Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем famenlviv, 24 Серпень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hermi

Hermi Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

а у Вас таке бувало що пам'ять стирала людину?! Просто так. Вчора виявилось, що хлопчик з яким я поступаю мій сусід з гуртожитку, правда колишній. Дуже сильно обурювався чого я його вже другий тиждень не признаю, а я навіть поняття немаю шо за йден;) Пішли перекусити і так засіли аж на 5 год:girl_dance: Весело посиділи, позгадували старі добрі гуртожитські часи і стільки спільного, що я просто прозріваю з себе як я його не пам'ятаю!
    Вчора помирала від того що голова розколювалась і цілий вечір відлежала в ліжку, а сьогодні я сонько. Ще досі не взялась за книжки.Але трішки поприбирала, пішла на закупки, а зараз сиджу і читаю про "людське буття і цінності".

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Вечір такий переповнений приємними емоціями. А все починалося так ліниво, з ліжка вилізла перед 12ою, бо вчора півночі проговорили з мамою, яка в нас погостила, а нині посадили її в 6ій ранку в поїзд і так до майже обіду пролінтюхували у ліжку троє :D

. А потім до нас приїхав молодіжний оркестр з Варшвави, в якому грають троє наших колег- мій однокурсник та й просто друг ще з підліткових років школи, коліжанка по роботі в Інсо і студент чоловіка моєї свекрухи. Ми з хлопцями пішли вдень поїли в кафешці, поговорили гарно, потів в них бул репетиція і по ній мого однокурсника ми забрали ще до себе додому. Наговорилися вже вдосталь, я за нього все дуже тішуся, бо він завжди був надзвичайно талановитим хлопцем, трубачем , але ще й таким дуже дієвим. Не сидить на місці, щось робить, до чогось прагне, не боїться змін в житті, відповідно багато чого досягає. І це насправді приємно і гордо чути. А ще більш приємно було слухати їх на концерті і навіть трошки бути гордою за його дуже відповідальні соло, бо ж в молодому колективі, де всі поляки і взагалі можуть грати лише поляки (власне лише з картою поляка можна українцям), так добре грає наш українець, яким я впевнена багато хто захоплювався на концерті, бо теперішніх колег по роботі своїх теж сьогодні бачила. Ех, я нині якась така піднесена! :girl_dance:

3. AilataN

AilataN жива

Вчора стала шукати куди би то в театр з дитиною податися. В ляльковому , на сайті, була прописана вистава " Пригоди сірничка і Буратіно". Трохи, м"яко кажучи, мене здивувала така назва. Які ж то можуть бути пригоди? Там одна пригода можлива, і з трагічним фіналом:xaxa:
    Але ні, сьогодні вже була в афіші вистава "Фарбований лис". Ну то пішли.

На завтра ще запланували на Буратіно ( просто Буратіно) подивитися :)
    А може в ТЮГ підемо, "Загадки лісу". Хтось дивився?
    газовий лічильник крутить , як навіжений. З газконтори прийдуть у вівторок " ну бо, пані, знаєте, то субота-неділя, а потім понеділоктяжкийдень, так що не раніше вівторка."
    наманікюрилася.
    Борщику зварила.
    на вечір , по плану, лазити по нету, то важливо :girl_crazy:

4. Alicia

Alicia Well-Known Member

Врочистість вчорашня - ходили на концерт симфонічного оркестру Івано-Франківської філармонії в латинський катедральний собор. Я пошвидше приготувала вечерю, чоловік також роботу закінчив раніше, щоб встигнути, і не пошкодували, що пішли.
    Потім пройшлися площею ринок і потрапили в облаштовану фан-зону для вболівальників. Людей було - тьма, співали гімн, підтримували нашу збірну, але так все голосно, що ми втікли. На іншій стороні площі були вуличні співи під гітару, такий собі флеш моб, також багато молоді було. І по завершенню вечора пішли на ще один концерт в кафешку (там вже джаз був).
    Сьогодні зранку трохи засмутила мене погода, не така, як в п'ятницю сонячна була. Але я вже сумки зібрала на пікнік і мене погода зупинити могла хіба у вигляді снігу :) В лісі зараз краса, ми пішли високо по стежкам до нашого місця зі столиком, а там взагалі, як у казці, провалюєшся в килим з листя, стільки його нападало. Я взяла газовий балончик, термокружки і каву, а воду забула, так що ми тільки соком "грілися" і пекли різну смакоту. Перестукувалися з дятлом :), фотографувалися, чоловік мені салат з грибів робив, дурачилися, словом. Вже як стемніло, приїхали додому, налили воду в ванну і відпочивали. Зараз чекаю чоловіка, поїхав за новими гостями на вокзал, і спатки. Завтра також хочу в ліс, але коханий ще не знає (смайлика з зубками не вистачає, але вже як є).

5. CAMPUS GROUP

CAMPUS GROUP Well-Known Member

Прочитала і хочеться мені все ж виправити, "Вуличні співи" це давно вже не флеш-моб.
    Це співи, організовані однією із львівських молодіжних організацій, які проводяться у Львові вже не перший рік.
    Кожної п'ятниця, коло Нептуна о 19.00.
    У сьоцмережах можна знайти зустрічі за назвою "Вуличні співи" і вказати дату.
    Думаю для вас стане гарним сюрпризом підбірка фото, де можете бути і ви, із кожної такої зустрічі.

6. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Такий гарний і насичений день видався. Виспалися, попрасувала, попрала, поприбирала з мужом, спекла брауні і овочевий пиріг, прогулялись, закупились - ого, скільки всього ми за сьогодні встигли:) Ще приймали гостей, чаювали, говорили і вирішували нагальні питання. А завтра чекаю в гості коліжанок-одногрупниць і ще маєм ряд справ. І ще з нетерпінням чекаю в гості свого дуже хорошого друга, який з Сінгапура приїхав, але то вже на наступний тиждень мабуть:) Чоловік планує дивитись бокс Ломаченка о 4 ранку, а я планую міцно спати:) Всім гарної неділі ;)

7. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

То і його певно дивилась. Бо прокинулась в четвертій рання і довго не могла заснути. Клацала пультом, голова мене боліла, потім шия, потім спина. Потім заснула, ледь не проспала в церкву.
    Погода бє, як і мій настрій. Дійшла сьогодні таки черга до салату з малинівки. Вобщем, сиджу без діла і навіть не задумуюсь, чим би то зайнятись. Остатньо я песиміст...

8. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

А в мене сьогодня врочистість - я перший раз за місяць напевно зробила манікюр і намалювала нігті І навіть ніхто на мені не висів і не питався :girl_crazy:

9. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Нині велике свято, тому врочистість наша з Їжачком була в тому, щоб зайти до Церкви помолитись і поставити свічечки за здоров'я.
    А проза - прозою... але вона позитивна. Вчорашній день закінчився вже сьогодні - о 02.00, а нинішній з повним правом почався, як звичний будній - о 06.30. Зібрала Дми в садочок, вони з татком пішли. А ми з малюсіньким поїхали в поліклініку на аналіз крові і огляд в лікаря. Аналіз буде о 13.00, а лікарка потішила, що в Сергійчикових грудках вже нема хрипів, і що лімфовузли менші. Ото ми радісні сходили до Церкви, а тоді сіли знов у наш жигулятор і приїхали додомцю. По дорозі солодкий хлопчик заснув, і зараз ще досипляє. А я п'ю свою велику смачнющу каву з вершками і цукром і будую плани на день...

10. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

Я вчора теж намалювала нігті, але за компанію з Марусею, плюс вона гарно так розмалювала свій стільчик перламутровим лаком. А нині сиджу на роботі, і так мені неохота щось робити при святі, шо то жах. Певно піду зроблю собі ще одну каву. Маєм нині йти ще на празник, правда не знаю чи вийде нині швидше з роботи виїхати, бо шефу тре баланс для банку, а він в мене ше непочатий))) ось так.

11. Hermi

Hermi Well-Known Member

а я вже майже тиждень, як лягаю спати 3-4 год. І то щоб толкове щось робила. Пробую читати філософію, але питання "буття людського" заганяє мене в глухий кут і я годинами обмірковую щось своє.
    Вчора приїжджала мама, дивно так що вона до мене до Львова приїжджати почала. А то вона стільки разів як за цю осінь, напевно за все моє навчання не приїжджала.
    Сиджу попиваю кавусю, виглядаю у вікно - а там справжня осінь - жовтогарячі дерева, легенький туман піднімається вгору і зникає практично...І будинки, які ростуть неначе гриби:)
    Чи то врочистіть, чи то вже проза - треба іти на пару...і так смішно мені то писати, минулого року мені щось розказували, а цього уже я. Вже мала б звикнути з таким статусом, але ну ніяк. Вчора подзвонив один друг\викладач, протринділи десь півгодини, а в мене в голові крутилась згадка, яка я ще років 2 тому в нього лаб не могла здати.
    Всім гарного дня!

12. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Якийсь вчора манікюрний день був :girl_crazy: Я вчора теж, вперше, за незнати скільки часу, вибралась у салон - "почистити пір'ячко". Після останнього фарбування, я собі зовсім розподобалась. Тож вчора, зістригла усю "мочалку" з голови. Волосся залишилось небагато, зате здорове )) Під шумок, поки татко вигулювава дівчат, ще й манікюр зробила і бровами занялася. Уся така красіва приплила додому. Питаю мужа, ну як мій новий образ. А він мені: "Ти смішна". Тьху. Ніц ті мужчини в красі не розуміють :girl_mad:
    ВВечері пішли на звуки музики. Довела нас до церкви, а там - концерт. Так що і вечір гарно провели :girl_smile:

13. zetta

zetta Well-Known Member

Мозе магати ДЗі? (Можна помагати Лізі ?) так починається мій день ось уже кілька тижнів , маленька помагалка всюди , часом як треба швидше - годі відбитися від того помагання . І тільки робота закінчиться поруч лунає - мама цицю будь ласка . )
    Хочу до мами, як каже шо в них похмуро і туман то так і хочеться віддати батькам сонце , шоб посиділи собі на подвір'ї . Але спакувала посилочку з приємностями і мамі, і кумасі .
    Вчора після церкви , лишили дітей бабусі і чкурнули на будівельний шопінг , ага, нарешті вибрала меблі в ванну , хотіла дерев'яні темного кольору , вибір величезний тому проблем не було . Шось я скучаю за своїми коліжаночками , і приємно бо вони за мною теж )
    Всім тепла в серці, хай буде гарним Ваш день.

14. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Сидимо вдома і займаємося нічогонеробінням..
    малюк знову хворий, тому я на лікарняному..
    викликали додому педіатра сказала, що хрипів немає, хворий носик і горло, приписала ліки, завтра до лора треба їхати, а погодка бека ( нам 40-45хв топати туди пішечком)...
    В поліклініці довідку про вихід на роботу після декрету вимагають, щоб оформити лікарняне, добре, що з кумаською разом на одному підприємстві працюємо, то сьогодні принесе її. Треба щось смачненьке їй приготовити, а ліньки :girl_yes2:
    І як то вкласти синочка спати в обід? ( в садочку спить чудово, а вдома категорично відмовляється :girl_blum: )...

15. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Маєм сьогодні два свята.
    Сьогодні велике церковне свято, до того всього празник на парафії. Тому якось світло на душі і так кожного року.
    Мої батьки сьогодні святкують 35-у річницю шлюбу. І то так круто, кожен рік, щоб і як не було вони у двох вибираються на рантку :). Стандартно тато з квітами чекає маму в певному місці, а мама вся в марафеті до нього спішить. І жодного разу їм нічого не завадило порушити цю класну традицію:girl_tender:. Молодці вони, є чого мені ще в них повчитись:girl_yes:. З приводу того печу їм на вечір солодкий подарунок і після їх святкування будемо також вітати.
    А вихідні взагалі суперські були, бо по при дощ мали таки вагітну фотосесію, правда любительську, але тим не менш встигли, бо з малим недочекались:connie_pull-pigtail.
    Усіх з святом! Спокою та родості в душі!

16. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Спала сьогодні 4год і цим все сказано:girl_crazy:

17. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

в обід?:girl_wink:
    Проза - маршрутка №110
    Врочистість - отримана нарешті кавоварка:girl_tender:
    це якщо коротко, а розписувати - то мені в іншу тему.

18. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Проза-не виспана, змучена, мене всі покинули на розтірзаніє дітей
    Врочистість-мама доїхала добре
    тай нема часу

19. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

ГГ, бачу ви своїх дітей любите ;)
    Ми сьогодні цілий день халявимо. Відвела Артемка до школи, поснідала, попили з Даніком Несквіку з мажорчиками і засіли за комп*ютер. Спочатку Данік бавився розвиваючі ігри і шукав відмінності на малюночках, а потім мама бавилась ферму ) Аж поки одна добра тьотя не нагадала, що через 10 хв ми маємо бути в школі :connie_pull-pigtail Погнали за Артемком, після школи годували кроликів, ліпили замки на піску, потім дооовго відмивались, знову чайок пили а потім робили уроки.
    Про нервипсіхи-меніневиходить-янехочуписатиахочугуляти-мамайдемоспати-доооситьуроків розказувати треба? Ну так от, зараз ми повечеряли з малюками, хлопці дивляться мультяхи, мама вбиває час на Посиденьках, а мала би йти і готувати вечерю для татка, Мілан дрихне на конвекторі. Плани на вечір - мити посуд, смажити деруни і складати рюкзачок на завтра.

20. Halina

Halina Well-Known Member

Мав бути гарний день і звістка про те, що ті з ким ми гуляли мають вітрянку вибила мене з реальності. Все що було солоденьке я уже доїдаю і читаю тему про вітрянку, а там аж 30 сторінок. Тепер лотерея - захворіємо чи ні (враховуючи що ні я ні чоловік нею не хворіли)?

Статус теми:
Закрита.