Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем famenlviv, 24 Серпень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. AilataN

AilataN жива

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Маруся п"є чай з яблучними булками, з корицею і ванількою :)
    Я "доробляю "нігті, вичищаю їх після перефарбування стін. Псіханули зранку, набридло дивитися на "наскальную живопісь", дістали залишок фарби, пензель.
    Все відсунули, перемалювали, вимили.
    Присунули, вимились :)
    Воот, то я тепер нігтики намагаюся повернути в , хоча би, нормальний стан.
    Зараз збираємося і йдемо по гриби. Ми ненадовго, на годинку. :)

2. Holly

Holly Moderator

А я люблю таку погоду, бо не треба нікуди йти)))) В школу Яринка сама пішла, щоправда забирали її всі гуртом. Зараз Оленка спить, Яруся пішла на айкідо. А я намагаюсь приспати Маркіяна. Треба їсти готувати, а я не маю з чого. Нагружу чоловіка, щоб організував покупку продуктів)))

3. lawyer

lawyer Member

і ми святкували!
    22 вересня був рівно рочок нашої сім'ї. минулого року на вулиці було справжнє літо, а не так, як цього ,- холодна дощова осінь. Ситцеве весілля їздили святкувати в Східницю. чудово провели час: смаколиків наїлись, в басейні, джакузі скупались, в фінській сауні та турецькій парні були, реберця посмажили, монополію пограли, на масаж сходили, на квадроциклах поїздили та в Мотузковому парку налазились. отака насичена програма в нас була (їздили ще з моїм братом, братовою та їх синочком). по дорозі туди й назад заїжджали в Тустань та Трускавець.
    отримали просто суперові подарунки. від брата - постіль, від моїх батьків набір рушників. і коханий мене неймовірно потішив. з цим піду у вихвалялки.
    зараз сиджу на роботі і з жахом згадую, що робиться вдома. там нерозібрані сумки, гори прання, брудного взуття. ціла купа прибирання та готування. тому, мабуть, сьогодні на спорт не піду, а присвячу весь вечір прибиранню, а пропущене заняття відроблю.
    але однозначно можу сказати, що вихідні вартували цього!

4. oksumoron

oksumoron Active Member

я вже нарешті сіла, а то щойно однією рукою Цвєтаєвський яблучний місила і нарізала, а іншою свою улюблені шпинатно- сирні конвертики заркучувала! от економлю так електроенергію, печу все разом!
    ой, а ще вчора попали на останній день нашого сільського свята Ламбруско, то не тільки нам вина дали цілу пляшку в ресторані, бо казали, що вже останній вечір, то треба то вино десь пороздавати! а ми ще і попали на дві лотарейки, виграли всі можливі призи, серед них 2 палки салямі, і гігантська Різдвяна прикраса, яка світиться!

5. карапуз

карапуз Well-Known Member

Коли дивитись через вікно ось так, то те що за ним, не видається таким вже й паскудним :girl_wink:.

Захотілось мені дуже канелоні, бо звучить красиво :connie_pull-pigtail, ось і шукаю у неті рецепт, на котрий б у мене вже були усі інгредієнти.
    Чоловік пропонував Юсті сьогодні вдягнути пуховик, хоче зиму накликати чи що :girl_in_dreams:.
    Купили мені лижну маску біленьку, сказав чоловік "нада брать", бо у білому кольорі - дефіцит. Хотіла йти у гілку шопоголіків, але передумала :girl_crazy:, на лижі я укомплектована повністю - від маківки до п"яток :girl_haha:. Ще б разок скупатися у морі і можна їхати у гори :girl_bye2:.

6. jalla

jalla Прогрес року 2013

Якийсь нині лінивий день, хоч і трохи продуктивний. З ранку завели малого в садок, потім встигли досить продуктивно на секонд сходити, прогулятися, скупити продуктів і... змерзнути.
    Зараз сиджу з манюньчиком перед монтіром і чаї ганяю. Щось мене трохи заклало, пчихаю, з носа кап-кап. Лялюся мене не відпускає ні на хвилинку, а я все коло нього їм і їм. Тільки встигаю до холодильника добігти і назад. Боюсь скоро в двері не влізу. Таке враження, що з наступанням холодів я собі вирішила жирком запастись.:girl_blush2:
    Ще трохи прози. Разом зі мною зашмаркався і муж і до того ж іще кашляє. Ну, і ще така конкретно жилєткова проза)))- нині відламалася в моїй улюбленій сковорідці ручка.:sad:
    Ну, і чуток врочистості- в вечір обіцялася забігти наша хресна мамуся Мартуська-Музик. Тішусь...:girl_tender:

Всім гарного дня.:girl_wink:

7. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Якісь грибні деньки видались )) То муж їздив за грибами, а потім разом їх старанно чистили. То я, вперше за останні 5 років вибралась на "тихе полювання". Гриби не збирали, а косили, настільки багато. А вчора трішки погуляли з дітьми на стадіоні, біля школи -

8. olena

olena New Member

Домерзаю на роботі, якось до обіду льотала і щось робила, а зараз сиджу і навіть кондюк не помагає мені загрітись, треба пити гарячий чай,
    шкода, що чізкейк злопала до обіду, зараз би він мені теж дуже би добре посмакував, на жаль, то вже був останній кусник від чотирьох тортиків, що мені довелось спекти на своє дн.
    Треба ввечері влаштувати велику примірку, бо понакупляла лахів через інтернет, а поміряти по людськи немає часу.
    Причалапає зараз до мене моя учениця, будемо робити уроки, щоб ввечері вже менше було.

9. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

а в мене були коломийки з машиною і сигналізацією, зараз сиджу заїдаю їх зефіром і спрайтом:girl_bye:талія. але пульт треба міняти))) бо справа в ньому, а не батарейці. Зараз покладу всіх спати і піду ліпити котлети )) сирники... і ще щось, що не придумала.

10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ЧОТИРИ торти! я пропустила твоїх чотири торти?:girl_cray:
    мені б манюній шматочок-манюсіпусічкий, еххх

вчора безвилазно була в хаті і постійно щось їла, щойно грунтовно поснідала і всеодно мені чогось бракує, росту я не по днях, а по годинах, фейс контроль би вже не пройшла, в мене найшвидше щоки ростуть:girl_haha: хоч за перші дні тут враження що і живіт пропав, ну нічого мені не лізло, але як там кажуть-людина до всього звикає?
    я варю борщ:) сподіваюсь сьогодні чоловік справді прийде раніше і ми підемо/поїдемо прогулятись, треба малому якусь забавку/книжечку купити бо я вже стомилась бути Шредером і "бітіся мецем"

11. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Моя няня повернулася з двотижневої відпустки і я нарешті вибралася в спортзал, після більш, ніж місячної відпустки :girl_blush2:
    Що не кажіть, але людська натура така дивна. Ще зранку я видумувала собі різні відмазки, щоб не піти, але, коли ми з мужом прийшли і він заплатив мій абонемент, зразу з"явилось бажання відпрацювати гроші. :girl_crazy:
    Це можна віднести до врочистості, бо все таки я люблю влізати в хатні джинси, які маю ще зі школи:girl_curtsey:
    Все решта проза: пишу Максу твір, :girl_impossible: тільки сильно не сваріться і таке буває.
    Аня сьогодні спала до 19.00, то скоріше 24.00 точно не ляже. Тому складаю веееелику купу прасування, буду прасувати і будемо дивитись якийсь мультик.
    Чекаєм тата з роботи.
    А ще хочу їсти, а ніззя і що робити? :girl_wink:

12. LVitaliti

LVitaliti Member

В мене вийшов дуже продуктивний день, стільки всього встигла)) і попрацювала, і переклеїла фото в паспорті (правда через начальника, хоч і не знайомого, та дуже мені допоміг, такий приємний :) всього за якигось хвилин 20, та дорога в Пустомити вимотала добре...
    забігла в офіс і на збори встигла, багато гарних новин, те, про що давно мріяла, довіра і вдячність від людей, так приємно))
    загалом, я сьогодні собою пишаюсь, суцільна врочистість! :)

13. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

оооо, знайома тема! Мій Саша приспособив собі під зброю такого довгого металевого патика з гачком - він йшов в комплекті до сушки, що для одягу.То так скакав по хаті, так махав "зброєю", що поцарапав телевізор, на всю діагональ маєм тепер таку смужку, за що дістав добре...У відповідь на виховний мій спітч - фраза, що то нічого страшного, нас же на кухні є ще один телевізор :girl_in_dreams:.
    У нас проза, дома нема ні грама солодкого, самі сухарики, й то якісь завалящі. Спекти щось нема з чого, бо закінчилась й цукор й мука, а йти купляти я не мала бажання. З того всього наїлась всього, що зле лежало й тепер мене тошнить (((.

14. карапуз

карапуз Well-Known Member

О, це сьогодні про мене :girl_yes2:. Залагодила купу справ, які накопичувалися не один місяць. Аж дихати стало легше, у прямому сенсі :girl_wink:. Йшла записати Мартина на боротьбу, а випадково надибала освітній центр для дошкільнят і головне у сусідньому будинку. Ми як переїхали у цей район, то мені здавалося, що це кінець цивілізації :girl_in_dreams:, а тепер - елітний район, все що треба є :girl_cool:. Я вже навіть знаю, що буду робити у той час, коли в Мартинка будуть заняття . Вперед, по ідеальну хвігуру :girl_dance:, а то мій абонент у спортзал вже запилився :girl_blush2:.
    Пи.Си Якщо чоловік виконає свою обіцянку, то я буду happy -happy :girl_in_love:.

15. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

і про мене)
    наліпила 5 кг, зробила голубці, допрасувала всі парадові речі у шафу, попилососила, дещо попрала поки погода, а головне це все з двома дітьми
    зараз йду спатки, всім гарних снів та сонечка завтра

16. AilataN

AilataN жива

За останні кілька хворобливих днів привчила мене Мар вставати о 6-й. Вчора я ще злилася, що вона мене будить, а сьогодні нормальненько прокинулася, думала і дитину збудити :girl_crazy:, але ладно, я добра мама :girl_wink:
    Допиваю літру чаю з Балі Беєм. Дада, до мене в гості Балі Бейчик завітав, як і передбачалося дуже смачний, у всіх ракурсах :girl_tender:
    Вчора мені приснився сон, що маю чудове, довге , розкішне волосся, золотисті блискучі локони. Встала, глянула на свої три пюрка, і вирішила до вечора наростити зо 20 см.:) Зараз знову зроблю вчорашню маску, хоча я після неї пахну тістом, як каже Мар.
    Сьогодні до батьків поїдемо, через наші віруси ми до них не пхалися, більше тижня не були.
    маю купу справ, і нічого не хочу робити..Тому останнє запитання:

Останнє редагування: 25 Вересень 2013
  17. napoleona

napoleona Well-Known Member

а я в басейн)
    вчора був такий вітрюган, що ледве з малою пішли і прийшли із занять. Сьогодні тре щось їсти зробити, а ще цікаво коли вимию підлоги, бо вода зявляється вечером, а настрою в мене вже тоді нема. На вихідні їдемо до батьків, по суті прозовито в нас все.

18. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

оооо, теж тема знайома! :girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

я тоді вже всі мультики про ніндзів-черепашок напам"ять знала))

19. kati

kati Well-Known Member

От і все...скінчилось моє солодке безтурботне життя, моя казка, мій рай:sad::sad::sad: Тепер я ,як попелюшка, знову перетворилась з Жінки на Посмудомийку:sad:....зламалась моя рідненька, солоденька, чемненька помічниця...Ааааааа.... Маю надію, що вона не вмерла, а тільки трішки захворіла....бо то буде трагедія всього мого життя)))) Йду в магазин по галу:) а то маю таку гору посуду,що караул...З горя маю настрій заїхати в вероніку і накупити собі "втішальних"круасанів. От реально, дивлюсь у вікно
    і нехнаю у що вдягати себе і дитину,здається що там такий дубак, чоботи вже стоять наготові, ще не вдягала, але напевне вже пора...

20. Натуля

Натуля Well-Known Member

я вчора завивку собі зробила - гарних локонів мені захотілось:girl_crazy:. Тепер я подібна на пуделя, особливо враховучи вітряну погоду))))))) але всім хто мене вчора бачив дуже сподобалось, особливо чоловікам. Компліментів наслухалась:girl_spruce_up:.

як я вас розумію. Вічне миття посуду мене вже дістало але нам посудомийку поставити немає куди:girl_sad:. Поки що.
    В кого завелись вдома ніндзя-черепашки, а в мене маленьке пискляве песеня. Антон ходить і гавкає і по всілякому собаку зображає. Добре, що він ніколи не бачив як кобельки лапу на вулиці задирають))). Я вже пропонувала вигулювати його на повідку))).
    Так хочеться мені чогось смачненького. Думала, може пиріг яблучний спечу - сусідка обіцяла яблук кислих на випічку дати і щось тихо. І Антошик піцу просить... Хто з нами на піцу?

Статус теми:
Закрита.