Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем famenlviv, 24 Серпень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

в мене не забагато, ну тих з якими люблю/хочу спілкуватись і за якими скучаю, але оскільки у них вечір, а в нас ранок то поки з усіма по пару слів то вже і обід:girl_crazy: але я тепер організованіша і дитина не дає розслабитись тому гуляти ми виходимо не пізніше 12 год і то є врочистість, бо на дворі сонце, а за будинком парк і взагалі тут кльово:girl_dance: а ще в нас є внутрішній дворик, куди можна вийти в тапках і сісти пити каву, а ми ніяк так не зробимо-не порядок:girl_nea:
    вчора вперше пробували папайю, я тільки шматочок, а чоловік стоптав собі цілий фрукт, скропив лимоном, полив метод все ніби як книжка пише і каже:" тобі не можна, та? шкода, та я розумію, ну що ж як тобі не варто тим більше фрукт то в нас один":lol: ото добра душа

от реально я за цей тиждень нічого нормального не зготувала, омлети/кашки/макарони, капееець, в обід зварила нам з малим картоплину і мяска підсмажила то відчула себе страшне господинею:girl_crazy: і маю бажання готувати, але то ж п"ятниця і не має сенсу, бо в вихідні ми не буваємо вдома:girl_dance: але щойно ще насмажила млинців, тонесеньких з дирочками, ням (чесно, не шарю в чому прикол тих дірочок в млинцях, але в неті всі тащаться ну то і я собі від того порадію, а чо ні?:girl_haha:)
    в-и-х-і-д-н-і нарешті:radist::radist::radist:
    бажаю всім щоб втілилось заплановане, гарної погоди і настрою:kiss:

2. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

В мена мегаврочистісь - я вдома! Після цього важкого тижня і повернень з роботи вночі, то кайф! А донечка цілісінький день гуляє у дворі з резинкою з невеликими перервами на зупу-яблуко-винестищещосьтам. А ще "зкинь нам цукерки" - як в моєму дитинстві, але я орала попід вікна, а воно - дитя прогресу в домофон :girl_haha: Як це кльово - цілий день на повітрі без планшета-компа-телевізора ну і без мене, бо я цілий день лежу кабачком, трохи прибираю, але головне нікуди не лечу.

3. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Як я люблю суботу!!! Мої сплять, я п"ю каву з рафаелками! Райське життя! Так довго полювала на них, не могла купити, а вчора в китайському магазині побачила цілий СТЕНД з цукерками Рафаело і Фереро Роше. Я була як там білочка з реклами про снікерс. Чоловік не зміг мене стримати, купила 3 пачки рафаелок і 2 фереро :girl_in_love:
    Ну і взагалі вчора був вдалий шопінго-день. Знайшла дуже класні черевички дербі від Ralph Lauren. На високому каблуці. Не знаю, куди тепер в них буду ходити :girl_haha:

4. Hermi

Hermi Well-Known Member

Погода просто чудова, а я немаю навіть сил вилізти на вулицю. Щоб сказати що щось болить не можу, та і що повністю здорова також. Хоч субота, але нічого не робила. Зайнялась організаторською роботою - навела порядок в компютері, трішки в своїй голові і написала 20 сторінок диплому:) А потім з мамою пішли погуляти. Так не звично що на дворі кінець жовтня і +20. Прийшла з прогулянки як варена. Пішла годувати кролів в шортах і футболці, получила від мами, але потім і вона розділась. Сусідка заглядала на нас як на ненормальних, але то її проблеми, на сонці так було жарко, як влітку.
    Після обіду вирішила поспати і тільки що проснулась - на кухню, а там мій мудрий котик заснув в баняку, де ще недавно було півкіло м'яса. Вот так вот я залишилилась без вечері:sad: Сиджу зла сама на себе, бо треба щось думати що б то приготувати.

5. LVitaliti

LVitaliti Member

А мої вдалі вихідні почались ще з учорашнього класного вечора, проведеного на форумівці! :) Сьогодні, як бджілка потрудилась))) зранку швиденько навела порядки в хаті, ну а потім, бавила племінничку :) чесно кажучи, сама дивуюсь, як то в мене вийшло, вона у нас трішки вредненька і навіть не знає, як це залишатись без мами, а сьогодні прийшлось... але все було добре, хресна справилась :girl_cool: правда зі сном в нас не дуже вийшло, я вже кілька раз відключилась би і поспала, а в неї лише трошки вийшло поспати в позі руки в сторону, ноги скручені під себе, а попа догори.... я не могла надивитись на ту картину, а для неї то норма, виявляється :) Ех, черговий раз переконалась, що життя класна річ, як не крути! :) А діти його наповняють надзвичайним смислом :girl_claping
    Тож у мене суцільна врочистість, сподіваюсь завтрашній день лише продовжить ряд приємностей)))
    Усім гарного вечора :girl_bye:

6. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Я сьогодні зла!:girl_devil: САма на себе. Так чекала вихідних, щоб виспатися. Вчора відтянулась по повній: прийшла з роботи, випила кави, ввімкнула трилери і тащилась в неті. Весь цей час в голові крутилась думка: "Завтра субота. Ля-ля-ля. Я буду спати довго. Ля-ля-ля! Скільки влізе. Ля-ля-ля." Прокинулась в половині восьмої:girl_devil::girl_devil::girl_devil: І не сплю, зараза така! Ввімкнула телевізор і медитую: "Спи, спи, спи..." Ага! Вігвам!
    Полізла на базарчик, потім зварганила борщику. І тут же захотіла спати. Ну не западло?! І лазило по хаті сьогодні зомбі... Прибирала на автоматі. Ще й Рудий завалився в гості... Зачєм? Притарабанив оселедця (то його романтична натура виражається в продуктах харчування, переживає, щоб я не схудла). В черговий раз переконалась, що у нього (в Рудого, а не оселедця) криза середнього віку плавно пєрєходящяя в старчєскій маразм. Що і довела до його відома. І нехай він собі далі думає, а я не кінь - голова маленька, думати не буду. Нє царскоє ето дєло!
    І нарешті привела в порядок свої пяточки. А то остатньо я була лінива, а пяточки хотіли пити.

7. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

В мене сьогодні продуктивний день - і поприбирала, і попрасувала, і сестру провідала, поки мій муженьок пішов на зустріч одногрупників, чує моє серце - припреться під ранок, і до обіду буде вмирати:)
    З незвичного - сьогодні моя друга половина вихвалявся своєю покупкою - возив мене на квадроциклі, - мам дарагая!!!! я чуть не вмерла як рів переїжджали, і все решта, нє -я до того не створена, кайфу в тому не дуже розумію, хай сам їздить)
    З корисного -вибрали плитку в котельню на дачі, ну і плюс-мінус визначилась з санвузлами, а ще пригледіла підвіконники.
    Завтра з врочитстості - ДН в чоловікового брата - десь підем, вже не зле.
    Гарних усім вихідних!!!
    І не забудьте перевести годинник)

8. Divchyna vesna

А то вже нинька? О, то дякую, жи нагадали. Ще би хто підказав, куда його переводити. На годину вперід, чи на годину назад?

9. Margarett

Margarett Well-Known Member

Ой, назад. Коли то вже припинять з тими переводами.

10. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

О..добре,що нагадали,бо ми зараз в Івано-Франківській обл. с.Вигода..завтра чекаємо на Карпатський трамвай...
    дууууже прикольний день-цілий день в машині-екскурсії по Франківську, потім класний шопінг в Тисмениці(УРА!!!я з подаруноком-шубка мені личить:girl_bye:)..щойнопрогулялися селом-діти шукали ліс,алеми тільки нічний магазин знайшли з мін.водою,пивом,цюцьками і чіпсами)))))
    повечеряли в кафе,дивимосьХ-фактор і милуємось відпочинком поза домом

11. Divchyna vesna

Прєлєсно! То завтра буду ще зліша. Бо прокинусь як нинька, а то буде щойно половина сьомої!

12. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Ой, як я теж хочу в Вигоду. Друзі батьків мають там будиночок і кожної зими ми їздили до них. Зараз, стільки років потому, Вигода для мене залишається місцем, де живе казка:girl_flirt: По можливості їздимо туди на гриби, зимою - гуляти, а літом - на ріку (маєм класне місце, куди машиною хв 15 їхати).. Треба найближчим часом вибратися:girl_claping:
    День сьогодні - банальна суботу. Виспалась і до роботи - їсти наготувала, хату прибрала, фільми подивилась. Чоловік сказав, що я - ідеальна жінка. Ще зроблю собі зараз масочку на личко і педикюр, то взагалі ціни мені не буде:girl_haha: Котяра муркає, песьо лежить в ногах - класно так. Завтра їду до мами на супчик з білих грибів і ще, може, пошопінгуємо трошки..

13. vchitelka

vchitelka New Member

Відмінила всі уроки! Вперше в житті! Пофарбувала волосся, купила колишній викладачці (терпіти не можу того слова - одразу римую собі "розкладачці" :) ), а тепер - чи не найкращій подрузі, в подарунок чудове горнятко (таке чудове, що й собі таке захотілось :) І 2,5 години пробалакала з нею в кафешці! Тепер, нарешті, і я відчула, що таке КАНІКУЛИ!

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

цікаво, коли тут канікули, щось ніхто нічого не говорить :girl_cray:, знаю тільки, що вкінці січня є :girl_in_dreams:
    А я завтра їду до нашої манюні, нарешті побачу свою племінничку , так вже кортить , цілий тиждень відраховувала дні і години до зустрічі. Якось дивно, ще до кінця не усвідомлюю, що моя рідна сестричка нарешті стала мамою, МАМОЮ!! Але це класне слово :girl_in_dreams: Подаруночки купила, шкода лиш , що вишивку не встигла підготувати, але нічого, наступного тижня завезу. Так що моя сім'я завтра на диво буде вся в зборі (то дуууже рідко буває і якщо чесно навіть не пригадую, коли таке було останнього разу)-мама, тато, сестра з чоловіком і доцею і я з чоловіком. Лиш кицю лишаємо вдома :girl_haha:

15. poetka

poetka Well-Known Member

І в нас канікули. Нині в чоловіка ДН відсвяткували скромно без тортика, погуляли в парку. Щоправда зранку чоловік бурчав що повно посуду на кухні, але сумлінно все мив,бо знав що я спала всього 3 години :)

16. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Вчорашній день - майже цілий прозовий через дикий головний біль, тому цілий день сиділа в хаті.
    Сьогоднішній ранок почався із прози - прибирання. А потім поїхали в Ашан - погуляти, закупитися і фільмець гарний подивитися :girl_claping:. Отримали від того всього купу задоволення, ну і фільм - шикарний :).
    Тепер головне - завтра треба не забути перевести годинники на годину назад

• Подобається Подобається x 1
  17. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Врочистість - я змінила імідж й коротко підстриглась. Чоловік асиметрію не помітив - сказав, що в мене така стрижка, як ми тільки починали зустрічатись. А тоді в мене була ну зовсім не така стрижка, ще й плюс гривка була...Але де ті чоловіки розуміються на стрижках...
    Проза - в Марчика теж вітрянка...й то так густо обсипало, Саша якось легше то переніс.
    На завтра - я б десь їхала, а муж дома сидіти хоче. Купив малому силіконову ложечку - бо то типу я неправильно дитину прикормлюю, а в нього з тої ложки аж бігом буде їсти. Ну-ну. Побачим.

18. AilataN

AilataN жива

Мама вже вдома, і я видихнула.( мама їздила в Почаїв). А я тих доріг боюся, вічно переживаю, як хтось кудись їде не на поїзді.
    Ми невдало сходили в театр. маруся як побачила афішу вистави " Алі Баба і сорок розбійників" то вже ніяким магнітом її туди не мож було заманити. Шкода, бо син моїх друзів ледве пішов в театр без Марусі, теж з плачами, але його бажання побачити тих крутих зеків_розбійників перемогло любов до подруги.
    Погуляли Ринком, відпочили, попрацювали вдома.
    Тихо мирно ввечері вийшли з подружкою прогулятися, собачка з нами..
    Легенько вклалися до сну.. ( слава укр.нар.казкам- дитина під них засинає на раз)
    Всім граної неділі.

19. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

:girl_in_dreams:Я про таку можу тільки мріяти:girl_haha:
    Я сьогодні в ролі бджілки - поприбирала, повикидала купу старого мотлоху, зробила дві закладки прання. Лиш до шафи не добралася- мала намір її перескладати, але прибиральна муза мене покинула. Зараз подивлюся якесь кіно і спати:d25:

20. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Статус теми:
Закрита.