Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем famenlviv, 24 Серпень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

А ми і надалі мерзнем!Я так розумію ми будемо з теплом після 15.
    Іван сьогодні зранку не хотів у садок, але трошки поскладав лєго, взяв цукерки і пішов.
    Я намагаюсь працювати(періодично бігаю до холодильника або по цюці) але Володя не зовсім дає. Он щойно заснув на мені з цицьою. Я за ноутом+дивлюсь "Москва сльозам не вірить" тепер коли стала старша мені цікаво дивитись таке кіно. Планую вибрати фото на друк, а це за 1,5 року :girl_crazy:. Треба, занадто довго відкладаю.

2. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Як це чудово бути вдома! :girl_dance:
    Вчора ввечері приїхала додому після 2-х денного візиту на рідні села. Трохи допомогла, трохи святкувала, бо бабця перейшла позначку "80" :)
    Сьогодні вже була в академії, потім пішла на тренування, а зараз треба буде щось смачненьке приготувати, бо ввечері коханий приїде. Скучила за ним страшенно! :girl_in_love:
    Ех, люблю, коли в мене чудовий настрій, якого всім бажаю! :girl_wink:

3. lawyer

lawyer Member

в суботу зранесенька їздили з коханим та його батьком на гриби, десь штук 30 білих вполювали:girl_claping:, навіть я одненького:girl_dance:, хоча зовсім не мала наміру їх шукати, якось сам під ноги втрапив:girl_haha:.
    ще маємо вихвалялку, отримали подарунок від свекрів - соковитискач:y:, хоча і до того в нас був, але чомусь ним не користувались. а тепер чоловіку цікаво, то п'ємо фреші на сніданок, обід і вечерю:girl_crazy:. потім чоловік все гарненько сам миє:ed4d70def841dc74b57. мені таке підходить:d23:. а ще на цьому чудоприладі можна робити смузі, коктейлі і навіть зупки (ще до кінця не дочиталась як).
    півечір'я провели в Стрийському парку - каталися на роверах. а зовсім ввечері вболівали за нашого Кличка, він - МОЛОДЕЦЬ!:clapping:
    в неділю вранці пішли на службу Божу, оскільки погода сприяла, то додому не хотілось повертатися, поснідали в центрі, помили машину, з'їздили коханому за взуттям і навіть ще в кіно сходили:girl_in_love:. а як прийшли до хати, то капець:girl_impossible:: насмарк, кашель, горло дере, пчихання:8:. тому всю наступну частину дня тупо відлежалися в ліжку-вигрівалися.
    оскільки температури не було, то сьогодні я вже на роботі, приблизно ось така:morning1::morning1:. всі симптоми ще є, але якось не могла не прийти з понеділка...
    всім гарного тижня! будьте здорові!:girl_yes:

4. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Я підстриглась. І то так ко-о-оротко:girl_dance:4 місяці відпускала волосся, врешті дійшла до висновку, що то зовсім не моє)) По-перше, перестало крутитися так, як я лю) По-друге, випрямилося) По-третє, чомусь хвильки пропали:xaxa:
    В общем, зрозуміла, що хаос - це найкращий тип зачіски в моєму уявленні)

5. Heureuse

Heureuse вірю...

всім дівчаткам кажу величезне дякую за підтримку, розраду і просто за те, що вам небайдуже, коли комусь зле. це дає якусь таку впевненість і силу пережити тяжкий момент, а це надзвичайно важливо, для мене так точно. дякую, за те, що ви є :kiss: а ще ви троха екстрасенси, бо таки чоловік повернувся з квітами і вибачальною промовою :) я ше трохи подулась для прілічія гг, але вже все в нас добре. я за той місяць забула навіть, який то кайф, коли хтось такий рідний і теплий сопе поруч, забирає в тебе ковдру вночі, а зранку, тихенько збираючись на роботу, закутує тебе тою ж ковдрою і шепоче на вушко найдорожчі слова :girl_in_love: щастя моє велике-велике! а маленьке щастя нині щось надзвичайно активне, так що бідні мої нутрощі, але хай товчеться, скільки ще того дива лишилось :girl_tender:
    нині мене нарешті тішить погода, тому збираюсь на гульки з коліжанкою і її карапузиком мацьопим, прям аж відчуваю потребу в повітрі, сонці, ну і язиком потріпати теж не завадить :girl_haha:
    ловіть сонечко, гарного дня всім!

6. Hermi

Hermi Well-Known Member

Люблю Україну, це напевно лише в наші державі коли на дворі +15 включають опалення! В кімнаті уже починається ташкент і відкриваю вікна. В мене сонячна сторона, то сонце так нагріло кімнату, що я проснулась від того що мені жарко (десь після 10), торкнула до батареї - вона гаряча! ОТ би минулого тижня включили, а то я замерзала:sad:
    Зараз опановую нове чудо техніки - мультиварку, правда щось мені дуже підозріло розігрівати вареники 20 хв...але надіюсь нічого страшного не станеться.
    Привела себе в порядок - манікюр, педікюр (якраз лапки задні вимочуються у теплі водичці зі сіллю) і треба сідати за науку.
    І сталось диво, я зловила себе на тому, що я тепер думаю англійською:) ггг, от що значить сидіти цілий цілий тиждень штудіювати англійську мову.

Довго думала куди цю новину віднести, але напевно найкраще сюди. Щойно подзвонила мама і повідомила, що до мене приїжджали свати в неділю! Єху! Прийшла сусідка і розпитувала що за одні і коли весілля. Спочатку мама не могла второпати що взагалі робиться, що за свати, до кого і чого то вона не вкурсі, а потім виявилось, що всі мої сусіди вирішили що в неділю свати приїжджали! В нас дійсно було багато гостей і невідомих сусідам машин біля хати, а от фантазія в людей буйна...Тож попросила я маму тримати в курсі всіх справ, а то я ще заміж вийду і навіть не буду вкурсі.

7. arushka

arushka завжди досягаю мети

Начиталась дівчат в "мистецтві ...", ще й попалась на очі стаття амер.експертів про шкоду для серцево-судинної системи жінки від поєднання роботи і дом.обов"язків - фсьо, капєц чоловіку.
    взяла ноут і поскакала бігом до коханого ратувати мою серцеву, судинну і, заодно, всі решта системи.
    чоловік докладно то все почитав і виставив діагноз, що нам то не підходить, бо виборку робили по середньостатистичних амер. жінках, а я - єдина, неповторна..., короч, можу бути предметом окремого дослідження, а то всьо лажа:girl_crazy:
    Тепер думаю: то він мене похвалив, чи ненав"язливо до баняків припахав?:girl_in_dreams:
    В дитини перша трояка. З математики. Баба-дідо доступу до тої інфи не дістали, бо в династії всі хронічні відмінники. бережемо їх серц-суд. системи
    Завтра йду стригтись, буду красііівааа...

8. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Сиджу якась знервовано-накручена.
    1. ноут глючить, антивірусна не оновлюється (певно того й глюки)
    2. мишка не працює. Пробувала на чоловіковому ноуті - таки не працює..А вона в мене така красива, гламурна й ще зовсім "молода" :sad:...так не хочу їй заміну шукати.
    3. зіпсувала крем. Був нормальний, поки не дала цяпку ваніліну. Гірчить теперка...
    5. замість безе вийшла якась солодка фігня, типу омлету. Робила ніби все як завжди. Чому вийшла фігня - ніхто не знає..
    6. знову нагавкала на Сашу за розкиданий одяг по хаті ((.
    7. тре доволі таки пристойну суму на заміну якихось ременів й втулок в машині - бо їх тре кожні 60 тис. міняти (((, та сума в мої плани не вписувалась..

З того всього маю нав"язливу ідею якось коротко підстригтись й змінити імідж.

9. Hermi

Hermi Well-Known Member

Ура!!!Я це зробила - переклала 50 ст англійського тексту!
    Але від тої науки я здуріла на ніц, в першій годинні дожовую картоплю з майонезом, не тому що нема що більше їсти, а вона мені смакує:) Ну а ще я змінила свій колір волосся:) - головне мати хорошого затійщика. прийшла подружка і запропонувала мене "перемалювати", я ради приколу погодилась. Жарти перейшли всі межі і я не отямилась, як моя коза мені на голову наносила фарбу. Колір пепельно-жемчужний мав бути. коли моя коза висушила голову, а почала хреститись - її волосся стало сиве:girl_cray: сиджу, кліпаю, вона втирає що то тепер так модно, а я думаю чи то бігти за другою фарбою чи на лисо стригтись. Висушую своє, якщо чесно дуже великих змін не побачила, зникла рижина яка мені не подобалось і волосся отримало "жемчужний" блиск. Покищо довольна, завтра подивлюсь при денному світлі на себе, та і на реакцію знайомих. потішила маму своїм новим кольором волосся, отримала чортиків і рекомендацію що мені протипоказана наука і побажання найближчим часом додому не приїжджати, або відразу перемалюватись не в сивий колір:)
    короч, криє мене народ! Через 5,5 год вставати, а я спати навіть не хочу.

10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а я дерунів насмажила і то таких смачних:nyam2: і такі пухкенькі, щось мені тут все дуже пухке вдається:girl_haha: і я вже нічого собі так підпухла, обличчя особливо:lol:
    вдень гуляли на майданчику, якась китаянка (чи може японка, я їх не розрізняю) назвала Домініка джентельменом якого ще не бачила і то так з захопленням, я аж засоромилась :girl_blush2: дочитала сьогодні книжку, чекаємо татка, вчора прийшов пізно, але з сюрпризами для нас, мені квіти приніс і цукерки, малявці новий набір енгрі бьордз
    хто фоловить чи просто підглядає за мною в соц мережі не дивіться :girl_haha:

настрій гарний, звиклось трохи, головно те, що цілий день з дитиною, але скучаю за домом, сьогодні брат показав які нам ролети в дитячу почепили, Домчик як кімнату побачив казав: "то наша хата!", а вже за пару годин, що в нас тепер класна хата і чи ми будемо тут жити, дітям якось простіше, зміни:) а от малявка та, що копаєтся в животику напевно взагалі в шоці від постійних мандрів:girl_crazy: вже кілька днів не говорила з батьками, теж скучала, зате сьогодні поговорила з подругою :)
    життя така цікава штука:girl_in_dreams: всім гармонії і затишку:girl_tender:

11. карапуз

карапуз Well-Known Member

Мартинко у бабусі, Юстя у школі, чоловік на роботі :d23:. Я мию вікна, чи точніше зібралась мити :girl_blush2:. Вже майже перша, а все, на що я спромоглася, це відкрила вікна навстіж і дивлюсь як на стадіоні біля школи, Юстя здає нормативи :connie_pull-pigtail. Хотіла скандувати, коли вона бігла, але побоялась реакції вчителя і сусідів :girl_crazy:.
    Вже настроїлась на роботу, як побачила що рідини для миття вікон в обмаль, певне на балкон не вистачить :girl_in_dreams:. Ай, ну його, я і так не люблю його мити :girl_nea:.
    Мда, продуктивний день у мене, скоро старша дитина зі школи прийде, йду обід готувати :girl_bye2:.

12. Virna

Virna Well-Known Member

опа, і в мене вже нема. я теж вікна збираюся мити вже 3 дні :girl_impossible:

13. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Сплю на ходу. Ой, не звикла я прокидатись в 7 годині:girl_impossible:.
    З самого ранку мала купу справ, одна з яких візит в ПБ. Результат позитивний-можна котитись далі, все в порядку. Тому покотилась ... Добре, що чоловік поруч був, бо не легко мені зараз дається мій звичний ритм:girl_nea:.
    Врочистість-я сьогодні на диво спокійна. Добре, що здоровий глузд таки пробивається крізь вагітні емоції. Дитина чемна. Сьогодні каже "Мама, кого Ромчик найбільше в світі любить? ... Так, маму":girl_in_love:. Сонечко моє)) І взагалі він сьогодні на диво ніжний та уважний.)
    Плани? Багацько, а от що буде виконано, певно мізер. Лежу під коцом з банячком какао і так мені добре, що нехай увесь світ зачекає:girl_in_love:.

14. APR

APR Well-Known Member

А я свій вже другий день мити збираюсь, в кімнатах вікна то раніше помила, а до балкону ну ніяк не доберусь. І взагалі, я якась останнім часом не зібрана, то за роботу сяду, то на кухні , то на закупи піду, щось колочусь, а результату нуль.

Під вікнами "роботяги" з водоканалу, щось риють, а крикі і мати "вуха пухнуть", незважають ні на кого, але це вже треба в "рагулі"

15. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

щось я сьогодні мегалінива(((
    після роботи забрала синочка з садочку - годинку погуляли і вже дві години сидимо вдома - малюк бавиться треками, а я тупо сиджу, то в неті, то в телевізорі...
    Посуд не помитий, їсти щось свіженьке не приготовано.. ну і господинька я - капець повний! :girl_blush2:

16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В мене лінивий ранок. Спочатку дивилась "Доброго ранку, Америка" з Хейден Пенетьєрі, тепер кулінарне шоу...Прийшло трохи натхнення і замаринували курячі лапки в медово-гірчичному соусі за рецептом Мучачі :girl_in_love:. Буде коханому на вечерю. Він в мене останніми днями дуже втомлюється, такщо хочеться його порадувати чимось смачненьким...Хоч і кулінар з мене сумнівний...
    Сьогодні так добряче похолодало. Навіть вранці включала опалення. Зараз, правда, сиджу вже з відкритим балконом :) планую робити педікюр.
    Вчора був день шопінгу і вдалих покупок, а сьогодні просто відпочиватиму. Аж не віриться, що то вже половина тижня пройшло. Час летить шалено швидко :girl_in_dreams: А ще то вже сережина жовтня, а мій чоловік ще й досі ходить на роботу в шортах, намагалась переконати його вдягти джинси, ніяк не ведеться. Каже, джинси почне носити з листопада, а куртку на футболку з грудня...:girl_haha:
    Всім гарного дня чи вечора! і побільше позитиву :kiss:

17. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

переустановила вінду

коли варила борщ не попробувала кетчуп, а він скис, ну і получився кислий борщ

і зошити з фломастерами-олівцями...

стоїть моя машина на сервісі в глибокому ремонті (((( чекаю на дзвінок чи то треба буде повністю капіталку робити, чи то тільки розхідники... Сказати що та сума не вписалась в наш бюджет, то нічого не сказати ((( дешевше пригнати таку саму машину з Польші (вона там коштує 500 долларів), але приганяли ще 1000 евро беруть за роботу ((((
    як добре, що моя мама є зараз поряд, навіть не знаю, що було б якби на мені вчора ще діти були (((
    коли верталась до дому, заглянула в перукарню, але добре, що моєї перукарші не було, бо вийшла б звідтам з фіолетовим ірокєзом під такий настрій.
    Але є і врочистість серед тої прози ))) мені сьогодні не треба нічого готовити, мамульчик вже зварила супчик і насмажила котлет. Тішусь.

18. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Вівторок-середа в мене якісь постійні гонки.
    Сьогодні нарешті спокійно лежу під ковдрою, Володя тихенько бігає на кухню і носить мені мої кухонні прибамбаси.
    Я працюю на повну потужність, в неділю приїжджає моя мама тому не хочу залишати нічого на початок тиждня.
    Сьогодні вдруге йдем на англійську, дитина в захваті,розказує всім і тішиться.
    Завтра чоловік вихідний, поїде по колеса і перезуватися, а я чіпаюся до нього з довжилезним списком справ)
    Тихенько веду підготовку до свого та чоловікового д/н. він ще не здогадується про мої плани(сюрпризи). А на своє д/н я буду сама :girl_tender:Це будній день, чоловік буде після 21.00. Програма мінімум-багато сушиків з япони+шампанське+торт і морозиво.Ото собі свято зроблю!Нічого готовити не треба
    Плани-плани.....

19. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Дні якісь всі одноманітні і так швидко пролітають. Аня кожен день в садочку, тато наш на роботі, а ми з Тетянкою по господарству вдома. Вже, нарешті, влаштували меншу в садок, тож весною вже піде. В школу подали заяву і завтра вже почнеться підготовка і тепер крім танців та англійської, ми ще ходитимемо на підготовку.
    Але сьогодні в нас врочистість - в Анічки день народження! Ми її привітали зранку, Таня подарувала їй книжечку, а ми нові сережки. Цукерки діткам поскладали (вихователям теж) і Аня з піднесеним настроєм побігла в садок.
    А я складаю меню, бо в неділю матимемо гостей. Чекаємо на маму і пройдемося по магазинах, та й хатня робота чекає...
    Всім вдалого дня і хорошого настрою!

20. Savchenko

Savchenko Member

Я сьогодні балдю:girl_dance: За останні два тижні - сьогодні єдиний день коли мені нікуди не треба бігти, нічого планувати,домовлятись,розбиратись і так далі...Зробила чаю зі згущеним молочком,жую пахлаву з ашану і шукаю фільм для перегляду) Всім файного дня і настрою;)

Статус теми:
Закрита.