Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем famenlviv, 24 Серпень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. карапуз

карапуз Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Вчора чудово погуляли усім сімейством :girl_yes:. Були на святі піци, тому піцу треба було з"їсти обов"язково :girl_wink:. Наш татко, не великий її шанувальник, захотів м"яска і замовив собі карпаччо. Бачили б ви його очі, коли йому принесли його замовлення :girl_haha:. Він знав , що там має бути тонко нарізана телятина, але не знав, що ТАК тонко і що це і є все блюдо :girl_crazy:. Я так реготала,що поплатилась за це половиною лазаньї .
    Чоловік приїхав додому голодним, тому раз це був день італійської кухні, приготував спагетті з соусом а-ля болоньєзе. Смакота ще та :nyam2:. Юстинка приготувала фруктовий десерт, а мені залишилось після усіх цих кулінарних шедеврів, відмивати кухню. Я не скаржусь, бо було дуже вже смачно :girl_yes2:.
    Сьогодні мої поїхали у аквапарк, а я насолоджують тишиною. Сама вдома я буваю ніколи, тому просто балдю :girl_curtsey:. Напевне, спечу щось смачне, щоб потішити своїх жабенят. Погода чудова, сподіваюсь, що ще сьогодні і погуляємо.

2. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Mission completed :girl_yes:
    Маючи не надто велике бажання їхати у відрядження в Черкаси, я собі знайшла прекрасну мотивацію - в пам'ять про свого дідуся відвідати могилу Тараса Шевченка у Каневі. Кобзар був щоденною настільною книгою мого дідуся, простого розумного селянина, однією з його мрій було здійснити поїздку по Шевченкових місцях та віддати шану своєму ідейному провідникові.

Чернеча гора, могила, Тарасова світлиця, старезний дуб, розкішні краєвиди Дніпра просто зачарували мене своєю величчю та духом.

Дорогою додому я накупила грибів мов з переляку - 3 величезних кошики білих боровиків та 3 кг польських. Відповідно по приїзді прозово їх чистила- варила- морозила- сушила- маринувала. Трохи понарікала на свій грибний шопінг, проте посмакувавши грибною юшкою та смаженими білими у вершковому соусі та пригостивши ними рідних котрі зійшлись до нас в гості на бокс-вечірку усе невдоволення імпульсною покупкою вмить пройшло.
    Смакота! :nyam2:

3. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Мега настрій ) Зранку наліпила багато вареників, пописали уроки з Артемком, і все. Більше нічого не робимо. Тішимося нашим Даніком. Татко наш поїхав на роботу, дітки на вулиці, а я зараз буду пити третю кавуську з печивом "Марія". Так засмакувало, що я за сьогодні практично всю пачку стоптала сама. Тепер буду маленьким круглим колобком, ги-ги.
    Треба в хаті зробити мінімальний порядок, а так якось ліньки. Порядок треба було робити вчора, але настрій якийсь не такий був. Сьогодні теж, відчуваю, що настрій явно не до прибирання :girl_curtsey: Приїде пізніше моя похресничка в село, то я вже напросилась до них в гості. Ну а шо, як в таку погоду можна в хаті сидіти?
    О, до речі, в мене цього тижня якісь суцільні продуктові обміни. Викопала в себе всю моркву, вийшло дуже багато. Прям дуже і дуже. Приволокла коліжанці велику сумку моркви, а вона наступного дня мені стільки ж буряка. Потім якось на днях татові картоплі завезли, а він нам в придачу горіхів кульок здоровий. І от сьогодні, йду до своєї похреснички, питаю її маму, чи хочуть винограду, бо маю багато. А вона каже щоб я брала кульок побільший, яблук собі наберу. Кльово )

4. Heureuse

Heureuse вірю...

буду дуже сильно плакатись, тому прошу всіх розступитись.
    тиждень безперервно боліла голова. я вже принципі змирилась з тою метеозалежністю, мігренями нізвідки, але коли ти засинаєш-прокидаєшся з тим тупим болем, коли половина планів котиться до д..и, бо я себе навіть з ліжка підняти не можу і коли ніякої таблетки не вип'єш, бо по-перше не можна, а по друге фіг його знаєш чи воно поможе, то рано чи пізно наступає момент, коли зриваєшся, терпіння, мозги і здоровий глузд махають тобі вслід і тобою починає просто калатати від образи, несправедливості і жалю до себе.
    в мене цей момент співпав з приїздом чоловіка після місячного відрядження. оскільки він тої всієї передмови не знав і вирішив, що це в мене просто "вагітна істерика", посварились ми кошерно.
    от тепер сижу сама, бо муж не витримали і пішли з хати заспокоювати нерви відать, заїдаю сльози чіпсами, від того ше паскудніше, бо розумію, що не треба мені тої зарази. погода така, що ще більше плакати хочеться, бо зовсім не так я уявляла ці вихідні і взагалі...тяжко мені.

5. APR

APR Well-Known Member

Погода класна,тому і настрій гарний.Зранку сходили до церкви,в дітей сьогодні перші заняття в катехитичній школі, менший то дуже хотів вже йти, бо буде готуватись до першої сповіді, ну а доця (8 клас), то так собі. Ще збираємось йти в гості до моєї похреснці.Всім гарної неділі.

6. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Врочистість- сьогодні у старшої донечки день народження, вчора купили їй подарунок- акваріум з гупіками :) А з прози- з п"ятниці Ляна жалілась на горло, і ще вчора захрипла і мала температуру... ось такий день народження в нас - зовсім не святковий- хоча приготувалась трошки- салатики зробила, тортик... але настрій в доці аж ніяк не для дня народження, а як почула, що завтра до школи не піде, то зовсім розплакалась дитина, вона так хотіла однокласників пригостити цукерками, а тут... (але я її втішила, що ми все заховаємо до нашого одужання). От такий в нас сьогодні зовсім не святковий день народження :sad:

7. Brenda

Brenda Member

Вчора був файний день: я зранку погуляла з донечкою в парку, а чоловік прибрали хату, все помили:) потім всі разом поіхали в центр, де сходили на обід в Дель песто (нарешті туди попала!), потім я прикупила собі пінку для ванни Lush, погуляли в парку Костюшка, нарешті нормально поспілкувались, погуляли, а то через ту погоду такий поганий настрій був, шо капец... Так- так, мій настрій якийсь дуже залежний від погоди останнім часом:sad: ввечері зробила собі ванну з піною, розслабон по повній... Так би кожен день. :girl_cool:

8. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Збиралась зранку до церкви... Я... Така красуня... На виході, вже вбрана, взута, залишлось волосся розчесати. Щоб нормально і природньо лягло, я си махнула головою вправо-вліво. В шиї і нижче щось захрустіло. Тепер красуня ходить як гуска... Головою не можу поворухнути, лиш підборіддя вперід. В церкві ледь вистояла, бо не тягне весь хребет... Коротше, пенсія насувається...
    Погода кльова, я, як самотня, насолоджуюсь нею з вікна. Може, пізніше поїду в гості... Але це невідомо, бо щойно запакувала свій шлунок салатом з помідорків та огірочків. То було смачно, але як великий шанувальник цибулі, я її дала багато. Списувала, що то червона кримська, і від неї не повинно бути запаху. Ага, щяс! Язик пашить, і такий вихлоп чую, що невідомо, чи воно до завтра вивітриться. Єдиний плюс: буду здорова, як корова. Фітонциди - то вам не шубу в трусняк заправляти. Ги-ги!

9. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

ех дівчата, я не знаю, щоб би робила без чоловіка місяць... Ми ото за два дні розлуки засумували, вдень ще більш-менш - за робою нема часу скучати, а ввечері так хочеться, щоб хтось повідбирав в тебе комп'ютер ;), зігрів, щоб було кому вечерю подати:)
    Вже не можу дочекатись поки пройде ще 2 тижні і ми зможемо разом заснути :)

10. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

А у нас сьогодні святковий день! Моєму синочку вже 4 роки. Зранку дитина отримала подарунки, очі його світились коли побачив лего і пряники. Потім поїхали на леопарк,хлопці вигонились, ми з чоловіком ще відходим від того гамору. Потім приїхали додому. Моя сестра а по сумісництву хресна Івана зробила йому сюрприз у вигляді дошки для малювання. Потім пийшди дідо+з бабою і ми гарно посвяткували.
    Цього року нарешті було свято для дитини! а не для "когось" бо так треба.
    Іван попакував цукорки в садок і щасливий пішов складати свій морський патруль з хресною
    А я просто щаслива що все гарно відбули, а головне що мої діти здорові!
    Всім гарного вечора!

11. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я вже теж, а для мене то життєвонеобхідно! бо роблюсь зла, вчора мала надію, що мої чоловіки підуть гуляти без мене, та де...подивились бокс і вляглись спати, потім планували вилазку в ресторан італійський, пішли гуляти по району, а тут тих ресторанів:girl_impossible: дитина потягнула нас на кльовий майданчик такий як сітка спайдермена, налазився там і вирішили ми що хочемо риби, потьопали в рибний, а там бронь на весь вечір, задзвонили ще в кілька і врешті знайшли/зайшли/замовили, ресторан дуже гарний, з дітьми ясно ніколи не було, зате були в сукнях і на підборах і коктейлі біля бару перед тим як до столика проведуть ах кіно:girl_cool:, про рахунок не буду, а от страва від шеф повара не вразали, ні ну вразили гарно-смачно-щемтакогонеїла, але ота висока кухня чи може то ще не висока була гггг то не моє, принаймі не в цей історичний момент:) там соусом мазнуте, там шматочок чогось, а де щось було з лобстерм я не поняв ггг добре, що десерт смакота:nyam2:
    а зараз збираємось на "забіг від мосту до мосту", потім запросила нас в Стенфорд, одягнули футболки і чекаємо поки татко добриється:)
    словом в нас неділя починається:girl_dance:

12. Hermi

Hermi Well-Known Member

сьогодні просто божевільний день. Почався він ще в мене вночі, бо я виявляється лунатік. Зносила квіти з двору до хати. Мама проснулась, від того що хтось ходить і побачила як я всі квіти гарно складала в хаті на столі і в одній нічнушці ходила надвір і на маму взагалі не реагувала. А потім ніби і нічого не було лягла спати. Після нічної пригоди, мама рішила мене не будити і не втрималась в 12 год, хоть в мене було таке враження що то лише 7 год ранку. Пішли на базар, закупились трішки на зиму - досить оригінальний светрик. Поексперементувала з новим светриком і доказала мамі що воно універсальне і саме таке мені треба.
    А потім захотілось вареників, і я так тішилась своїм светриком, що псіханула з начинкою. Мама покрутилала носом і вирішила що заморозимо трохи. А тут воно було. Не день, а день відкритих дверей, щойно лише порозходились гості і вареників навіть щоб заморозити не залишилось.
    Пробую готуватись до екзамену, а в голові стільки всього крутиться, що екзамен вже просто не лізе:sad: Починаю задумуватись за майбутню роботу. Сьогодні півдня повиїдали мозок, чого то я ще досі не займаюсь репетиторством і мучить мене те питання...
    Доїдаю копчену рибку і запиваю кавусею, сусідка скоса на мене дивиться, але ще нічого не сказала, правда на лиці в неї написане питання "а ти красавіца часом не вагітна?!". А то я зїла сама літрову банку квашених огірків, а тепер ще таке "лакомство"
    Зараз мама кличе ліпити пиріжки. І треба якось намовити маму щоб ще шарлотку спекли, а то вона мені ще від вчора пахне.

13. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Такі гарні насичені вихідні, що ледве сиджу і вагаюся чи ще піти голову помити чи зразу під ковдру. Поки другий варіант перемагає :)

14. Savchenko

Savchenko Member

Так швидко вихідні промайнули...в суботу мали з мамусею похід на Краківський купували речі по списку в пологовий...ще лишились деякі дрібниці, а тепер все лежить на столі і чекає впакування:girl_crazy: потім мали зустріч з маминою коліжанкою...ходили до ресторанчику біля Дель песто...відгук лишу у відповідній темці...я так вчора налазилась,що мої ноги не виглядали як ноги, дууууже набрякли...тому трохи дістали на горіхи від мужа і я і мама:girl_blush2: Сьогодні відсипались,пригощались...потім мама трохи куховарила ,щоб я вже не товклась на кухні ну і задобрювала зятя пельменями та котлетками:girl_haha: Недавно провели маму на вокзал,зараз поп"ю какао і спати,бо завтра маю повно планів,зустрічей і боюсь, щоб лінь не напала) Всім добраніч та файного початку тижня:kiss:

15. kati

kati Well-Known Member

Гарний був вчора день! Менший прокинувся без температури, тому ми зарненька рванули на гульки- така погодка, що прям хочеться весь час бути на вулиці!
    А потім почались 0сюрпризи:) В обід хтось тихенько шкреботівся в двері,ми нікого не чекали, я з переляку відкриваю двері а там мужик мені перед носом сує пляшку вина і щось меле про день народження...Я в шоці, дивлюсь на нього і не можу нічого зрозуміти)) А то виявляєтьс наш сусід зверху( а я його в життю не бачила,дружину його знаю, а його ні) прийшов з вибаченнями за тещо вони напередодні святкували до пізна день народж. і шуміли( але таки дуже хороша шумоізоляція в будинку, бо насправді я чула що нагорі святкують, але не так щоб то заваджало дітям спати). Отак розжились ми пляшкою французького вина:girl_yes2:
    А ввечері ще один сюрпрайз- ми вже повертались додому з прогулянки, якдзвонить мама"будем у вас через 10 хвилин". Я ще здивувалась, що так нанічглядя надумали зайти... а то мамусік зпекла тортика для Дімчика, ну вроді як на напівюбілей вчорашній:girl_tender: тож ми ще гарно всі разом повечеряли....Вобщем гарний був день! Всім хорошого початку нового тижня, теплої погоди і гарного настроююю..і щоб не хворіли!

16. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А в мене були шалені вихідні. В суботу їздили в Тернопіль і ближньо-дальні села. Відвідали всіх родичів і знайомих, класно нагуділись. Трошки поблудили в ту сторону, але був ранок і багато людей на вулицях. Засиділись ми в Тернополі трошки довго і виїхали вже затемна. В машині я, мама і сестра. Золочівська об'їзна закрита, їдем по знаках через місто. Виїхавши за Золочів км так 10 і не потрапивши на трасу, мене це насторожило. Зупинилась біля якоїсь машини на узбіччі. Питаю, чи ця дорога на Львів. Дядечко, провівши по мені погляд з ніг до голови каже: "Ви ТО доїдете..". Думаю, ок. Може рідко його дівчата в платтячках вночі таке питають. Хоча смутниє самнєнія мене почали тєрзать. Їдем далі. Ще через 10км я розумію, що ми явно їдем кудись не туди. Зупиняюсь на аварійці. За нами зупиняється бус. Вихожу, а в салоні хлопці молодші ніж я:) Зате з навігатором. Розвіюють мої сумніви, що ми то виїдем, але на КИЇВСЬКУ трасу. Вертаюсь в машину і сміюсь, що поїдем через Підгірці:girl_haha: Так воно і вийшло. Вже у Львові я собі прикинула, що може то і краще, бо хоч гак і зробили, зате не їхали по одній зремонтованій смузі з вантажівками назустріч. Але пригода виявилась нічогенька. Відвезла маму і сестрьо, а потім додому. Спати. Вчора на роботу, а після роботи на празник до чоловікових діда і баби. Сьогодні буду відпочивати, бо то вже тапки:girl_yes2:
    Висновок - не в цій державі можна довіряти знакам:girl_haha:

17. oksumoron

oksumoron Active Member

гарно сказано! чоловік вже пчихає котрий день, то я лиш чаєм його заливаю, прошу аби часом не захворів!
    в нас погода бєєка, прийшла і до нас осінь! вже котрий день дощить, зранку навулиці аж біло, можна раками зачерпувати вологість, так зашкалює!:girl_flag_of_truce:
    зраненька мала трохи справ, але так нікуди ще і не виходила, чоловік ще написав, що сталась якась аварія, а я все чекаю, що може хоча б перестане так лити!
    свекруха здивувала нас, купила нам дитяче тріо, то ще зарано, як на мене!проте, все дуже гарне! :girl_tender:

18. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А мені і просити нікого. Хіба себе, бо решта вже підчипили вірусяку.
    Роман гавкає як старий дід, чоловік розлізся, але всерівно вже в 6 ранку ушоль на труди.
    В мене трошки дах починає відривати від сидіння вдома. Планую сьогодні всеж вирватись з синульою на двір, температури ж вродь немає вже.
    Добиваю третю літру меду.
    Мрію про київський тортик.
    Піду напевне в душ, наведу красу, буду перед бабульками біля під"їзду красуватись:girl_flirt:

Останнє редагування: 7 Жовтень 2013
  19. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ой, не добре щось почався понеділковий ранок.
    Святик як завжди після вихідних дуже важко прокидався в садочок і печальної оди за татком ніхто не відміняв. Ранок- істерика "де тааатоо, хочу татаааа!!!".:girl_cray: Так собі в тій істериці аж губу прокусив до крові... Ой, вже б пора мені привикнути, а щось не виходить. Тре якийсь великий портрет тата на стіну причепити, чи шо...))
    Потім поки мацьопко спав я дуже гарно встигла вилизати кухню, доліпити вареники, закидати пральку і тут упс, приплилі... пралька вкотре відмовилась працювати. Що я тільки з нею не робила і просила, і молила, і трясла, і ремонтувала (викрутка, пласкогубці і настанови мужа по телефону- нічого не дали). Розібрала я її бідолашну по запчастям і на тому кінець.
    На разі прокинувся маленький, цицяємось. Як то буде далі не знаю... Вже б та машинка або доламалась до кінця, або не мучила мене стільки часу. То працює, то не працює.:ireful: А у нас ще після вихідних брудних лахів ціла купа з хвостиком. :girl_impossible:Хоч бери і плач. Заїдаю свій стресик халвою, чекаю на клієнтку щоб віддати замовлення і підемо з сонечком гуляти.
    Ай, наготувала я собі плащик, капрони, коротке платтячко, лакові мьошти і червЕну помаду. От так і піду з малим на прогулянку, буду прикрашати світ.)) І нехай собі нарід думає куда то я так вибралась з коляскою та ще й в будній день, а то цілі вихідні просиділа в хаті безвилазно жарила-парила-ліпила, займалась дітками від ранку і до пізньої ночі, а в суботу ще кавалок ночі. Великий плюс- штани злітають, талія мені нарешті видала мої довагітні сантиметри, великий мінус- я дуже сильно змучена.:hang1:
    Продовження буде...:girl_cool:

20. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Ніч, приходить Макс і каже, що не може спати, бо весь чухається. Я включаю світло, а він весь в величезних червоних плямах: ноги, спина, очі аж запухли і торкаюсь до нього, а він гарячезний. :girl_impossible: Ну я викликала швидку, приїхали швидко, хвилин за 10, вкололи, спить, в школу не пішов. Плями стали світліші і припухлість зменшилась. Я навіть знаю, від чого то було. Мандаринки з Сільпо, такі світло-жовтого кольору. Я їх купила ще в п'ятницю, тоді він з'їв дві дольки, також декілька прищиків з'явилось, але я це не пов'язала, бо до того алергії на цитрусові не мав. А вчора перед сном з'їв цілу і маєш!
    В нього вже раз була така страшна реакція на укус мурашки, на очах почала набрякати шия, потім навіть шкіра злазила в тому місця такий опік якийсь алергічний чи що? :dntknw:
    До речі, за 5 днів я вже вдруге викликаю швидку, минулого тижня в мене був тато, стало йому погано, повністю відключився, дихання важке, лице посиніло. Як я настрашилась, не знала, що робити, але якось відтеліпала його. Поки швидка приїхала, вже дихав нормально, але мене не впізнава, вкололи, заснув, проснувся, відійшов. :shok:

Маю надію, що на тому буде все, досить!

Але є сьогодні і врочистість: Аня пішла в садочок, помазала мені ручкою па-па і все, можливо їй сподобається і ми будемо час від часу ходити. Зараз піду заберу її перед сном і ми завезем татка на роботу і погуляєм.
    Гарного всім дня! На вулиці просто чудова погода, насолоджуйтесь! :girl_in_love:
    А ще на вечерю в мене будуть еклери :nyam2: Чекаю, не дочекаюсь. Я собі зразу декілька заникаю на сніданок, а то моя банда, як налетить, то ніц не залишить :girl_crazy:

Статус теми:
Закрита.