Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем famenlviv, 24 Серпень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Яруська

Яруська Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

По моїх стопах ідеш:girl_cool: Теж посиділа в неділю з коліжанкою і вже тиждень з вірусом час проводжу, тепер крім температури і наспарку жахливого ще й кашель прийшов. Щось так дооооовгооооо. Фу:girl_cray:

2. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

А я тих вірусів дуже боюсь тому малий цілий тиждень в дома. Намагаємся не підхопити хворіб.
    Зараз завезу замовлення, хочу на шувар. Маю на сьогодні прасування та велике бажання спекти карпатку(нагнали апетиту, можливо завтра візьму її до кума, якщо буде:girl_haha:)
    Картоплю копати не їхали, всі займаються своїми справами, але всеодно викопати прийдеться.
    Всім гарного дня! Ура! Нарешті завтра відпочину

3. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Коханий на роботі, Темусик в школі, Данусик бавиться, а я час на ДП вбиваю. Зробила собі кави, канапку з сиром, слухаю музончик, ще би хтось сонце включив, бо ті хмари вже набридли. В мене напевно якась осіння хандра почалась. Постійно нию, всім незадоволена, нічого не хочу робити, нікого не хочу слухати.
    Зробив муж мені сюрприз - купив для Данусика ліжко, бо в колисці наш грубасик вже не влазиться. А я тому ліжку не рада. Ну бо не хотіла я ліжко, я хотіла диван. Я вже знала де я його маю ставити, що з хати викинути, що докупити. А тепер то ліжко ні в кут, ні в двері. Дупля не даю куда його втулити. О, бачите, знов нию. А я шо казала?
    Нафарбувала собі нігті кораловим лаком, а зверху зробила фіолетові горошки-цятки, я тепер сама модна в нашому селі, ага. В школі одна цьотка сказала, що мені таке не пасує. А я з посмішкою сказала, що то їй таке не пасує, а мені пасує, бо я молода і красива. Розвернулась і пішла. Уявляю як вона тепер мене ненавидіти буде :girl_cool:
    Через пів години йду за школяриком, а потім палюшки робити, а потім компоти з винограду крутити, і між тим всім треба "Господарок" дивитись , як то все встигнути :girl_in_dreams:
    Вночі мене мале котисько вкусило. Так ластився, що з тої любові аж вкусив мене, тепер болить губа. Добре, що то хоч не помітно.
    Йду я додивлюсь фільм, дослухаю пісеньку і піду налаштовуватись на працю. А як нє, то вернусь сюди до вас :girl_cool:

4. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

А я вчора мала вечірню прогулянку (чи нічну) Львовом, центром...Ноги болять, слабість (пішки 5 годин це вам не з дитиною на руках короткими перебєжками:girl_haha:) працювали зовсім інші групи м"язів))) Та і взагалі згадували дитинство, як проводили літо в бабусі з дідусем. Як львівський клімат відрізняється від кримського...еххх. Добре. Були останніми відвідувачами в магнусі на 5му поверсі.
    Приїхала - хлопці сплять всі на одному ліжку (і тато також) а в дитячі - гніздо з іграшек:girl_haha:ото зараз буду грести...і пилососити бо вся квартира в печеньках. Але знаєте то такий позитивний заряд, що мало б вистачити надовго при любій погоді )))

5. napoleona

napoleona Well-Known Member

де є хоч кусок сонця?
    теж мене та погода.... нию, нічо не хочу, але нє їсти перідично хочу:)
    тішить, що завтра вихідні, поїжджу, пошукаю тканину на пальтішко, може знайду щось яскравеньке...
    дитина ще кашляє і сопляє, мені зриває дах від сидіння вдома.... проза

6. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

на Екваторі )))

7. Brenda

Brenda Member

Ой бачу я не одна така депресивна... Погода дістала, ну чо в нас так всьо різко відбувається? З жари в такий холод брррррр, а так хотілось ще золотоі осені, сонечка, прогулянок по Стрийському парку, обідів- вечерей за містом... А в таку погоду навіть виходити не хочеться ( але мушу!!!!!!!:girl_cray: ). Навіть готувати нема настрою, в холодильнику миша повісилась.... Вже і каву випила, і шоколадку з'іла, все мені якось не то...

8. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

у нас на Мазепи )))

Ох, треба щось робити, а я так не хочу.

9. Rostok

Rostok Well-Known Member

і на Привокзальній є кусочок.. Зранечку встала якась побита.. Не знаю, може хто відлупцював ві сні))), але їхала на роботу - побачила декількох мамочок з дітлахами, яким погода не псує настрій явно:girl_in_love:.. і від цих маленьких горобчиків в душі стало так тепло-тепло!! Зразу свого горобця захотілось обняти, але ж він дома сопе на подушці..а я вже далеко:d25:

10. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

молодець, що так відповіли, а то деколи не знаєш як навіть відповісти та таке. А в мене нині день в очікуванні вихідного. Залишилося поїхати ще відстрілятися в нашій доблесній дпі і все. Надіюсь дощ лити вже не буде, а то так надоїло.

11. La esposa

La esposa Moderator

А я нині займаюся просвітницькою діяльністю :)

Дзвонить телефон.. дивлюся - номер з Росії, +7....
    - Добрий дєнь. С вамі гаваріт прєдставітєль кампанії **** по раскруткє сайтав.
    - Дякую, мене це не цікавить.
    - Что ви сказалі? Прастітє, я вас нє панімаю.
    - Я сказала, що дякую за пропозицію, але мене це не цікавить.
    - А пачєму ви нє хатітє гаваріть па-рускі?
    - Бо я живу в Україні і буду говорити українською (посмішка)).
    - Но я вас нє панімаю!
    - Буває... До побачення))
    *сумно зітхаю і кладу трубку*

12. Nana11

Nana11 аспіранточка

І ми, вже тиждень вдома, то капут, чим займати дитину- вже пухне голова. Добре шо тато нам вчора купив пістолет шоб бульки пускати то було заняття на півдня(я помоєму більше тішилася ніж мала), від Маші і Ведмедя мене починає помалу підтошнювати, але то ше нічого порівняно з тим шо ми вчора в гумаках і з парасолями танцювали по квартирі:girl_haha: ну правда Вікуся мене підгрузила казала "мама попою-попою", то я ше мала крутити попою.
    Хочу погоди, і хоч трошки на вулицю.

13. Heureuse

Heureuse вірю...

була би нині зовсім непогана погода, якби не шалений вітер. то треба було бачити мене і мій прічєсон :xaxa: ну але я дуже вдало і успішно сходила в місто і тепер маю купу причин для радості:
    1. забрала нарешті нашу фотокнигу і очікування було того варте- краса неймовірна! і хоч всі фото вже начебто знайомі і передивлені купу разів, але в такому форматі і оформленні виглядає все зовсім по-новому, так стильно і розкішно, і спогади просто переповнюють, ех :girl_in_love:
    2. також приїхав зимовий комбінезончик для нашого карапузика- замовляла на свій страх ризик і розмір і колір, боялась, щоб той персиковий про який я питала, не виявився рожевим. але ні, вживу те мацьопство ще краще ніж на фото і я вже не можу дочекатись, коли в тому комбезіку опиниться його законний манюній власник :girl_in_love:
    3. купила собі м'ятний, оранжевий і бежевий лаки, всі класні, тепер не можу вибрати яким малювати, поки що намальовані три нігті трьома кольорами :girl_haha:
    ще довго-довго говорили з чоловіком, він дуже скучає, не дзвонив мені через збої з зв'язком, це ж логічно, ну але я мусила поображатись трохи, може через тиждень вже приїде :girl_tender:
    от. накатала стільки всього, бо такий в мене настрій, що всіх люблю і всіх би пообнімала. і навіть вірусяка якась противна, що хоче до мене вчепитись, не зіпсує мені ейфорії.
    але йду трохи спущусь з небес і поприбираю в хаті, бо завтра свято. всім солодкого вечора! :kiss:

14. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

ще один продуктивний день, 2 замовлення вивезла, шапки забрала, на шуварі купили капусту(яку одразу і заквасили), цибулю і трішки помідорів
    з прози-не встигла спекти карпатку і не вибрала собі осінньої куртки. Та мода мене зводить з розуму, всі магазини на шуварі приблизно з однотипним фасоном який мені не нрав.

15. Hermi

Hermi Well-Known Member

цей тиждень був неймовірний, в гуртожитку армегедон! Батьки мого першого курсу вирішили самі робити ремонт. Все милось, чистилось, викидалось, викурювалось хлоркою. В кімнаті толком і розвернутись не було де. Одне що тішило - мене не допускали до роботи - "в тебе дитино поступлення, готуйся!".
    Поступлення, а це особлива категорія і можливо, як я розгребусь з тим всім, зявиться цілий допис в щоденнику. В декількож словах - "не треба строїти з себе незнати що і буде все добре". Подала документи без проблем, зараз готуюсь до екзаменів (правда ще не починала).
    В середу так набігалась і намоклась, що зараз сиджу з закладеним носом, руки ноги викручує, одне, правда чи то добре чи то зле я не знаю, немає температури.
    Врочистість - в мене зявились хатні улюбленці - африкансьці равлики. Це було бажання моєї мами. За день я до них звикла і все ж таки вони класні сторінячка:) Приїхала додму, мама їх боїться, але з цікавістю їх розглядає.
    Сьогодні цілий день спала. погода добиває, холодно, мокро, закладений ніс і самопочуття на двійку з мінусом...

16. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

І мене, і я! :girl_cray:
    Знала, що холодно в нас на роботі, знала, що говорю багато, і втомлююся, і нервуюся, і ось результат - здається, буде ячмінь:girl_cray:
    Болить в кутику ока... А що з тим роблять? І що, до лікаря? А де взяти його на вихідні? А як в понеділок? То, взагалі, можна на вулицю (робота, магазин, собачку вигулювати)??

17. preciosa

preciosa Well-Known Member

Брррр..... як я замерзла.... лежу з нетбуком під коциком))) і чекаю коханого з душу... затіяли ми легкий ремонт у своїй кімнаті, якраз щойно завершив мій муж малювати стіни. Вже чекаю, коли зберемо спальню:girl_claping:
    проза... у нас проблеми з водою. Через нечасті дощі криниця пересихає і душ вдвох прийняти вже важко, про ванну я мовчу((( тому поки що треба окремо))))

18. AilataN

AilataN жива

Зібралася з силами, і таки вирішила вмитися... ну хоча би вмитися.. А потім масочку зробила, в душ заскочила, вклала волосся, намалювалася:girl_spruce_up:. Настрій зовсім інший, хоча в грудях тисне, кашель душить, лапки трусяться і ніс мокрий.

Вчора з Марусею розмалювали стіну. Крейдами. Великі квіти, коти, кавуни і полуниці. Вона сьогодні не втерпіла і похвасталася татові. Оо. Тато сказав, що нам дійсно таки нема чим зайнятися, розсекретив:connie_pull-pigtail
    Хочу кави, закличу сусідоньку :)

Останнє редагування: 21 Вересень 2013
  19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а чого дзвонить? Випадково український номер набрав? Солідарна з Іруською, як він дзвонить , бо йому щось треба, то будь добрий постарайся знати мову, на якій я буду говорити. А так дійсно-
    А в мене щастіє, мене почули
    батареї включили, юху! Одразу так комфортно в хаті стало, люблю тепло, хоч не люблю спеку в хаті, але в таку погоду хочеться затишку.

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Якийсь капець. Чоловік поїхав на гриби з товаришом і успішно заблукали в лісі. Я маю купу справ, мені потрібна його допомога, а він не відомо коли прийде. І ще й коли дзвоню, нервується. Цікаво хто б то на мому місці сидів спокійненько і чекав.
    Чуло моє серце не тре було йому тих грибів.:girl_mad:
    Сама щось сиджу вся така нервова, треба зараз брати двох малюкв і іти вирішувати ті всі справи, які чекали на мужа. Мною аж теліпає від злості і хвилювань. Зараз вибухну і залачу...:girl_cray:

Статус теми:
Закрита.