Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем famenlviv, 24 Серпень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

На роботі холод жахливий. І з кожним днем стає все гірше і гірше - сьогодні діти сиділи в шапках і куртках, я в кінці теж не витримала і накинула пуховик. Пам"ятаю таке тільки в лютий мороз взимку 2010 року. Пишу в шерстяних мітенках, кава, щоб зігрітися, вистигає швидше, ніж запарюється.

2. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

В таку погоду "класно" впасти в депресію ,чес слово. Зранку за вікном пролітли перші сніжинки, хтось ще це бачив? Бо в мене склалось враження ,що я дурію. Початок жовтня. а тут сніжок накльовується.
    Немаю чим себе зайняти, ні себе, ні свою голову, ходжу по хаті і усілякі дурниці в голову лізуть від нічогонероблення. Собака навіть не вилазить з теплих покривал ,час від часу підниваючи, щоб я до неї пригнула грітись. Теплий чай вже нервує, два светра і в"язані носки лякають , щось в мене окліматизація проходить тєЄжко.
    Зранку додивилась "Розмальована вуаль" - сплакалась капут. Ну не можу я дивитись такі фільми. Гарний і дуже "плакучий" фільм. Подзвонила чоловікові, розказала, що класний фільм подивилась і сидю реву, а він з мене рже, каже, щоб я в таку погоду краще комедії дивилась...може і правду каже. Одним словом, щось в мене сьогодні в голові каша-малаша.
    Надіюсь вечір буде цікавіший:)

3. jylanda

jylanda занууууда

В мене навiть не проза, а прозище...
    Так на мене повпливав стрес з чоловiковими болячками i з моею роботою, що спочатку волосся лiзло як дурне, тепер ще й сьогоднi зуба кусок зламався, ну що за напасть? :girl_devil:
    Я вже боюся îсти, хоча, може то i на добре, бо нерви я заîдала, ну i набрала трохи лишньоî ваги...

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

А ми з манюньчиком так кльово нагулялись в обід. Я певно якась не правильна, ібо поперла мене сьогоднішня погода.) Може то через зимові светри-куртки-рукавиці, не знаю. І не змерзла я зовсім і вікна в хаті повідкривала, коли на двір ходили.
    Лиш голова- чавунний банячисько і очі печуть, аж ріжуть. Дозволила собі щойно вдруге випити кавову бурматуху (то так я називаю легеньку каву з молоком) і в надії, що мені полегшає іду працювати.
    Муж на разі- бородатий нянь. Чьо бородатий, бо поголитися ніяк не може вже третій день. Зла через то на нього...:girl_emo:

5. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Такі незвичні для мене дні - вже початок жовтня, а тут все так тепло, тепло:girl_tender: Сьогодні обіцяють +27. Недаремно кажуть, що літо тут починається трошки пізніше і триває довше. Місяці точно своїм назвам відповідають - тільки жовтень і листя де-не-де жовтеньке, де-не-де шарудить під ногами, сонечко світить. В обід ще у футболках можна гуляти, бо вранці і ввечері таки трохи холодно - осінь же :)
    Златка відмовляється іти гуляти навулицю, попри хорошу погоду. Мабуть, набридло їй щодня на одних і тих же гірках. Щастя, що хоча б з чоловіком тричі на тиждень кудись їздить на гірки цікаві, поки я вчуся:) Я аж встигаю заскучати за той час за своїм мацьопиком:xaxa: Сподіваюсь наш переїзд за місяць краще повплливає на прогулянки - ми знайшли житло (навіть не квартиру, а котеджик) з гарною площадкою через дорогу і з великою терасою з кухні, де зразу галявина і озеро. Ммм:girl_curtsey: Ну і тепер вдома я не буду пасивно пересуватися в одній площині - треба буде ходити сходами, 3 поверхи - то не жарт:girl_haha: Хоч якась активність буде. Бо через свою "черездень" англійську я зовсім не маю часу на заняття. І вже втрачаю те, що встигла наверстати. Раніше без проблем бігала 5-6 км, а зараз - тільки 2 тижні перериву - і 2 км вже даються важко.
    Почали з чоловіком нарешті рахувати свої калорії, бо вже давно була підозра на перебір:girl_blush2: Поки тримаюсь і вписуюсь у свою норму, але то дуууже важко, особливо, коли весь день вдома - стільки спокус!
    З гарної врочистості - вчора офіційно підписали договір оренди. Так мені сподобалися власники будинку, що я готова була б підписатися на якусь і халупку:xaxa:

6. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

точно, як про нашу квартиру. В мене вже пальці позамерзали...
    На роботі вже включають по трохи опалення, ну і кондиціонери рятують.
    А домашня "дуйка" не сильно гріє.
    Як вже надоїв той холод і вічна мерзлятина...

то як сіль на рану ;)

7. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

В мене хоч і проза, зате приємна.
    Нарешті вже відійшли від відпочинку і післявесільного стану і ввійшли у нормальний сімейний ритм життя.
    Я, о диво!, із задоволенням готую. Кожного дня вишукую якісь цікаві рецепти (відмінні від кухні моєї мами). А вдома в батьків такого ніколи не хотілося робити.
    В квартирі вже більш-менш навели затишок. Але, думаю, ще довго триватиме період постійного купляння дрібничок і не дрібничок,яких ще бракує. Але це ж так приємно! Я б кожного дня каталася з коханим по маркетах і скуповувала все потрібне додому:girl_smile:
    Сьогодні скупила пів аптеки, бо муж дав парт-завдання: укомплектувати аптечку. Так що ми тепер готові до всіх випадків життя (тфу-тфу).
    Сумна проза - коханий у відрядженні.
    Тому позавчора запросила подружечку в гості з ночівлею. Класно посиділи, подивилися фото, полялякали, посвяткували професійне свято.
    А зараз прийшла з тої дубари в теплу хатку (як то добре, що в нас індивідуальне опалення) і сиджу-скучаю. Може чоловік соізволіт приїхати сьогодні, то було б мегачудово! Зразу дам йому попробувати крем-суп з кабачків, нехай зацінить:d23:

8. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

маю одне бажання, взяти голку і зашити Іванові рота, жорстоко, але вже дістало. Тріпло мале, рот не закривається цілий день і в мене від того вже вуха закладає.
    Все моє терпіння закінчилось, зроблю йому "свято" до кінця тиждня в садок! без поблажок
    День продуктивний, я працюю, попиваю чай каву і головне не мерзну бо рухаюсь.
    Чоловік сьогодні замовив батарею(яка завтра буде), зимові колеса та заніс підігнути свої нові зимові джинси. Подзвонив і сказав що в них політає сніг( Та бачила-бачила, в нас також таке було 5 хв. Діти та чоловік до зими готові. А я планувала осінню куртку купити, може не купляти а зразу пуховик витягати і по зимові чоботи бігти?!
    Де бабине літо?????????????Мені ще в суботу бульбу копати:girl_cray:

9. lawyer

lawyer Member

Через загальнодержавний колапс з реєстрами, маю вже другий день в послабленому режимі. Сьогодні взагалі відпустили в 1, то я гнала додому, бо надворі нереальний дубак. По приходу зробила велике горня несквіку з молоком та врізала добрячий шматок торту, запаслась телефоном, планшетом та пультом від тєліка і залізла під ковдру. Але не дуже це все мені пригодилось, бо невдовзі провалилась у міцний сон. Аж пів7 пробудилась від того, що чоловік прийшов з роботи. Весела в мене тепер буде безсонна нічка:).

10. Hermi

Hermi Well-Known Member

холодно, сумно і одне навчання!
    це просто капець, завтра екзамен, а я сьогодні перелила всю кімнату за конспектами і зрозуміла що мої хороші одногрупники мені нічого не віддали - а здавши екзамен\повторку їх спалили:sad:
    роздобула все потрібне в молодших курсів, сиджу читаю і так лінь...капець.
    На грудень такі плани що ого-го! Головне щоб все здійснилось!
    А я зараз біжу далі вчитись;)

11. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Тара-та-та-та-там :preved:
    Самі врочистості у мене: почала писати диплом, прикупила собі трішки теплого одягу зважаючи на сьогоднішню погоду, зустрілись з відеографом і з музикантами, вирішили питання, які мене давно хвилювали і знайшли сюрприз на вулиці, наїжаченого їжачка

Життя - класна річ, як не крути! :girl_dance:
    P.S. їжачка нагодували і випустили, не переживайте ;)

12. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

мої плани у свій вихідний день зловити наукову музу за хвоста перекреслив Марків кашель-дитина в садок не пішла,мама відповідно має час на хатні справи,каву і ДП....
    поприбирали майже, попідливали вазони,їстоньки,на щастя,варити не треба..чекаю коліжанкузмацьопою,мо ще раз покавуємо з чимось смачненьким..
    п.с.ура!батареї гріють!!!

13. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

А я вчора рано тішилася - батареї ледь погріли і усьо, знов дубак. Мабуть, вирішили, у холоді краще збережемося :girl_crazy:
    Зате приїхала наша бабуся-свекруха з Польші і привезла купу-купезну смакоть. Буде сьогодні знов кавувально-чаювально-об'їдальний день. Ще б дітлашня кашляти перестала :girl_in_dreams:

14. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

І я свого так берегла, так берегла, що випив на холоді зі мною за компанію коктейлю - і маю гавкалку в хаті.
    Сьогодні на двір не потикатимусь. Хіба в другій половині дня в банк скочу.
    А так зроблю собі прозу - варитиму і прибиратиму. Во.

15. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

ги-ги, а в мене ще, здається, ні. але в хаті не холодно ))) тепла підлога форевер. і, ніби, небагато її є, всього лиш у ванній, і в кухні, там, де плитка. але все одно тепло. а от на роботі просто катастрофа ((( я сьогодні у зимових чоботах, а всеодно в ноги холодно (((. ех, і так всю зиму, бо там де ми орендуємо офіс, економлять :girl_crazy:

16. Savchenko

Savchenko Member

Я недавно прокинулась... в планах проза: прибирання,прання,прасування) І щойно мені впала в око наша лоджія в кімнаті,яка би ідеально стала би дитячою:d25: хм...треба накинути план перестановки і план дєйствій :girl_crazy:

17. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

а, і ще вчора, я посадилав одноразові скляночки більше двадцяти листочків фіалок. цікаво чи приймуться :girl_smile:

18. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

я так минулого року 15 посадила, всі прийнялися, але я їх сестрі віддала...з одним вікном сильно не розженешся. І вони в неї вже цвітуть:)

Я щоранку планую з малою погуляти і ніяк того часу не скомбіную правильно...туда-сюда, поїсти, помитися і вже малій спати пора. Ладно, встане, то підемо гуляти. І як то одягатися? Певно шапка буде в сам раз.

19. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Бєка якась. Причому всюди. І на вулиці і в хаті і в голові і в носі..
    На вулиці бєка, бо дубак, добре, що муж сьогодні дома. Кролики нагодовані, картоплі мені приніс, Артемка до школи завіз.
    В хаті бєка, бо нема що їсти. І нема з чого приготувати. А обід не за горами, і трьох мужиків в хаті треба чимось нагодувати.
    В голові бєка, бо я знову хвора. Голова гуде, як дзвін церковний. А якщо я хворію - то гірше, ніж якийсь мужик хворіє, чесне слово.
    В носі бєка, бо нежить. Маю перед собою пачку серветок - 50 шт і купу рушничків паперових. Половина з того всього добра вже використані. Лиє з носа так, що мої КД нєрвно курят в старонкє.
    Хочу третю чашку кави, ще пів кілограма печива і другу шоколадку. Причому негайно, бо як людина вмирає, то вам не жарти :girl_crazy:
    Нігті гарно намалювала. Великий палець (ніготь) і вказівний яскраво малинового кольору, середній і безіменний - білий фон і по ньому малинові цятки-горошки, а мізинчик малиновий і зверху білі цятки-горошки. Сиджу і милуюсь :d23: Люблю, коли нігті гарно нафарбовані.
    Йду я. На пошуки чогось солодкого. Данік печива більше не дає. Заховав. Але я знаю де :girl_curtsey:

20. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Іван в садку, Володя спить, чоловік на роботі тихенько надіється що впаде сніг по пояс і не треба буде їхати в село. А зря! Бо спочатку прийдеться розгорнути сніг а потім викопати картоплю:girl_crazy:що буде таки довше.
    Я помила голову і гріюсь чаєм на кухні, вибрала торт який буду пекти, склала меню, написала великий список що купити а тепер згадала що в мене в дома лише мала тростина та щей без корзини(Чіко в тата:girl_cray:)
    Над нашою вулицею висять величезні чорні хмарки, цікаво що це буде:girl_impossible:
    Весело-весело:8: і як то Івана з садка забрати

Статус теми:
Закрита.