Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем famenlviv, 24 Серпень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Гарний день. Чому? Бо чоловік вихідний і цілий день був з нами:girl_dance: Навіть сніданок приготував :girl_claping:
    Ранок я присвятила собі, а чоловік -дитині :) Потім спільний сон з моїм маленьким, солоденьким серденьком :d25:
    Після обіду запланували їхати на південний, хотіла на посуду подивитись. Подивилась і ніц з того. Як мій чоловік сказав - сама не знаю що хочу.
    Але... я замовила штори до хати. нарешті :radist: спустя год з хвостиком ;)
    я дуже і дуже рада. давно хотіла купити, а все ніяк часу не було піти і вибрати штОрИ, а тут зайшла, вибрала, замовила, два тижні ждьомс і вуаля.
    По дорозі забрала косметику в MuzaPuzo. стільки всього класного. вже намазюкалась і красівая піду спати :p ще от мастер шеф додивлюсь.

2. карапуз

карапуз Well-Known Member

Прочитала твій допис, напружила свою "дєвічью" пам"ять, застосувала свої математичні здібності :girl_crazy: і маю результат - 19 листопада буде 14 років, як у нас з чоловіком "закрутилась" любов :girl_in_love:. Пригадую, що у цей день було багато снігу. Ми їхали додому на таксі, після святкування день народження співробітниці, тому я точно зла не була :girl_wink:. Згадую і посміхаюсь, такі романтичні були часи, а подекуди навіть і детективні :girl_blum:.
    У нас проза, Юстя прихворіла, але зі сльозами просила відпустити її до школи, бо в неї сьогодні улюблені уроки :girl_in_dreams:. Я не ворог своїй дитині - поскакала до школи, правда на другий урок.
    Ми з Мартинком гуляючи, йдем на базар, надибала файний рецепт печенька, але з потрібних інгредієнтів у мене лише сіль :girl_haha:.
    Пи.Си. Свято наближається, свято наближається...:girl_claping:

3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

щойно я дууууже подобріла,а все завдяки університетській їдальні..тепер стаю мега-доброю завдяки каві і "Кокосовому диву":girl_blum:а завтра в мене вихідний і я напланувала собі купу спра-і в консульство, і на НП, і до коліжанки забігти, і малого поновити на плаванні,і в поліклініку...і коли то все встигнути((((
    таки так,бо подарунки я вже скуповую повним ходом..от тільки лист малого до Миколая мене знову озадачив, бо окрім "справжнього" набору стоматолога, дитина ще хоче лампу і будильник (а ще в листі написав "Миколаю, напиши,чи я був чемний в цьому році?...(так...ні - потрібне підкресли:girl_haha:)..тому те, що я прикупила малим виявилось поза списком, тому пошуки тривають...

4. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

і я
    у нас вчора(13 листопада) було 9 років

5. Муська

Муська Well-Known Member

Ура!!! Несподівано до мене наблизилось свято :))) в коліжаночки сьогодні річницця весілля ( а я дірява голова зовсім забула ). Будемо на вихідних святкувати :girl_claping:
    Діти усі розприділенні: менший похрапує на ліжку, старший в садочку, також похрапує :), а мама (тобто я) риюсь в просторах нету, вишукую ідеї для подаруночків до свят.

6. Holly

Holly Moderator

прозаааааааа
    Ярина подзвонила зі школи вся в сльозах, бо в неї болить голова((( Температура. А так гарно день починався.А я так багато хотіла зробити сьогодні. Сама щось теж не добре почуваюсь. Вчора мало не зомліла, так мені голова крутилась. Лягла на ліжко, а встати не змогла. Реально налякалась. Дала собі 5 хв, як не перейде, то вирішила, що дзвоню до чоловіка. Але зробила собі чаю гарячого і солодкого, троха попустило. І от знову відчуваю втому, хочеться на ліжечко( Зроблю собі міцної кави і до справ, бо за мене то і так ніхто не зробить.

7. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

А у нас сьогодні 4 роки як ми одружені:girl_tender:, хоча за відчуттями ніби більше. Так тоді тепло було в цей день, що я була лиш в платті, без всяких шубок, хіба під вечір вже)) І так сонячно! Особливого святкування не намічається, хоча я б не проти була б випити вина і подивитись весільне відео...:girl_in_dreams: жаль, що відео лишилося у Львові:)
    Вже пакую валізи, думала, повезу пусті, бо спершу не планувала так багато подарунків везти, але як дійшло до діла, то все буде під зав'язку, мабуть:xaxa: А ще малявка засопливилася мені, сподіваюсь, то обійдеться одними соплями, бо не уявляю, як летіти з хворою дитиною... хоча я і так не уявляю, як сама з нею полечу:xaxa:

Останнє редагування: 15 Листопад 2013
  8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Прозище...:girl_devil:
    Давно ми вже так не хворіли, мені якби світ перевернувся і я мадам розклеїлась. Через тиждень в свекра ювілей, а я абсолютно нічого ще не зробила для своєї краси.)) Тепер думаю найкраще було б для початку виздоровіти, а все решту якось буде...
    Проте є ще маленька врочистість- приходив до мене нині кур"єр і приніс солодке і фрукти. Так і не знаю від кого, казав анонім. Я так тішилась як дитина, хоч їсти нічого такого не можу через хворе горло живу на блендерованій їжі і цілий день мужньо борюсь з температурою, Святик мій тоже біднятко апетит з тими болячками згубив, але від того факту, що хтось так про нас так піклується стає на душі просто невимовно тепло і приємно...:girl_in_love: Ще б тільки знати кому дякувати. Підозрюю парочку людей, але чіплятися якось нагло не буду.:girl_wink:
    Ну, і не знаю... хтось там казав свято наближається, але ж, дівочки, до свят ще купа часу. Чи то мені тільки так? :dntknw: Завжди дивувало що цілий листопад у людей наближаються свята, які здебільшого починаються в січні.:girl_haha:

Щось то я нині зла і не романтична.:girl_mad: Пра?))

9. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

та яке - а Миколая - 18-19 грудня! В мене свята починаються з 4 грудня - бо в мене тоді день народження..а закінчаться 20 січня - в Марчика буде рочок!
    Проза - Саша на голову вилазить + маєм деякі нюанси в школі.
    Врочистість - забрала посилочку від Ів Роше..

10. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Муж поїхав в відрядження. Я з того всього хату поприбирала, включила собі Друзів і чекаю суші. Настрій поганий через певні неприємності. Мушу щось з тим настроєм робити, ввечері ще поїду в центр, заберу коліжанок в привезу до себе - будем робити піжамну вечірку. Стільки всього треба зробити, а сил і бажання взагалі немає.. Посижу, почекаю і може з'явиться...:girl_wink:
    Ото хтось файний є у Вас:girl_tender:

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

Кхм, ну, то ще більше місяця, а у нас на ДП вже он від коли свята наближаються...)) Прям чуть не від вересневого похолодання. Ага, читала таке.:girl_haha:

---------- Додано в 18:29 ---------- Попередній допис був написаний в 18:28 ----------

Та не то слово.:kiss: І дуууже скромний.)))
    Хіба може зізнається з часом...

12. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Я теж подарунки цього року вирішила купувати заздалегідь, щоб потім в останній момент не бігати.
    І свята в мене починаються з наступного тижня ) від дня народження донечки і так далі )
    З врочистості в мене вже другий тиждень є те, що ходимо з донечкою на заняття, і все це завдяки одній хороші людині, яка допомагає, гуляючи з синочком.
    А проза нікуди не подінеться - готувати, прибирати по кілька разів на день, і т.д і т.п.
    Тішить, що я тепер інколи вмію вкласти спати обидвох одночасно і це вже допомагає трошки розслабитися і зібратися думками.

13. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

А я читаю в кого як пройшов тиждень) бо в мене робоооота.
    І є врочистість (без неї ніяк) - завтра п"ятниця ))))) ну хотч щось, правда?
    хочу на піжамну вечірку:girl_flag_of_truce:

14. Logos

Logos Member

Ходили на розвивалку з малечею, такого гарного листочка зробили, прощались з осінню. Настя сьогодні в обід нарешті поспала, але то напевно через те, що багато нагасалась і плюс мала стрес, падала з гірки, ой як то згадаю руки до тепер трясуться, але я її зловила. Потім заняття з дітками і зіпсувала мій спокійний день новина про те, що свекор переорав весь город, де третя частина була засаджена полуницею, і то нічого що ми її з чоловіком вже 3 рік обходжуємо, полемо, сапаємо...., я хотіла сказати йому все своє фе, а попався під руку чоловік і тепер ми посварились і мені гидко на душі, чекаю з роботи буду вибачатись, полуниці і так не повернеш:girl_impossible:

15. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

В мене проза, проза...Вже цілий тиждень ходжу сама не своя.

За що не візьмусь, все валиться з рук. Настрій нікудишній, весь час сльози на очах ві того всього. З дітьми замоталася, чоловік кожен день пізно повертається з роботи , ще й до повного щастя спина прихопила, що нормально розігнутися не можу. Одним словом, якась чорна полоса пішла...
    Розумію, що треба взяти себе в руки, зібратися з думками і просто пережити це все...

16. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Тільки дев"ята ранку, а я вже така втомлена, ніби город зорала.
    Цей тиждень вимотав мене по повній програмі своєю насиченістю і кількістю термінових справ, і він ще не закінчився.
    Подія тижня - св"ято синулі. Він здивував нас з татусем своїм подорослішанням, якого ми все не помічали.:girl_tender:
    За пів години прийдуть меблярі, скрутять моїм діткам нарешті їх кімнату до купи. І на вихідні матимемо знову купу завдань - докуповувати, доробляти, доскладувати, дозамовляти-довибирувати.
    То все, єслі чьо - врочистість для мене, бо настрій піднімає, хоч і мощь відбирає.

17. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Тільки ранок, а я де тільки не була сьогодня ))) люблю рух, і коли все добре, без "сюрприз буде"
    Також помічаю, що старшенький дорослішає напевно закохався

18. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

А як же Тетянин день - 25 січня? Не свято, хіба?:)
    Насичений тиждень, мала термінову роботу, то дві ночі лягала в районі 2:00. Ще й синуля погано спить, в результаті - я зовсім невиспана. Але сьогоні вже п"ятниця, а попереду вихідні - то сподівають на хороший відпочинок:)
    Щодо подарунків - то в мене вже традиція з вересня, як мінімум, скуповувати подарунки, так це діло люблю:girl_claping: Бо дуууже багато родинних свят в нас починаються з листопада і закінчуються аж в кінці лютого:girl_yes2:

19. Holly

Holly Moderator

Яринка хвора і цим все сказана. Ніхто з дітей не переносить температуру так погано як Яринка((( Нурофен не надовго знімає біль. А вона плаче, бо пропустить сьогодні айкідо. Спекла їй яблука в перині, а вона на них навіть не глянула. В малого зуби лізуть, сильно марудний. Чекаю вечора і чоловіка.

20. oksumoron

oksumoron Active Member

як тільки я не чекала вчора чоловіка з відрядження!
    спершу я гарно висадилась на подушки і перини і пила багато смачного чаю, потім я читала лежачи, отямилась коли мій кіндл вже випадав в мене з рук на підлогу, відклала книжку, і пішла спати! :girl_haha:
    чоловік все таки приїхав, але дуже пізно! сказав, що має мені подарунок, але він вже певно аж на Різдво, я з того всього розхвилювалась, вилізла з теплого ліжка, а там пачка таких собі гумово-чавкальних конфет, але в святковій обгортці! :girl_yes2:
    відкрила, чавкаю!

Статус теми:
Закрита.