Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем famenlviv, 24 Серпень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Якщо обговорюють Вас і ваше життя, значить воно цікавіше, наповненіше ніж в отих пліткарів. Тіштеся :)...
    А коли плюють в спину, знчить, що Ви попереду.

2. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

врочистість- молодший сам їв! ложкою борщ, з тарілки )))
    ще врочистість - таки все нормально з нашими бронхами. Дєло йде на поправку.
    Проза - я і діти переживають за тата. Щоб добре доїхав, щоб там все було спокійно.
    Чоловік їхав, свекруха таку істерику зі сльозами і плачом зробила, от я розумію, що то син, вона переживає, але так було не натурально, неприродньо. Чоловік злився, ричав. Вобщем сценка ще та була.

:eek:чесно, шокована.

3. Натуля

Натуля Well-Known Member

Як? Як заставити себе, вічну змерзлючку, в таку погоду гуляти з дітьми? Напевно потрібно старшого ще на якийсь гурток записати, щоб добровільно-примусово частіше з дому виходити:girl_cool: Думала, зроблю щось корисне вдома, а в результаті весь день новини підчитую. Але в мене є велика врочистість -сьогодні мені привезли кухонний комбайн. Цілий день з нетерпінням чекала на дзвінок кур"єра. І дочекалась. Ура! Який же він гарненький, мій чудовий комбайн:girl_claping:. Антошик не може дочекатись коли ми почнемо його використовувати "мама, ну давай хоч яблуко поріжемо". Якраз булочки на завтра хотіла спекти - от і привід випробувати чудо-техніку. Потім у відповідній темці напишу відгук.

4. poetka

poetka Well-Known Member

майже кожен мій новий торт коментувався такими слівцями що дай дорогу :) але я вже то пережила і не реагую,правда вже відчепились не пишуть :)

---------- Додано в 21:51 ---------- Попередній допис був написаний в 21:49 ----------

Та я таке ж саме....нічого толком не роблю тільки новини все дивлюсь і дивлюсь.Єдине,що змусила себе наробити трохи калини,вийшло 3 літрова банка :)

5. карапуз

карапуз Well-Known Member

Усюди якісь розбирання, навіть на ДП :girl_in_dreams:...
    Ми сьогодні гуляли дві! години, під дощем, пішли по справах ще вдень, повернулись- смєркалось :connie_pull-pigtail. Я зіцінила свій новий пуховик- з мене як з гуся вода :girl_haha:. Як я хочу зими- біленької, морозної, із запахом мандаринок і хвої :girl_tender:...
    Чоловік сьогодні привіз від свекрухи вареннячко- малинове,абрикосове, смородинове , ням :nyam2:. Буду кожного дня до нього млинці смажити, а вагу відправлю у відставку :girl_haha:.
    У Мартинка на заняттях буде новорічне свято, я аж підскакую в передчутті, як то має бути класно. Це його перше свято, так як садочок ми прогуляли. Я усілякі дитячі свята обожнюю, малятка такі кумедні :girl_in_love:.
    Пи.Си. Завтра йду шукати Миколайка, бо то вже просто соромно. Усі готові, а я ні :girl_flirt:.

6. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

моя солодка проза: горнятко кави на столі, нямкаюча Віруня у лівій руці, з кухні пахне гарбузовою кашею.
    Вчора були на батьківських зборах в садочку, то після зборів до мене підійшла знайома мамочка і похвалила, які чемні мої діти. і я по дорозі Додому думала, чи не занадто вони чемні, чи не занадто я строга, як мені стати кращою мамою і про те, що головне - щоб вони були щасливі, а не "чемні". Словом, добре, що дорога від садочка зайняла 15 хв, а не 45, бо я б тими думками чисто з'їла себе.
    вперше, напевно, за цілий рік мені получився білий хліб на молоці - такий, яким має бути білий хліб: м'який, рум'яний, запашний.
    Сергійко вирішив, що в таку погоду гріх вставати з ліжка раніше 10.00. тому, прокинувшись о 07.50, він покапризував для виду, і о 08.30 пішов спати знову.
    я, як правило, стараюсь спланувати так, щоб один день був "днем готування їжі", а інший - "днем прибирання". Але щось нині в мене і одне і друге, певно, десь схалявила :)

7. napoleona

napoleona Well-Known Member

настрій нікудишній, такий як і погода за вікном((
    зайка моя хворенька, капризна, я не виспана і теж капризна, чоловік на роботі, а я хочу хліба, булочки, а в нас такого нічого нема((((
    я хочу тепла, я ніколи не любила зиму... тепер думаю як її пережити - я велика з пузом і з дитиною. яка вічно в русі)
    прозище страшна... отак понила трохи

8. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

вже другий день:
    Маю сортувати пакуночки по СП, а ліньки..
    Завтра ідемо до лікарки із малюком закривати лікарняний, бо два тижні хворів..
    Цікаво чи нам ще дістанеться квиток на виставу до Миколая чи вже ми впрольоті? :girl_in_dreams:
    З таткової роботи вже "Миколайка" з"їли..
    ще з своєї роботи треба взяти солодкий подарунок малюку.

9. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

і ми
    в суботу поїду заберу
    Маю багато роботи, але приємної(риба,курка, випічка-люблю робити)
    Погода не тішить, діти перевертають кімнату 100 раз на день. На 18 на англійську.
    Маю 2 врочистості
    -завтра чоловік на роботі до 21 а отже гостей в дома не буде(так як він Андрій), єдине готую обід на роботу(міні виставляння чи як то кажуть)

А загалом хочу свят, хочу Нового року,хочу ялинки. Якась в мене ейфорія як думаю що скоро буде жива ялинка в хаті

10. poetka

poetka Well-Known Member

Привіт!!! А ми нині взагалі проспали, така погода сира,що я навіть не чула як зранку тарабанив будильник, сходила я зранку на Галицький,знову понакупляла всього, купила редьку дайкон спробую щось пофантазувати і потім відпишусь у відповідній темі:) наразі ж нарешті заварила крем,чекаю доки вистигне,за ці всі дні в центрі доволі тихо і мало людей,чи то мені так здалось :)

11. Музик

Музик Мартуська

ой, а в мене вчора були коломийки зі світлом. пишу сюди, бо було навіть весело. знов вибило в нас світло, але тільки в мене в квартирі, решта будинку все було ок. я вже звикла до того, клацнула в під'їзді там, де вибиває, вернулась в квартиру - вибило, вимкнула всі прилади, клацнула в під'їзді, вернулась в квартиру - вибило. вимкнула всі лінії, клацнула в під'їзді, вернулась в квартиру - вибило. подзвонила дядечкові, він у мене електрик в тому числі, він сказав, що ще можна зробити. виконала, повторила процедуру, вибило. сказав чекати на нього.
    приїхав, розкрутив все - знайшли причину вибивання - дріт обгорів і дотикався до іншого дрота, але попутно знайшли ще одну проблему, яку не змогли вирішити. виявилось, що якийсь дротик, якщо я правильно пам'ятаю, замкнутий сам в собі. але поки то виявилось, ми перепробували все - вимкнули всі прилади, викрутили всі лампочки, відкрили 2 коробки, розкрутили витяжку (розетка була схована), розібрали одну тумбу на кухні, щоб добратись до вимикача автозапалу на поверхні. а потім ше пів тоі той погром прибирали.
    нині на роботу не йду, скинули завдання на мейл, буду працювати з дому.
    дуже тішусь, що прокинулась і не побачила новин про черговий штурм. і дуже хочу на майдан, але чоловік не дозволяє їхати. отакі от пироги

12. Artemida

Artemida Well-Known Member

А в мене сьогодні відчуття п"ятниці. Чого б це? Може тому, що вже знаю, що мужа ввечері не буде (він завжди по п"ятницях з друзями тусується, а тут і в четвер, і в п"ятницю. Та і взагалі, класно пристроївся - купа дружбанів грудневі, тому гулянка на гулянці). Йому врочистіть, мені проза.
    Зате я вже собі намалювала плани на вихідні. Мають бути насичені. Але я вже хочу куди-небудь, хоч в магазин на екскурсію, бо мої діти мене скоро з розуму зведуть.
    Добре, що хоч здорові вже.
    Врочистості наразі мало. Єдине тішить, що Миколайки готові всім. Зараз ще покличу сусідку на глінтвейн і буде ще ліпше)

13. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

В мене супер врочистість. Тато наш у Львові. І я нині спала до пів 12 :girl_impossible: Малий посніданий в садочку, а я навіть з хати нині не буду виходити. Нічогонероблю.

14. Artemida

Artemida Well-Known Member

15. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Останнім часом поселився в мене синдром "поганої мами". Картаю себе, що не даю достатньо уваги своєму малому. Хоча кожну вільну хвильку з ним бавлюсь/читаю/малюю. Під вечір ледве ноги тягну, а ще ловлю себе на думці, що я зла стала. Ну реально я зла дуже, часом себе ледь стримую. І "глибоко вдихнути" не допомагає. Ніби свіжого повітря бракує. Та й реально бракує, бо дітьо засмаркане і не гуляєм. Починаю подумувати про няню і мріяти про бабусю яка хоч колись гуляє з внуком.
    Ех, якийсь плаксивий допис вийшов, хоч насправді не все так зле. Просто напевно відпочити треба.

16. arushka

arushka завжди досягаю мети

17. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Мені сьогодні Мирося (Косметичка) привезла вітамінки Фіто, я на завтра зробила філе форелі слабосолене, замовила собі з Бердянську таранку і креветочки, зробила масляне обертання для волосся, сиджу, чекаю ще одну форумляночку!
    Чоловік з малим сьогодні пів дня гуляли, а я в інтернеті шукала собі подаруночки на ДН )) День як день.

18. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

І я прокинулась по дванадцятій. Зранку залишила синочка на чоловіка, а сама пішла в іншу кімнату відсипатись. В результаті цілий день змарновано, бо запланувала купу всього і нічого з того не зробила, зате відпочила. Хоча сьогодні забігла на пошту і відправила помічника Миколая до чемної форумлянки:) Завтра в першій половині дня чекаю на співробітницю в гості, а в суботу подругу:) Вихідні мають бути ну дуже цікавими:)
    А ще скоро в чоловіка день народження, а я цього року з подарунком ну зовсім не готова:sad: Може хтось порадить щось цікаве, а то ідей взагалі не маю, Так складно з тими чоловіками:)

19. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я своєму дарувала нову електричну бритву, то був дуже задоволений.
    Звичний день, пів-ранку проговорила з мамою по скайпу. Малеча спить на балконі, я п'ю чай. Гуляти не йдем, бо вчора так нагулялись, що сьогодні мені лінь. Врочистість- моя манікюрщиця згадала про мене, такщо на вечір планується релакс! Хочу червоні нігтики ;)

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

У мене зараз якась така "веселуха"... вихідних нема, все якось так: Лускунчик, Лускунчик і ще так багато раз, потім школа, школа школа і знову Лускунчик, Лускунчик багато раз і потім школа, школа, а між тим намагаюся часом дивитися Громадське і ще плюс якісь новини. Ну і ще водіння, яке нарешті!!!!! стає для мене задоволенням! Вже нема такого стресу, паніки і щеплення нормально відпускається, аж тепер самій дивно, чого в мене така проблема була :). Хочу дуже відпочинку, бо відчуваю , що виснажена страшенно. На спорт часу мінімум і від того мені ще гірше, бо завжди після тренування маю таке піднесення сил, а тепер то відчуваю рідко. :sad: Надіюся той момент в житті пройде і стане краще . І в Україні також стане краще, вірю в це....

Статус теми:
Закрита.