Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем famenlviv, 24 Серпень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Logos

Logos Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Так гарно починався день, пішли до церкви, погуляли, а зараз лежу плач том температура 40 груди болить я мов в тумані

2. карапуз

карапуз Well-Known Member

Вирішила я стати ще стрункішою :girl_crazy:. За харчуванням слідкую, вправи щодні роблю. Вчора, Мартинко, який спостерігав як я роблю зарядку, сказав, що я молодець :girl_yes: і віддав мен своїх три цукерки в якості заоохочування. Сьогодні, лише заради цукерок і тренувалася :girl_haha:. Жартую, цукерок не їм :girl_sad:. А результати, наразі, ледь помітні - хочеться викинути вагу, а після того з"їсти бурітос, який постійно миготить на екрані :pardon:.
    Чоловік надивився кулінарних шоу і обіцяв на вихідних приготувати щось "этакое". Не знаю, лякатись чи тішитись :girl_wink:.
    Хочу в засніжені гори, але мовчу:girl_in_dreams: , бо хотіла на море, а так і не поїхали :girl_nea:.

3. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

а я сьогодні планую таки добратись туди, дала чоловікові флешку щоб роздрукував сертифікат.
    Діти встали рано, кава не допомогла, голова болить,ходжу як сновида по хаті.Чоловік на роботі, сестра також. Як добре мати роботу куди можна втікти з дому)

4. Gorgona

Gorgona Member

А я собі лежу і думаю, як добре, що в мене є моя хатка, де я можу робити що хочу (тобто нічого не робити) і як же то добре, коли не треба йти ні на яку роботу :girl_claping:!
    На кухні акуратно складений посуд, який треба мити, обід не готовий, до прибирання сьогодні взагалі не маю натхнення. А я собі лежу і допомагаю дитині сортувати кубики :girl_in_dreams:. Могла б так провести увесь день. Охо-хо! Розлінилась зовсім! І немає кому зігнати мене з того дивану.
    Вчора ввечері коханий виявив бажання помити посуд після гостей. Але видно дуже змучився то мити, бо потім прийшов і сказав: "Нам дійсно потрібна посудомийна машина". Хе-хе, ну я тільки за! Навіть не думала, що ця маленька допомога чоловіка, переросте в нову посудомийку для мене. Якби знала, давно б попросила його допомоги.
    Я собі подумала, якби попросила його хоч на один день замінити мене в моїх хатніх обов"язках - прання, прасування, готування, прибирання, ну і головне догляд за дитиною - він би ввечері сказав, що нам потрібна домогосподарка, кухарка і нянька :girl_haha:. А поки до цього не дійшло, треба сповзти з дивану, помити посуд, і приготувати хоча б якийсь експрес-обід. А потім можна знову полежати...
    Все йду, бо зараз приїде чоловік. Я увесь ранок нила, як багато роботи маю сьогодні, а тут зайде і побачить мене на дивані. Потім буде до вечора мені кривлятись. Збираю всю силу в кулак і шурую на кухню. Нехай бачить, що в нього не просто дружина, а ціла бджілка-трудівниця :ed4d70def841dc74b57. Ну, то я трохи загнула, але приблизно (а сьогодні це дуже приблизно) десь так і є :mocking:.
    Усім гарних та веселих вихідних!

5. Farfalla

Farfalla Member

сьогодні субота, але настрій такий врочистий-врочистий :girl_claping: вже поприбирала і от налаштовую себе на випікання шоколадного пляцка з вишнями! дівоньки, то такий аромат - на всю двохкімнатну квартиру :girl_haha: там ще й ром в тісто додається :girl_cool: мо" потім хвастанусь в темці "Знимки смаколиків"... в планах ще приготувати суп, і себе подоглядати чи то прискіпливо порозглядати :girl_haha: всім теплого вечора!

6. oksumoron

oksumoron Active Member

мій ранок почався ще в 4, чоловіка відправляла у відрядження, я ледве встигла заставити себе злізти з ліжка, як він вже готовий і з валізами стояв в дверях!
    а, ще потім я не могла заснути, дивилась, різні соц мережі, і як виявилось багато людей не спало, або може ще просто не лягли!:girl_in_dreams:
    пішла на курси, зранку місто таке інше: людей взагалі ніде немає, густий туман!
    взяла я на свою голову собі чашку-термос з чаєм, цілий день я її тримала або в руці, або в сумці вертикально, бо знаю, інколи, трохи вихлюпується! відвернулась на хвилинку, чашка собі похитнулась і приїхала я додому: окремо чай, окремо чашка!:girl_flag_of_truce:
    аж хлюпало, враження було, ніби я руку запхала у воду! благо все ціле, тільки липке! :girl_haha:

7. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Прокинулась в четвертій зрання. Подивилась "Мері Поппінс, до побачення!" Заснула. коли на вулиці вже було видно і троха поспала.
    Десь в дванадцятій змусила себе трохи підмести в хаті і закинула прання. Потім пропала холодна вода, і моя пралька ще на неї чекає.
    Погода за вікном не сприяє хорошому настрою. Нарешті вимила бошку, бо то був ужяс :eek:
    Їсти не готую, бо не бачу в тому потреби. І плачу, плачу, плачу...
    Завтра в церкву, потім ще трохи подепресую і всьо. В понеділок на роботу і буду прощатися з таким станом, бо реально вже немає сили ні на що.
    Єдиний плюс - то певно, мінус 3 кг. Мінус - колись в шлунка виростуть руки і він мене вдусить.
    Знову почала смалити...Хочеться себе прибити, і то так моцно! Але наразі я себе шкодую...

8. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

і я дуже хочу бурітос, ням.

Останній раз його їла ще коли, страшно подумати, була студенкою і коли їх готували в Картопляній хаті біля головної пошти (Челентано). А тепер там бурітосів не готують. Де ще є смачні бурітоси, крім Такі було?

І ще я би хотіла, щоб в мого чоловіка було бажання десь-колись щось приготувати, крім як зварити гречку/макарон. Але на днях я його про то запитала - незворушно відповів, що тільки варена гречка/макарон :girl_sad:

І також хочу трошки
    і роблю вправи з Дж.Майклс, а малий дуже натхненно займається зі мною (і трохи відбирає гантелі, тому я не так перенапружуюсь :girl_curtsey:)

Завтра приїде до мене мій тато в гості, тому я сьогодні дуже постаралась і навіть приготувала тортик Балі бей. Я відчуваю його шоколадний шлейф щоразу, як відкриваю холодильник, і майже впевнена, що він дуже смачний. Чекаю до завтра, буде суперове чаювання.

А Сашко спитав: мам, ти вмієш спекти такий торт як корабель, а на ньому пірати. А як я сказала, що не можу напевно, то малий резюмував досить різко: ну, значить ти взагалі не так бом-без-но готуєш!
    Ахаха!..

9. Holly

Holly Moderator

ну що ж, сьогодні таки врочистість.
    З самого ранку поїхали на шувар за капустою і цибулею, а привезли повний багажник смакоти)))) А ще купили щепку груші, за кілька років матимемо урожай. А після обіду поїхали на дачу. Я так файно на природі подрімала з Маркіянком)))
    А завтра плануєм в центр на прогулянку, нарешті вигуляю свої чоботи)))

10. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Маю красиві троянди від чоловіка
    +смачну піцу в шлунку яку щойно запила молочним банановим коктейлем
    +діти сплять
    Я в раю!

11. Hermi

Hermi Well-Known Member

Розбудила мене сьогодні моя мама своїм сміхом. В мами в середу ДН, тож прикупила я подарунок і заховала там, де мама його не шукатиме і навіть підходити туди не буде. А сьогодні щось моїй мамі захотілось туди залізти і зрозуміло що знайшла. А чого вона туди полізла, сама пояснити не могла. Тож цілий день моя мама сидить книжку вичитує (про яку мені вже півроку розказувала).
    А я розклеїлась на ніц...Мені б поспати, полежати, а не щось робити. До захисту лічені дні, починається мандражка. Презентацію немаю ніякого бажання робити.
    Вийшла на вулицю, а там вже глибока осінь, холодно, сіро, мокро...Хочеться закутатись в ковдру, взяти котика на руки, зробити какао і дивитись якийсь "осінній" фільм. А в мене зараз майже все так і є, правда замість какао - кава, і замість фільму - презентація, і на іншому моніторі ДП:)
    А ще паралельно знущаюсь над знайомим, заінтригувала однією пропозицією, але основного розказати йому не хочу! вот така я злюка;)

12. карапуз

карапуз Well-Known Member

Вихідні видалися дуже сімейними :girl_claping:.
    Сьогодні вранці мене розбудив запах смажених млинців. Очі ще не зовсім відкрила, але побрела на запах :morning1:. Чоловік у фартусі, спритно перевертав на пательні оладки, причому паралельно дивився передачу, де робили усе те саме. Хто у кого підгледів рецепт, сумнівів не викликало :girl_haha:. Оладки вийшли смачні :nyam2:, вже потім я побачила, що на них "пішов" мій знежирений кефір, який мав бути моїм обідом :girl_in_dreams:. Але я як людина, котра почитує гілку "мистецтво бути дружиною", дуже нахвалювала і млинці, і чоловіка :girl_wink:.
    Вчора, поклала дітей спати і вирішила подзвонити сестрі. Коли почула її сонно-наляканий голос, то подивилась на годинник - 23.30 :pardon:. Вибачилась, але... Треба йти спати, бо вона обіцяла задзвонити мені завтра о шостій ранку, а я її знаю, вона може :girl_crazy:.

13. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

Закінчився мій перший тиждень в Англіі екскурсією в Лондон, 2,5 з половиною дні пробігли шалено швидко і я просто шалено втомилась. Ще й вчора погода підвела. Взагалі в листопаді важко подорожувати. І як результат маю закладений ніс, хворе горло і напевно температуру. Поки іхали назад в поізді змерзла страшенно, і не мала ніякіх ліків від простуди, то хлопці з групи казали, що самий кращій засіб то віскі, яке з ними "випадково" було. Але я знайшла лікі, прибігла додому п'ю польский йогурт, і такий він мені смачний, не можу я звикнути до англ кухні, читаю ДП, і розумію, як я вже хочу до Львова, до своіх хлопців, і більше всього я можу насолоджуватись мандрівками зі салім чоловіком.
    І ще, я росту, гуляла Лондоном і майже в магазини не заходила, раніше то була-би мандрівка магазинами :connie_pull-pigtail

14. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А я вчора просто афігєнно провела час. В нас був веселий дєвішнік з кльовою програмою зранку до пізнього вечора.
    Сидю тепер...засинаю за клавіатурою, і думаю, що рідко бачимся останнім часом. Пльохо. Але коли зустрічаємся, стільки позитиву. Харашо!:girl_claping:

15. kati

kati Well-Known Member

Розбудив мене зарнку старший зі словами:" мам, яка година? в нас не працює жоден годинник". І справді глянула на табло тюнера-не світиться....нема світла. Мобільний розрядився. Веселуха...реально.нема де глянути годину. Почала шукати свій механічний, знайшла, довго згадувла чи перевела я його( бо останнім часом дуже рідко вдягала його) так і не згадала)))) От так в нєвєдєніі ми збирались до школи. Плита не працює-навіть чаю не зробиш.Але таки включили світло пів 9, то хоч не прийшлось малому спускатись з 15 поверха.
    А потім приїхав чоловік з відрядження...привіз символічно пляшку старого таліну мені і ..все, більше нічого:girl_devil: ну але я не злилась, знаю його,що страшенно не любить ходити по магазинах і щось купувати( в нашій сім"ї це моя прерогатива...за всіх :girl_crazy:)
    Вихідні,хоч і без чоловіка. але пройшли дуже гарно. Два дні тусили з кумою, шопінгували, ходили з дітьма в цирк! Вчора ввечір ще мала врочистіть- прийшли до мене мамам з сестрою, я замовила суші і ми гарно посиділи:girl_dance:
    Всім вдалого тижня, бережіть себе!

16. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

похрестили вчора Вірусика.
    нині пост-врочистість - розбираю подаруночки, згадую з приємністю вчорашній день...
    зірвала блискавку на чоботах, треба нести їх в ремонт. а ще треба до паспортистів у ЖЕК, а ще в школу заяву з проханням прийняти Дми наступного року в перший клас занести... загалом, справ вже назбиралось - і хто скаже, що то небагато, тому позичу всіх своїх гавриків і побажаю успіху :)

17. olena

olena New Member

В мене вихідні розпочались в п'ятницю з обіду: потягла мене моя старша дитина на ковзанку і я після десятирічної перерви таки стала на ковзани і, о чудо, не втратила навиків, і під кінець катання вже робила"ластівку".
    В суботу готування- прибирання, а ввечері, дякуючи моїй мамусі, яка прийняла до себе внуків, ми змогли в спокійній атмосфері, чого давно не було, попити з кумами кави і поспілкуватись.
    В неділю вирішили з'їздити з чоловіком на закупи до Польщі, і хоч планували закупитися хіба продуктами, та в результаті нагребли дітям цілу купу подарунків, ну не змогла я втриматись- стільки всього красиво- кольорового.
    А сьогодні почалися робочі будні, правда планую їх завтра розбавити невеличким святкуванням синочкового дня народження, ну а на вихідні влаштуємо більш врочистіше і гучніше свято.

18. lawyer

lawyer Member

А моі вихідні почалися в суботу після обіду, треба було вийти на роботу. Я сподівалася на годинку-дві, але висиділась там майже 6:girl_devil:. Після роботи поїхали на вечерю до чоловіка батьків, а потім до моїх, де й заночували.
    Зараз обідаю і збираюсь на пілатес:girl_yes:

19. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Вихідні були мегасімейними та приємними)))
    А сьогодні звичайний робочий будень..
    Садочок-робота-обід вдома-робота-садочок-прогулянка-вечеря-прихід татуся з роботи та активні ігри малюка з ним -банні процедури- а тепер би оперативно вкластися спати)))

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

В мене вихідні пройшли під девізом- Работать!! :girl_cray: І взагалі тиждень шалений, зранку репетиції до одної програми, а ввечір до іншої, в суботу зранку репетиціч до концерту на неділю, а ввечір концерт в театрі, де ми більше сиділи аніж грали і то ще гірше, бо не знаєш , де себе подіти поки йде вистава, а мус сидіти в ямі, бо вийти нема як... В неділю зранку репетиція, ввечір концерт. І все-вихідни бай-бай. Нині мав би бути вихідний, так як нині було свято в Польщі-день незалежності. Та нам його зіпсували, бо зробили репетицію на 9ту ранку до якоїсь халтурки в четвер.. Абсолютно не потрібну.. І завтра робота, а в мене чомусь відчуття, що ще би мав бути вихідний :girl_cray:

Статус теми:
Закрита.