Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем famenlviv, 24 Серпень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Holly

Holly Moderator

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

В нас проза і врочистість в одном ліце ггг
    Яринка кашляє, тож другий день не ходить в школу. На нині в планах нічого не маю. Бо вчора все прибрала, тому до вечора відпочиваю. Хіба поперу, але то не рахується))) А коли всіх вкладу, маю цілу купу готування на завтра. Завтра маєм завершальний етап будівництва нашої хатки...цього року) Але навіть таке неймовірно тішить. Ми на крок ближче до нашого заповітного гніздечка.

2. arushka

arushka завжди досягаю мети

Переплетіння прози і врочистості.
    Готувала вчора вечерю- щезло світло. Капець, думаю, морозилка забита до верху, гора прання чекає. Проза
    Для доцьки - врочистість, каже буду уроки при свічці робити, тіпа я - Шевченко (не той, що А., а той, що Т.Г.)
    Я свічок наставила, романтІк, короче, організовую. Прийшов чоловік, пошаманив, світло нам дав, але вечеряли при свічках - що я даремно пальці об сірники постирала?
    Потім пили чай мате, культурно так, з використанням всяких там бомбіл"їв, калебасів і прочих прибамбасів. востатний раз таке роблю.
    Як результат - не могла заснути до 2 ночі. :hang1:Вже і овець рахувала, і слонів, і гроші в заначці - ніц. Дівки писали, що сезон вікна мити - я б вже і то робила, але ліхтар на вулиці перегорів, було троха зле видно.
    Тепер сиджу-підвисаю. Певно треба йти поспати.:morning1:

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

не можу не похвалитись, мене емоції переповнюють, ми щойно приїхали з гостей і вихвалялка в тому, що я їхали за кермом:radist: ну та я вже 8-ий рік водій, але тут на іншому континенті воно зовсім інакше і швидкості не ті (130 як по маслу, а збоку то порші то мазераті проїжджають ухххх) і дороги, аааааа:radist: ну і машина велика і тяжка, словом я молодець, минулу вагітність на такому терміні я вже ніби і не їздила, бо якась фобія мене вчепилась, а тут такий драйв:girl_dance:
    а в гостях було супер добре, дитину ми свою практично не бачили, так він гарно грався з хлопчиком та й без нього добре грався його іграшками:girl_haha:, ми смачно поїли і ще з собою нам спакували, супер! і будинок дуже гарний і вже весь прикрашений до Хеловіну, при вході кілька інсталяцій в ріст людини, що і мені страшно було бррр
    чекаю з нетерпінням вихідних :)

4. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

НічО сє)))
    НУ ти смілива, я там тільки спробувала з парковки виїхати, бо цікаво було іншу машину спробувати. А на дорогу, ні-ні))
    Ну але я і вдома - водій раз в п'ятирічку...
    А зараз в нас така машинка велицьозна, що навіть чоловікові важко, незвично паркуватись. Може тут спробую покататись, на скільки я бачила, культура водіння присутня, можна не боятись:)

Кажуть, що у Львові сьогодні погодка співаєєє... А в нас тут у Генті, як на зло, за останній тиждень вперше дощисько. Але тепленько, +19. Може таки сонечко вийде і ми виберемось гуляти:)
    Я так не хотіла їхати сюди, а тепер довольна як слон. Тиждень мені пролетів блискавично. ЩОдня ходимо з синулькою гуляти біля каналу. Погодка гарна. Таки подорожувати кльово, навіть з таким вередуном як наш Сашулька:girl_crazy:
    І я!:girl_dance:
    Коханий вдома, купа планів:girl_cool:

Всім гарного завершення робочого тижня і сонячних вихідних:)

5. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А мій Саша тепер 3 тижні не ходитиме!!:girl_cray: Унас вітрянка. Виявилась зранку. Ще й в Марчика вроді теж вже є 2 прищики. Ех, а така погода.. Іщо тепер робити?...Будем десь гуляти, д людей нема, бо сидіти в заті 3 тижні нереально..
    Завтра в мужа д.н. буде у вузькому-превузькому сімейному колі. Ми з чоловіком перехворіли ціє. заразою в дитячому віці, так що нам то нічого..

6. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

блін ((( ну тримайтесь
    але з другого боку я вам заздрю, бо ми щось ніяк.
    Проза. Всі кашляють. Везу двох маршруткою в поліклініку (

7. jylanda

jylanda занууууда

8. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Так, в Бельгії:) А ви де знаходитесь?:)

9. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

В нас хоч і дощовий противний день, але по сімейному затишний, а все тому, що офіс чоловіка переїжджає (сьогодні перевозять меблі і компутери), і робочий день перенесли на неділю, то сьогодні в нас практично сімейна неділя :) Зранку поїхали всі разом в дитячий центр, набавились, потім пішли гарно пообідали, зараз мої вляглись спати, а я в роздумах чи приєднуватись до них :)

10. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Врочистість має бути завтра, бо ж завтра мені виповниться 26. А зараз вариться згущонка на пляцок "мурашник", маринується в соєвому соусі та розмарині мяско в холодильнику. Ще не знаємо напевно, хто до нас завітає завтра чи післязавтра, бо Сергійчик такий хворий.. але моя мама, сестра і чоловікові батьки прийдуть привітати - однозначно, тож голодними не лишаться.
    Роблю переклад, в голові якийсь бардак, в компі - теж (не працює кілька життєво важливих клавіш, доводиться набирати частково з екранної клавіатури, що неймовірно бісить).
    Приходила лікарка, до понеділка вирішили продовжити *спробу вилікувати Сергійка без антибіотиків*. Треба тільки, щоб ляль пив... а він - не хоче, це не Дмитрик, який в тому віці слухняно ковтав усе, що мамця попросить. От і маю спортзал щогодини: в 1 руці 11-кг малюк, в другій - дозувальний шприц з компотом/регдроном/мінералкою - і, співаючи пісеньки Вінні-Пуха, я заливаю синусі за щоку рідину, прошу-благаю, половину п'є, половину плює, ну але хоч щось... З того всього якась я вже чисто мокра, треба би помитись теплою водичкою у начищеній вчора до блиску ванні. Ну але то потім, зараз треба перекладати, а за той час водонагрівач обіцяв нагріти водичку...
    Дмитрик нечемний - просто гайка. Копіює нового одногрупника з садочка, я так співчуваю батькам того хлопця...
    Нині ввечері маємо з коханим чоловіком одну спільну роботу - і я планую перетворити ту роботу на побачення :) Треба виглядати на всі 100 у мерехтливому світлі ноута, і може ще щось таке ненавязливо-романтичне придумати... щоб пошвидше зробити роботу, а потім - як в старі добрі часи:)
    Загалом, все прекрасно. І сонечко на вулиці, і обід такий смачний, і все буде добре, і зі всм я впораюсь.

11. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

А в мене сьогодні сімейна врочистість - 10 років подружнього життя! :kiss3:

12. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Щось я нині трохи кисну. Погода така гарна сьогодні, так тепленько. Ходили сьогодні гуляти в ліс, там так гарно, спокійно - золота осінь, нафотографувалися трохи. Потім моя дитина влаштувала мені істерику, бо він не хотів спати, а хотів до тата:8: Як мене ті істерики добивають.. Я з того всього аж розплакалася від відчуття, що я погана мама і не можу дати ради своїй дитині.:girl_sad:
    Сумно мені.. Як подумаю, що зараз переживають батьки того хлопчика:girl_sad: Дивлюся на своє спляче чудо і дякую Богові за те, що він у мене є. Нехай Бог дасть сили пережити їм те страшне горе..

13. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

і я!
    Діти хворіють, чоловік на роботі.
    Завтра приїжджає мама, потрібно трошки поприбирати в її кімнаті, а там в мене вже 3 висушених прання які потрібно попрасувати(а я не хочу...)
    На завтра та понеділок маю замовлення+потрібно поїхати зранку передати подарунок похресниці бо у гості не поїдемо.
    Щось ніяк не можу себе заставити йти робити щось, до того ж коли йду на кухню діти йдуть за мною і ниють.
    Проза чи що?

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

Який ж мій Святик вредний... який й ж мій Святик вредний... брррр...:girl_cray:
    То вже просто не до витримання! Що я тільки не придумую, як тільки не стараюся, а воно таке вреднюще. Нахапався в садочку поганих слів і відкрито ними маніпулює.
    І по вулиці тікає від мене, кривляється, кричить, кидається людям під ноги. А в мене серце в п"ятках- машина, пес, люк...
    Та й сусіди мене питають мало не щодня, що там таке сталося, що малий так кричав. Ну, і як пояснити, що він увесь час так кричить, бо увесь час йому щось не то і чимось не догодили. А виглядає напевно шо ми дитину ізбиваєм якось ломакою, бо крики якісь не людські, якби дитина конає. Ну, і висновки від всіх одні і ті ж "довгоочікувана дитина. Розбалували...".
    Ай, трудно одним словом. Нині втіхаря напився зимної води з-під крану, а йшов ручки мити, я ледво його звідти забрала і на маєш- півгодинна істерика з киданням усього по хаті.

Загалом щось трудно останнім часом. В стосунках з чоловіком пробігла кішка. Я якась така забембана і не люблю себе за то...
    Стільки планів на майбутнє і з того всього в голові утворилась якась не понятна каша. І впевненість, що я щось зможу, зумію кудись дівається, хоч і до купки стараюся себе зліпити.
    Треба вибрати ціль і спрямувати себе в якомусь напрямку, але думки якісь хаотичні і віра в те, що все буде добре кудись дівається.
    І найгірше, що якось так все сама, та й все сама. Реально замахалася.:umbrage:

Ой, намолоа я намолола...
    Ну, але то не жилєтка, то просто така проза на сьогоднішній день.:) Надіюсь завтра буде краще. А на нині багацько роботи по замовленнях, коби тільки дощу не було, щоб муж гуляв з малими чим по довше, а ще краще- цілий день, з перервами на перекуси.

Всім гарних вихідних.

15. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Субота, зазвичай, день трудний. Але на сьогодні всі труднощі завершились: хата помита, меню практично готове і навіть татова машина засяяла.
    Отака я нині бджілка-трудівниця :ed4d70def841dc74b57
    Завтра маємо поважних гостей, приїжджають майбутня свекруха зі свекром в гості, тому сьогодні такий двіж :girl_impossible:
    Але ми з коханим зустріч трішки просачкуємо, бо нас чекає фотосесія.
    Зараз поринаю в прозу - у творіння свого диплому, а потім... а хто його знає, що потім :girl_wink:
    Гарних вихідних всім! :girl_curtsey:

16. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

І в мене проза чи як? Вже декілька днів мені не виходить з голови той хлопчик, ну як то так, як взагалі таке можливо, то як страшний сон, але ні, то наше сьогодення, наша реальність, наше життя....
    Привіз нас чоловік від мами додому - до Львова... І що, я не можу, не хочу тут бути одна, я вже за рік часу звикла, що вдома хтось є, а тут - з Янусиком саменькі, хоч вовком вий. До того, Яна моя, дуже нечемна, не знаю, чи то період в неї такий, якщо щось хоче - зразу істерить, верещить, ніякі пояснення взагалі на неї не впливають, в мене інколи складається таке враження, що вона мене взагалі не чує, ще й обідній сон в нас через день і по 30 хв., і взагалі, мені страшно, як то далі буде, як буду справлятися з двома малявками, чи зможу достатньо приділяти часу старшій...Ой, стільки написала, але виговорилася, бо вже декілька днів збираюся, може після того легше стане .

17. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Проза.
    Провела маму на поїзд. Приїхала. Отримала штраф на роботі. Сіла працювати.
    То не проза, то якісь будні. Малі почали хворіти по другому колу, мені також не дуже добре в горлі.
    І врочистість ,нарешті подзвонили з сервісу, вскрили двигун на моїй машинці. Малою кров"ю не обійдеться, але й обійдеться капремонтом. От відремонтують...:girl_in_dreams:поїду на шопінг...за памперсами ))))

18. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Врочистість - в мужа д.н., святкуватимем у сімейному колі через вітрянку, Сашка крім зелених цяток має ще малинові - від фукорцину, кажуть, що він ефективніший..
    Я маю нову красиву безпровідну мишку, а моя гламурна попередня - тепер цяцька для Марчика, він все на неї зуби точив, тепер має.
    Спекла мужу 2 торти, й сама вже з"їла по половині кожного за день :girl_crazy: :girl_impossible: ото я добра жінка..
    Планую приступити зараз до запікання форельки, але засіла тут і ніяк не встану.

19. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Смішно сказати, я - блондинка))) Майже)
    Чогось після мелірування останнього зникли всі темні прядки, відон ..:D

20. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

В мене сьогодні девіз: "В ж..у зло!"
    Погано спала, бо пізно заснула, рано прокинулася. Сьогодні реально задумалася над якимось заспокійливим. З того я лінива-прелінива, але я лю такий стан. Сходила на базар, купила малинівки. Чекає мене сьогодні пожирання салату, вночі... Ібо я "начная жріца":girl_crazy:
    Зварила горохового зупелику і забацала форшмак. Прання було лише раз, а прибирання - то, навіть, не прибирання, а так... Ганяю трилери по тєлєку і пивас по бокалу, пасу ферму і ще похлюпую носом. А чьо нє, як в мені ся хоче.

Статус теми:
Закрита.