Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем famenlviv, 24 Серпень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Я доводила пів години вчора коліжанці, що надворі вівторок:girl_crazy:. Всеж вона виявилась права - то була середа:girl_impossible:, а сьогодні вже четвер. Я геть плаваю в днях-числах з тим жахливим самопочуттям і хворобою Роміка.
    В дитячій нашій бомба взірвалась - все завалено лахами від рочку до шести, комбінезонами, взуттям всіх "членів", товаром який так невчасно приїхав, треба зібратись з мислЯми і хоч по троху то посортувати, пороздавати, поперепакувати.
    Дуже надіюсь що наш татко в суботу допоможе мені з порядками, бо реально вже погрузли в тому безладі. А я цього страшенно не люблю.

2. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Лежу. Старша в садку, менша по мені товчеться, найстарший на роботі. Дивлюсь Мастер шеф, таку фігню показують. А на мене напала лінь. Йду, зроблю собі літрове горня несквіку з молоком і лежатиму далі. На завтра були ТАКІ плани, а з такою погодою все накрилось. І на мене напала повна апатія. І Марік десь подівся. Людоньки, на завтра яку погоду заповідають?

3. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Позавчора була в лікарні - маю знову надрив зв'язок. Хотіли гіпс накладати, проте зійшлись на суперкласній штуці - типу пластирів фіксуючих. Стало легше. Але погода просто добиває, вночі майже не спала, нога болить шалено. Певно, треба пити таблетки. На роботі треба працювати. А я хочу додому. Якась плакальна в мене проза.
    Але є і врочистість - скоро вихідні!!!:girl_dance::girl_dance::girl_dance:

4. Hermi

Hermi Well-Known Member

нарешті нікуди не спішу, нікуди не біжу, просто сиджу в кімнаті. Завтра екзамен, а в мене ніякого хвилювання. Цілий тиждень я була як не з цього світу, навіть переплутала на яку годину консультація і була впевнена що екзамен мав бути сьогодні, добре що вчора все гарно перевірила і тепер спокійно попиваю кавусю.
    Настрій осінній, якась настальгія за минулими роками - згадую своїх колишніх однокімнатниць, сумно без них, але життя міняється і рано чи пізно ми мали б таки розїхатись.
    Зараз треба зібратись з думками і братись за роботу, хватить відпчивати:)

5. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Діти сплять, а я їм яблуко і роблю переклад.
    Вчора випадково побачила, що вдягнула чоловікові бежеві шкарпетки замість своїх. Ввечері побачила :)
    Вкотре переконуюсь, що все пізнається в порівнянні. Маю "друге дихання" і впевненість у тім, що все буде добре.

6. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Потішило:
    Стукають в двері щойно, відкриваю, стоїть тьотя на вигляд років 35. Вдивляється мені в лице і питає:
    - а з дорослих хтось вдома?
    То нічо що я з пузом і Ромік з-за мене виглядає.
    Я питаю:
    - А я чим не підхожу?
    - А скільки маєш років? Де мама? Тато?
    Кх...Мене починає вже задівати:
    - Я сама тут мама, і причому скоро вдруге буду, - і показую на живіт
    - Ааааа, вибачте, я з Львівгазу, мені треба договір укласти.

Нє, ну я знала що на 30 не виглядаю, але на 18 з правом підпису ж потягну, нє?
    Потім при розмові виявилось, що ця на вигляд 35-річна тьотя теж далеко не 35 річна, вона вже й внуків має.

Во така врочистість серед прози.

7. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Чо фігню?
    Ми вчора копали картоплю. Нарешті :girl_curtsey: Ще залишилось трооошки, але то трошки, в порівнянні з тим, що ми викопали вчора - не рахується :)
    Сьогодні у всіх копальників все болить, а в мого дорогенького чоловічка ще й зуб болить. До стоматолога помандрує.
    Годину тому в хаті був шухєр. Сиджу собі спокійненько перед компом, дивлюсь Мастершеф, їм горіхи, нікого не чіпаю, нічого не прибираю, і тут дзвінок - "готуй обід, я через 10 хв буду дома". Ну.... екстремальне прибирання в хаті, що тут скажеш ) Чоловік пообідав, поїхав назад на роботу, і я приступила до роботи - горіхи за мене хто доїдати буде? А четверту частину Мастершефу хто додивлятись буде? Непорядок, треба то все зробити :girl_wink: Маю ще біля себе миску корейської моркви і горнятко чаю. Обідаю :) І варю варення з яблук. Тобто джем. Ну чи щось до того подібне. То мали бути яблука дольками, але вчора сусідка так смачно розказувала про отой джем, що насирматери ті мої дольки, буде джем.
    Всім смачного закінчення дня, грійтеся :girl_wink:

8. zetta

zetta Well-Known Member

А ми маєм канікули цілий тиждень, і замість того шоб взяти таткові путівки і чкурнути кудись - мене осінила ідея нарешті за пару років провірити дітей , по два рази на день літаєм то аналізи здаєм, то до спеціалістів по записувалися . А порядку живої черги хіба аналізи та ЕКГ , решта то все треба в терміналі брати талончик , вибирати собі день і дату і годину, і в результаті годі то все розбирати до купи.
    Зараз ідем в стоматологію .
    А вчора такий чудовий вечір був :girl_tender: .... Ех шось я така закохана )

9. Mammy

Mammy Well-Known Member

От читаю цю темку щодня і думаю, що треба написати... А що писати? Все одноманітно/скучно :girl_nea: Були з Ларуською на огляді в поліклініці, все ок, на диво, лікарка (старша жіночка) перлами відносно ГВ не сипле (а я так чекала:girl_haha:), зараз малята сплять, чоловік поїхав по справах, а я... сиджу на ДП, що ж іще:blum1:
    Всім хорошого дня:give_rose:

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

Думала що не буду вже в ту прозу писати, а то щось в мене враження останнім часом, що забагато я сюди пишу. А нє, не можу, ломка.:girl_crazy:
    І так, була у нас нині кумаська. Ми файно погуляли всі троє з мацьопчиком. Були на базарі, в "Рукавичці" і потім ще на одному базарі.:girl_crazy: Відтоптали такий марафон що ого-го, тепер моя улюблена кума пішла на свої танцульки, чи як то по модному тепер зветься...:dance2: ой, не пригадаю. Зрештою думаю буде мене там згадувати не злим тихим... бо нозі то мабуть гудуть.
    На разі Андрійчик обідає))), а я готуюсь до одного дуже важливого дійства. Поскільки у нас зараз період зоряних війн з мужом,)) а він має незабарм прийти з роботи, то збираюсь силами, думками, запасаюсь вумними фразами і словами. Головне з тим всім не розкиснути і при тому всьому сильно себе не жаліти. Думай, женщіна думай... Певно мені в "мистецтво..." треба сходити.))
    Всім гарного дня.:)

11. Gorgona

Gorgona Member

А я сьогодні годину виділила на підготовку до д.н чоловіка. Малювали з Владом плакат ( дозволила йому відбити долоньки фарбами, то він так ввійшов в азарт, що на татовому плакаті тепер і ручки, і колінка, і відбитки тапок :xaxa: але так навіть веселіше получилось). Поки наш шедевр підсихав на підлозі, ми 2 години активно грали в футбол :8:. Ледве припленталась до хати. Потім трохи поклеїли книжки, які моя дитина «дуже активно читала». Аж коли мій непосида пішов спати - приготувала вечерю. Ще чекає купа прання (цей пункт мені подобається найбільше ))) переться без моєї участі, але галочку «виконано» можна буде поставити )))), ну і якщо встигну планую поскладати одяг в шафі і помити – поскладати літнє взуття (щось руки ніяк не доходять) . Купа роботи, а душа просить щось почитати, можна повишивати , чи просто подивитись якусь комедію…
    Всім приємного вечора :girl_wink:

Останнє редагування: 10 Жовтень 2013
  12. AilataN

AilataN жива

День дивно почався, отримала повідомлення : "купіть у мене*****, бо мені дуже гроші треба."
    :shutup:
    :scratch_one-s_head:
    ну ладно, була чемна і добра, нічого поганого не відписала.
    Далі отримала квитанцію за газ. В десять разів більше кубів за вересень, ніж за серпень. Кинулася перевіряти, а вже за цей місяць- 88 кубів, притому що нас вдома майже не було, пічку перший раз запалили десь 5-го числа. Лічильник , напевно, злетів. Завтра буду думати і дзвонити. Отжеж...
    Кажуть мені , що то проблема, здавати на діагностику лічильник, платити, потім за встановлення платити, вобщєм тисяча полетить.. То так є?
    Мда, трудно коли чоловік далеко ...

Врочистість була, завдяки діткам. Люблю їх:).

Останнє редагування: 11 Жовтень 2013
  13. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

14. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

таааа, а ми вчора в пральню ходили, так прикольно: закинув-попрало, закинув-висушило і всі речі вже чистенькі/сухенькі і поскладені, сушарка то крута штука я вам скажу:girl_yes2:
    продувжую кухонні експеременти, після вчорашніх морських гребінців, натхненна зараз запікаю чорний ангус, чоловік каже, що то буде дуже смачно, я трошки погуглила, бо не знала, що то за звір, впевнилась в тому, шо то просто шмат смачного м"яса з масажованих під класичну музику корів:lol: файний такий шмат, вже скручений рулетом, нашпикувала його часничком, так як мама моя запікає мяско, додала трохи чорносливу і кураги, чекаю, що з того вийде, як буде смачно візьмемо з собою в гості, та ввечері їдемо в "ближні села" де хатище з басейном і красота/ляпота, прикольно, що в інтернеті і хату ту подивитись можна і по кімнатах пройтись і ціну за яку її купили теж без проблем подивитись, АмЄрІка:girl_crazy:
    доїдаю сирник з полуницею і таки починаю кайфувати від каліфорнійських продуктів, авокадо і полуниці надзвичайно смачні:girl_yes2:

16. Hermi

Hermi Well-Known Member

казала що перероблю сьогодні купу роботи, ага, канешно! Цілий день нічого не зробила, пробувала нарешті повісити карниз, виколупала в стіні дирку, але на жаль те що я наколупала не підходить для карниза, зато тепер маю 2 гарні дирки на нових шпалерах.
    Сиджу якась засмучена, той маленький хлопчик ніяк не виходить з голови. Мама наговорила як їй погано, ще якась паніка через завтрашній екзамен...одним словом печаль. Хотіла поговорити з однією людиною, і то не вдалось - одне повідомлення за 2 год, і кинулась того діла.
    а ще я готувала вечерю! Варила сосиски в пароварці, і щось мене переклинило і варила я їх 20 хв (як в одному фільмі казали до готовності), добре що в мене до картопельки ще був смачний салат:)
    Начиталась тут, яку смакоту люди готують і давлюсь слинкою...Вішліть щось смачненького бідному студенту :sad:.

17. kati

kati Well-Known Member

звичний день, половину з якого я просиділа в перукарні...щось тааак довго то все сьогодні було. Пофарбувалась в трошки інший відтінок( як назвали його в перукарні перлинно-бежевий:girl_spruce_up:)хоч йшла з наміром спробувати щось з руденького( як приходить осінь мене все тягне на відтінки)але перукар сказала що не пофарбує, бо потім через тиждень не хоче мене назад висвітлювати....От і всі дєла на сьогодні, чекаю вихідних, маєм цікаві плани ,головне щоб погода не підвела!

18. VERO

VERO Well-Known Member

Цікавий день видався. Вчора нас запросили на 1рочок. Коліжанка, з якою не бачились давненько. Втішилася, що збереться вся наша компанія з дітками. Для мого чоловіка наші здибанки- то святе. Все залишає і везе нас в "Манюню". Зранку ще мали купу купезну справ. Має коханий пунктик заправлятися лише на "Сокарі". Машина не витримала і зупинилася метрів за 300 до... На щастя, якось докотилася до довгожданної заправки. Але повітря то попало. І бац, а машина не заводиться. Не допоміг ні спрей, який примусово заводить двигун, ні те, що машину штовхали... Компютер поломку не видає. Думали, що вже поломка серйозна. Весело. Доця мала вже засинати, а ми спокійно йти святкувати. Починає нити. Запізнюємося порядно. Беру діток і йдемо. Доця на руках. Синок за руку. Жодне таксі мимо не проїхало. Прийшлося 2 зупинки топати, щоб було нормальне сполучення. Переходимо ми всі дорогу (на переході), всі зупинилися, а якийсь ко...л мало не по пальцях мені з крайної полоси проїхався. Дитина сидить нам передньому сидінні, чоло мало не в лобовому склі... Заледве маршрутки дочекалися, а доця пісяти захотіла. Доїхали ми до "Південного". Я чомусь вирішила, що святкування в "Веселці". Нікого знайти не можу, до всіх телефоную... І так пів години. Потім аж Америку відкрила, що треба назад пертися. Але найбільшим відкриттям дні був чоловік моєї коліжанки. Вона так ретельно його від всіх ховала. Навіть нікому не повідомила, коли розписувалися. Я мало не впала. Їй 31р, а йому, на око, далеко за 60. Якщо би з ним прийшла її мама, я би дуууже здивувалася. Я ніколи нікого не осуджувала. Тим більше, що в нас із чоловіком теж немаленька різниця у віці. Але хоч би був доглянутий. А тут сиво-лиса голова, а волосся довге, навіть не розчесане. Як пригадаю собі її минулих хлопців... Вона цілий час малу на роках носила (чужих/аніматорів не підпускала), а коли попросила татка взяти на руки, то він їй відповів, що сьогодні не її свято і дитинку навіть не взяв.:khomyak::khomyak::khomyak::khomyak: Вже мовчу про те, що вона з 2міс. дитинки мусить підпрацьовувати (по ночах) бо грошей бракує. Худа, як трісочка. Сім'ю утримує. Українець із діаспори тут просто відпочиває.
    Все дрібниці, головне, щоб були щасливі)))
    П.С. чоловік приїхав до нас на пару хвилин пізніше, як ми добралися. На щастя, з машиною все ОК. Завелася після того, як на зустріч виїхав знайомим, щоб відтягнути нашого мерсика на СТО. Доця заснула по дорозі додому в 18год. Занесли її разом з кріслом додому. Розбудилася ввечері попісяти/поїсти і дальше спить. Я боялася, що вдень виспиться і буде безсонна нічка.

19. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

НЕ ЛЮБЛЮ ТАКИХ ДНІВ!
    У Володі лізуть кутні зуби, соплів тьма, вночі почав дуситися тими соплями, почав рвати....Це вже 3 раз я цього тиждня міняю постіль. Як результат 5.00 дитина купалась потім дивився мультики, заснув. Ми не виспані. Половину планів відмінила, їдем до лікаря нехай послухає хлопців
    Одним словом проза
    Врочистість-чоловік поїхав по з/п+в неділю приїжджає мама

20. Brenda

Brenda Member

День пройшов якось звичайно, нічого особливого... Вчора батьки НАВІТЬ запросили нас до себе на вечерю, нарешті я трошки відпочила від тоі готовки, то з того всього малу вчора так і не покупали, бо приіхали пізно... Ще вчора мала одну проблемку, купила сукню в магазині Віктор Черкаський дуже класну і не дешеву, я іі обожнюю і от вчора вперше вирішила випрати іі... Сукня така біленька з синіми гудзичками посередині, і що ви думаєте- гудзики полиняли на плаття, ще й з самого переду (відповідно там, де вони знаходяться), тепер не знаю, що робити: дзвонити в магазин з перетнзіями, спобувати відбілювач чи здавати сукню в хімчистку? :sad:((( я така зла, ну за сукню дала 1300 грн, а виявилось таке г****, де ж то в тому Львові купляти речі???:girl_cray:

Статус теми:
Закрита.