. Такий стан, як з сильного будунця.
    Лягла спати в 1 ночі, а в 4 ранку Роман вже мене підняв з словами - "мам, я виспався":girl_in_dreams:. Прікаліст. І все, ходжу як в тумані з того часу, намагаюсь зготувати обід (ггг в 11-й годині, ну бо снідали ми в 5-й), мрію про обідній сон, крім того мене жахливо нудить і тріщить голова, всі дні і години спутались, бардак.
    А ще на тиждень треба їдла наготувати...
    От цікаво, що Роміку хоч би що, хоч теж з 4 години бодрствує.

6. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Зробила щойно висновок що з своєю роботою я стала якоюсь затурканою мамою.
    Вчора Володя вперше(надіюсь свідомо) завів мене до туалету і попісяв.
    Пішла щойно купатись, двері не закривала щоб Володя не плакав, а він сам попісяв на горщик і приніс мені його до ванни щоб помити. Я вирішила згадати яке то вчора було число(щоб записати) і зрозуміло що вчора моїй дитині виповнилось 1,5 року(а я це зрозуміла лише сьогодні).
    Подзвонила в перукарню, повезем хлопців наводити красу до свят.
    Потім до тата(діда) і день пройшов
    А коли віддихати?:girl_in_dreams:

7. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Настрій такий гарний, піднесений.... Вчора сиділа до 3ї, чекала, що муж подзвонить тому сьогодні ледве очі в 10 продерла :girl_blum: - віддзвонився нарешті, що доїхали файно, йдуть десь снідати (канапки всі всухомятку по дорозі сточили - ото проглота). Після сніданку пішли в КМДА і тепер мають "круті" посади - фасофщики (десь там продукти складають-перескладають).
    Таке враження, ніби частинка мене там, з ними, на майдані - і так гарно від того на душі!!!

8. poetka

poetka Well-Known Member

Привіт!! Я вже який день в "прострації" тиск понижений і стан такий...але то мусе скоро перейти, я сподіваюсь:) нкупила собі крапель з глодом,пустирником і валеріяною... Вчора були на шуварі в рибному терміналі,купили велику рибку гарячого копчення і поїдаємо її на вечерю, на сніданок (добра рибка скажу вам) не можу себе згребти до купи,щобхоч в хаті прибрати,хіба посуд помила і дивани склала і все, йду певне пройдусь,бо на тижні маю багато роботи, треба за сьогодні відпочити :)

9. Logos

Logos Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6

Якийсь сьогодні такий день похмурий, але добре що не дуже холодно, на майдані люди не так мерзнуть, забрала подарунок з роботи на Миколая, зараз чоловіка попрошу завести анонімного Миколайка , так би подивилась фільм цікавий, але Настуська захворіла мушу її розважати, бо нікого і нічого їй нетреба тільки мама, хоч би то пройшло до Миколая бо маємо багато цікавих подій

10. Lamara

Lamara Well-Known Member

Холодно як ніколи. Аж м'язи ввечері болять від напруження. З дівером шуткуєм, що в холоді краще збережемся)))). Мрія - це коли в будинку зробимо опалення.
    З прози - дітей сьогодні ганяю по урокам, але практично безрезультатно. Менший не хоче працювати над прописами , старший - на піаніно нові п'єси не хоче вчити. І як їх вмовити? Тааак надоїло все з під палки, що уххх!
    Зате я сьогодні виспалась. Доня аж тільки під ранок згадала про цицю)).
    О, а ще з врочистості - я певне більше кіля з'їла хурми. Так вона за мною ходила, а мені ліньки до підвалу було йти, аж поки свекор не приніс. Сижу - балдію)))

11. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Врочистістю була форумівка.
    Проза - стан квартири після 5 годинного перебування в ній одного 35тирічного хлопа і одного півторарічного:girl_emo::8:і це вважається що мама віддихнули.
    Завтра після доооовгого лікарняного малий йде до школи.

12. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

за останні три місяці я ще не мала таких продуктивних вихідних ) і якраз по-справжньому відчула, що маю вихідні :girl_wink:
    не подумайте, що тільки те й робила, що байдики била )
    навпаки - я дуже багато всього встигла, не враховуючи певних справ у банку, відділення якого чомусь завжди працювало в суботу, аж 14 грудня вирішило не працювати - то це залишився єдиниий мінус у моїх планах.
    Та що там, багато того, що я встигла зробити взагалі в мої плани не входило :girl_blum:
    І оцея вкотре переконуюся, що іноді наплануєш собі так багато, а виходить може десята частина, а як тільки не думаєш про це і не зациклюєшся - то навіть більше очікуваного.
    Що то значить, як каже мій чоловік "день батька" - мама вільна робити все, що їй заманеться. От я часу і не гаяла. Зробила деякі покупки, що дивно, що навіть і за межами дому )))) бо останнім часом все тільки в інтернеті. Хоча і такі теж були цими вихідними )))
    Дуже тішуся, що купила те, що дуже шукала. Навідалася додому і знову пішла. А ще в нас були гості, потрошки до нас вже приходить Миколай, і з моєї роботи передали пакуночки з цукерками ) якось аж потім до мене дійшло, чому два )
    Дивно, але цього року я хочу цукерків, хоча зовсім не солодкоїжка.
    На вечір до мене залетіла кулінарна муза, не інакше, бо за годину були пельмені. І завдяки тому, що ліпили ми їх усі разом хто як міг :girl_in_dreams: донечка то взагалі обличчя в борошні, без неї такі "акції", як замішування тіста на кухні не проводяться. Змусила і чоловіка до компанії задекорувати щоки борошном і зробила їм фото ) ото колись будемо дивитися-сміятися) Згадалося народне: "Я то думаю, кумасю, чому у вас ворота в тісті, а то ви хліб печете".
    В неділю ще отак спонтанно були вареники з вишнями, які мій чоловік, що не їсть їх з роду, засмакував собі так немалу порцію ))) День сьогодні був довгий, як завжди до церкви, тоді трошки погуляли, хоч і холодно було, а по обіді наші хлопці вирядили дівчат погуляти. Дівчата не довго думаючи вирішили, що гуляти холодно і поєднали приємне з корисним. Пішли тай підстриглися (добре, що моя перукарка була на місці). Такі красиві прийшли додому (хоч і то не відразу,бо ще по дорозі багато куди заходили), де нас не відразу впізнали, в чоловіка мову відняло, бо ще з вхідних дверей коли я була в куртці йому здалося, що я зробила собі каре, при тому, що в мене волосся мало не до пояса. А оскільки мені вихідні пішли на користь, то увечері знову пролітала кулінарна муза і я приготувала не тільки вечерю, а ще спекла сирник. При тому всьому дивним чином ці 2 дні, які я практично не бувала вдома чи просто без діла, ще й мій синочок без уваги не залишався ну й звісно, щоб без циці теж, я завжди встигала повернутися до того, як він за мною заскучає.
    Все було б дуже чудово, якби тільки вже ближче до півночі моя донечка не прокинулася з температурою... і з плачем. Довго її мусила заспокоювати, соплі, які щось то були, то зникали останніми днями, зрештою дали про себе знати явно і з гарячкою. от тепер всі мої сплять, а я вже не можу заснути, і згадую ті два дні, і здається, що їх було як мінімум 3 :girl_wink:. Що ж завтра знову будні, усім гарного тижня і легкого понеділка!

13. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Нерви. Сьогодняшній день самі нерви. Говорила з родиною, яка живе на сході України. І задумалась собі, це ж не є совки, це молоді пацани так думають. Як би я там лишилась жити, так само би міркувала чи ні.:girl_in_dreams:
    Старший пішов до школи. Казав, що вже забув, як то - ходити до школи. Молодший сумує в колі іграшок. А мамі треба і поїсти наготовити і попрацювати.
    Еххх. пойду (Ц)

14. arushka

arushka завжди досягаю мети

І чого врочисті вихідні так швидко пролітають, а прозові тяяяягнуться безконечно?
    Субота була нескінченна: прибирання-чищення-драяння-готування їжі-:ed4d70def841dc74b57:girl_cray:лящання дитини, що не має у що вдягнутись :girl_mad:- викидання в нервах стосів "не має у що" :ireful:- складання в шафах- прання:8:
    Зате неділя була суперова: чоловік зварив каву, дитина сама (!) спекла кекс (стидно признатись -зранку, поки я ще спала)
    Потім коханий на свою голову запросив мене в лістаран.
    Я згадала всі "похудатєльні" поради, типу "замість купити смаколики, які осядуть зайвими см на талії, краще потіште себе новим одягом або...."
    Запропонувала чоловіку замість ресторану поїхати в косметичний магазин і накупити, чого душа забажає:ninja:
    Він, бідний, навіть не підозрював, що моя душа може бути така наглюча, і що в світі існує стільки баночок-тюбиків-флаконів, без яких існування неможливе:xaxa:
    Сказав, що витратив на мене всю заначку, яку тримав до пенсії на вставні зуби. Мушу тепер пильнувати кожну пломбу:girl_crazy:
    А, і в ресторан ми також пішли, бо були голодні
    Як то добре часом послухати мудрих порад
    Всім вдалого тижня!

15. Gorgona

Gorgona Member

Цілий довгий тиждень без ДП… Цілий довгий тиждень без інтренету… Перші дні була справжня «ломка» :crazy:. Потім потроху змирилась.
    А загалом ми з мацьопкою провели 7 веселих днів у бабусі. Тепер знаю точно: без інтернету важко, незручно, але без нього день насправді таааакий довгий :). Я стільки встигала, що сама була в шоці від себе!!! Пекла, варила, парила все, на що у звичні дні геть немає часу і настрою. Гуляли-бавились з дитиною стільки, що Владу я вже конкретно набридла. В останні дні, як тільки чув від мене: "О, а давай зараз з тобою...." одразу виганяв мене з кімнати або брав бабусю за руку і вів у іншу кімнату бавитись (ото дістала дитину :pardon:). Але зате ми вивчили зелений колір і букву "О". Тому я собою задоволена. Воно все того вартувало :yes:.
    Окрім цього я мала купу часу для вишивання!!! За ці кілька днів вишила таку ж частину роботи, яку мордувала довгих 2 місяці :girl_claping:. Отака я молодець. Окрім цього було море читання і перегляду фільмів. Одним словом, то було дуже файно :girl_in_dreams:.
    Вчора повернулись додому, і я ще не розпакувавши сумки і коробки – всілась читати все-все, що тут робилось без мене… Так і просиділа від 16.00 до 21.00 :eek:. Нові дописи в улюбленій темі «Майдан» навіть не осилила повністю, прочитала лише останніх 100 сторінок. Муж випробовував різні методи, щоб відігнати мене від ноута, але безрезультатно. І тільки Влад знайшов вихід – перекусив кабель від інтернету- і всьо пропало само собою :biggrin:. Чоловік задоволено посміхнувся і сказав, що все полагодить завтра вранці, бо сьогодні неділя, блаблабла і взагалі вже пізно… Отак я повернулась в сім"ю і ще навіть встигла гарно провести з ними вечір.
    Зайвий раз переконалась, що у мене залежність від інтернету. Здається мене пора лікувати :connie_pull-pigtail.
    А сьогодні почались старі добрі будні. Прийшли майстри і стелять паркет у новій кімнаті. Ще кілька днів – і у нашого татка (або у мами :p ) в будинку буде свій кабінет!!! Хочу книжкову шафу і супер-модний, дико зручний шкіряний диван … «І я така буду сидіти на тому дивані, читати мої книжки і казати: «Коханий, який же ти в мене молодець!!!»… Колись… А може не колись?!» :girl_in_dreams:
    Ех … для щастя бракує якихось дурних грошей… Але кажуть думки матеріалізуються, тому цілий день заплющую очі і уявляю шкіряний диван і величезну книжкову шафу :smile:.
    Щось я захопилась… Як казала Нітріотка: «Надрукувала стільки, що буде впадло читати» … Вибачайте! Просто давно не писала, а тепер дорвалась і не можу стриматись. Буду закінчувати! Всім гарного-прегарного дня!!!!

16. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

проза- сьогодны вийшла з відпустки на роботу... З приємних сюрпризів- купила у Ватсонз дит порошок, а в подарунок отримала парасольку :) і ще цілий день марила кокосовим печивом, ось зараз хрумкаю з чайочком :girl_claping:

17. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Ніби встала, але ще сплю з відкритими очима. Вчора закінчила роботу до 21.00 але звично пішла спати в 2.00, вирішила додивитися 2 серії кіна..Дитина хоче в садок бо тато сказав що там будуть подарунки. Ура завтра завезу його в садок. Казав мій чоловік що мій Миколай прийде до мене 21 числа(20 зарплата) бо там список ого-го.21 така 21.
    Хочу вже 19 грудня,побачити щасливі очі дітей які вірять в казку. Тай 19 в нас вже сплановано, буде сімейний відпочинок(плани складені), наш тато взяв вихідний! Ура!

18. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

на вихідних мала потрошки роботи вночі. потім - вставання до дітей, хоч і в помірному режимі, та все ж... недосипляння - воно накопичується. нині збиралась на 06.30 до Церкви - помолитись за упокій душ родичів і посповідатись. Так будильник не продзвонив! А ніч була якась активна - горщики, годування, Сергійко о 04.00 встав на рівні ноги і окрім годування потребував ще і того, щоб з ним побавились. Заснув акурат в той момент, коли заворушилась мамина Перлиночка. ух... в результаті встала я нині трохи помнята. Або не трохи. Перед виходом на вулицю мушу добре затонувати синці під очима.
    Поснідали, Їжачок ходить і говорить-говорить-говорить - зьобик не закривається. Смішне таке :) малееееньке :)
    Вчора докупила миколайські подарунки, а ще купу одягу для Вірунчика. яке воно все класне, і сказав би мені хтось років 3-5 тому, що я буду вишуковувати де побільше квіточок і рюшечок - заплювала би очі. а тепер вишуковую, купляю, вдягаю - і зацьомую ту принцесу.
    виріс мій перший зуб мудрості :) *ітого* - маю 29 зубів. Він гострий як зараза, порізав краєм вже півщоки мені. Але ж він - МУДРОСТІ. може, якось подіє на мене позитивно :)
    А надворі таке сонечко, що неможливо не посміхнутись йому у відповідь. Тож посміхаємось - і беремось до звичних щоденних справ! усім гарного дня!

19. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Ми вже вдома, в себе вдома, в такій своїй домівці...:girl_tender: І в нас п'ята ранку і ми вже дві години не спимо:8: Поїдаємо фрукти, йогурти і п'ємо чай. Чоловік, бідненький, лише десь півгодини тому вклався спати, все-таки малявка за ним скучила, хоч до останньої хвилини заперечувала:xaxa: Я хоч кілька годин встигла поспати, відпочити, бо дорога назад таки була важчою за попередню. І не так перельотами, як тими провірками на "готовність" всіх документів на дитину і "готовність" мене на витривалість дитячих капризів в аеропортах((
    У львівському аеропорту я дізналася, що мої дві валізи разом мають лишню вагу у 15 кг:8: Зараз мені вже з того смішно, а на той момент платити лишніх 70-100 євриків бажання не було. Це все заважили наші зі Златкою книжки. На щастя, все вирішила ще одна сумка як ручна поклажа за 120 грн. Тепер маю гарну рожеву сумку з вишивкою "Україна" і біль у спині:sad: Але бачили б ви, як то все кумедно виглядало, як я важила в аеропорту "по штучно" свої речі, косметички, щоб знати, що і в яку сумку пакувати))) А далі був доовгий паспортний контроль - все намагалися працівники випитати в малявки, чи вона дійсно летить до тата, але вона як німець - хіба усміхалася:)
    А в Чикаго ми прилетіли посеред ночі і в кількасотметровій черзі на контроль Злата так розплакалася, що працівники пустили нас в "особливу чергу" - без черги:xaxa: Хоч якась користь від дитячих плачів:o А далі були цьомки-бомки:man_in_love:, квіти, іграшки і... дитяча істерика:8: Чоловік, поки віз нас додому, вже глибоко вдихав і видихав... відвик:biggrin:

20. Heureuse

Heureuse вірю...

накрили і мене мамські будні- все робиться в 10 разів швидше ніж раніше в коротких проміжках коли дитина ще не зрозуміла, що вона лежить сама, а не на руках :) ще тепер я вмію їсти лівою рукою, то якщо пощастить взагалі поїсти вдень :xaxa: вночі спала сьогодні напевно хвилин 40, якщо зібрати до купи всі оті куняння, але чоловіка шкода більше, йому ще працювати і думати треба.. бо я на разі не думаю, якось на автопілоті хожу.
    зараз маю щастя- дитина вже годину спить після вулиці, а я маю можливість спокійно випити кави. ну правда кава то дуууже голосно сказано, швидше якась каламуцька кольору кави, але мені і від неї кайф :)
    загалом, все ок, лиш би в малюка не болів животик, бо серце крається дивитись як воно бідне мучиться... ну і голову дуже хочу помити, і закритись в ванні на дві години як раніше, але в мене ще не той рівень, поки обмежуюсь п'ятихвилинним душем :) а так то все ок, те крихітне щастя того вартує :girl_in_love:

Статус теми:
Закрита.