Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем famenlviv, 24 Серпень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. zetta

zetta Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

поза минулий тиждень пройшов весь у вечiрнiх вилазках на бiльярд, ресторацii та клуб. а минулий якийсь такий тихий....дiти дiти , i хоч я примудрилась i з доцями полазити та врештi iм моi походеньки надоiли, вони взяли право вибору в своi руки i як результат прошвирнули маму в цирк, в зоопарк, на атракцiони . а вчора все... сидiли дома вперше не знаю за скiльки часу ми не гуляли, нiхто не просився , дiти бавились а чекала свою любов яка прийшла пiзно , але з чудовим сюрпризом. ) тяпнули винця i я окосiла ) святкувати вже не хотiлось )
    ну i в нас канiкули....щойно ранок першого дня канiкул ,а я вже вiдповiла на купу питань, пiднято було купу тем... треба вiдпочити, записалась швиденько на корекцiю брiв, потiм знову дiти дiти )

всiм чогось прекрасного ) i здоровя.

2. jylanda

jylanda занууууда

вкотре вже бачу вашi дописи про зраду "друзiв" i т.д. Можливо проблема в тому що ви всiх вважаете за друзiв? Можливо, слiд переглянути ваше бачення дружби i буде вам легше жити i менше розчарувань?
    Просто направду, не всi тi люди з якими ми проводимо час, чи вчимося, чи працюемо, стають нашими друзями, а вiдповiдно i не поводяться з нами як друзi.

3. Tanju

Tanju Well-Known Member

Минули вихідні, прозові знов через те, що менша мала захворіла, як мене вже дістали ті болячки, через які псуються всі плани разом з настроєм:sad:. Планувала зайнятись пошуком подарунків на Миколая і дні народження, які наближаються з шаленою швидкістю. Так не хочеться відкладати все на останній момент , а реальна можливість цим зайнятись є тільки на вихідних. З врочистості- замовив чоловік квиточки на Тіну Кароль! Тільки б діти відпустили( читай не захворіли)

4. zaderyshka

zaderyshka Member

Гермі, по-перше, здається мені у вас трабли з розмежуванням осіб, які підпадають під категорію "знайомі", "одногрупники", "співробітники", "друзі". Може не всі оті "осабі" вишикуються в чергу за тим, щоб ви їм помагали/радили/співчували і всяке таке різне. А вже як помогли і нарадили, то не всі ті люди стають автоматично друзями/знайомим і повік будуть переповнені вдячності до вас. Не шукайте добра від добра і все буде "хо-ро-шо".

5. Hermi

Hermi Well-Known Member

та я вже це зрозуміла і ніби то розставила хто є хто...але вчора я була шокована, для чого кликати святкувати, якщо мене ви там бачити не хочете?!

6. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Навожу красу, пробую собі створити настрій для святкування дня народження коліжанки і наразі вдається лише перше:girl_cray: Ех....

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Якось так ніби гора проблем одним махом навалилась. Ще в суботу думала накатати величезний нудний плаксивий допис в жилєтці, але не написала, а вчора якось трохи і попустило.
    Якась або я така неправильна та неорганізована, але от Лянусі завтра два тижні, а ми лише вчимось давати раду один з одним. То завал. Ромчик перетворився на таке ж немовля, яке розівчилось саме їсти, вдягатись і постійно хоче на руки. Результат-снідаємо ми в 1 годині, обідаємо в 6, а замість вечері я засинаю). То все період, він минає, тому насолоджуюсь).
    Головне щоб всі здорові були, а то коли хто близький сильно хворий, то руки опускаються(.
    Бережіть своїх рідних...

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Христуся, не вішай носа, зміни то завжди зміни, звикнеться/організується і все буде чудово, як і має бути!
    в мене самої настрій недуже, не люблю коли мої очікування не справджуються і розумію то, але так якось образливо...
    з"їла печенько з передбаченням, а там слова "ви жалісливі і веселі", щось в тому є, бо і жалію себе і тішусь зі всього водночас, гормони:)
    в нас цей тиждень був багатий на кухні світу:) в четвер тайська, в п"ятницю монгольська, в суботу китайська, в неділю італійська і японська, зараз порожній холодильник, зварю простого супчику овочевого, а ще думаю куди пристроїти баночку маскарпоне, може то ложкою зїсти?:girl_crazy:
    вихідні були тяжкі: ми шопились:8::crazy: все гарно починалось до обіду суботи порядно скупились необхідним, а потім почались пошуки екстра пари взуття для чоловіка (точніше пошуки розміру) і на це ми витратили 4 !!! години, бо ті магазини в різних містечках і врешті в неділю чоловік видзвонив і знайшов омріяну пару! хух, добре, що в сім"ї один справжній шопоголік:girl_haha: бо я тільки настроєвий:) мені перепало кілька гарних обновок, чоловік довольний
    чекаю щоб температура на вулиці піднялась на кілька градусів і підемо в парк гуляти

9. Holly

Holly Moderator

Сьорбаю пиво і вкотре собі повторюю, все так не буде))))
    Малий чомусь захрип і в нього лізуть зуби. І якщо з дівчатами я не знала що таке "лізуть зуби", то з малим я відчуваю всі прєлісті сповна.
    На вулиці тааакий вітер, що навіть в думках нема йти погуляти. В хаті ніяка робота мене не чіпається. Якби не діти, то навіть їсти не варила. Якби не Маркіян, то навіть не прибирала би. А так він розплакався, включила пилосос і дитина півгодини пилососить з посмішкою від вуха до вуха
    Яринка вже завтра йде до школи, а мені так добре коли вона вдома)))
    Одним словом настрій якийсь не визначений

10. Hermi

Hermi Well-Known Member

гг:) а я істєрічка!Завжди це знала. Сьогодні мені пояснили гарно що то вчора таке було. Мене дійсно не чекали бачити на тому святкувані і мій "ефектний" приїзд в декого відібрав мову.Правда не хотіли бачити не через те що я така протівна, а через те що там був мій колишній і я зі соює "гордістю" не мала приходити(за їхньою логікою):) А так як ми останній час дуже сильно гаркались то всі ставили ставки чи я прийду на святкування чи ні...А тут сюрпрайз - я, та ще й привіз мене мій колишній!А тут злий жарт з моїми тезками...І вчора зла і не добра на друзів наговорювала...Одним словом бека я!
    Сьогодні день супер. Закупилась нарешті бісером, сиджу вишиваю і так воно мені файно іде! Поговорила з Наталюською, надихнула вона мене однією ідейкою:) І вже помаленьку втілюю її в життя:)
    Поприбирала в кімнаті...Правда спочатку вирішила дещо роздрукувати і мій принтер мені випльовував лише білі листочки..Вирішила заправити..Результат - я стала негром і все в радіусі метра також:) Довелось все відмивати і себе впершу чергу. Найважче було з лицем. Цікаво на що я завтра буду схожа;)
    А зараз переписуюсь з "ухажором". Однокімнатниця вже від сміху на ліжку лежати не може.От цікаво, невже людина не розуміє що то все жарти і з таким серйозом відповідає на наші взагалі не втему відповіді чи питання.

11. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Понеділок - таки важкий день. Не виспалася,тому ходжу цілий день яке сонна муха. Прийшла з роботи і от намагаюся доробити всю роботу на завтра і позбирати себе до купки. От допишу звіти, помию голову і спатки. Завтра ще важчий день:girl_impossible:
    Але..все так не буде:)

12. oksumoron

oksumoron Active Member

і на щастя вже добігає до кінця!
    щойно пішов від нас свекор, як завжди влив "позитиву" в сім"ю! поскаржився на всіх і вся, забрав наш маленький телевізор, бо його більше треба ніж нам, а ще сказав, що я буду грубою після родів :khomyak::khomyak:, бо він коли не прийде я все їм і їм (обидва рази я собі заварювала чай):cesored: на цьому і розпрощались!
    йду з того всього почищу собі гранат, хто знає скільки в ньому калорій, маякніть мені в карму! :xaxa:

13. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

і мені
    хоч після макаронів з моцарелою мабуть то вже не має значення:girl_haha:
    я як є в хаті то постійно хочу їсти, а гуляли ми сьогодні по часу мало тому їсти доведеться багато...

14. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Вчора була врочистість, бо вчора я мала посиденьки з нашою Nitriotkою. Во как )) потім поїхала забрала молодшого від свекрухи і тепер все сімейство разом аж на тиждень )))

15. Музик

Музик Мартуська

а я зла-зла-зла. мала класні плани на день. угу, мала.подзвонили мені з роботи терміново прибігти. прибігла, пів години чекала, десять хвилин заповнювала папірці, які тре здати до кінця тижня. ну навіщо мене було дьоргати, якщо я буду там через день. щей світло другий день періодично вимикають, нічо робити не можливо. просто я зла.

16. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

я точно буду, але про це я подумаю вже після пологів, а до них ще ОГОГО!:girl_wink:

Тому дожовую друге заварне тістечко і облизую очима апетитний спартак, який чекає своєї черги в тарілочці. Я то всьо добро заслужиила, так-так, бо за сьогодні встигла переробити купу справ щей в різних кінцях міста.
    Настрій пречудовий, то напевне на мене так щоденний шопінг впливає. Люблю обновки...будь-які - чи то для рідних, чи для мене особисто, чи в нашу кватірку.
    Дрібязок в дитячу позамовляла, Миколайків до купи всім майже позбирала. Ух, яка ж я цього року організована, прям аж любо самій!:girl_tender:
    І чим я займусь, коли остання кімната в нашій халупці укомплектується повністю? А! Знаю! Буду бавити ще одну лялю:girl_smile:

17. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Цікавий в мене день) Встала в 7.00, в 8.00 всі пішли а ми з Володею залізли назад в ліжко. Потім в 10.00 заснули а в 14.00 проснулись)Зараз покупалась, приведу себе в нормальний вигляд і вже за малим та на англійську на заннятя. І день пройшов)

18. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Доця нарешті почала по-справжньому ходити - це супер врочистість:girl_curtsey: Решту все проза. Щойно закінчилась перевірка з соцстраху на фірмі, яку домовились провести в мене вдома, коли мала спала:girl_haha: на щастя жінка виявилась приємною і розуміючою людиною, в результаті маю позитивний акт перевірки і тепер можна розслабитися:)
    Зараз печу для малої печево з 2х складників - вівсянки і банана, сподіваюсь моїй гурманці сподобається, хоч на разі не признає ні каш ні фруктів:girl_wink:

19. Gorgona

Gorgona Member

А ми хворіємо. Я ще тримаюсь, а от дітьо моє геть «розклеїлось». Мабуть вчорашня прогулянка вилізла нам боком. Оченята сльозяться, із носика тече, і, звичайно, капризи-капризи-капризи (як же без них :girl_sad:)!!!
    Бідолашка моя, по 20 разів підбігає до балконних дверей , тицяє пальчиком у вікно і кричить «мама, мама, ойойооооой» (це ми так протестуємо, що мама не веде гуляти :umbrage:).
    Одним словом, день - важкий. Але скоро прийде наш татко і вже одна думка про це – мене тішить. Вдвох якось легше вдається задовольнити забаганки нашого малого крикуна. Хоча, маю визнати, що тут навіть проста татова присутність вже діє, як хороше заспокійливе :girl_yes2:.
    Сьогодні ввечері важливий футбольний матч :naci:. То ж треба, щоб ми з Владом підчепили якусь болячку саме сьогодні :girl_cray:. Хворі вболівальники – то якось геть не класно. Але обіцяла коханому, що буду дивитись разом із ним. В такий вирішальний матч - гріх залишати чоловіка наодинці :). Навіть не буде мати з ким покричати, якщо наші заб"ють гол (а я сподіваюсь таки заб"ють).
    Всім гарного вечора! Не хворійте!

20. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Програли, чоловік засмучений, і мені якось так сумно стало:sad:
    Гарно погуляли сьогодні втрьох, вирішили кілька важливих справ. Якось ті дні так летять, вже от середа завтра. Але з іншої сторони, скоро вже будуть вихідні, а на вихідні чекаємо гостей ;)
    А я щось цього року ніяк не доорганізуюсь, але нічого - ще маю час виправитись:)

Статус теми:
Закрита.