Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем famenlviv, 24 Серпень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. карапуз

карапуз Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

В жилетку з таким не підеш, але у мене ледь не сталася істерика :cry:.
    Розказую - Юстя, вже лежачи у ліжку, вирішила, що їй дуже треба накрутити своє півметрове волосся. І вона накрутила пасмо, на круглу щітку, яка була в наборі з ляльками. Потім вона вирішила розкрутити і глянути на результат своїх старань. Відразу, самотужки їй розкрутити не вдалося і вона покликала мене. Волосся було вже таке заплутане, що нам прийшов допомагати чоловік. Ну просто, казка про ріпку :girl_mad:. У результаті, чоловік твердо підсумував - треба різати. Все б нічого, якщо це б не було на самому чубку і при самому корінні. Коли чоловік різав, я практично ридала :girl_cray:.
    Спить моя красуня, завтра вранці я оціню перукарський талант чоловіка :girl_crazy:, бо сьогодні сльози мішали . Ох, діти-квіти :girl_in_dreams: .

2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

хохо, а я забула таку чудну історію розповісти, перед відльотом ми ж на весілля ходили і я пішла зачіску робити ну чи то волосся вкласти:connie_pull-pigtail, по часу то щось дофіга зайняло і тут останнє пасмо близько до обличчя вирішили ще раз підкрутити, а щось!!! прилипло на плойку і в результаті 2 на 2 см білої пластмаси спаяло мені волосся, вичісували/ вимивали-і тадам-вирізали! я б про то не пам"ятала, а кілька днів тому проділ на іншу сторону зробила і тут вибився мій 3-х см "пучок", :lol::girl_cray: і сміх і сльози, завжди хотілось підстригтись так щоб волосся було 2-3 см, але вже передумалось:girl_haha:
    чоловік цілий день був з нами:girl_in_love: біля нас парк, малявка на самокаті катався
    , на майданчику бавився, я спостерігала за тутешніми мамочками, такі вони спокійні і розслаблені, дітки босоніж в піску барахтаються, ляпота, потім нам треба було шкарпеток то заїхали в мол і в результаті трохи скупились, трохи дуже:) добре, що про шкарпетки не забули:lol: потім татко наш пішов на якусь подію ( щоб не писати "івент" ггг) а ми з малявкою залипли кожен за своїм девайсом, реально залипли, бо татко вже повернувся і треба щось їсти приготувати
    а у вас вже п"ятниця, класно!
    а ще сьогодні була врочистість, знайшла в сумці пачку вафель Артек, бачили б ви очі нашої дитини і крик:" я любу":girl_haha:

3. Holly

Holly Moderator

П"ю вже другу каву. Я нині спали 4 години. Голова тріщить:sad:
    Зранку чоловік вже встиг з"їздити за букетом - не мені, а вчительці. Але треба натякнути, що я теж непроти :girl_haha: На нині нічого не планую, бо й так не зможу зробити. І завтрашня субота мене не тішить, бо чоловіка не буде цілий день. Надіюсь в неділю діти будуть таки здорові.

4. Naturals

Naturals Well-Known Member

І я сьогодні спала біля 4 годин, якщо це назвеш спанням, кимарила, Віка цілу ніч плакала і не могла спати, і сьогодні вже соплі рікою і гепає на всю хату:sad:, а вчора в ночі Софія такі концерти показувала. Роботи ціла купа, а я нічого не хочу робити, хочу спааати.

5. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Ггг, то хоч діти-квіти. А я, доросла тьотка, якось так збиралась на роботу. Вирішила красу навести - вкласти волосся круглою щіткою, ще й все поспіхом. Накрутити накрутила, а розкрутити не змогла. Так, з щіткою в голові і сльозами на очах, пішла будити мужа. Він з мене пореготав і запропонував вистригти. Але все ж, волосся вдалось врятувати (а на роботу запізнилась і без укладки прийшла :girl_haha:)
    пару годинок. Півночі Нікусі щось було погано, другу половину кашляла Настя, а я їй горшок підставляла ( щоб на себе не вирвала) Вєсєлуха. На завтра запрошені на дитяче ДН. Бачу - пролітаємо з ним

6. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ех...І мене...
    Після піврічної перерви нашого татка завалило замовленнями, тому я сумуууууююююю!!! Правда гарно себе займаю пошуками подарунків собі коханій на найближчі і найдальші дати. Вчора собі таке придивилась! Ооооо! Хочу!!! Тільки сума дуже кругла:girl_wink:

От щойно злізли з ліжка. Дітко моє так кашляє, що садок з понеділка відміняється, продовжимо наше оздоровлення ще на тиждень.
    Кажуть бабине літо йде, а я щось не відчуваю, треба сходити до бабусі на уборку-обрізку квітів, а з нашої теплої конурки так влом вилазити.

7. AilataN

AilataN жива

Зранку прийшла до мене на каву подружка-енерджайзер, поставила і мене на зарядку, заставила заздрити афігенному манікюру і встидливо ховати свої пазурі. А ще критично глянути навколо себе і признатися, що творчий безлад в хаті давно перетворився на банальний бардачило.
    Ну але ж хто робить манікюр коли вже все зроблено і немає небезпеки його пошкодити? ненаюненаю..
    Ми з марусяною вже відсиділи в ароматних ванночках, почистилися і намалювали нігтики ( тепер це вже нігтики))).
    Тепер будем потрошки прибирати :)
    Не знаю, що мене сьогодні змусить вилізти з дому, хіба що голодний крик дитини, або потреба в чорнючому шоколаді.

8. Женічка

Женічка Well-Known Member

Хворieмо, хворiемо, хворieмо. Вже МIСЯЦЬ, малий по другому колу антибiотики, Настя вiдтемпературила стiйко, ттт. А я... почалось з зуба, далi вiрус вiд малих, а тепер той вiрусище, який мiй органiзм не поборов, а я мала на нього великi надii, дав дорогу ще якiйсь заразi. Легенi вiд кашлю болять, температура 37.5 четверту добу, здала сьогоднi кров, малих лишити на кого не маю, щоб навiть той аналiз забрати, буду в телефонному режимi допитуватись, шо там.
    Сашка.... мiй любий нитiк... пiсля трьох тижнiв хворiння став нестерпним. Настя.... моя люба нитiчка... доводить Сашку до свинячого визгу. Це все в перемiшку з безсонними ночами, хорими дiтьми вибило мене з життя повнiстю. Хворi дiти - це печаль, але якщо на iх фонi ще й ти хвора i навiть сили не маеш, щоб лишнiй раз малини наколотити - це печаль в кубi... хочу в тему про вихвалялки, але що туди писати - 5ема що....

9. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Все те саме - навіть описувати не хочеться, випила все таки фармацетрон, тепер буду пити каву) їсти шоколадку і вірити що все буде добре,
    а яке сонечко на дворі -ах!!!!

10. Hermi

Hermi Well-Known Member

вчора здала екзамен, результати і наслідки описала в жилетці, а сьогодні відіспалась і стало легше:)

ну що ж вчорашній день пройшов досить успішно, якщо відкинути одну новину (яку я вже розцінюю як позитивну) і страшеннй головний біль.
    Признайомились з людьми які поступають разом зі мною, але на іншу спеціальність, відсвяткували успішну здачу першого екзамену:) Натринділась зі всіма друзями підряд. Була приємно здивована однією своєю ще одногрупницею. Минулого року в десь оцей час ми були не розлий вода друзями, а от після першої поїздки закордон ми інколи не вітались навіть. А от вчора вона прийшла в гості і десь більше години тринділи і дізналась досить поважну причину чому перестали спілкуватись.
    Сьогодні проснулась десь біля 11 і лише тільки що удостоїлась злісти з ліжка. І далі в дорогу треба збиратись:)
    За порадою однієї формулянки задобрила свій носик парфумами, сиджу балдю, слухаю музику, попиваю кавусю і бавлюсь своїм равликом;)І як я могла забути - сонечко!!! Нарешті на дворі сонечко, правда не знаю як температура, але так класно бачити за вікном сонячні промінчики! Голубе небо, пролітають де-не-де павутинки бабиного літа! Який гарний сьогоднішній день!І якось так спокійно і весело на душі, навіть не можу передати!
    ВСІм гарного дня і хорошого настрою!

11. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

І я так подумала, збираючись на вулицю сьогодні. І вирішила, що, раз така справа, ще й бабине літо на носі, то можна вдягнути спідничку і капронові колготки. Можна то й можна, хто ж мені заборонить? :) Але,люди, ЯК я змерзззла по тих капронках! І вітру ніби нема, і сонце, а той холод так і пробирається в кожну шпаринку.
    А вчора навпаки - дивно було читати, як там паскудно на вулиці, бо ми якраз досить гарно і довго погуляли.
    Тішить, що п'ятниця. Хоча от вже майже 3 роки це для мене не мало значення, але тепер знову має. І так буде надалі :sad: Синок пішов у садок. Розумію, що так треба, але якось воно важко дається. Шкода його зранку піднімати, тягнути кудись (а далі ранки ж будуть ще похмуріші), залишати там, такого маленького і рідного, чужій тьоті, рахувати хвилини, коли вже можна забирати...
    Коротше, осінній в мене настрій, як видно:)
    Добре, що п'ятниця:)

12. Hermi

Hermi Well-Known Member

---------- Додано в 15:06 ---------- Попередній допис був написаний в 14:49 ----------

це просто капець!!!АААААААААААААААААА!!!
    На наступний тиждень приїжджають мої друзі в Україну! Поїхали на конференцію в Москву і вирішили, якщо вже в цих краях, то чому не заїхати до Львова! Ну і ще мій керівник з мене в шоці. Надибала хороший проект і жартома запропонувала "чому не взяти участь" і уже знайшла підтримку з сторони друзів. Зараз сидимо і рішаєм чи брати участь...а то і хочеться і багато але...
    Ну ніяк я не можу без пригод;)

13. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

14. APR

APR Well-Known Member

Діти після школи зразу пішли гуляти, ну а я цілий день господарюю, вже на базар сходила, попрала, поприбирала, наліпила цілу миску вареників (спина болить,нерозігнутись).А погода казка,так і хочеться прогулятись,може на вихідних вийде вирватись,трохи на сонечку погрітись.Дуже люблю таку осінь.

15. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Я останній тиждень безсовісно гуляю. Як почалося з мамо-форумівки минулої п"ятниці, так і покотилося: Свій ДН посвяткувала з запізненням, на вагітну форумівку сходила, коліжанки ДН посвяткували вчора. Вчора було особливо добре, бо лишила дітьо татові на 4 години. Гггг. Приходжу додому пару хвилин по десятій, тато лежить пляцком обкладений книжками, конструкторами, пазлами, а дитина товчеться по ньому і з порогу видає: "Мама, а ти гроші маєш? Ти коли йшла до Люби на день народження, сумку взяла з собою?" Виявляється, замучений тато хотів дзвонити жалітися мамі, але на рахунку в нього не виявилося грошей. Добра дитина сказала, що гроші мама завжди має або в візочку, або в сумочці, ото вони ту чарівну сумочку й шукали пів вечора:connie_pull-pigtail
    То все класно. Сьогодні поплелася з малою на Південний на закупи, купила дещо малявці, Юстина надулася, що їй не дісталася чергова іграшка, замість іграшки мама збирала листочки в букет: "цєйвоні, зьовті і дузє цєйвоні". По дорозі додому захотілося мені рагу. Вдома з овочів хіба картопля, то я геройка (читати вар"ятка) нагрузила візок всім, що найшла на базарі, вийшло кілограм сім. Вклала дитину спати і певно вперше до мене дійшло, що то вже дев"ятий місяць вагітності і, взагалі, вагітна я, ага, нема чого ганяти і скуповувати пів базару. Ноги гудуть, спина тягне, встати з ліжка виходить з великими зусиллями. Повалялася з дитиною півтори години, поки вона мирно спала, а тепер думаю, буде в нас сьогодні рагу чи ні:girl_in_dreams: Поки їмо "худу" (хурму тобто) і я спостерігаю, як повільно кімната знов перетворюється на звалку цяцьок...

16. LVitaliti

LVitaliti Member

Таааа, погода шепче, а я сьогодні нап'ялила зимову куртку і чоботи, а шо я вчора ужасно замерзла, ще зранку було все інієм вкрите в нас в селі, от виріши більше не мерзнути! :girl_feminist: Відпрацювала останній робочий день, була саменька на роботі, добре що роботою грузили і не було коли сумувати! :)
    Тепер ще похід в перукарню предстоїть, треба йти наводити красу, а то вже як мавка лісова :)
    Всім теплого вечора і гарнющих вихідних! :girl_bye:

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

А в нас нині шо. Ну, погуляли, ну не змерзли, як декотрі:girl_blum:, бо я мерзлячка одягнулась нині ще тепліше, ніж вчора. Зато сонечко нам трошки підкинуло отого славнозвісного вітаміну Д.)))) Так і прогуляли усю прогулянку з відкинутим капюшоном у візочку і з промінчиками на личку. Були в парку, були на базарі.
    Зараз татко наш пішов за малим в садок, а в молодшого перекус.
    Вечір знову весь в роботі і знову муж- бородатий нянь. Тільки на цей раз вже дууууже бородатий, бо від тоді, від коли я писала тут останній допис про його "льогкую нєбрітость", та льогкая вже далеко не льогкая.:girl_devil: То мені певно з тим в "Забилам би..."

Щойно пишучи згадала, що забула свою кумасю привітати з її професійним святом і з ранку лялякали в скапі. І де то моя голова... То ж тре терміново виправлятися.))
    А ще сьогодні я вкотре перехрестилася, що зреклася отого батьківського комітету в садочку. Як згадаю як рівно рік тому (а тоді ще пам"ятаю такий вітрисько дув) чалапала з малим і з тлумками в садок і ручки мені в кульках обривалися і руки обривалися))) і малий усю дорогу тікав і я чуть не побила пляшки з шампанським- та ну його. Тепер здала гроші і по всьому. Я нині навіть і не цікавилася у батьківського комітету що вони купили.

Всіх з наступаючими вихідними.:girl_wink:

18. Savchenko

Savchenko Member

А мене тре копати сьогодні і рухати...лінько я сьогодні...завтра себто сьогодні вночі приїжджає матуська...в планах на сьогодні я мала прибирання на кухні та у ванній...а натомість лежу сьогодні цілий день з книжкою:girl_blum:...чоловік прийшов з роботи....подивився на то все і пішов прибирати ванну:girl_haha: Мене теперка совість мучить...так що скочую я свій гарбузик з ліжка і чимчикую на кухню:girl_bye:

19. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

мої племінники всі з 1,5 річного віку дуже добре розмовляють, пам"ятаю Улянка в три роки як ми їхали на море питала, чи Олена не забула фумігатор! я тоді і не знала, що то таке:lol: а наш синочок зрозуміло розговорився тільки близько трьох, і то зараз стільки говорить, що іноді прошу щоб вже помовчав:)
    в нас ранок, чоловік зробив смачнющі тости з всяким/різним, попили кави, пішов на роботу, Домінік прокинувся і вимагає млинців/оладок, йду в іншу тему питатися як їх без кефіру зробити
    за вікном цілу ніч бушував вітрюган, в одне вікно видно сонце і "спокійний" кущ з квітами, в інше дерево прям хилиться, мала намір йти з малим в парк, поборовши свою боязнь гуляти без чоловіка, але ще вагаюсь:girl_in_dreams:

20. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Останній місяць мені промайнув як 1 день )
    Вже давно обіцяла собі, що буду десь писати про те, що робила за цілий день, бо навіть не встигаю запамятати усе, що відбувається ))) плутаю дні тижня і дати.
    Навіть не знаю, чого більше в моїх днях - прози чи врочистості.
    Врочистість зараз для мене це прості і банальні речі, доступні кожному ))) вийти прогулятися наодинці ))) спокійно попити кави вранці ))) посидіти 5 хв у тиші )))
    Бо з 2 дітьми ще треба пристосуватися давати собі раду. Надіятися на допомогу мені не доводиться, хоча я цьому в більшій мірі рада. Іноді трошки би хотілося більше часу для себе, але то все ще буде )
    Врочистіть і те, що бачу як ростуть мої діти ) Донечка така доросла стала відразу, як тільки народився синочок. Дорослою вона вважає себе аж настільки, що сьогодні якби не моя пильність, то вона би принесла свого улюбленого братика мені на кухню.

Статус теми:
Закрита.